|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
23.3.2010 22:16:07   
Tanja_
Aja maja ti poznaš še zgodbe iz back stage-auser posted image Sem vidla unga mulca ja-ne vem sicer, kam bi mu to oblekla?Za po toboganih drajsat.user posted image
Smo pa mi trije potem stali tam ob robu piste in je zraven nas imela ena hochštaplerska mamica svojo hčerko(tam nekje 4 leta) v naročju, in ta hčerka je imela v rokah rožico narejeno iz balonov in je H. začela roke stegovat proti rožici in nas je mama prosila, če lahko ne počne tega;potem se je pa kar stran od nas umaknilauser posted image No comment. Ni čudno, da so mulci potem taki razvajenci in težaki, če so starši taki.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
23.3.2010 22:16:55   
Kasija
maja user posted image za malo manekenko

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
23.3.2010 22:18:26   
Tanja_
majana seveda. Jaz sem že sprobala, ko sem domov prišla-mi pašeuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
23.3.2010 22:25:09   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

majana seveda. Jaz sem že sprobala, ko sem domov prišla-mi pašeuser posted image

dej nehej! user posted image

bom jaz tudi jutri probala, se slikam pa boste povedale če je ok al sem ko Heidi user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
23.3.2010 22:30:17   
lake
Tanja Sej sm rekla da odvisno od vremena user posted image , ne jokat.

Bom jst tud začela kitke nosit, take z rdečimi mašnjicami user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
23.3.2010 22:34:39   
zoja10
Kaj zdej maja? a si prestopla v snobovsko družbo al kaj user posted image ....
a če bi tamali v lase mašno dali bi to pršlo ene 100 eur?.... user posted image

no vam prpopam neki za glodat....

http://vizita.si/clanek/novice/polozaj-spanja-razkriva-lastnosti-vajine-zveze.html

hi hi hi...

uf je že pozno...

nočkooooo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
23.3.2010 22:37:35   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tanja Sej sm rekla da odvisno od vremena user posted image , ne jokat.

Bom jst tud začela kitke nosit, take z rdečimi mašnjicami user posted image

Okej no. Sem bila glih na tem, da se izpišemuser posted image Si pravočasno rešila situacijouser posted image Skratka, jaz bom jutri okrog od enajstih naprej v mestu, pa se slišimo.Kje si bila pa danes?Si kje za Bežigradom vozičkala?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
23.3.2010 22:41:02   
lake
Dons sva šle samo do trgovine, pol sva se pa pred hišo martinčkale, pa sosede osvajale user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
23.3.2010 22:43:36   
Tanja_

Dons sva šle samo do trgovine, pol sva se pa pred hišo martinčkale, pa sosede osvajale user posted image

Ja, zgodi je treba začet.user posted image

Nič, jaz tud grem. Še kej prebrat, pa spat. Lahko noč!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
23.3.2010 22:51:51   
majana79
jaz tudi odpujsam

nočko!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
24.3.2010 7:15:00   
lake
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
24.3.2010 7:22:48   
Dudica1
dobro jutro

Pri nas je še megla ampak ne dvomim da bo sonček user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
24.3.2010 7:28:29   
šivilja
Tanja - vidim, da so nama iste stvari v oči padle - kitke in sončna očala. Sem se pa jaz počutila kot na drugem planetu. Maja - pol pa jaz nisem tvoje manekenke vidla - sva prej šli, ker sem mogla dat H. spat, He. bi pa še kar ostala, pa celo pot domov mi je težila kdaj greva spet.

Ja bo treba kitke sporbat, samo si moram prej lase oprat, pa ni nikol časa, ker skozi okol letam. Sem hotla bit danes doma, pa ste me spet v skomine spravle. Praviš po enajsti? Hmmmmmmmmmmmm, no ja po ribe bi mogla it na tržnico.

BOm vidla, sem tako pošastno neprespana in fizično utrujena, da je kar hudo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
24.3.2010 7:31:18   
lake
Ampak zdej bi se pa res lahko počasi zmenle, da gremo za en dan  na morje, kaj pravte? 

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
24.3.2010 7:43:21   
Dudica1
Mi smo po zajtrku zdej si moram pa skuhat en kofe,si ga že dolgo nisem samo sebi skuhala,mi ni...

Počaaaaasi se kaže sonček...

Popoldne grem tud jaz mal ven moram v lekarno pa še mal bom šla okrog pogledat

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
24.3.2010 7:56:29   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

koalček kakšen tricikel ste zbrali...naš prejšnji je tud fertik...pa iščem kaj kupit??

tega:
http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=313&d=258
stran 35

meni je pomembno, da ima pripomoček za nogice. ker tam stoji. sej otroci ne morejo kar sedet. vsaj naši ne.

in niso premajhni. no, odvisno od velikosti otroka. naš je velik 80cm in mu je tole kot ulito in uživa.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
24.3.2010 8:05:19   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

F. je telefon v roke dobil in se je odločil tebe poklicat user posted image .

Sam me ni...ni nič pisalo, da bi me klicala. Najbrž si prej prekinla.
Mislim, da F že osvaja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

jaaaa, še bomo šle user posted image user posted image user posted image

pa drugič bom rekla da naj nam dajo kofe skonto, ker jim naši otroci tla brišejo user posted image user posted image

ti M. reci, da je bila super in da bo še lahko manekenka ko bo velika user posted image

a 2 kiti da sta moderni? Tanja, a bova še midve imeli? pa šivilja ma tut lahko user posted image  user posted image  user posted image

Vse so zglancali, Z je potem še ene 2 uri čistla user posted image

2 kiti ja...sta imeli Nuša D, Tanja ribič, pa od pečota žena če se ne motim. Prav smešne so ble. Bo kr treba, če hočte bit modrene. Jst trot sem se pa glih postrigla.

Aja maja ti poznaš še zgodbe iz back stage-auser posted image Sem vidla unga mulca ja-ne vem sicer, kam bi mu to oblekla?Za po toboganih drajsat.user posted image
Smo pa mi trije potem stali tam ob robu piste in je zraven nas imela ena hochštaplerska mamica svojo hčerko(tam nekje 4 leta) v naročju, in ta hčerka je imela v rokah rožico narejeno iz balonov in je H. začela roke stegovat proti rožici in nas je mama prosila, če lahko ne počne tega;potem se je pa kar stran od nas umaknilauser posted image No comment. Ni čudno, da so mulci potem taki razvajenci in težaki, če so starši taki.

A res al kaj. Da bi ti vidla kako so se mame za armanija teple. Bog ne daj, da bi njihova frajla kej druzga nosila. M je od vozlja pončka porinla, ko so čakali na diplome. In še ene par drugih otrok, sam da je pršla mal bolj naprej v vrsti user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Tanja - vidim, da so nama iste stvari v oči padle - kitke in sončna očala. Sem se pa jaz počutila kot na drugem planetu. Maja - pol pa jaz nisem tvoje manekenke vidla - sva prej šli, ker sem mogla dat H. spat, He. bi pa še kar ostala, pa celo pot domov mi je težila kdaj greva spet.

Ja bo treba kitke sporbat, samo si moram prej lase oprat, pa ni nikol časa, ker skozi okol letam. Sem hotla bit danes doma, pa ste me spet v skomine spravle. Praviš po enajsti? Hmmmmmmmmmmmm, no ja po ribe bi mogla it na tržnico.

BOm vidla, sem tako pošastno neprespana in fizično utrujena, da je kar hudo.

Naslednjič gre lahko He z M nastopat. Boste vsaj eni normalni tam. Ne pašem jst v tisto družbo HB.

Ampak zdej bi se pa res lahko počasi zmenle, da gremo za en dan  na morje, kaj pravte? 

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jutro! Spali za en K. Z sem ponoči svečko dala. Ne vem al jo matra dermatitis al zobki.
Sonce sije že kr močno. Tut toplo je že. Danes bo baje do 17 stopinj.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
24.3.2010 8:14:00   
Dudica1
koalček ravno takega iz leclerca smo meli tud mi pa je šel enkrat v maloro ko se je peljal mu je sprednji konec kar dol padej,se je ena štanga zlomila...upam da vam kaj bolj dolgo zdrži!

Si mi pa dala zdej reklamo user posted image ...rabili bi čelado za T se mi zdi luštna ta iz reklame...pa trampolin se mi zdi ful poceni

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
24.3.2010 8:15:39   
koala.cek
uuuu...šit !!! če se kaj takega pripeti, zagotovo nesem nazaj in jim kaj lepega povemuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
24.3.2010 8:19:04   
KatMat
hello

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
24.3.2010 8:19:33   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

uuuu...šit !!! če se kaj takega pripeti, zagotovo nesem nazaj in jim kaj lepega povemuser posted image

ne sej se to ni zgodilo pri novem je bil že nekaj časa tud uporabljen...kaj pa vem mogoče je bil tud pretežek gor al kap pa vem...peljal se je,je že sam gonil in enkrat samo belanca dol pade user posted image ...ne vem...zato zdaj jaz gledam kaj drugega,tega hoferjevega bom vzela če ima uno za nogice

Neposredna povezava do sporočila: 3621
24.3.2010 8:19:34   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Naslednjič gre lahko He z M nastopat. Boste vsaj eni normalni tam. Ne pašem jst v tisto družbo HB.

Ej, pomoje bi bla prva v vrsti! Al, pa bi jo tik pred zdajci trema zagrabla. Sam ji je blo ful všeč - je čist taprava ženščina.
Jaz si bom pa kitke nardila pa sončna očala gor dala, moj se bo pa v prvo vrsto na PRESS vsedu.
Sam počutla se bom pa še vedno k vesoljc. (ampak Vozel je pa tud men ful v oči padu - se dela takega preprostega dečkota, v resnici je pa user posted image )

Glavn, da smo me tko fejst!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
24.3.2010 8:21:12   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ne sej se to ni zgodilo pri novem je bil že nekaj časa tud uporabljen...kaj pa vem mogoče je bil tud pretežek gor al kap pa vem...peljal se je,je že sam gonil in enkrat samo belanca dol pade user posted image ...ne vem...zato zdaj jaz gledam kaj drugega,tega hoferjevega bom vzela če ima uno za nogice

Nam se je isto zgodilo z enim, pa pojma nimam kere firme (je bil rabljen kupljen) - očitno je tam neka šibka točka, pol je pa sosed nazaj zašvasal pa spet deluje user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
24.3.2010 8:23:09   
koala.cek
oooo slovenska vip scena...za posratuser posted image user posted image . kr neki. mah kakšen vozelj. men gre tako na živce, že po TV. je bil zadnjič na tvslovenija - jao - samo on je moral skoz govort. pa skoz se je nekaj važnal.user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
24.3.2010 8:24:10   
ajetam*
Jutro!
Vidim, da je bilo včeraj pestro v Emporiumu.
Maja a potem se M ni zabavala, al ji je bilo vseeno všeč?
Več denarja ma folk več misli, da si lahko dovoli. Me je par let nazaj na koncertu v CD Senica kar s hrbtom odrinil, da je lahko šla njegova Katarinca mimo. Mi je še zdaj žal ,da mu nisem s peto stopila na prste.

Tanja za danes ne vem, če mi uspe, moram v BTC nekaj iskat. Če bom prej konec, se pa slišimo. Samo upam, da se tale megla dvigne.

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......