Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 22:59:52
|
|
|
|
polma
|
evo me! ste gor?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:00:11
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lunca, v Ivančno na kosilo in sprehod. Ti kar ppridi, nas bo 10 družin, še pogruntal ne bodo, da je 1 več....pa še kuhano boš imela..... Ti svojim povej, da je tenstan krompir za nedeljsko kosilo . Ti kar po svoje..ja kako pa drugače, če si ti gostiteljica? .......u,as,a tok družin nakupu,maš pa velik prijateljic,prav se pridružimo ,ja za soboto se pa res ne spodobi met tenstan krompir,bo raje pire
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:00:33
|
|
|
|
polma
|
ouuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:01:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca, a bi ti rada, da bi bile me čist zelene od zavisti? Pa poleg zavisti naj še ....od radovednosti?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:01:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
gor Polma
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:02:39
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ti se pa res stalno sekiraš zaradi tvojih nejšečih punčk! Alo, deklice, jest, da se mami ne bo živcirala! Saj je prav, da ste zunaj. V lepih dneh peljem tamale ven tudi z vročino. Se mi zdi, da je bolje, da so na svežem zraku vsaj 5 minut, če seveda ne piha, kot cel dan not, pa še bolj sitni so v hiši otroci. TaMaSa, kdaj se selite? Samo je res grozno,ce otroc ne jejo.Se posebej,ko se jaz in moz baseva... Kako pa kaj LovLo,je ze bolj jesc? Samo res.Ce si ves dan notri,ze zaradi tega zbolis,vsaj jaz. maenlu ,grem zdaj hitro na zs..le kaj bi blo.Da ni cokolada...al pa cips!!!???
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:03:08
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lunca, a bi ti rada, da bi bile me čist zelene od zavisti? Pa poleg zavisti naj še ....od radovednosti? ........sej zdej je itak pomlad,pa bo vse zeleno,se ne bo nič poznalo,radovednost je pa itak ena taka huda bolezen,sploh ženska
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:03:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa mene tolk oči bolijo evo, še kadar imam namen mal naokrog vse greste al pa sem jaz defektna- pacient
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma ouuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaa A to je še vedno popularno?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:05:05
|
|
|
|
lunca14
|
...........ne tamasa,ni ne čokolada,ne čips,ampak ženska radovednost,ki se lahko nagradi z eno čokolado,če prideš do mene,pa evo tud čips ti dam,sam mam sam medvedke-bojo v redu?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:05:12
|
|
|
|
polma
|
nisem mogla prebrat kaj mate za eno temo, sem polžjem stanju.......................... kaj se mente?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:05:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lovlo? Hm, tak, tak. Pravim tako. Otroci niso sestradani, če imajo za jest. Pač eni rabijo malo manj, sploh v določenih obdobjih. Pa nič več ne jodo, če se jaz sekiram. Prej verjetno, da še manj. Vsaj meni se zdi. Za LovLota se še najmanj sekiram...sem smotka, ne? Vsaj dokler je živahen me res ne skrbi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:06:07
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: polma ouuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaa A to je še vedno popularno? valda, kje si bla, da tega ne veš
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:06:36
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Pa mene tolk oči bolijo evo, še kadar imam namen mal naokrog vse greste al pa sem jaz defektna- pacient ...........ma,dej tole mal prevedi,saj smo tukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:07:01
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj ste spet skrivnostne po ZS-jih. Ko govorite o neješčosti. Naša zdej že 14 dni nenormalne količine hrane zbaše vase. In sem jo včeraj vagala, smo blizu 14 kil. Nisem zastonj jamrala, da res čutim njeno težo na rokah, ko jo dvignem.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:08:00
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lovlo? Hm, tak, tak. Pravim tako. Otroci niso sestradani, če imajo za jest. Pač eni rabijo malo manj, sploh v določenih obdobjih. Pa nič več ne jodo, če se jaz sekiram. Prej verjetno, da še manj. Vsaj meni se zdi. Za LovLota se še najmanj sekiram...sem smotka, ne? Vsaj dokler je živahen me res ne skrbi. moja hči ni jedla nič. sem se sekirala, mučila z njo, jo lovila okoli mize....grozno... da jo vidite zdaj.......ne bi verjele, da ni marala hrane
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:08:08
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma nisem mogla prebrat kaj mate za eno temo, sem polžjem stanju.......................... kaj se mente? kok je ena tanova maenlu dobra mrha ,da se otroci radi fajtajo,pa da punce ne jejo...............................aja pa da je ena dobra beyba
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: njamka Pa mene tolk oči bolijo evo, še kadar imam namen mal naokrog vse greste al pa sem jaz defektna- pacient ...........ma,dej tole mal prevedi,saj smo tukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ja. al me ne šmirglaš al se pa ne javim, ker sem pač pacient.Danes sem napol pacient, ker me oči bolijo, pa se vseeno javim tu na vašo temo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:09:08
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka In kaj ste spet skrivnostne po ZS-jih. Ko govorite o neješčosti. Naša zdej že 14 dni nenormalne količine hrane zbaše vase. In sem jo včeraj vagala, smo blizu 14 kil. Nisem zastonj jamrala, da res čutim njeno težo na rokah, ko jo dvignem. Ko naš bojlerček .
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:09:40
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka In kaj ste spet skrivnostne po ZS-jih. Ko govorite o neješčosti. Naša zdej že 14 dni nenormalne količine hrane zbaše vase. In sem jo včeraj vagala, smo blizu 14 kil. Nisem zastonj jamrala, da res čutim njeno težo na rokah, ko jo dvignem. .....če pa ne vem,kdo si ti na nova njamka???????????pol pa po zs-ju sprašujem-eto skrivnost raskrita
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:10:55
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: polma nisem mogla prebrat kaj mate za eno temo, sem polžjem stanju.......................... kaj se mente? kok je ena tanova maenlu dobra mrha ,da se otroci radi fajtajo,pa da punce ne jejo...............................aja pa da je ena dobra beyba ne razumem, a ti to o men govoriš ?????
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:12:25
|
|
|
|
polma
|
lunca!!!!!!!!! minus deset_- bravo, punca!!!!!!!!! sori, nimam moči za velike začetnice............
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:13:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tako pa mi vzgajamo otroke. To je naš LovLo, med zimskimi počitnicami v bungalovu na Rogli. Revež je prespal kosilo, potem se mu je pa noro fino zdelo, ko je hodil v pečico iskat hrano. Ni hotel za mizo sedet.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:14:01
|
|
|
|
polma
|
okej, tut maenlu sem zakapirala šele zdej a grem rajši kar zzzzzzz.......
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 23.3.2010 23:14:16
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lovlo? Hm, tak, tak. Pravim tako. Otroci niso sestradani, če imajo za jest. Pač eni rabijo malo manj, sploh v določenih obdobjih. Pa nič več ne jodo, če se jaz sekiram. Prej verjetno, da še manj. Vsaj meni se zdi. Za LovLota se še najmanj sekiram...sem smotka, ne? Vsaj dokler je živahen me res ne skrbi. Saj menda da poje kolikor rabi:Samo je res ze suha,sploh proti prej. Dones npr.je jedla samo 2x govejo juho z rezanci,pa ne prav veliko,enkrat je ugriznila kruh,mal zvecla raside-neslane,bombone tko mal v usta vtaknila,pa pol plunla,ene 2x zagrizla v banano,pa v trgovini 3male cokoladne jajcke.To je vse. Polma,saj moja tavelka ravn tko nic ni jedla,zdaj je pa skos lacna.Sem tudi tko za njo s hrano skakala...se zdaj ji sadnje narezem in dam na kroznik.Samo je pa se vseen prava suhica. O mamka,kak je blo na sihtu?Vsi zivi? Lunca,zs.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.