Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 9:40:33
|
|
|
|
bačko
|
Hanuši jaz zelo rada obe objemam in stiskam.Če prav pravi moj da odkar se je Lora rodila porivam Žano na stranski tir.Pa ni res.Sem prav jokala ko mi je to rekel. Res da sem včasih huda na njo če Lori nagaja ampak Lora se ne zna braniti sama in zato potem tako izpade kot da imam Loro raje.On pa ne vidi kako je doma ko njega ni.Obe imam v naročju in se z obema istočasno stiskam.Samo ko on pride domov je Žana čisto drug otrok.Samo nagaja in joka.Kot da išče njegovo pozornost.Je zelo huda nanj če vzame Loro k sebi.Reče mu da naj da Loro meni ona pa bo pri njemu.Ko je on doma se Žana sploh noče stisniti k meni.Ko pa njega ni sem pa najboljša.Ampak kaj hočem tako je.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 9:56:57
|
|
|
|
MONY25
|
dobro jutro... evo, js sm bla že čist preveč aktivna sm že cel štuk posesala in pomila po tleh, tko da sm zdj frej cel dan bom zdj cel dan sam zabušavala Alex se mi zadnje čase pa skos neki zjutri zbuja že tm od 6. do 7. ure mi prov manjka una urca dodatnega spanja mleko-mi mamo že vse obroke GH, razen ponoč okol 4.-5. ure spije 180ml mleka... vozičkanje-mi nimamo nobenih problemov z jokom v vozičku vedno tok vneto opazuje vse, da nima časa mislt na to, da bi joku je ful priden-večkrat tud zaspi, čeprav manjkrat kot prej, k je bil manjši (prej je vedno zaspal)... crkljanje-js sm tud mnenja, da jih je treba zdj čimveč crkljat...k pol k bojo večji, nam itaq naujo pustil mam sosedo, k ma že 2 fantka in ji je prov hudo, k se nočjo več tko stiskat k njej in se mal pocrkljat-je rekla, da prov pogreša te čase...tko da bom js zdj kr izkoristila, dokler se še da pa lupčkat, božat, zgačkat itd. (zdj ga morm jit pa kr mal polupčkat ) mini-pol je blo pa isto k pr nas! prvo je tamau začel neki kašljat, pol je pa še mene zagrabl in pristala na AB no, tamau se je kr dost hitr pocajtu, pr men se je pa vleeeeekl in vleeeekl srečanje- a se bomo duble kej ta tedn?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 10:07:44
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Hanuši jaz zelo rada obe objemam in stiskam.Če prav pravi moj da odkar se je Lora rodila porivam Žano na stranski tir.Pa ni res.Sem prav jokala ko mi je to rekel. Res da sem včasih huda na njo če Lori nagaja ampak Lora se ne zna braniti sama in zato potem tako izpade kot da imam Loro raje.On pa ne vidi kako je doma ko njega ni.Obe imam v naročju in se z obema istočasno stiskam.Samo ko on pride domov je Žana čisto drug otrok.Samo nagaja in joka.Kot da išče njegovo pozornost.Je zelo huda nanj če vzame Loro k sebi.Reče mu da naj da Loro meni ona pa bo pri njemu.Ko je on doma se Žana sploh noče stisniti k meni.Ko pa njega ni sem pa najboljša.Ampak kaj hočem tako je. BAČKO te popolnoma razumem. Kakorkoli obrneš ima Lora sigurno več tvoje pozornosti, pa ne zato, da bi jo imela raje, ampak, ker jo rabi, ne zna hodit, govorit,... . Ne se zato sekirat, saj je logično, da eno malo izprežeš, ko je mož doma, ker naj bi te on malo nadomestil, pa tudi logično je, da izprežeš Žano, ker je Lora kakorkoli obrneš zaenkrat verjetno bolj nate navezana kot pa na moža. Pri nas tati in Bine norita, se igrata, cvilita,... skratka nor je nanj, a, ko se pa kaj udarimo, oz. smo bolani, pa ne zna noben tako potolažkati in pocrkljati kot mami. Sem pa jaz toliko na boljem, ker imam 2 edinca. Ker je Hana že tako velika, se Binetu lahko ravno toliko posvetim, kot sem se Hani. Ker največkrat moram jaz Hano prosit, da se potiškava in, da imava trenutek nežnosti
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 10:19:16
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Mini samo da ti sporočim, danes me zaradi mojega želodčka ne bo v Ljubljano. Prosim ne mislit, da se zmišljujem, najprej sem želela da se mi Manca pozdravi, smrt smo imeli v družini, zdej pa še mene želodec boli...Ti javim, ko bom v Lj, pa pikepoke tudi za vaju. ma kakšno zmišlevanje..a si znorela..tud pomislna nebi na to..sj sm js tud bolana tko da mi kr paše da te ne bo kakšne težave pa maš z želodcem
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 10:22:42
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini jaz sem vesela če mi Lora čez dan spije vsaj ene 50 ml čaja.Danes sem ji ponudila drugi čaj od Hippa in ga je zdajel spila 50 ml.Potem ji bom pa še popoldne ponudila.Ji vsak dan ponudim čaj in če ima dober dan naša madam še kaj spije,Pri hrani pa je spet odvisno od njene volje.Včasih veliko poje čez dan včasih pa malo.Kakor jo piči. js mu res skos ponujam ampak redko gre več kokr en magični lonček..se kr stran obrne in noče-isto kokr zdj dela pr hrani.. ga pa včasih na foro..mam komarčkov čaj pa čaj z gozdnimi sadeži od hippa..in pol če vidm da več pije in popije skor ceu lonček mu dam pol še rečmo pol gostega soka in pol popije še tist..če bi dala pa še enkrat čaj pa lump nebi popiu.. mu pa zdj k noče jest k večkrat dam gosti sok-sj je to skor že obrok k ga nč ne rečm..ker čaj maš pa ti
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 10:29:26
|
|
|
|
mini86
|
evo z mojim sva se odločila da naročiva tale vlažilec zraka..sj verjetno tega nima nobena doma ane http://www.mimovrste.com/artikel/3020018822/otroski-vlazilec-in-ionizator-zraka-lanaform-lily-z-aroma-terapijo kr mal odlašam pa ne vem zakaj..čeprav bi ga rada mela čimprej.. moj je gledu enga ultrazvočnega in ne vem kje sm prebrala da spuščajo vodo
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 10:31:48
|
|
|
|
bačko
|
Hanuši najhuje je ko smo same tri doma in če jaz kuham potem pa ena okoli mene in druga.Pa dvignem Loro v naročje oa hoče še Žana.In potem imam obe v naročju.S tem da Žana ima okoli 17 kilogramov.Ampak meni ni težko obe istočasno objemati in držati v naročju.Rada ju imam!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 10:34:06
|
|
|
|
bačko
|
Mini isto od Hippa komarčko in sadni!In ji enkrat enega ponudim drugič drugega in ima komarčo raje.Čeprav danes je spila sadnega. Tale vlažilec sem jaz gledala samo potem ga nismo kupili ker imamo itak vlage za izvoz.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 10:58:23
|
|
|
|
mini86
|
Tale vlažilec sem jaz gledala samo potem ga nismo kupili ker imamo itak vlage za izvoz. pol pravš da je ok...k se res nebi rada nasrala
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 11:22:55
|
|
|
|
bačko
|
Mini meni se je zdel še najboljši.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 11:24:06
|
|
|
|
mini86
|
ok ga grem kr takoj naročit
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 13:04:39
|
|
|
|
manna
|
Pozdravljene Naša mala me pa danes preseneča. Ponavadi spi dvakrat na dan - okrog 10h in okrog 15h. No, danes pa ni in ni hotla zaspat, pa tudi sitnarila ni, pa sem jo pač pustila da se igra dalje. In je lepo zdržala do 12h, potem pa začela sitnarit. Pa sem ji dala kar kosilo ob 12.30h in je pojedla in ob 12.40h že zaspala, v sekundi, kar glavico dol dala in fertik. Je mogla bit pa res utrujena. Kako kej vaši čez dan spijo? Glede pitja - je razmeroma boljš kot je blo. Popije najmanj 100ml soka ali čaja, včasih celo 150ml. Sok (otroški od Hippa) ji razredčim z vodo. Pit je pa začela ko sem jo nehala dojit. bačko Sploh si ne predstavljam kako je težko ko imaš dve majčkene, pa moraš skoz obe rihtat, pa ko obe hočeta v naročje hkrati... Saj bo Žana prerasla to, in zagotovo ve da jo imate vsi radi!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 14:01:11
|
|
|
|
lenika
|
Pozdravljene! Da se še jaz malo na hitro javim. Pri nas dnevi tako bežijo, da sploh nimam nobenega časa. Hanuši, sedaj vidim koliko pomeni tisto leto razlike med tvojo Žano in mojim Maticem. Maticu se da že full stvari dopovedat, ni ga treba dvigovat, nosit, ni ljubosumen na Dašo. Se pa seveda z njim ukvarjam zelo veliko, a razume, da takrat ko kuham, previjam, hranim uspavam,... Dašo se pač ne morem ukvarjat z njim. Velikokrat mi jo zamoti ali popazi kakšno minutko, ko skočim na wc. Manna moja Daša spi od 20.00 do 6.00 seveda z enim ali dvema zbujanjema za hranjenje. Čez dan pa pol ure dopoldne in 2 uri popoldne. Pitje pit je začela, ko sem jo nehala dojit in spije okoli 2dcl nesladkanega čaja ali vode na dan. Hanuši pri nas je pa tako, da sta oba nora na atija, a zadovoljita se tudi z mamico. No ko je Daša tečna in utrujena je pa najboljša mamica. Mony 25 Daša je včasih spala zjutraj do 8.00, sedaj se pa zbuja ob 6.00, včasih tudi ob 5.00.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 14:12:31
|
|
|
|
MONY25
|
ja, tole spanje...bo treba jit kr s kuram spat zvečer no, oči je šel v službo, tko da sva sama doma, tamau je že pokonc-je spal sam 1,5 ure zdj pa sploh ne vem, kaj bi kej počela... se pa že ful igra...tko k se po trebuhu plazi, js pridem za njem in vriskam in ga kao lovim, on pa takoj širok nasmeh na obraz in hiter hiter leti naprej in se sam smeji se mu tooook fajn zdi-men pa tud
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 15:05:59
|
|
|
|
bačko
|
Lenika malo si zamešala.Jaz imam Žano, Hanuši ima Hano!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 15:07:47
|
|
|
|
Tira
|
Uf, jz hodim že kar nekaj časa spat s kurami Res, mene nekje ob 21h ni več... redko kdaj. Ne morem pomagat, ampak jz sem zvečer čist utrujena. Me prav skrbi, kako bo ko bomo začele hoditi v službo. Potem bom pa verjetno še pred kurami v postelji Naš Marcel poje zvečer zadnje čase bolj malo, okoli 150 ml mleka Aptamil s piškotki ali pa čokolino. Prej smo spali do 6h ali še dlje, sedaj ko smo iz toplic se pa še navajamo nazaj na ritem. Danes sva jedla AM ob 4.30. Sva pa v toplicah ukinila stekleničko pred popoldanskih spanjem, tako da imamo sedaj stekleničko samo še zjutraj in zvečer. Danes je en čuden dan, tale vreme... mali sploh noče nič jest, samo par žličk. Pitje naš popije čez dan eno malo stekleničko soka razredčenega z vodo sigurno, včasih celo dve - 150 ml ali več. Same vode noče piti, niti Hippovih čajov, zato mu rajši dam razredčen sok, da vsaj nekaj popije.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 15:10:02
|
|
|
|
mini86
|
janci f HVALA za pojasnila o vlažilcih definitivno poročam ko dobim..bomo pa verjetno do takrat že vsi zdravi
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 15:41:13
|
|
|
|
bačko
|
Tira potem si pa tako kot jaz.Jaz tudi grem že ob 21 uri spat.Edino včeraj sem bila do 21.30 pokonci in sem bla že tako zaspana da sem komaj gledala.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 16:40:44
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Tira potem si pa tako kot jaz.Jaz tudi grem že ob 21 uri spat.Edino včeraj sem bila do 21.30 pokonci in sem bla že tako zaspana da sem komaj gledala. no js sm tud zravn v tem klubu..redko sm dl..ampak največ do deset_ih
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 16:46:42
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Tira potem si pa tako kot jaz.Jaz tudi grem že ob 21 uri spat.Edino včeraj sem bila do 21.30 pokonci in sem bla že tako zaspana da sem komaj gledala. no js sm tud zravn v tem klubu..redko sm dl..ampak največ do deset__ih Potem sem pa jaz pravi ponočnjak proti vam. Spat namreč hodim med 22 in 24 uro, vstajam pa vedno kakšno minutko čez 7 (včasih pa tudi že malo prej).
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 17:17:32
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 tamau je že pokonc-je spal sam 1,5 ure kako samo? ali ti ponavadi več spi?? če meni Matej spi 1,5 ure čez dan, je to že praznik mi spi naječ 30min, potem pa akcija. in pa še okoli 15h za 30min in je potem do kakšne 20h pokonci, ko gre spat. že od rojstva je tako. očitno ne bo zaspanec
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 17:26:46
|
|
|
|
tecka
|
Punce, a lahko spet malo primerjamo jedilnike? Mene malo moti, ker Srečko čedalje pogosteje zahteva stekleničko, namesto da bi imel čedalje raje gh. In če prištejem še ostale mlečne obroke, dobi preceeeej mleka. No, naš jedilnik je takle: 2 - 3h - mleko (150ml) 6 - 8h - mlečno-žitna kašica (iz 120 ml mleka) 10 - 11h - sadni obrok 12 - 14h - zelenjava/meso/jajca, včasih jed "začinim" s smetano/tamar sirom/zdenka sirom 15 - 16h - STEKLENIČKA (ta me najbolj moti) 120 ml 17 - 18h - gres/polenta z mlekom, včasih dodam še sadje, raje poje brez 18 - 19.30 - steklenička za lahko noč (50 - 150 ml mleka, odvisno koliko časa poteče od "večerje") No, če k temu dodam še dodatno stekleničko, ki jo zahteva ponoči, če podnevi slabo je (ene 2x tedensko), je mleka kar dosti. Zgoraj napisane količine poje, če ima reees dober dan, drugače se nam sfiži vsaj en obrok.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 17:37:29
|
|
|
|
mini86
|
tecka-js ti loh napišm kako je blo prej predno je zbolel..ker zdj poje par žličk in to je to..sem mu pa samo dvakrat dala joško k je zlo mal pojedu-pa čeprav je kr neki pojedu nebi rada da smo na dojenju spet čez dan..tko da če poje par žličk poje par in pol čakam na naslednji obrok, vmes pa mu skos ponujam za pit.. no evo okol 9.30-10 - skutka mu-če se zjutraj kasneje dojiva potem kar spustim to skutko okol 12h-kosilo zelenjava, polenta, meso.... okol 16h skuta z sadjem, otrobi s kefirjem-včasih dodam banano al pa žlico marmelade, če naju ni doma sadna kašica okoli 19h- mlečna kašica okoli 21h-joška pred spanjem okoli 6h-joška okoli 8h-joška no to je na prbližn-obroke prilagajam uri ko je vstal ker včasih ustane ob 7.30, včasih pa ob 9h ne vem kaj pa če bi tisto mleko k te moti nadomestila s kšno banano zmešano s skuto, al pa borovnice in skuta
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 18:10:44
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Lenika malo si zamešala.Jaz imam Žano, Hanuši ima Hano! Ja, saj sem mislila Bačko, samo dvakrat sem napisala Hanuši. Sorry.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 22.3.2010 18:18:07
|
|
|
|
lenika
|
Urnika hranjenja: Ob 2.00 flaša mleka Ob 6.00 flaša mleka Ob 9.00 sadje Ob 12.00 kosilo(zelenjava, meso, riž, testenine, ribe,...) Ob 15.00 jogurt Ob 19.00 mlečna kašica Vmes spije okoli 2dcl nesladkanega čaja ali vode.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.