Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Lovro je iznajdljiv. Pa kolk ma dolge laske Lunca čuj, kaj ti res ni lajtnga potegnila kdo sem?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:16:48
|
|
|
|
lunca14
|
njamka,sej te ne ignoriram,sam nisem bla ziher kdo si,pa sem te rajš še mal na strani pustila,pa sej veš,da sem te pogrešala,pa tvojo pametno pupiko,pa vaaaaaauuuuuuuuuu14 kg ma-hudo,naš malček jih ma mogoče 12 kg,na poudarku,mogoče. ............ja polma,sem govorila o sebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................ma,dej ne me resno danes jemat,veš se nikoli sama sebe ne duvam,da nes mi je pa fajn
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:17:30
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Tako pa mi vzgajamo otroke. To je naš LovLo, med zimskimi počitnicami v bungalovu na Rogli. Revež je prespal kosilo, potem se mu je pa noro fino zdelo, ko je hodil v pečico iskat hrano. Ni hotel za mizo sedet. joooooooooj, kolk je luškaaaaaaaaaaan!!!!! a sem vam povedala, da smo meli uši, jih je tavelka iz šole prinesla-in sem oba otroka postrigla, da se nismo zezal s tem...je bil mali dolgolasi bunkec v šusu spremenjen v povojno siroto, sem ga na pol cm skrajšala...ker je bil en navaden ušivček....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:17:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Lovro je iznajdljiv. Pa kolk ma dolge laske Lunca čuj, kaj ti res ni lajtnga potegnila kdo sem? Saj tudi meni ni... Kaj čem...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:19:13
|
|
|
|
TaMaSa
|
haha,ampak kolk je pa LovLo srckan Ga pol nisi postrigla? Polma,tebi pa danes res bolj pocasi potegne Mamka,jaz sem ravn tko zaspana,ampak se ne damvsaj malo brez otrok,se prileze.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:19:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Uh, uši....brr. Iz šole otroci res vse živo privlečejo. Dobesedno! luškan, ja. Umazan, slinast, polna usta,...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:19:29
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Tako pa mi vzgajamo otroke. To je naš LovLo, med zimskimi počitnicami v bungalovu na Rogli. Revež je prespal kosilo, potem se mu je pa noro fino zdelo, ko je hodil v pečico iskat hrano. Ni hotel za mizo sedet. ej,kaka cart lovrica saj ga še nisi ostrigla,ne da nisi?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:19:47
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lovlo? Hm, tak, tak. Pravim tako. Otroci niso sestradani, če imajo za jest. Pač eni rabijo malo manj, sploh v določenih obdobjih. Pa nič več ne jodo, če se jaz sekiram. Prej verjetno, da še manj. Vsaj meni se zdi. Za LovLota se še najmanj sekiram...sem smotka, ne? Vsaj dokler je živahen me res ne skrbi. Saj menda da poje kolikor rabi:Samo je res ze suha,sploh proti prej. Dones npr.je jedla samo 2x govejo juho z rezanci,pa ne prav veliko,enkrat je ugriznila kruh,mal zvecla raside-neslane,bombone tko mal v usta vtaknila,pa pol plunla,ene 2x zagrizla v banano,pa v trgovini 3male cokoladne jajcke.To je vse. Polma,saj moja tavelka ravn tko nic ni jedla,zdaj je pa skos lacna.Sem tudi tko za njo s hrano skakala...se zdaj ji sadnje narezem in dam na kroznik.Samo je pa se vseen prava suhica. O mamka,kak je blo na sihtu?Vsi zivi? Lunca,zs. moja pa prava baba
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:21:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ni še ostrižen. Danes je ena mamica v J. vrtcu rekla, da je ta punčka oblečena kot fant.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:22:41
|
|
|
|
lunca14
|
polma,ja titi mami,kar ostrigla si svojga bunkeca,sedaj je pa sirota,brez las,in to zaradi ušk,mi smo jih tudi že mel,ko je šel maj prvič v vrtec,po 14 dneh me kličejo iz vrtca da ima maj uši,me je skor kap,sedaj pa vem,da ni to nekaj groznega,in zadevo uredim v parih urah,no meli smo jih še enkrat,ko je bil v koloniji.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:22:47
|
|
|
|
polma
|
smo jedli regrat+krompir+jajca+popečena panceta za večerjo-njamsi! Ampak se mi je una panceta med zobe zataknila, ker sem se tolk basala i n sem jo komaj z nitko dobila ven, da me še zdaj vse boli. Mam razboleno.... regrat je zakon!!!!!!!!!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:23:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa dobro Tamasa, kaj slabo bereš? P.S. :ko sem imela predajo službe ob 20:15, so bili še živi vsi. Grem zdej spat, sej če bo jutr kakšno kofe postreženo mogoče še kej pridem naokoli. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:24:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ni še ostrižen. Danes je ena mamica v J. vrtcu rekla, da je ta punčka oblečena kot fant. ...........kaj a je mel hlače oblečene in ne krilce,si pa res hecna ,res je simpatičen,pravi mali skejter,a ne da polma,midve sva usekani na skejterje
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:24:36
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa zalost,zalost je tale junijski forum.Se dobro,da sva mi2 z mamko nazaj Ma si ti ena mamka Dej si še enkrat nick preberi joojj,sorci sele zdaj prav vidim. Kaksna mamka majka
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:24:41
|
|
|
|
polma
|
ja, naš je bil tut za vse punčka, pol je pa uši fasal in postal.....srečen, ker je moški
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:25:53
|
|
|
|
lunca14
|
lahko noč mamka,aja ne njamka ............noč,noč,lepo spi,pa zjutri kafe prosim
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:25:54
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Uf, Polma! Njamsi! Regrat! In tako pripravljen--ni boljšega--njam! Se spomnim pomladi 08, ko si nisem upala regrada jest zaradi toxe---letos sem pa tolk lena, da ga še nisem šla nabrat. Doma imamo muce, pa mi ni, da bi ga nabirala, moram kam it.....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:26:17
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ni še ostrižen. Danes je ena mamica v J. vrtcu rekla, da je ta punčka oblečena kot fant. ...........kaj a je mel hlače oblečene in ne krilce,si pa res hecna ,res je simpatičen,pravi mali skejter,a ne da polma,midve sva usekani na skejterje jp! sam ne moji hčerki povedat-ona misli, da jih je njena generacija izumla...nej še malo živi v pravljici
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:26:47
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pol jih bi bil tudi naš mali vesel, ne? IZVIRNO SPOROČILO: polma ja, naš je bil tut za vse punčka, pol je pa uši fasal in postal.....srečen, ker je moški
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:27:45
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma ja, naš je bil tut za vse punčka, pol je pa uši fasal in postal.....srečen, ker je moški polma,ma,ne ti maš za svojga sina murkota,tvoj sin je damjan murko-hudo .............ker je srečen,ker je moški ,moj je tud pupica,mu ne privoščim moške sreče
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:27:58
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma smo jedli regrat+krompir+jajca+popečena panceta za večerjo-njamsi! Ampak se mi je una panceta med zobe zataknila, ker sem se tolk basala i n sem jo komaj z nitko dobila ven, da me še zdaj vse boli. Mam razboleno.... regrat je zakon!!!!!!!!! ...ker si se tolk basala si te kar predstavljam,al pa sebe ...umiram pa una babuska,k je Lovrico v fantovskih oblacilih vidla
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:28:18
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Uf, Polma! Njamsi! Regrat! In tako pripravljen--ni boljšega--njam! Se spomnim pomladi 08, ko si nisem upala regrada jest zaradi toxe---letos sem pa tolk lena, da ga še nisem šla nabrat. Doma imamo muce, pa mi ni, da bi ga nabirala, moram kam it..... jaz sem pa toxo prebolel-pa sploh ni mačk v mojem življenju ...sem pa nora na solato in vso zelenjavo in če jo dobim z vrta, jo samo obrišem in jem-verjetno je bla toxa na kakem paradajzu....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:28:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ni še ostrižen. Danes je ena mamica v J. vrtcu rekla, da je ta punčka oblečena kot fant. ...........kaj a je mel hlače oblečene in ne krilce,si pa res hecna ,res je simpatičen,pravi mali skejter,a ne da polma,midve sva usekani na skejterje Srajco! Moško! Pa kavbojke in črnjo usnjeno jakno. Moško jakno!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:30:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Polma, ne bomo tvoji nič povedale.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:30:40
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: polma smo jedli regrat+krompir+jajca+popečena panceta za večerjo-njamsi! Ampak se mi je una panceta med zobe zataknila, ker sem se tolk basala i n sem jo komaj z nitko dobila ven, da me še zdaj vse boli. Mam razboleno.... regrat je zakon!!!!!!!!! ...ker si se tolk basala si te kar predstavljam,al pa sebe ...umiram pa una babuska,k je Lovrico v fantovskih oblacilih vidla sam res, jaz si naredim taveliko skledo solate in če sem sama se trese blok od moje požrešnosti...dons sem se še fino delala, ker smo jedli večerjo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.