TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka dan. Se me še spomnite ? jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! SEm koj vedla ktera si,ker imas tko hud nick ,pa kup ,pa...samo od kot ti ze 17 objav Torej,po dolgem premoru sem pršla mal spet k vam pokukat. V zadnjem mesecu smo imeli cel halo okrog avtov. Starega preden smo prodali nam je crknu, potem je crknu novi, potem še enkrat novi čez par dni, še mal za tem je crknu še mamin, s katerim sem ostala jaz na cesti v največji konici , petek po šihtu, v Vrhniškem klancu , še mal za tem pa še moj avto kar nekej piska, lučke se prižigajo kot bi jih naročil za v disko. Ampak zadeve smo poštimali kot se morajo, bil pa je res hudičev mesec. Če začnem govoriti o finančnih zadevah bom kar tiho. Tisti lunčin nakup za spežo se skrije pred nami Torej, ko ima hudič mlade jih ima povsod. Ampak z avti nam očitno ni naklonjeno letos, ker je en mesec prej tudi sestri bmw crknu, je šla glavna bencinska pumpa ( kot nam) , pa je bla tud ona za 500€ lažja. Namenjena sem bila k Tamasi, pa je šlo po vode, ker je prej spizdila domov v Njemačko , in kot bi naša frajla vedla je tisti dan še zakuhala ...14 dni si imela casa,preden sem spizdila,zato...ne vem,ce nama bo kdaj ratal itak moram pa se prej shujsat Mi smo ok, faze o katerih pišete smo mi prerasli že pred 3 meseci. Vrtec dela čudeže, lulamo in kakamo na kahlico brez posebnega truda doma, ker to v vrtcu delajo kot po spisku , popoldan pa kar sama prosi, gre iskat kahlco v kopalnico in si sama postavi njen prostor za njene potrebe. Sama sebi ukaže kaj bo in kje bo to počela. Sem kar zadovoljna, ker v bistvu imamo res tako dobre vzgojitelce, naša skupinica je ocenjena za najboljšo. Joka skorajda ni, so vsi pridni, čebljat so začeli vsi po spisku , so tolk hecni, ko pridem našo iskat kar pritečejo k vratom in sprašujejo : kje je pa moja mami? Res lepo.najbolj da gre se moja v vrtec na odvajanje Naša frajla je trenutno v fazi ukazovanja, kreganja. Ko pridemo iz vrtca se mora takoj skregat z mamico, pol malo stulit ker ne doseže svojega, potem ko gremo pa ven je pa vse ok................to moja ze dolgo obvlada V trgovini očara vse po spisku, tete kar kupujejo čokolade zanjo - čeprav sladkega še vedno ne maramo , tak da omare kopičimo s sladkiši. Na sprehodu mora obvezno ona voziti svoj voziček za punčke, noter pa je medved. kdo bi jo razumel. Vsak dan ima eno igračo več v postelci za zaspat , zdej en dan me je tolk razkurila, ker me je pošiljala iskat zdej Majo, pol medota, pol pujsa Mikija, pa miške na lunci...in sem jo dala kar ven iz postelce in jo poslala da si gre sama iskat eno igračo in takoj nazaj spat. In je šla frajla, vzela si je eno roza ovco in šla spat. Očitno bo še najbolje, da jo damo kar med igrače spat, ker igrač v postelci je že preveč. Tko, pridem še kaj naokoli. uživajte še zadnje mesece, pol sem že jaz na vrsti za jamranje. Glede na to kako ima naša rada dojenčke ,otroke nasploh, bi bil že čas, da kej ušpičmo. ga baby go LP njamka,kako se naj pa tole krajsa....mamka??
< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 23.3.2010 10:39:04 >