TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 as in polma čeeeeeeeeeeeeer ,ja ta neka nova je res frendica od une tamase ,ma sploh več ne vem kdo je kdo,najbolje,da se še ostale prebekslamo,pa da odpremo novo temo ..............jst bom maenlu14 .............mal heca Joj aleksandra,a zdej je pa ati mami ratal ,pri nas pa ne gre to tako,imam še veljavo,no vse dokler bo na zizi,je pa lumpek neče in neče spustit,bo kar prisesan gor . polma si se že zbrihtala,ker mene pa sedaj vleče v posteljo,sem danes dobila en tak obisk une tetke,pa mi je prav luštno,ko lahko grem v posteljo . Sem zadnjič razmišljala,da je bil moj enej toliko star,kot je sedaj lun,in je dobil bratca,sedaj si ne predstavljam luna da bi dobil bratca,ker se mi zdi še čisti otrok,eneja sem takrat drugače doživljala,tako,da prov fino,da bo še nekaj časa moj jenček,pa čeprav cuka in grize in tepe,njemu je vse to ena velika igra. rmrm........no kje si,si rekla,da se zvečer pridružiš čveku ? Beybike lepo se mejte,pa lepo spite,še posebej ti tanova tamasa...........en lep pozdrav od maenlu zakaj pa ne No,pejt spat,pa kaj lepega sanjaj,ti suhica.Daj kaksno slikco v album pripopaj.Nocko