|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
19.3.2010 7:59:34   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
19.3.2010 8:03:12   
marijaa
meta Na strani od lekarne slovenska bistrica., Sem blond, pa mi ne uspe linka prilepit. Bom probala še kasneje, zdaj je zajtrk na sporedu, se že oglašata

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
19.3.2010 8:49:30   
4pikice

Evo, da priskočim na pomoč. Je to to?

http://www.spletnalekarna.net/c-41-dojencki-in-otroci.aspx

Naše ta male na srečo niso imele problemov s krči, sem pa slišala že vse mogoče, kaj je komu pomagalo. Tako da, probat je treba, enemu nekaj pomaga, drugemu pa nekaj čisto drugega.

mlinčka- dans ti je pa rataluser posted image , hvala za pikepoke, je pomagalo, ta veliko ni več uboga, je že tečna

No, zdej pa tamale v vrtec peljem, jih ponavadi oddam ob 9.30, ko imajo malico, ker zajtrkujeta doma. Imamo mirna jutra, tko v izy, dokler ne dobim službice, v roku 1leta pa ziher že bo neki.

2+1=4pikice

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
19.3.2010 10:23:22   
meta22
hej,

mlinčka, me vedno s kafetom prehitiš pa nikoli ne morem častiti!user posted image

hvala za link s kapljicami. sem kupila gas bimbi kapljice, pa smo včeraj začeli dajati. godrnjanja včeraj ni bilo, tako da bomo s temi kapljicami nadaljevali, da vidimo če pomagajo še naprej.

se vidi da je že malo lepše vreme, ste vse zunaj in ne čvekate tolko.

mi smo ponoči probali enkrat pred hranjenjom ne previjati, pa mi je zjutraj bilo pošteno žal!!! mala je bila posrana do ušes!!!!user posted image user posted image user posted image komaj sem jo spucala. pa še tiste majhne plenice za nedonoenčke je mela gor, da je vse skoz prišlo.

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
19.3.2010 12:37:34   
stijan
Da se javim po dolgem času,zgodilo se je ogromno stvari,slabih in dobrih,pa da povem da oba bavca že plazita,Florjan se že brez problema vstane sam,papata še najraje razne pripravke iz flaše,no saj ostalo hrano tudi,ampak mislim ,da je flaša za cartanje.Ta veliki bratec ok ,z malimi se razume odlično,jih uči in se igra z njimi res jih je luštno opazovatuser posted image .No ena slabih stvari je ,da je prejšnji mesec umrla stara mama,no in tisto zaradi ćesar se nisem tako dolgo oglasila je ,da je naš ati šel živet drugam in smo ostali samiuser posted image .No je zdaj že malo bolje tak da lažje gledam v prihodnost,čeprav se včasih težko sestavim skupaj ampak bo že.Sem pa vas redno brala tak da ste super babnice ,pa se javim še kajuser posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
19.3.2010 13:50:15   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: stijan

Da se javim po dolgem času,zgodilo se je ogromno stvari,slabih in dobrih,pa da povem da oba bavca že plazita,Florjan se že brez problema vstane sam,papata še najraje razne pripravke iz flaše,no saj ostalo hrano tudi,ampak mislim ,da je flaša za cartanje.Ta veliki bratec ok ,z malimi se razume odlično,jih uči in se igra z njimi res jih je luštno opazovatuser posted image .No ena slabih stvari je ,da je prejšnji mesec umrla stara mama,no in tisto zaradi ćesar se nisem tako dolgo oglasila je ,da je naš ati šel živet drugam in smo ostali samiuser posted image .No je zdaj že malo bolje tak da lažje gledam v prihodnost,čeprav se včasih težko sestavim skupaj ampak bo že.Sem pa vas redno brala tak da ste super babnice ,pa se javim še kajuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se! Bodi močna! saj bi napisala še kaj več, pa me čas baše. Lepo, da si se javila.

2+1=4pikice

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
19.3.2010 14:51:21   
blanč

Stijan tale ati je pa res velik ATIuser posted image . Kako so moški brezbrižni... Da te pusti samo v taki situaciji in se odpravi drugam mislim, da nekam kjer lahko ubeži obveznostim in težavam. Nič, ti imaš tri sončke, ki bodo vedno ob tebi. Radi se imejte in tudi zate bo prišel enkrat nekdo, ki te bo vreden. Oglasi se še kaj in če mogoče kaj potrebuješ ti kar brez skrbi tu napiši sigurno ti bomo pomagale po najboljših močeh. Če pa mogoče rabiš oblačila št. 74,80,86 mi piši na zs, ali mogoče še katera druga. Sem dobila ogromno lepih ohranjenih stvari za fantka, pa je našemu B žal čisto vse preosko.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
19.3.2010 17:46:09   
Alenka-8
stijanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
19.3.2010 20:47:34   
lara light
Punce, nahitrco še par besed od mene...upam, da ste vsi čimbolj zdravi in v reduuser posted image  
zgleda, da nas je vse tole kao pomladno vreme zbudilo, mam tolko dela, da ne vem kje začet,... mah bo že nekaj ratalo, malo so se mi reči nagužvale v tem tednu...potem bo pa sonceeee in bom cele dneve v parku, pa me spet ne bo...user posted image
noki, upam, da je vse okuser posted image
stijan, bravo za pogum, moč in pokončno glavo, vsaka čast. Atiju bo še žal, a bo prepozno. Če lahko karkoli nardim zate, bo tudi meni, kot vsem tukaj, v veselje.user posted image
marijaa, hvala za info o klop. mening.user posted image
Pika, Noki, Alenka, Taški, hedi, crvicek, ninčy, blanč, meta, marijaa, mlinčka, belen, buba, aknela, pikice, barbk, miška, macko, stijan, dekle, darjau, senčka, mi je šlo dobro a ne, sigurno sem kero spustila, ma evo taglavno gemelli PRELEP VIKEND!!!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
19.3.2010 20:48:09   
lara light
talepšo sem pozabla, almk!!, prelep vikend tudi tebi!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
19.3.2010 20:55:37   
hedviga

A bentiš, Stijan. Najprej sožalje za staro mamo, upam da ni prehudo!!
Za atija pa... pa saj ker ne vemo kako in zakaj, je težko bit pameten ampak takala tahitra (in mogoče krivična..hmm..) ocena bi pa bila: pez.de!!! Tko.
Je pač tole res naporen čas, čez leta bomo pa vsi kolcali kako nam je bilo fino, ko nas mularija ne bo več šmerglala pet pik. Atija tut ne.
Ma škoda, za vsako družino mi je žal, ampak ko se ena vrata zaprejo, se pa nekje druga odprejo. Punca, drži se in oglasi se nam!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
19.3.2010 21:59:28   
miska73
Mimo tega pa ne morem...
Stijan, se podpišem pod vse, kar je napisala Hedi.
Punca, drži se.

Blanč, srce si, pa rada te mam. Se danes počutim velik bolš. Pa ubogala sem te tudi. Hvala ti.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
20.3.2010 7:11:43   
blanč
Miška moja vse smo na istem kdaj pa kdaj... Jaz tudi mam tebe rada pa saj to veš...
Punce moje drage mi gremo pa danes v toplice. Bo mel ati močno roko jaz pa malo manjšo rituser posted image user posted image user posted image user posted image , kar sploh ne bi bilo slabo, ker ajoj, sem mogla it včeraj ob pol osmih na brzino v C&A, ker sem prišla do spoznanja, da so mi prejšnje kopalke le še v lep spominuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
20.3.2010 7:26:41   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Kaj čm rečt? Pr nas smo zmeraj bolj zgodnji. Danes že ob 5.45 akcija user posted image  Ni mi všeč...

Stijan, tahujše je že mimo. Zdaj bo šlo samo še navzgor user posted image . Drži se in pridi večkrat k nam v družbo!

Blanči, en huronski aplavz za pogum user posted image ! Stare kopalke it probat je hvalevreden podvig, neglede na rezultat user posted image ! Asica!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
20.3.2010 8:01:34   
marijaa
stijanuser posted image user posted image user posted image želim ti ogromno pozitivne energije in močne volje, boš oboje krvavo potrebovala, saj s tremi majhnimi otroci ostat sama ni mačji kašelj. Upam, da imaš vsaj mamo ali koga, ki ti bo lahko priskočil na pomoč. Ne morem filozofirat, ker se mi sanja ne o vzrokih, vendar, če že dlje časa ni šlo je bolje sedaj kot pa recimo čez 5 let in ves čas živet v peklu, Če ni več želel biti s tabo je potem tako bolje za te in za otroke, ker nikogar ne moreš žal prisilit, da te ima rad, če te nima več. A ga tavelik fejst pogreša?
kopalke Hm js sm si pa zadala cilj, da mi do poletja morajo biti prav vse stare kratke hlačke, kavbojke in majčke pa tudi kopalkeuser posted image . Hm imam pa še 10 kg viškauser posted image . A mislite, da je kaj možnosti za uspeh user posted image user posted image
meta Upam, da bodo pomagale.
4pikice hvala za pomoč
Patrik in ati sta včeraj prišla domov jeee! Kašlja še kar, ga moram še ponoči zbujat za zdravila, a samo, da je doma, malo lažje pa že bo.
Bo pa ati začel sedaj intezivno na hiši spet delat, tako, da bom večino sama z mularijo, ampak vse bom potrpela, samo, da se čim prej preselimo.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
20.3.2010 8:09:58   
nokes
jutro,

mlinči kot vedno, hvala za kufe, čuj, kaj pa če bi ti kak rogljiček še zamesla in spekla?? saj če vstaneš ob pol šestih, bi šlo.user posted image

stijan, lepo, da si se oglasila, pa če potrebuješ kaj, le z besedo na dan! če kdo, potem lahko tukaj razumemo, kaj pomeni skrbeti za 2 in več otrok. naj letošnja pomlad pomeni zate nov, lepši začetek. upam pa, da bo vaš ati kljub vsemu lepo skrbel za svoje otroke. user posted image user posted image user posted image user posted image  

vse ostale: krasne ste! sm kr vesela, da vas "poznam" user posted image user posted image

mi imamo danes VELIKI nakup: eto, prve čevlje, oz. supergice. user posted image user posted image user posted image

kopalke: hja, blanč, jaz še vedno stremim k temle bikinkam iz strani 74:  http://www.ringaraja.net/forum/m_3825937/mpage_74/key_/tm.htm

nič, šibamo jest, pol pa se spedencamo, pa na juriiiišššš!!! lep dan vsem.

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
20.3.2010 9:18:45   
almk
jutroooooooooo,
mi smo prespali nočuser posted image ...kako lepo se je zjutraj zbudit naspan..moram vam reči, da naša malčka vsak dan bolje spita..ampak sej vem, sej vem - dons sem se pohvalila, se pravi da bo jutri grozaaaaaaa - no upam da ne..
Stijan - tvoja zgodba me je kr malo pretresla...upam, da se vse poštima tako da bo prav - objemčke za vse vas...user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače grem pa danes kupit malčkoma - trip trap stolčke - smo se odločili, da bomo te veliiiiike stolčke Peg Perego, ki nam zasedejo pol kuhinje, vrnili lastnikom in kupili trip trape..je pa v BC neka akcija za 50eur nakupa 10eur bona, pa bomo to izkoristili..
uživajte v vikendu - pozdravček vsem, Blanči vi pa uživajte v toplicah..aja Noki ti pa sporoči kakšne supergice sta dobila Ivana in Vitan..jih bomo mi tudi počasi rabili kupit..
je drug teden kaj v planu Tivoli?
lupčkaaaaaaaaaaaaaa.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
21.3.2010 7:47:15   
blanč
Dobro jutrouser posted image
Naši podvigi v toplicah so bli super, oba noro uživala še posebej naš b, lahko bi bil cel dan sam v vodi... Se je zaganjal, smejal užival, nč mamice pogrešal...
Tulepa ena slikca kako sta se z dedijem masirala
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
21.3.2010 9:17:16   
almk
user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE Stella in Pia user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
21.3.2010 9:46:51   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: almk

user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE Stella in Pia user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako hitro teče časuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
21.3.2010 10:41:47   
pikatara
Stella, Pia in mama Sunčica vse naj naj. Daj se kaj javi in poročaj kako vam gre.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
21.3.2010 11:24:02   
lara light
Mami Sunči, čestitaam!!! Pii in Steli pa vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
21.3.2010 15:38:03   
pikatara
Oh ta moja otroka. karolina na glas kriči amam ko vidi sladkarije, spleza čez vse ovire, da bi jih dobila, Patrik jih pa futra tari. Ko pa pridemo do mesa, ga patrik maže kot velik, Karolina pa taro kliče. Sploh ne moreš verjet, da sta toliko različna. Mala obožuje krompir in zelenjavo, amli pa ribe in meso. Edina skupna so jima testenine in riž.

V petek ni bilo nič luštno. Na pediatričnis mo bili od 7.40 do 15. Za ultrazvok smo bili naročeni ob 8, so ugotovili, da nihče ne dela in ne vedo zakaj smo takrat naročeni. Ob 9 prišel zdravnik. Male niso uspavali, čeprav je pisalo, da jo morajo. Smo še čakali da zaspi in pol da se zbudi. Morala je še dat kri in vodo, za kar smo spet čakali dve uri, nato pa še uro in pol na
rentgen. So bile pa sestre ful prijazne in so nam dali svojo sobo. Seveda sem bila po dveh urah sama z obema. Če bi vedeli da bo tako dolgo trajalo, bi se drugače organizirali. Še dobro da sta otroka tako pridna in potrpežljiva. no slaba novica, da ni vse tako enostavno, da ji bodo le morali odpret prsni koš, ker je luknja prevelika in ima na levi strani le eno zaklopko, namesto dveh in levo stran srčka večjo. Čakamo na določitev operacije. Rekli so da bo še letos, ampak upam, da bo to čimprej zanami, sploh dokler sem še doma.

Hedi danes je Karolina zaspala za Patrikom in je bil on pol dost prej pokonci. Zdržal je 10 in in jo je šel budit. Skozi ograjo ji je kradel dudo in jo rukal. Skoz en drugega iščeta. Bo verjetno kar dost krize, ko bova midve v bolnišnici, fanta pa doma. Še dobro, da imam vas punce, da ste preštudirale vse, da bova lahko oba naekrat doma.

karolina še vedno ne more kakat, kljub odvajalu ne. Donat ni pomagal, namočene suhe slive do pomagale le nekaj dni, dokler se ni telešček navadil, zdaj je pa spet katastrofa. Vsak dan pije odvajalo, pa nič bolje.

Noki si že ok?

Pozdrav vsem.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
21.3.2010 19:19:10   
nokes
ah, pikatara, tole pa ni fajn user posted image . ubožica mala, no. upam, da dobite čimprej datum, pa da bo kmalu za vami. user posted image

kakanje: si poskusila z otrobi? baje pomaga za dobro prebavo. al pa s kosmiči, kot sva že govorili. kamilice s cukrom? poskusim se spomnit, kaj bi še lahko učinkovalo, da ne bi potrebovali odvajala. 

sunčicica, tebi in tvojima puncama, iskrene čestitke. javi se kaj na dvojčkih, te pogrešamo. user posted image

lep večer, pa dober začetek novega tedna.user posted image

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
22.3.2010 8:16:11   
marijaa
pikaturaOjoj, bom držala pesti, da ne pride na operaciji do nobenih zapletov. Mojemu Patrku, ko je bil pri 2 letih tako hudo zaprt ni pomagalo nič drugega kot kefir pomešan z lanenim semenom, pa ogromno tekočine. Probaj ji dat, morda bo jedla, moj najprej ni htel pol pa je, ker sem mu obljubila, da bo šel potem opice gledat v Zoo in pol smo vsako soboto se tam sprehajali, no tvoja je za take fore še premala
Mož je šel danes spet v službo,mu je v petek p pediater stalež zaključil, tako sem sama z vsemi tremi doma, Patrika moram pa na kontrolo k njegovemu pediatru peljat, ker so tako na odpustnici napisali, pa še ne vem kako bom to izvedla, verjetno z vsemi tremi, ker soseda, ki sem jo prosila, da bi male čuvala, me je glih klicala, da ima njena hčera vročino in verjetno anginouser posted image in zato ne upa.
Meni pa ful iz nosa teče in glava me boli.
Punce držite se!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?