maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela F. je telefon v roke dobil in se je odločil tebe poklicat . Sam me ni...ni nič pisalo, da bi me klicala. Najbrž si prej prekinla. Mislim, da F že osvaja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jaaaa, še bomo šle pa drugič bom rekla da naj nam dajo kofe skonto, ker jim naši otroci tla brišejo ti M. reci, da je bila super in da bo še lahko manekenka ko bo velika a 2 kiti da sta moderni? Tanja, a bova še midve imeli? pa šivilja ma tut lahko Vse so zglancali, Z je potem še ene 2 uri čistla 2 kiti ja...sta imeli Nuša D, Tanja ribič, pa od pečota žena če se ne motim. Prav smešne so ble. Bo kr treba, če hočte bit modrene. Jst trot sem se pa glih postrigla. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja maja ti poznaš še zgodbe iz back stage-a Sem vidla unga mulca ja-ne vem sicer, kam bi mu to oblekla?Za po toboganih drajsat. Smo pa mi trije potem stali tam ob robu piste in je zraven nas imela ena hochštaplerska mamica svojo hčerko(tam nekje 4 leta) v naročju, in ta hčerka je imela v rokah rožico narejeno iz balonov in je H. začela roke stegovat proti rožici in nas je mama prosila, če lahko ne počne tega;potem se je pa kar stran od nas umaknila No comment. Ni čudno, da so mulci potem taki razvajenci in težaki, če so starši taki. A res al kaj. Da bi ti vidla kako so se mame za armanija teple. Bog ne daj, da bi njihova frajla kej druzga nosila. M je od vozlja pončka porinla, ko so čakali na diplome. In še ene par drugih otrok, sam da je pršla mal bolj naprej v vrsti IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana seveda. Jaz sem že sprobala, ko sem domov prišla-mi paše IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Tanja - vidim, da so nama iste stvari v oči padle - kitke in sončna očala. Sem se pa jaz počutila kot na drugem planetu. Maja - pol pa jaz nisem tvoje manekenke vidla - sva prej šli, ker sem mogla dat H. spat, He. bi pa še kar ostala, pa celo pot domov mi je težila kdaj greva spet. Ja bo treba kitke sporbat, samo si moram prej lase oprat, pa ni nikol časa, ker skozi okol letam. Sem hotla bit danes doma, pa ste me spet v skomine spravle. Praviš po enajsti? Hmmmmmmmmmmmm, no ja po ribe bi mogla it na tržnico. BOm vidla, sem tako pošastno neprespana in fizično utrujena, da je kar hudo. Naslednjič gre lahko He z M nastopat. Boste vsaj eni normalni tam. Ne pašem jst v tisto družbo HB. IZVIRNO SPOROČILO: lake Ampak zdej bi se pa res lahko počasi zmenle, da gremo za en dan na morje, kaj pravte? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jutro! Spali za en K. Z sem ponoči svečko dala. Ne vem al jo matra dermatitis al zobki. Sonce sije že kr močno. Tut toplo je že. Danes bo baje do 17 stopinj.
|