July08
|
Pozdravljene! Evo, končno prilika, da kaj na hitro napišem. Saj berem še kar redno, pisati pa ne morem v ležečem položaju, al pa prej zaspim za računalnikom Urnik hranjenja je pri nas precej podoben kot pri Mony, edino malica in kosilo sta zamenjana, saj navadno kosimo vsi skupaj. Pa mleka noče piti, samo čaj. Je pa po moje res najbrž fajn, da sedaj vzpostavimo reden urnik prehranjevanja. Jaz sicer nikoli ne gledam na uro, ampak bolj opazujem Julijo, kdaj je lačna. Marela - mi smo zelo zadovoljni z njo, predvsem fanta, ki zdaj brez problema vozita Julijo, saj je precej lažje vodljiva kot voziček. Mi jo bomo veliko uporabljali. Edino za daljše sprehode doma bo še voziček, ker se z Julijo gledava in "pogovarjava" med vožnjo. Nama ni nikoli dolgčas, saj se učiva še ploskati, peti, opazujeva avte,... prav zabavno je. Zaenkrat je nisem še nikoli vzela iz vozička, saj še ni nikoli toliko jokala, da je ne bi mogla potolažiti ali zamotiti. Bjondi jaz tudi upam, da bodo jakne kmalu prav Čeprav je bil ta vikend spet požeruški, ker smo imeli neka praznovanja Vidiš, nikoli ni prav - če ne moremo shujšati ali pa se zrediti. Meni je precej težja prva varianta, druge ne poznam SREČANJE - lahko se zmenimo za jutri, kaj mislite? V četrtek MK8 ne more. Jaz imam itak namen iti v LJ enkrat ta teden in bi bila vesela, če bi se kaj dobile.