Getreal
|
o pozdravljene damice jaz sem zadnje čase tako volje da je joj...samo še 22 dni.. aaaaaa!!! Kar meša se mi..jaz mam karnaenkrat tok reči za nardit. Kar naenkrat sem se odločla, prej sem pa 3 mesce dobesedno v luft gledala, zej pa kar hočem ene 3 predmete na faksu rešit... ampak fora je, da ker vem kok dela imam enostavno zmrznem in grem gledat tv od samega straha pred tem da bi se česarkoli lotila in ne uspela končat aja pa nikakor ne smem nikamor sama, ker je moje doma strah, da bi se kaj zgodilo in sem potem še na ta način ovirana, da vedno in povsod rabim spremstvo, torej moram za vsak daljši izhod prosit za dovoljenje in "kraljevi entourage"... ma ja no.. po drugi strani se mi zdi, da se meni popolnoma nič ne dogaja.. NIČ. Trebuh mi otrdi enkrat na teden, če že, otroček je visoko, divje brca, se ne umirja, zaprta sem kot 100 let stara flaška konjaka...ok včasih me zareže "nož" v materničnem vratu (ne znam drugače opisat) ampak to je pa tudi višek dogajanja..Zdi se mi, da se sploh nič ne premika k temu, da bi šli kmalu rodit.. zadnji teden bi tudi vsi radi košček mene...Vse kolegice bi rade kofetkale 100na uro, ker se bojijo da me ne bodo več vidle pred porodom..Ta vikend je blo sploh divje. Že tako smo se spravli belit celo bajto - vse zadnjo minuto itak - kar pomeni spraznit celo bajto pohištva in seveda vseeeeeeeeeee popucat, beri: prah star 6 let iz vseh kotičkov....To pa itak vzame cel dan. S tem, da sem v šusu dobila od treh kolegic povabilo na kavo, kar bi pomenlo, da bi lahko itak kofetkala celo popopoldne..pa še to take kolegice, ki jih ne vidim dosti in mi je blo res hudo rečt, da ne morem Moj lubi je imel rojstni dan Kupla sem mu dve knjigi o potapljanu, morskem ribolovu in apnei, ki sem jih naročila preko amazona.. je bil kar zadovoljen Pol pa seveda so še njegovi starši izkoristli priliko in so povabli moje starše na kozarček vina, ker se še ne poznajo...tko da še to. Meni je čisto dol viselo, itak enkrat se pač morjo spoznat, samo moj je delal tako paniko, kot da bi jih mel "tlinajst"...da on se bo skril v sobo umrla sem kmalu... in moja mama je ista..da njo je sram jz sem si samo cel čas mislila nej me pustijo pri miiiiruuuu in naj ne stresajo svojih frustracij name, ker se mi jih res ni dalo poslušat kako je njiju dva sram.. Sej pol je blo valda kul, razen moj lubi je neki pihal, ko je njegova mama začela govorit od svojga poroda... najstnik Bla sem tudi v Goriških brdih, kjer moram za faks komentirat obnovo ene lepe hiške v vasi Šmartno. Tam imajo zdaj noter kot neke vrste fensy gostilnico z imenom "Hiša Marica" s sobicami v 2 nadstropju, kjer se da spit kkšno njihovo vince, pa piknit pršutko, al pa pojest kkšen štrudelček...res res lepo. Prijetno... Pa še tak mali arhitekturni biserček je celotna vasica Priporočam, zej ko bo lepo vreme, pa če boste hodili kaj vozičkat po Sloveniji no punce pokomentirala vas bom kasneje, ker ste res napisale kar dosti odkar sem zadnjič brala.. Vidla sem, da mamo celo nove klepetulje.. dobrodošle ta nove!! No, zej grem pa čist malček matematiko preučevat...en greh iz prvega letnika jao jao
|