![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 18:43:08
|
|
|
|
Ploha
|
evo takole je blo... meta je bla v postlci pa igrala se je...jest sm zravn iskal frišne cunje za po kopanju in za jutri za MB...in kar naenkrat mi meta prleti skoraj v "naročje" je padla s postlce...tak čudno...jokala je tako, da sm še jest zravn...prou čudn zvok je imela... in že takoj sm opazila da ima levo rokico čist mehko... no zdej sva mele večerko (jedla normalno) kar me skrbi je...ko sem jo dala na tla, da bi kobacala, ona na to rokico šepa...vidim, da jo boli, nima moči na tej rokici in se vsede in začne jokat...otečenga ni nič, ko jo primem jo ne moti, ko krožim z rokico je ne boli, vsaj vidt ni... kaj bi to lahko bla samo trenutna bolečina glede na udarec in potem ta bolečina mine v nekaj dneh al na kaj morm bit pozorna? itak bom videla kaj bo jutri...ampak tko..
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 18:46:47
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala zvezdica kako pa se je držal pri zobozdravniku, a je bil miren? Poškodovanec mali ugriznil zobozdravnico, se drl ampak je kr šlo. pa tri smo ga držale
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 18:48:03
|
|
|
|
Ploha
|
itak se skiram za meto tu mač ampak kaj boste pa ve rekle, da vas sam za nos vlečem, ko rečem da pridem v Mb, na koncu pa vedno kaj vmes pride...kr neki... sm sitna čiist... upam, da ta njena rokica do jutri do 13.00 čudežno ozdravi in da bo čist divja tam pri vas v MB z vašimi lumpi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 18:48:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
meta je bla v postlci pa igrala se je...jest sm zravn iskal frišne cunje za po kopanju in za jutri za MB...in kar naenkrat mi meta prleti skoraj v "naročje" je padla s postlce...tak čudno...jokala je tako, da sm še jest zravn...prou čudn zvok je imela... in že takoj sm opazila da ima levo rokico čist mehko... draga moja, jast bi šla na urgenco slikat. Nč ne bi čakala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 18:48:47
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica meta je bla v postlci pa igrala se je...jest sm zravn iskal frišne cunje za po kopanju in za jutri za MB...in kar naenkrat mi meta prleti skoraj v "naročje" je padla s postlce...tak čudno...jokala je tako, da sm še jest zravn...prou čudn zvok je imela... in že takoj sm opazila da ima levo rokico čist mehko... draga moja, jast bi šla na urgenco slikat. Nč ne bi čakala. kaj res misliš??? a ni tako če bi blo kaj zlomljeno bi oteklo??? ojejjj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 18:50:01
|
|
|
|
Ploha
|
sej zdj s to rokico miga, pa kej prime sam na njo se ne more opret???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 18:55:51
|
|
|
|
marta82
|
Ploha jaz bi na tvojem mestu počakala kakšno uro in bi videla. če gre na bolje ali slabše. Če bi oteklo ali pa da bi videla da jo boli bi peljala, če bo šlo na boljše pa ne.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 18:59:44
|
|
|
|
Ploha
|
to se je zgodilo ob pol 6...zdj sm dežurno klicala in mi je rekla naj direkt dežurnega pediatra kličem, se pa nuben ne jav...bom še probala...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:00:44
|
|
|
|
Ulla80
|
čer. ploha lohk da je sam udajeno, tud kak zvin...da bi blo zlomljeno, težko verjamem...ker brezskrbi da bi ful jokala, ker bi jo svinjsko bolelo...tak da ne vidim potrebe, da kar na urgenco laufaš, če se kaj poslabša, če bi začela jokat pa bi se vidlo da ji ni kul, da jo boli, lohk še zmeri greš. če je sam udarc, more bit jutr počas boljš...oz. če ne bo šlo na slabš, tud na srečanje pomoje komot greš...pač tko, mal zdrave kmečke pameti, pa je mrm jt....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:01:52
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha itak se skiram za meto tu mač ampak kaj boste pa ve rekle, da vas sam za nos vlečem, ko rečem da pridem v Mb, na koncu pa vedno kaj vmes pride...kr neki... sm sitna čiist... upam, da ta njena rokica do jutri do 13.00 čudežno ozdravi in da bo čist divja tam pri vas v MB z vašimi lumpi ojej, ubošček Meta , nič se ti ne sekiraj za MB, boš pač drugič prišla, če zdaj ne boš mogla. Sigurno je boli, če je padla na rokico, ampak po moje, če bi bila zlomljena, je ne bi uporabljala in prijemala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:02:24
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 čer. ploha lohk da je sam udajeno, tud kak zvin...da bi blo zlomljeno, težko verjamem...ker brezskrbi da bi ful jokala, ker bi jo svinjsko bolelo...tak da ne vidim potrebe, da kar na urgenco laufaš, če se kaj poslabša, če bi začela jokat pa bi se vidlo da ji ni kul, da jo boli, lohk še zmeri greš. če je sam udarc, more bit jutr počas boljš...oz. če ne bo šlo na slabš, tud na srečanje pomoje komot greš...pač tko, mal zdrave kmečke pameti, pa je mrm jt.... a da jo bom sam nosila...ker ona ne kobaca...noče joka... sej kličem pa nej povejo kako in kaj...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:03:45
|
|
|
|
Ulla80
|
.ker ona ne kobaca...noče joka... aja, to pa je drugo pol....no, poročaj...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:06:54
|
|
|
|
marta82
|
Ploha ne sekiraj se za srečanje. Če bo jutri boljše pridita (bomo vesele), če ne pa tudi ok. Pa drugič.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:24:34
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Ploha itak se skiram za meto tu mač ampak kaj boste pa ve rekle, da vas sam za nos vlečem, ko rečem da pridem v Mb, na koncu pa vedno kaj vmes pride...kr neki... sm sitna čiist... upam, da ta njena rokica do jutri do 13.00 čudežno ozdravi in da bo čist divja tam pri vas v MB z vašimi lumpi ojej, ubošček Meta , nič se ti ne sekiraj za MB, boš pač drugič prišla, če zdaj ne boš mogla. Sigurno je boli, če je padla na rokico, ampak po moje, če bi bila zlomljena, je ne bi uporabljala in prijemala jest tko mislim, pa če bi bla zlom. bi pomoje otekla, vsaj meni je ksoraj v sekindi ko sem si zapestje... itak se noben ne javi... tko da jo bom lepo spat dala...pa ene 3 zdrave marije zmolila da jo neha bolet, da bova lahko prišle v MB (ker si zelooo želim) pa ena ZM kar tako
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:25:18
|
|
|
|
Ploha
|
morm pa še to povedat, da jo zdaj upam pustit kjerkoli ker itak nikamr ne more mal heca more bit ane
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:27:27
|
|
|
|
farfala
|
ti malčki so še elastični, ne pride do zloma kar tako hitro. S kake višine je pa padla?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:37:55
|
|
|
|
snikolina
|
Ploha za Meto. Jst bi jo/ga tut pelala dohtarju mal počekerat. Moj otrok je spet začel grist( z vsemi 16imi zobmi), čakam če bojo morbit še petke ven pogledale. Vse me boli..
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:40:27
|
|
|
|
Ploha
|
ja tolk k je postlca visoka...tam okoli 1 metra... pa tud tako čudno je pristala..da sigurno ni direkt na glavo priletela, ampak pomoje je nogo čez dajal pa je pravagala... zdejle pa že spi...sm ji kar mleko dala pa zobe umit pa spat.... najbolj ironično bi blo...da se najbolj mirn otrok med janurčki tapru zlom...ne to je nemogoče pa kaj sm šla rihtat tote cote, mar bi naga šla v MB bi bla vsaj cela
< Sporočilo je popravil Ploha -- 22.3.2010 19:50:04 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:41:48
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina Ploha za Meto. Jst bi jo/ga tut pelala dohtarju mal počekerat. Moj otrok je spet začel grist( z vsemi 16imi zobmi), čakam če bojo morbit še petke ven pogledale. Vse me boli.. ojeeej 16 zob...pa to je noro...naši je 11 ven prletu, sam je sam š**** zunej...cel zob pa še ne... sam 16 zobkov to je pa velik...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:47:32
|
|
|
|
farfala
|
uf, naš ima še vedno samo 6
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 19:49:12
|
|
|
|
mimi30
|
joj, boga meta ...poročaj kako je evo, zdajle sem šla dat špelo v spalno vrečo, da mal ukrotim noge , ker mi skoz po tipkovnici brca jutri prideva...po moje, da bom tud mal prej končala s službo... pokličem marta, ko grem iz službe, da poveš kam naj pridem....snikolina prideš, ne? stanovanje: vselitev prestavljena na konec maja ....ta vikend je bil dan odprtih vrat...sem šla pogledat kako zgleda naša keramika in mi je kr všeč....no, kokerkol že komi čakam, da pride ta čas...zdaj nam je še kurilnega olja tle zmanjkalo , še en dodaten strošek al pa da počakamo, če bo zdaj toplo naprej Moj otrok je spet začel grist( z vsemi 16imi zobmi), tole pa zna bit zanimivo ...naši se je rast zob ustavla....še vedno jih ima 6, enih par mescev že nič ....čeprav zadnje čase je sitna, se slini in pesti si v tišči , mogoč pa zdaj bo kaj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 21:07:15
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala uf, naš ima še vedno samo 6 Tineju je danes ravno ena trojka ven prebila, ta druga je pa tik pred tem. In pri štirkah spodaj ima čisto zatečeno. Mi je prav hudo ko mu v usta pogledam.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 21:10:44
|
|
|
|
marta82
|
Mimi pokliči, Farfala ti tudi. A potem velja za EP al kako? Pa samo Plohca je bila navdušena nad hranjenjem, kaj pa ostale? Boste hujšale? Toliko da vem, če morava imet doma kosilo al ne. Še velja ob 16-ih ali prej?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 21:27:32
|
|
|
|
kiara24
|
čer, evo da se vam javim, dane simam jaz blazno gužvo... tako da. klare je bila pri P in ima zečtek gnojen angine, tako da je dobro da sem jo peljala, ker je dobila kaplijce za kašelj in pa ospan sirup.... pa še canesten za ritko pa eno varianto k so mi zmešali v lekarni po receptu P.... in moram velikokrat jo previjat, pa mazati izmenično enkrat z eno drugič z drugo. Meril ji je pa tudi kisik V gl. jutri lepo uživajte v MB na sračnju naju res ne bo... ne bi rada videla da bi zbolele še kdo drug. Ploha- Upam, da bo Meta kamlu bolje in da ni kaj hujšega, je res rokica naj bizatekla če bi bilo zlomljeno. Lahko pa je samo tako čudno padla. Držim pesti, da je vse ok. Zvezdica- super za junak pri zobarju. Naša se je že pri zdravniku drla tako kot da bi jo iz kože dajali. Snikolina- kaj 16 zobkov, pa to je noro! Mi jih imamo 9. mislim pa da je 10ti na poti. zdej se grem pa crklat, ker niti ne vem kakšna bo noč danes. No pa če se jutri nič ne javljam je to zato, ker me Klara ne pusti blizu računalnika.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.3.2010 21:30:00
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha morm pa še to povedat, da jo zdaj upam pustit kjerkoli ker itak nikamr ne more a dej, ploha no drugače pa upam, da bo vse ok in da ima samo udarjeno. a ni en "rek", ki pravi, da otroke in pijance čuvajo angeli k se še tok lah zložijo, pa večinoma vedno dobro čez pridejo zvezdica, ste imel pa pestro pri zobarju isa ima 7 zob. od treh dni nazaj. prej je bilo skor pol leta nespremenjeno - 6. tko da si jih 16 sploh ne predstavljam, še manj pa kako jih umivat, k imam že s temi probleme mislim, ste pa čveke aja, kitajska tabela spola... sem nekje brala razlago in zakaj fali, mogoče na bibaleze, ko je bil en članek in je bil komentar spodaj, se ne spomnim v glavnem, komentiral je nekdo, ki se (iz pisanja razvidno) očitno spozna na sinologijo in je bilo razloženo, da mi, zahodni svet, to tabelo zelo simpl jemljemo, da v bistvu je pa treba vedeti, da se kitajsko novo leto ne začne s prvim januarjem in da drugače štejejo mesece kot mi in da se njihovo leto niti ne začne vsako leto na isti datum, tako da se tabelo lahko bere le, če poznaš vse te podatke.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSuper ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.