|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 12:09:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
22.3.2010 12:11:03   
Urša08
Sjmm ti me čist predobr poznašuser posted image user posted image user posted image user posted image a veš da sem si šla res en kapučinček narestuser posted image Pa mal piskre prečekirat. Upam, da tvoj hitro avto dobi v voznem stanju, smo kr malce zgubljeni brez  avta. Aja pa še peč sem prižgala k se mi zdi da se je ful ohladilo - brr. 

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
22.3.2010 12:11:10   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM recept sm prebrala, tko d sm na redy stediuser posted image , že vidm d bom dons namest na reglrat navalila na joto......user posted image ....glede avta se ne sekeri......se je men u petek k sm bla pr mojih isto zgodilo....ni užgaluser posted image , dobr d majo naši tok podnajmnikov d so me hitr na kable prklopil in užgal mašino k moj fotr itak ni sposobn nč nardit sam.

CLAUD A KEJ VEŠ A MOGOČE KJE SERVISIRAJO MAŠINCE ZA BRITJE LAS????? REMINGTON AL NEKI TAZGA je tastar kupu in je po enem letu crknuuser posted image

no, gutuser posted image user posted image user posted image ..zdej pa laufamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
22.3.2010 12:13:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm ti me čist predobr poznaš a veš da sem si šla res en kapučinček narest Pa mal piskre prečekirat. Upam, da tvoj hitro avto dobi v voznem stanju, smo kr malce zgubljeni brez  avta. Aja pa še peč sem prižgala k se mi zdi da se je ful ohladilo - brr. 

..sem sama seb lušt nardila..že vodo grejem in se odločam..med čoko ali original

jz sem tud stopinje povišala...je cold...sej se bom za loncem in s kapučinčkom hitr ogrela

a se dobr počutiš???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
22.3.2010 12:17:28   
Urša08
Sjmm počutim se pa odlično, res. Mi je kr mal čudn k sem bla prejšnji teden tok zanč, dons pa kr polna energije, najbrž sam do popoldneva potem bom pa kr na kavčku pod dekco zaspala k bo moj prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image Me moj sploh ne šteka k hodm s kurami spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
22.3.2010 12:19:05   
sjmm

Sjmm počutim se pa odlično, res. Mi je kr mal čudn k sem bla prejšnji teden tok zanč, dons pa kr polna energije, najbrž sam do popoldneva potem bom pa kr na kavčku pod dekco zaspala k bo moj prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image Me moj sploh ne šteka k hodm s kurami spatuser posted image user posted image user posted image

men se je tako dogajalo do zdej 4xuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
22.3.2010 12:19:37   
Urša08
Aja sem vedla da sem neki pozabla povedat. Tok ste planirale Rab, da če bo lepo reme mi šibnemo za prvomajske na dopustek. Se nam bo vsem prilegel. Moj ma do 15.4 še mal gužve potem bomo pa uživaliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
22.3.2010 12:24:34   
Katjusa
evo naju iz sprehoda..... Beni je že mlekeca spil in zdej sem ga dala ajat.... sem za sprehodek poklicala eno punco iz sosednje vasi in sem šla do nje (15 min) potem sme pa skupi šle en velik krog ampak punca je ful fit in v kondiciji je imela tak tempo, da sem prišla čist mokra domov.... bom zdej skočla pod tuš pol si pa regrat nardimuser posted image user posted image user posted image user posted image ju3 če ne bo nič dol padalo greme spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hojla

Eto mi smo se nasprehodili, nabrali zvončke, nadihali zrakauser posted image

Sjmm, kolumbo in katjuša a vam jutri bolj odgovarja kavica?

men je vseeno.....
Kolubmo ti bom jst regrat nabrala, če ne bo dol padalo pol popoldne oz. ju3 sam javte mi kdaj se dobimo....?

Urša kako kej kaže? user posted image verjetno še ni?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
22.3.2010 12:25:28   
Katjusa

Aja sem vedla da sem neki pozabla povedat. Tok ste planirale Rab, da če bo lepo reme mi šibnemo za prvomajske na dopustek. Se nam bo vsem prilegel. Moj ma do 15.4 še mal gužve potem bomo pa uživaliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
22.3.2010 12:27:20   
Čebel@

vav to bo superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
22.3.2010 12:40:14   
Čebel@
spet ni nobene,ko sem jaz tukajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
22.3.2010 12:48:41   
Urša08
čebel@ evo meneuser posted image Kako si se v službi zmenila - kdaj začneš?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
22.3.2010 12:52:11   
Katjusa
jst sem tud tu sem glih iz njive prišla oz. travnika.... sem se pasla sem si za ju3 nabrala regrat ker bo dež in ravno, ko sem se odločla, da ga imam dost je zečelo škropituser posted image user posted image user posted image zdej si ga bom v grobem spucala in ga enkrat oprala, da se malo navlaži, da bo počakal do ju3 potem jutri pa samo peclje stran porežem in ga operem in dober tekuser posted image user posted image user posted image user posted image še pršparala bom k mi ni zreba solate kupovatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
22.3.2010 12:52:57   
Čebel@

čebel@ evo meneuser posted image Kako si se v službi zmenila - kdaj začneš?

si fertik s kosilom?jutri sem popoldan v službi,za četrtek sem se pa zmenila da sem zjutraj,ker imam popoldan izpit

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
22.3.2010 12:53:00   
Katjusa
kolumbo a so bla vabila všeč tastu in tašči?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
22.3.2010 12:54:00   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem tud tu sem glih iz njive prišla oz. travnika.... sem se pasla sem si za ju3 nabrala regrat ker bo dež in ravno, ko sem se odločla, da ga imam dost je zečelo škropituser posted image user posted image user posted image zdej si ga bom v grobem spucala in ga enkrat oprala, da se malo navlaži, da bo počakal do ju3 potem jutri pa samo peclje stran porežem in ga operem in dober tekuser posted image user posted image user posted image user posted image še pršparala bom k mi ni zreba solate kupovatuser posted image user posted image user posted image user posted image

mjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas ga pa tašča in tast nabirata-midva ga le jevauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
22.3.2010 12:56:17   
Urša08
čebel@ ja kosilo je narejenouser posted image se je pa Žiga že zbuduuser posted image od kar ga dajem ob pol 12 spat spi samo eno urco in potem zvečer omaga takrat ko ni trebauser posted image no zdej je ves tečkast, v naročju bi spal, v postelci ne no pa se pejtuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
22.3.2010 12:57:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas ga pa tašča in tast nabirata-midva ga le jevauser posted image user posted image

men ga je pa užitek nabirat.... dober jst ga čistim pol za mizo to ni tak luštno ampak se splača, ker je zdrav dober in ni vsak dan razn spomladi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
22.3.2010 12:58:10   
Katjusa

čebel@ ja kosilo je narejenouser posted image se je pa Žiga že zbuduuser posted image od kar ga dajem ob pol 12 spat spi samo eno urco in potem zvečer omaga takrat ko ni trebauser posted image no zdej je ves tečkast, v naročju bi spal, v postelci ne no pa se pejtuser posted image

kaj pa če ga daš mal kasneje spat okol 1.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
22.3.2010 12:58:59   
Čebel@

pri nas je tudi bilo tako da je maksimalni 1,5h spala čez opoldne,zdej pa že kakšen teden spi po 2,5h(včeraj celo 3)user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
22.3.2010 13:00:03   
Čebel@

men ga je pa užitek nabirat.... dober jst ga čistim pol za mizo to ni tak luštno ampak se splača, ker je zdrav dober in ni vsak dan razn spomladi....user posted image user posted image user posted image

meni je tudi full dober-sej ko sem bila mlajša sem ga z mamo hodila nabirat,zdej se mi pa ne da pastuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
22.3.2010 13:00:38   
Čebel@
moj user posted image je že domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
22.3.2010 13:01:47   
Katjusa
grem jest mislim, da je krompirček kuhanuser posted image user posted image user posted image user posted image jajčko sem si pa včeraj eno več dala kuhatuser posted image user posted image user posted image

aja moj gre dons na banko..... joj zdej gre pa to tok zares me kr mal stiska sem včeraj bla cel večer sitna in sem nostop mojmu tečnarla, če je prav kaj pa če nebi pa kako bo to v vitanju...... joj nič ne poznam ne folka ne kraja.... mal me stiska ampak ko bom enkrat tam vem, da bo vse OK.... kokr se veselim tolk imam strahov, ki jih ne poznam.... važn da bo moja famaly tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamica je tud že bolj skulirana in mi pravi, da smo se prav odločli da ji ni vseeno sma da pač tak more bit.... sej bo nič ni čez noč in itak da je šok ampak ne bo več tolk napetosti in ko se bomo vidli se bomo luštno mel.....

e spet sem vam mal zatežilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
22.3.2010 13:02:27   
Katjusa

moj user posted image je že domauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kak vam je fino...:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
22.3.2010 13:17:51   
Katjusa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stara mama spet orehe tolče..... to bi mogle slišat to se cela bajta treseuser posted image user posted image user posted image podarim staro mamo z njenim kladivom in orehiuser posted image ka sem jezna 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.