|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
22.3.2010 12:39:57   
mamika25
Če se že hvalite kako "težke" otroke imate, naj se pohvalim, da ima naša mala pri 3 letih 13kg!! user posted image  Si jo kr predstavljam še vedno v lupinici user posted image ... 

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 601
22.3.2010 12:45:13   
Getreal
o pozdravljene damice user posted image

jaz sem zadnje čase tako user posted image volje da je joj...samo še 22 dni.. aaaaaa!!! Kar meša se mi..jaz mam karnaenkrat tok reči za nardit. Kar naenkrat sem se odločla, prej sem pa 3 mesce dobesedno v luft gledala, zej pa kar hočem ene 3 predmete na faksu rešit... user posted image ampak fora je, da ker vem kok dela imam enostavno zmrznem in grem gledat tv od samega straha pred tem da bi se česarkoli lotila in ne uspela končat user posted image aja pa nikakor ne smem nikamor sama, ker je moje doma strah, da bi se kaj zgodilo in sem potem še na ta način ovirana, da vedno in povsod rabim spremstvo, torej moram za vsak daljši izhod prosit za dovoljenje in "kraljevi entourage"...user posted image user posted image user posted image ma ja no..

po drugi strani se mi zdi, da se meni popolnoma nič ne dogaja..user posted image NIČ. Trebuh mi otrdi enkrat na teden, če že, otroček je visoko, divje brca, se ne umirja, zaprta sem kot 100 let stara flaška konjaka...ok včasih me zareže "nož" v materničnem vratu (ne znam drugače opisat) ampak to je pa tudi višek dogajanja..Zdi se mi, da se sploh nič ne premika k temu, da bi šli kmalu rodit..

zadnji teden bi tudi vsi radi košček mene...Vse kolegice bi rade kofetkale 100na uro, ker se bojijo da me ne bodo več vidle pred porodom..Ta vikend je blo sploh divje. Že tako smo se spravli belit celo bajto - vse zadnjo minuto itak - kar pomeni spraznit celo bajto pohištva in seveda vseeeeeeeeeee popucat, beri: prah star 6 let iz vseh kotičkov....To pa itak vzame cel dan. S tem, da sem v šusu dobila od treh kolegic povabilo na kavo, kar bi pomenlo, da bi lahko itak kofetkala celo popopoldne..pa še to take kolegice, ki jih ne vidim dosti in mi je blo res hudo rečt, da ne morem user posted image

Moj lubi je imel rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kupla sem mu dve knjigi o potapljanu, morskem ribolovu in apnei, ki sem jih naročila preko amazona.. je bil kar zadovoljen user posted image Pol pa seveda so še njegovi starši izkoristli priliko in so povabli moje starše na kozarček vina, ker se še ne poznajo...tko da še to. Meni je čisto dol viselo, itak enkrat se pač morjo spoznat, samo moj je delal tako paniko, kot da bi jih mel "tlinajst"...da on se bo skril v sobo user posted image user posted image user posted image umrla sem kmalu... in moja mama je ista..da njo je sram user posted image user posted image user posted image jz sem si samo cel čas mislila nej me pustijo pri miiiiruuuu in naj ne stresajo svojih frustracij name, ker se mi jih res ni dalo poslušat kako je njiju dva sram..user posted image Sej pol je blo valda kul, razen moj lubi je neki pihal, ko je njegova mama začela govorit od svojga poroda... najstnik user posted image

Bla sem tudi v Goriških brdih, kjer moram za faks komentirat obnovo ene lepe hiške v vasi Šmartno. Tam imajo zdaj noter kot neke vrste fensy gostilnico z imenom "Hiša Marica" s sobicami v 2 nadstropju, kjer se da spit kkšno njihovo vince, pa piknit pršutko, al pa pojest kkšen štrudelček...res res lepo. Prijetno...user posted image Pa še tak mali arhitekturni biserček je celotna vasica user posted image Priporočam, zej ko bo lepo vreme, pa če boste hodili kaj vozičkat po Sloveniji user posted image

no punce pokomentirala vas bom kasneje, ker ste res napisale kar dosti odkar sem zadnjič brala.. Vidla sem, da mamo celo nove klepetulje.. dobrodošle ta nove!! user posted image user posted image user posted image
No, zej grem pa čist malček matematiko preučevat...en greh iz prvega letnika jao jao user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 602
22.3.2010 12:46:07   
NATAŠA35
babyloverka jaz sem malega dala v sedež takoj ko je nekako prerastel lupinico, torej nekako pri 7 mesecih, ker je bil kar pretežak potem za nosit z lupinico skupaj...so pa tudi sedeži ki se uporabljajo od 0-4 leta (do 18kg), ker se ga lahko daš v ležeči položaj...

a da vozek ima tudi sedež, kaj pa ostalouser posted image user posted image , čeprav v naslovu piše travelsystem...jaz sedež imam, tako da če pride mali predno dobim vozek, ga bom iz P peljala v tem sedežu user posted image ...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 603
22.3.2010 13:24:34   
babyloverka
ja saj tisti ki sva ga midve naročile ima lupinico, košaro in športni del. dont worry bejba user posted image  pa še ono prevleko ima zraven pa torbo. saj jaz tudi imam eno lupinico doma tak da ni take sile če ga ne bo do roka, samo se mi zdi da ne rabim skrbet, mam filing da bom ta teden ali pa drugi že prazen vozek furala user posted image  

getreal kot stara flaša konjaka si zaprta? user posted image  skoraj sem počla od smeha user posted image  te pa vsaj tvojemu reči naj ti malo prah pobriše user posted image  malo se hecam.

bolečine v medenici? oja user posted image  in kolki me bolijo ponoči ko spim user posted image  pa danes se pogledam v trebuh in gledam kam mi je trebuh šel, nekam dol se je spustil user posted image  te pa ni čudno da sem šla že trideset_krat na wc user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 604
22.3.2010 13:26:01   
aprilasemtu
Pozdravljene!

Mi imamo doma tudi že 16 dni staro punčico, ki je prehitevala za točno mesec dni. Bili smo še čisto nepripravljeni, samo nekaj malega cunj, nič opranega, brez materinske šole... Sedaj pa že pestvamo in spimo na obroke. Uživajte v zadnjih tednih nosečnosti!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.3.2010 13:32:35   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: aprilasemtu

Pozdravljene!

Mi imamo doma tudi že 16 dni staro punčico, ki je prehitevala za točno mesec dni. Bili smo še čisto nepripravljeni, samo nekaj malega cunj, nič opranega, brez materinske šole... Sedaj pa že pestvamo in spimo na obroke. Uživajte v zadnjih tednih nosečnosti!

Iskrene čestitke ob rojstvu pupikeuser posted image user posted image user posted image , veliko cartanja in veliko prespanih nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.3.2010 13:34:02   
nejanejc
aprilasemtu cestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa koncno ena "baba" :)

ste pa veliko napisale, se opravicujem, ko sem bolj povrsno prebrala :(

super za nove clanice! Dobrodošle! Agha, jst sem tud iz KR, vidim, da smo se enako stare :) A bos v Kranju rodila?

Nataša,  no to s šefi poznam... Moj je prsol tudi s polomljenimi rebri delat....

Pupa, moji pridejo pa drugi vikend na obisk... Kaj ste kej dobrega skuhali? Mam feeling, da mamo ene skupne "prjatle" :)

Aprilčica, super za dekliscino in vse kar pase zraven :)

Getreal,
jst sem na istem kot ti... Konjak hehehehe

Mi smo pa dobili vgradno omaro, zdej bomo kmalu se novo posteljo :) Vceraj smo se pa malo poslikali vsi trije v alboretumu.... Se nas je dez usmilu in ni nic padalo

Zdej pa ze obcudujem se zadnji dodatek v kuhinji, smo dobili steklo :)

aja, okrog trebuha 95cm... tm nekje...

Tintin, kafe?

Neposredna povezava do sporočila: 607
22.3.2010 13:34:56   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: aprilasemtu

Pozdravljene!

Prva punčka aprilčica!!! user posted image  user posted image  user posted image  Dobrodošla! In čestitke družinici! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 608
22.3.2010 13:35:32   
pupa*81
aprilasemtu čestitke user posted image  user posted image user posted image no pa le ni blo aprila, ane user posted image  user posted image

joj getreal, sm se skor polulala od smeha user posted image user posted image user posted image ja v šmartnem je pa ful lepo, sam moreš cela brda obdelat user posted image no pustimo to za pol k ga bomo lahko že sisale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.3.2010 13:38:23   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

getreal kot stara flaša konjaka si zaprta? user posted image  skoraj sem počla od smeha user posted image  te pa vsaj tvojemu reči naj ti malo prah pobriše user posted image  malo se hecam.

Ha ha ha, najprej sem se narežala getreal, ko je to napisala, potem pa še tvojemu predlogu user posted image  user posted image  Sej vem, da ni smešno. Jaz sem imela pred nosečnostjo ful težave s tem, sem hodila max 2x na teden, zdaj pa moram potrkat.
Mene tud že dolgo bolijo vse kosti pod trebuhom user posted image  Pa bolj kot poležavam, slabše je. Med hojo pa me nič ne boli.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.3.2010 13:38:36   
natasaxy
Dan,

jao jaz sem čisto v zaostanku z vašimi debatami.....bom se v aprilu bolj potrudila, ko ne bom imela kaj početi,.....in bom v čakanju na odhod. Ja nekaterim se že kar približuje s svetlobno hitrostjo tale PDP.

Aprilasemtu iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice. Če te takole prehiti pa res ni prijetno, pa nič ne moreš. No upam da ste o.k., da je mala zdrava, to je najbolj pomembno, ostalo se potem hitro uredi.

No tudi jaz bila danes na pregledu. Bila je kar gužva danes, sem se kar načakala, drugače pa vse v najlepšem redu....je danes opravila meritve,.....plodovnice dovolj, obseg trebuha, stopala,....skrataka bolj me je zanimala teža, sedaj ima 2335 g, kar je o.k. in vse mejah normale.....tako da tokrat upam da ne pričakujemo težkekategorije otroka:):)....prvi je imel 4380, tako da tokrat računam da pridobi še dober kg in je to to.

Železo mi je zopet malo padlo, sva ga zdej za en mesec ukunili, ker je naraslo pa očitno ni bilo dovolj, tako da moram spet to pit, bljak. Drugače sem zdaj v 35t, tako da naslednji pregled imam 12.04.2010, do takrat se pomoje še ne bo nič kaj dogajalo, kasneje pa bomo videli....glede na to da je bil prvi po roku, pomoje se tudi tokrat nam ne bo mudilo....če bo pa kak teden prej bo pa tudi o.k.

Zdej pa šibam,....ker moram it delat....pozdravček. Ja danes teden pa uradno nastopim porodniško, odločbo pa čakam že skoraj 3 tedne, no upam da se ta teden podvizajo in jo že pošljejo, da vsaj vem kakšen bo znesek.

Lepo se imejte,....se še tipkamo....

Neposredna povezava do sporočila: 611
22.3.2010 14:04:47   
NATAŠA35
getreal user posted image user posted image user posted image user posted image madonca si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

aprilasemtu user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam za punčkouser posted image user posted image user posted image , končno ena punčka...te je pa res presenetila, ker ponavadi pupe zamujajo...

nejanejc pol pa ni čudno, da jaz sploh še nisem bila na bolniški user posted image user posted image , ker če on lahko pride delat z gibsom, potem pa tudi jaz lahko z bolečim grlom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 612
22.3.2010 14:05:52   
mamika25
hej čvekice!

user posted image  za punčko "aprilčico" in user posted image  aprilasemtu!

Dobrodošle nove, zadnji čas.user posted image

Jaz sem še vedno tu, v celoti. Čakam in čakam, da se napovedi G uresničijo in da dobimo marčevsko dete, pa nič od nič. Trebuh sicer redno otrdeva, mal lažnih popadkov sem ter tja, mal špikanja spodi, to je pa tudi vse zaenkrat. Mali se je malenkost umiril, če to kaj pomeni user posted image . Vse bolj in bolj razmišljam o porodu, ki se mi bliža... v sredo še imam pregled, če slučajno prej ne grem v Rim.
Ela, ti se sekiraš zaradi 2 kilc...sem se prav smejala ko sem prebrala, da se bojiš kaj ti bo rekla G... jaz sem prejšnjič od pregleda do pregleda (4 tedne) naklepala 5 kg!!! Vsa rdeča sem ratala ko sem mogla stopit na vago tam! Potem sem se v ordinaciji ulegla na posteljo in ko me je spraševala sem govorila in govorila, o tem in o onem, o vremenu, o počutku o spolu o... pa je nekako spregledala user posted image user posted image . Vsaj mislim da je, ker rekla ni nič. Sicer pa bi se zgovarjala sebi v prid... kaj čem če rada papam. user posted image
Kaj pa hrošček? Kot da sem zasledila, da jo tudi čaka porod v marcu??
Gaetral tale s konjakom je bila user posted image , sem se prav nasmejala.

No, tudi tule je vreme tako za user posted image , pa vseen vam želim, da lepo preživite dan!!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 613
22.3.2010 14:11:14   
ela24
Ja, ni mi vseeno zaradi 2kg, Mamika, ker sm jih pridelala v dveh tednih!user posted image user posted image user posted image Torej sma tu nekje na istemuser posted image Pa še bomo videli kako bo jutri kazalo pri g., lahko da še večuser posted image Glede na to, da sm prej celo nosečnost pridelala 2,5kg, zdaj pa v 2 tednihuser posted image Uh...
Mi pa danes trebuh precej otrdeva, tak od spodaj imam nek čudn občutek, neka topa bolečina v križu..Po moje so to popadki. Vprašanje je samo ali se bodo stopnjevali ali so lažniuser posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 614
22.3.2010 14:20:28   
agha
aprilasemtu user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image

nejanejc - hvala za dobrodošlico. user posted image   Rodila bom pa v Kranju, ja. Se mi zdi, da poznam že velik del osebja, ker sem bila že 3x v bonici in so vso tako zelo prijazni, da si niti ne predstavljam, da bi kje drugje rodila. Pa še svojega G imam tam in za povrh živim manj kot 100 m stran od porodnišnice. Kaj pa ti?
Pa sva res enako stari!user posted image user posted image Super!! Pa ne samo to! Sem preverila na seznamu in ugotovila, da  imava tudi ostale podatke enake, prva user posted image , še nič user posted image , obe ne veva kaj pričakujeva, celo kilažo in datum pregleda imava isti!! user posted image user posted image user posted image To je že kar smešno! Edina razlika je, da imaš ti 3 dni pred mano rok. Zanimivo! Zdaj pa mi povej, da si tudi kje blizu mene doma, potem pa ... user posted image user posted image user posted image

Getreal - tudi mene si nasmejala s konjakom in s srečanjem staršev user posted image user posted image user posted image .  Jaz sem to že nekaj let nazaj dala to čez, ker je oboje tako firbec matral. Ampak pri nas je bila potrebno malo več organizacije in časa, ker midva živiva 100 km od obeh staršev. Eni so na skrajnem Z države, drugi na skrajnem V, midva pa vmes. Oni so pa želeli spoznati drug drugega in kraje iz katerih prihajava. Tako da smo se malo vozili gor in dol po Sloveniji.user posted image user posted image
Moram reč, da si ful pridna, da ob vsem tem še delaš fax. Jaz ne vem, če bi imela toliko volje in energije.

Boleča sramna kost in kolki pa špikanje tam spodaj - me spremljata že nekja časa. Pa sem zadnjič rekla svojemu G, da me od vsega tega ležanja že kolki bolijo. On pa meni, da to pa ne bo od ležanja user posted image user posted image . Mi je bilo takoj jasno od česa me boli, pa sploh pomislila nisem na to!user posted image Se pa zaradi bolečih kolkov pač večkrat obrnem ponoči pa je, ker me bolijo samo če ležim.

user posted image Imam pa eno vprašanje za vas vse, ki ste tukaj. V polnočnem klubu je ginekologinja omenila, da je fajn, če je porodnica pripravljena na porod. Jaz sem sicer prebrala nekaj knjig in člankov in sem si nekako ustvarila sliko o tem kako vse skupaj poteka... ampak mislim, da je to tako individulana zadeva na katero se ne vem kako ne moreš pripravit. Kaj ve mislite? A ste se ve kaj posebej pripravljale? Jaz ne vem kaj več bi še lahko naredila kot sem.

Lep dan vsem kljub dežju!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil agha -- 22.3.2010 14:27:03 >

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 615
22.3.2010 14:21:20   
agha
Joj, vsi moji smeški in ostali dodatki so izginili!!!user posted image Bom poskusila uredit, da ne bo tako pusto!

< Sporočilo je popravil agha -- 22.3.2010 14:22:24 >

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 616
22.3.2010 14:22:46   
mamika25
Ela prpel se okol, da me pobereš. Tut mene neki daje tam spodi... user posted image
Srečno, če se ti začne kaj dogajat user posted image . Vem za kilce... smo tam tam. user posted image
Nataša, a tebi se je stanje umirilo? Upam da si bolje.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 617
22.3.2010 14:32:05   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: agha
midva živiva 100 km od obeh staršev. Eni so na skrajnem Z države, drugi na skrajnem V, midva pa vmes.

joooj user posted image pr nama je tudi čist isto user posted image user posted image user posted image

tisti polnočni klub pa mal z rezervo vzem user posted image če je teta že omenla pripravo na porod, bi pa še lahko povedla kako naj se pripravimo ane user posted image najbrž je pa to preveč različno od ženske do ženske da bi bil nek recept user posted image vsaka se pripravi kot se ji zdi prav in tako je tudi najbolj prav (za njo) user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 618
22.3.2010 14:46:29   
nejanejc
agha :) ja sem kar blizu doma :) Sotočje-sem hitro v centru :)
zaenkrat mam preglede se v Lj, v patoloski, ma potem mislim jit rodit v Kranj...
sva pa tud z mojim nekje na sredi med starsi, no moji so mal dlje, ma ne bomo zdej malenkstni :)
sem vesela, da si zadovoljna s kranjsko porodnisnico, bom sla se rajsi rodit

pupa :) mojo sestro poznas :) ma je majhna ta Slovenija

ela, upam, da bo s temi popadki vse vredu

polnocni klub se nisem uspela pogledat, ma glede poroda se tudi meni zdi, da se tezko pripravis .... ker je vsaka zenska neki zase, vsak otrok zase, vsaka situacija zase, tolko enih dejavnikov....

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 22.3.2010 14:48:36 >

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 619
22.3.2010 14:46:50   
tintin
Ojla punce, no midva sva pa danes nepričakovano zavila v ikeo...je moj vzel dopust...kupila sva en kup prčkarije... user posted image čeprav sva šla v Avstrijo gledat malo za posteljnino za koške...ne bom komentirala, imajo jih, samo dragooooooo user posted image

Agha: tudi meni je v Kr porodnišnici fajn, itak sem tam že rodila in tudi jaz imam svojo G tam. Ravno jutri imam posvetovalnico...

Priprava na porod - ne, nisem se pripravljala prvič...ker v končni fazi...kako naj vem kako bo šel porod....isto mislim glede pisanja porodnega načrta...lahko napišem da si želim natur porod, ampak v končni fazi sem bila 6 dni čez rok, imela sprožen porod in kaj bi mi potem vsi načrti pomagali?
Sem se pa pripravila psihično in to zelo. Mislim, da mi je to pomagalo, da sem imela hiter porod. In sicer sem šla rodit zelo sproščena, vso energijo med porodom sem usmerjala zgolj v to, da dete pride čimprej in ok ven...kar pomeni, da sem se ko sem imela popadek "odklapljala"....v smislu, da sem odklopila vse dražljaje okoli sebe, se posvetila dihanju in premagovanju bolečine. In to je bilo zelo ok.

Agha, Nejanejc...najbolje da se dobimo kar skupaj na kavi...ta teden?

Aprilasem tu...čestitke!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 620
22.3.2010 14:47:46   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: agha

user posted image Imam pa eno vprašanje za vas vse, ki ste tukaj. V polnočnem klubu je ginekologinja omenila, da je fajn, če je porodnica pripravljena na porod. Jaz sem sicer prebrala nekaj knjig in člankov in sem si nekako ustvarila sliko o tem kako vse skupaj poteka... ampak mislim, da je to tako individulana zadeva na katero se ne vem kako ne moreš pripravit. Kaj ve mislite? A ste se ve kaj posebej pripravljale? Jaz ne vem kaj več bi še lahko naredila kot sem.

Jaz se na porod pripravljam samo tako, da strogo filtriram vse, kar slišim in preberem user posted image  in preganjam iz glave vse strahove. Več od tega pa ne vem, kaj bi lahko naredila. Že to ni lahko user posted image  

Ela, kaj se zdej to dogaja? Te imam na sumu, da bi ti rada čim prej voziček v pogon spravila user posted image

Uh, najini familiji se še ne poznata, samo nas je toliko ... Ker so vsi nekaj ločeni in znova poparčkani in je čist preveč komplikacij. Predvidevam, da se bosta babici prvič v porodnišnici srečali, mogoče pa niti to ne. So pa tudi ful narazen - moji na Dolenjskem in v Ljubljani, od mojega na Štajerskem ... Eh, bodo že, meni je za to čisto vseeno. user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 621
22.3.2010 14:49:20   
aprilski hrošček
Pozdravljene moje aprilčice!!!!!!

Evo mene saj berem vas redno in potem rečem da bom kaj odpisala pa me vedno kaj zmoti in zapustim računalnik user posted image .
Bila sem že v petek in nedeljo na CTG-ju in na pregledu pa na ultrazvoku in včeraj me je moj g. vprašal če greva rodit da bi mi dal tableto in bi sprožili porod in sem se čist ukakala user posted image user posted image user posted image  pa tako sem si želela da bom čimprej rodila, da bom kaj okusnega pojedla user posted image user posted image user posted image . Uglavnem sem kapitulirala in se zmenila da pridem raje v četrtek popoldne pa bi takrat ostala notri in da sprožimo porod. Aja pa še materinski dan je pa moj dragi je itak skoz govoril da bom rodila 25.3. Ne vem od kje mu to ampak bomo videli. Sem pa čist naspidirana tako težko mi je bit doma da je joj. Skoz bi nekam bluzila pa me moj ne pusti več same se z avtom vozit user posted image user posted image user posted image . Meni je pa tako dolgčasssssssssssssssss!!!!!

Čestitke mojci 976 za sinčka Lovra
Čestitke Katy 83 za sinčka Timoteja
Čestitke Aprilasemtu za pupko

Pupa*81 kako si uredila za CTG-je. Si se morala naročiti? Kaj so rekli??

Lep deževen dan še naprej pa se tipkamo!!!!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 622
22.3.2010 14:57:58   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

pupa :) mojo sestro poznas :) ma je majhna ta Slovenija

hm, did I miss sth user posted image

aprilski hrošček a prpa a? user posted image no sej bomo porihtale... ja sej če mal pohitim pa lahk pol skupej rodiva user posted image user posted image user posted image za ctg sm lih danes klicala, pa so rekle nej kr pridem k čem. tako da bom najbrž enkrat ta teden šla, najbolš da čimprej zjutrej al kako? kdaj je manj gužve user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 623
22.3.2010 15:01:41   
pupa*81
aaaa, nejanejc sm te najdla! ha ha ha user posted image no pa je res majhen ta svet user posted image lepo pozdrav sestrico user posted image (pa ne me zašpecat da tle gor neumnosti trosim user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 624
22.3.2010 15:05:00   
NATAŠA35
hrošček a pol si pa ti naslednja user posted image user posted image user posted image user posted image ...no lep datum si si izbralauser posted image user posted image user posted image ..

mamika lepo da misliš name user posted image user posted image user posted image , stanje je še vedno isto, samo ne jamram toliko user posted image user posted image , moti me pa tako ali tako vse po vrsti user posted image user posted image , edino najbolj na jetra mi gre to zatekanje noguser posted image user posted image user posted image

pripave na porod mah kakor ste rekle, ne morete biti 100% prepričane, da bo porod potekal tako kot si želite, smao priporočam vam da ste sproščene in da dihate in tako bo porod minil hitro in z manj bolečin user posted image user posted image user posted image

še malo pa domov, pa grem spet naprej pospravljat, samo upam, dami otroc niso preveč razmetali ostale sobeuser posted image user posted image

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?