|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
20.3.2010 22:11:04   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

[sploh zdaj ko je tolk velika, če ne reagirava nama v glavo vrže najbol težk in oster predmet user posted image user posted image user posted image user posted image čeprou mi je tist momen z azjokat ker res zaboli user posted image user posted image user posted image

avč, ja kaj pa ima vse v posteljici?

zdej sm ji vrtiljak pospravlja, ker mi ga je skor razčetverla, pa sem htela da še kej za brata/sestro počaka user posted image user posted image user posted image in ima v potlci samo tist aparatk za musko špilat, k je kao uspavanka, ji vsakič ko gre spat navijem in tist je kr konkretna zadeva... pol pa zutri že slišm k ga navija pa po stranic tolče, pol pa vem da je za ustat user posted image user posted image

je pa tko, če res spiš in da ti vrže samo cunjo, te kap trofne...vsaj mene,...medved tak spi svoje zimsko spanje...user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
20.3.2010 22:11:46   
Ploha
misilim, da je od uršep malemu ime ŽIGA?? user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
20.3.2010 22:14:08   
farfala
ploha dober planuser posted image user posted image

ampak 11 otrok!!!!! to pa je preveč, a si sploh zapomniš kak je komu ime in kdaj ima r.d.?user posted image user posted image user posted image
Pa koliko pralnih strojev vsaki dan pere? Pa kake lonce mora imet, da skuha kosilo za 13 ljudi?user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
20.3.2010 22:16:10   
farfala

ja pa je že ni več

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
20.3.2010 22:16:38   
Ploha

ploha dober planuser posted image user posted image

ampak 11 otrok!!!!! to pa je preveč, a si sploh zapomniš kak je komu ime in kdaj ima r.d.?user posted image user posted image user posted image
Pa koliko pralnih strojev vsaki dan pere? Pa kake lonce mora imet, da skuha kosilo za 13 ljudi?user posted image

user posted image user posted image user posted image   ja težko je user posted image user posted image user posted image je pa tko, pametni pišejo, neumni si pa zapovnejo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
20.3.2010 22:17:16   
Ploha

ja pa je že ni več

sm ji hotla ZS poslat pa ne gre...user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
20.3.2010 22:18:54   
Ploha

ja pa je že ni več

sm ji hotla ZS poslat pa ne gre...user posted image

No zdej je pa šlo...user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
20.3.2010 22:39:23   
farfala
zebe me, grem počasi v posteljo. Ploha ti moraš tud dost spat in počivat zdajuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
20.3.2010 22:41:18   
Ulla80
Ploha ti moraš tud dost spat in počivat zdaj

ne ni treba  user posted image user posted image user posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
20.3.2010 22:55:56   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Imamo pa grozno luliko res grozno vse rdeče in pikaso.... pa ne vem v lekarni so rekli da je možno od hrane  ali pa od kake pijače. Pa sem izvedela včeraj da je priejšni dan pila v varstvu sok pomaranče in to ful velik, a je možno tudi kaj takega?user posted image Izgelda res grozno in ko jo umijem s kamilico jo vidno boli, ker včasih tudi joče.

Ja citrusi so znani po tem, da rito opecejo, zato jih je treba previdno dajat. Jan mai je imel probleme od treh mandarin, ki jih je pojedel na dan par dni zaporedoma. Ga je ful zapeklo v rito skor do krvi. Moras zelo na debelo mazat s hladilnim, da urin ne pride do koze in ponovno vname. Pa naj ne uziva citrusov, kivija, ananasa, ribeza, bolj kislega sadja in sokov. Pa mogoce bi spirala s fiziolosko?

Zdej lahko mali poje 5 mandarin in se pomaranco cez, pa ga ne zapece, tako da verjetno se je navajal al pa neki...

Ploha a 5 v planu user posted image . Bos mama po poklicu pa jurja na mesec te bo drzava placvala user posted image . Midva bi 3, dons sva glih studirala kako bova iz ene ogromne in dveh minimalnih spalnic dobila 3 otroske sobe in zakonsko spalnico user posted image . To bo se velik logisticni problem, k je mansarda pa niso vse stene uporabne. Pa nikol ne ves ce iz treh planiranih ne ratajo 4 user posted image .

Dons sm se zacopala v mazdo 5, prostorna, oboja zadnja vrata so drsna in ce se ne motim, so imeli zadaj 3 otroske sedeze. Yummy! Cene se pa ne upam pogledat user posted image . Sam zihr bo na listi, ko bomo rabli vecji avto...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
21.3.2010 2:54:26   
Zvezdica
patrik uboščekuser posted image kateri zob pa? a zelo al samo malo? zvezdica verjamem, da si žalostna in ti je hudouser posted image user posted image user posted image

1/3 je šla, zgornja desna enkauser posted image , ma to zato k je tak divjakec. Zdaj zgleda pa pravi "gavnar"

Sej vem, da vsi otroci plezajo, pa da skoz jamram, sam al je bil prvi res tolk priden, al je pa drugi ultra divjak. On se zbudi, recimo zdaj, energije za pol ljubljane in se igra z avtki in dela bruuuuum. Ga ne gane to da sem jast na pol crknjena. Še dobr da sem pri liamu zaspala.

Aja še en Q: Nič ni bil bolan, imel je parkrat vročino tam do 37,5 oz 37,8 (to pa je trajal kako uro in v teh dneh ko mu je desna štrika prebijala), zdaj tri dni nič. In dons zjutraj pa kr na lepem tak gost rumen izcedek iz nosuuser posted image . Ko je šel spat je imel nosek čist, ma od zadnjega prehlada ni imel nič, zdaj pa tkole? Pa kašlja. Mislimuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 8:48:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1962
21.3.2010 8:52:16   
mimi30
jutro

joj, zvezdica vi ste pa res zgodnji....verjamem da ti je groza za zobek, jaz tud vedno po padcu preverim kako so zobki....in res, da vsi malecki plezajo sam tvoj je ultra aktiven...se pa takšne nezgode z zobki dogajajo tud mirnim otročkom....od moje prijateljice sine, ki je bolj mirne narave, se je tako vdaril v rob mize, da mu je zobek not v dlesen zabilo, malo več kot 1/4 ga zdaj ven gleda
zvezdica, takle nosek ima špela večkrat, s fiziološko spirat in ven sesat, nimaš druga

drgač pa nič ne pišem, berem vse....hočem napisat, da ima špela spremenjen ritem in se vstane mal pred 6h, pol pa preberem kdaj se eni in sem vesela, da tolk dolgo spi....dragi se vsako jutro z njo vstane, da lahk še jaz mal poležim

govorjenje: ata, mama (včasih), tko (tako), to to, am am, ja ja, teta, opa, pa pa, ....to bo nekak to, se ne spomnim da bi bilo še kaj....majn čveka kot je nejc

kitajski horoskop: v prvo narobe, v drugo prav

se vidmo v torek?...se že veselim

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
21.3.2010 9:03:18   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

drgač pa nič ne pišem, berem vse....hočem napisat, da ima špela spremenjen ritem in se vstane mal pred 6h, pol pa preberem kdaj se eni in sem vesela, da tolk dolgo spi....dragi se vsako jutro z njo vstane, da lahk še jaz mal poležim

se vidmo v torek?...se že veselim

Pri nas je isto. Pred šesto se zbudi zadnje čase...pa tudi se dragi z njim vstane.user posted image

Mislim, da se vidimo v torek, če ne bo kakšne višje sile. Se pa tudi jaz že veselim.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
21.3.2010 9:06:49   
marta82
Q: Tinej že od Čateža dalje občasno pokašljuje (cca. 1 mesec) in ko se ne izkašlja mu hrope. Ko sem mu dala prospan je bilo par dni boljše zdaj je pa spet isto. Pa to ni da bi non stop kašljl, parkrat na dan tak sočno pa, všasih se sliši hropenje pri dihanju ampak se odkašlja in je ok. No zdaj me je pa znanka prestrašila, da je njena hčera imela enake znake in je bil bronhitis. A mislite, da bi ga peljala pokazat? Ne bi ga pa rada po nepotrebnem še čemu izpostavljala.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
21.3.2010 14:36:23   
Zvezdica
No zdaj me je pa znanka prestrašila, da je njena hčera imela enake znake in je bil bronhitis. A mislite, da bi ga peljala pokazat? Ne bi ga pa rada po nepotrebnem še čemu izpostavljala.

najbolje če pkl in vprašaš. Ker 1 mesec pokašljevanja, kaj pa vem. A sta kaj inhalacije delala, pa spirala, da bi probala to pozdravit?

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
21.3.2010 15:00:32   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

No zdaj me je pa znanka prestrašila, da je njena hčera imela enake znake in je bil bronhitis. A mislite, da bi ga peljala pokazat? Ne bi ga pa rada po nepotrebnem še čemu izpostavljala.

najbolje če pkl in vprašaš. Ker 1 mesec pokašljevanja, kaj pa vem. A sta kaj inhalacije delala, pa spirala, da bi probala to pozdravit?

Sobo sem mu vlažila kot mi je naročila P in mu dajala Prospan. Drugega pa ne. Tak mi je rekla pred 14 dnevi. Ma bom v torek ko dela spet poklicala in vprašala.

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
21.3.2010 17:17:42   
Zvezdica
joj, zvezdica vi ste pa res zgodnji....verjamem da ti je groza za zobek, jaz tud vedno po padcu preverim kako so zobki....in res, da vsi malecki plezajo sam tvoj je ultra aktiven...se pa takšne nezgode z zobki dogajajo tud mirnim otročkom....od moje prijateljice sine, ki je bolj mirne narave, se je tako vdaril v rob mize, da mu je zobek not v dlesen zabilo, malo več kot 1/4 ga zdaj ven gleda
zvezdica, takle nosek ima špela večkrat, s fiziološko spirat in ven sesat, nimaš druga

zgodnji in tečni :)

Zdaj je tudi druga štirica pokukala ven, tko da upam, da se tole konča. K je res kriza no.

Zobki, vedno full pazimo zobke, (tud moja znanka ima full mirnega fantka, pa je enkrat padel, pa je šel zob. Pri nas je tko, da miruje samo zunaj na sprehodu, če ga daš iz vozička, se mu utrgauser posted image . Doma enako, če spi je ok, če je buden, smo budni vsi. Ker pleza, razgaraja, res nobenga miru. In večkrat ko je kaj takega naredil sem pomislila, ziher je šel zobek. No zdaj pa še vem ne kako je šel:(

Mimi, ste se že preselili? Kako napreduje stanovanje?

O niia, vi2 sta tud zgodnja,

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
21.3.2010 19:07:02   
Ploha
zvezdica: moji kolegici se je hčerka tud tako neredno udarla, da si je zbila zobek, 1/3 enke ji je zbilo...in sta mogle k zobarju, da ji je zobek premazu, zaščitu, če je kje kaka luknjica, da ne bi zobek gnil, če hrana pride notr....tko da praši zobarja, kaj in kako je za narest...

nooo midve v torek prideva...a ma kera kej prej cajt, da bi pršla, ker jest bom prej, zvezdica me pa tko al tko ignorira user posted image user posted image user posted image ??

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
21.3.2010 19:29:20   
marta82

zvezdica: moji kolegici se je hčerka tud tako neredno udarla, da si je zbila zobek, 1/3 enke ji je zbilo...in sta mogle k zobarju, da ji je zobek premazu, zaščitu, če je kje kaka luknjica, da ne bi zobek gnil, če hrana pride notr....tko da praši zobarja, kaj in kako je za narest...

nooo midve v torek prideva...a ma kera kej prej cajt, da bi pršla, ker jest bom prej, zvezdica me pa tko al tko ignorira user posted image user posted image user posted image ??

Midva sva lahko prej. Itak nimam šihta pa mam cajta ko smetja.user posted image user posted image Kdaj pa bi ti?

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
21.3.2010 19:33:19   
marta82
Evo tole mi je odgovorila Tanč:

Pozdravljeni.

Pred mesecem dni smo bili v toplicah, takrat se je sin (14m) prehladil in od takrat dalje pokašljuje. Gre za sočen kašelj parkrat dnevno. Kadar se pa ne izkašlja, se sliši hropenje ko diha. Dala sem mu Prospan in je bilo par dni malo boljše, sedaj je pa spet tako, da občasno hrope, ko se izkašlja je pa ok. Včeraj me je znanka prestrašila, da je imela njena punčka enake znake in je bil bronhitis. Menite, da bi ga peljala pokazat pediatrinji? Ne bi ga pa rada po nepotrebnem še čemu izpostavljala.

Hvala za odgovor in lepo nedeljo želim.

Bronhitis je akutna, nenadna (in ne nekaj mesecev trajajoča) okužba srednjih dihal v zvezi s prehladom. Ne more biti nekaj mesecev bronhitis! Lahko pa kašelj po preboleli okužbi dihal (prehlad, laringitis, vnetje sapnic, bronhitis) traja več tednov. 1-2x dnevno pa sploh ne štejemo kot nekaj, čemur bi posvetili pozornost, saj tolikokrat dnevno pokašljamo vsi, ker si s kašljem čistimo dihala. Če ne bi kašljali, bi umrli od zastoja sluzi.

lp
Tanč

Bom pa vseeno še v torek poklicala P in še njo vprašala.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
21.3.2010 19:46:20   
Ploha
marta: midve bi prišle ( če računam da rabim ene 2 uri do MB? a mam prav) tam nekje od 2-3h...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
21.3.2010 20:08:37   
marta82

marta: midve bi prišle ( če računam da rabim ene 2 uri do MB? a mam prav) tam nekje od 2-3h...

A se potem rajš kje drugje dobiva, ker drugače bo dolga v tisti piceriji? Če bo lepo vreme greva na sprehod po Mb?

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
21.3.2010 20:18:31   
Jancci
Čer!

Mi smo "srečni" doma. Čisto prehitro je minilo. Res smo uživali. Nekaj slikc je na blogu, če kero zanima.

Kaj je tukaj kaj novega? Še kera nova nosečka? A se je Khurde že kej skorajžla in priznala? user posted image
Kakorkoli, upam, da ste vsi zdravi!!!!! user posted image

Drugače pa malo čekiram za kolesa za našo bejbo. A kera kej priporoča?
Hočem, da ima dovolj visoko palico za vodit, da se 190 cm človeku ni treba sklanjati, da ima ročno zavoro, da ima napihljive gume, da ni aktualen samo eno sezono... kaj je še pomembno? Dej prosim mal povejte!!

Tole sem mal gledala:
http://www.eigrace.com/product_info.php/info/p3126_Trikolo-Sving-Vario-s-palico.html/XTCsid/33dd6c9923eb9004321a8d2d12fbc6c0

http://www.mimovrste.com/artikel/1390318833/tricikel-kettler-happy-plus-princeska#pictures

http://www.mimovrste.com/artikel/1390319329/tricikel-kettler-happy-plus-air#pictures

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172831

http://www.bike-center.si/index.php?lang=si&module=shopprod&id=9773 ... ampak ne vem če ima palico!? Mislim, da ima Neli nekaj podobnega??

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
21.3.2010 20:35:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

A se potem rajš kje drugje dobiva, ker drugače bo dolga v tisti piceriji? Če bo lepo vreme greva na sprehod po Mb?

ja itak sem za in za sprehod in za drug kraj...

a tm v piceriji so igrala za otroke??

dej mi samo pot povej kako se sploh do MB pride, kateri izvoz ven, pa potem pot do picerije oz. kjerkoli se dobiva..

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.