Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 21:57:34
|
|
|
|
anikabd
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa KVALITETA FOTK JE NIKAKVA, NE VEM KAJ SEM NAROBE NARDILA LEŽIM PO KOPANJU ME NAJDETE? SEJ TOLE JE KR KUL 3,5 UR JE VSAK DAN SPAL NA MORJU, MIDVA PA NA HODNIKU V LUFT GLEDALA SO ME KR POSTRIGLI NA MORJU Filip ima enak nastavek za WC. Kahle že od začetka ni maral.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 22:00:47
|
|
|
|
nanka
|
nočko punce še z mojega konca, jutri je spet ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 22:10:12
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ve ki gledate Talente: Peter Vode je nečak od mojega, pravzaprav sin od njegovega bratranca, ki se valja v denarju..... ej, mali je bil hudooo dober, sem kar vlažne oči dobila
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 22:10:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Mali spet kašlja - upam, da ga bodo čudežno zdravilni čaji gospe varuške pozdravili. se pravi, gresta jutri v varstvo/šiht?
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 22:11:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 22:12:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 22:15:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 22:20:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 22:22:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 22:31:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 23:48:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Oj, moja pikica je prava bikica...mami pa ovnica, krasno! S tem ni nič narobe ... odnos bo za vaju sicer izziv, ampak imamo skupne točke, nič bat
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 6:37:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
Jutroooo, sem mati samohranilka s kar petimi otroki. Staš je dvignil rit že ob 05.00, . Včeraj, ko sem gledala napoved za naslednje Talente, sem za hip videla bivšo sošolko s faksa in njenega sina, ki je razočarano odšel z odra, bil je mislim da Michael Jackson, objemal ga j eočka. Tega fanta sem učila v 1. r in povem vam, če so njega res odpikali so se močno močno zmotili. Fanta ob pomembnih dogodkih, obiskih ipd. pokliče sam g. Turk. Torej res ni nek aberveznik. Aja, zunaj je pa turoben dan .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 6:40:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ve ki gledate Talente: Peter Vode je nečak od mojega, pravzaprav sin od njegovega bratranca, ki se valja v denarju..... No, ampak sine zna pet, ni kaj! Točno, svaka mu čast ej, pa toliko je star kot naš Matic. Sem Matica vprašala če ima tudi kakšen talent pa je rekel da ja, samo da je skrit , 10 točk za odgovor IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška spet v kopru in spet nisem zadela na lotu A si bila slučajno v SG???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 6:42:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ve ki gledate Talente: Peter Vode je nečak od mojega, pravzaprav sin od njegovega bratranca, ki se valja v denarju..... ej, mali je bil hudooo dober, sem kar vlažne oči dobila Se vam zdi? Meni pa je malce fušal, ni zadel pravih tonov, res ne. Ok, pustimo to debato, ker izgleda kot da sem mu fovš, ker sem napisala, da imajo full denarja. Nisem ne, ampak oni res ampak res vse z denarjem kupijo. Od župana njihovega kraja dalje... Pa s polno ritjo je lahko srat, saj so podedovali ohoho zazidljive zemlje, ..... dolgaaaaaa zgodba.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 7:58:25
|
|
|
|
Majuska
|
''jutro, evo mene, sem že s terapije ... čisto matasta, nekaj sem slabo (in premalo) spala, po mojem sem zaspala okoli 2h. Pa še glava me hoče bolet ... čudno jutro, ni kaj Fanta sta na poti k babici, pri moji dohtarci nihče ne javi - orkodijo, a noben ne dela ob tej uri al kaj?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 8:03:27
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ve ki gledate Talente: Peter Vode je nečak od mojega, pravzaprav sin od njegovega bratranca, ki se valja v denarju..... A res. OK sej da imajo dost keša se vidi, navijaške majčke, ogromno navijačev ................. A ni to super!!! Kar se mene tiče, bi vsak starš lahko to za svojega otroka naredil - ne glede na denar. Če ima otrok talent, znanje in željo - go for it! talent, znanje, željo - ponavadi zmanjka volje,....potem pa starši pritiskajo Ja, žal to pa je res! Če je pa treba svoje neuresničene ambicije na otrocih izživljat ... in žal je tale očka to tudi 2x povedal na svoj olepšan način... ... je bil pa mali tudi meni všeč... ... oni, ki je štrikal... ... a ni rekel, da je na Talentih zato, da mami dokaže, da tudi on nekaj zna
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 8:08:37
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ''''jutro, evo mene, sem že s terapije ... čisto matasta, nekaj sem slabo (in premalo) spala, po mojem sem zaspala okoli 2h. Pa še glava me hoče bolet ... čudno jutro, ni kaj Fanta sta na poti k babici, pri moji dohtarci nihče ne javi - orkodijo, a noben ne dela ob tej uri al kaj? 1... 2... NE!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 8:12:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
Hoj! Ponedeljek, zajtrk v riti, otroci razvoženi, sedaj pa likanje in zlaganje perila. Kako to sovražim!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 8:16:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Hoj! Ponedeljek, zajtrk v riti, otroci razvoženi, sedaj pa likanje in zlaganje perila. Kako to sovražim!!!!! GR, kako to, da tega ne maraš? Zadnjič se ti je pa tako likalo ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 8:17:23
|
|
|
|
3jeMi
|
... pa dobro jutro!!! evo, naš hrček je spal od 17.40 do 6.10 (njegova ura za vstajanje) brez cmih, kih in hrk hrk... ... tudi on je šel že opravljat svojo tlako... še malo hrastast... male pikice se hitro spravijo k sebi, večje pa kar trajajo... in yes, na riti so se mu ta prve poštimale... neboglasnica... tako veselje, kot ga je imel Staš včeraj, je imel naš cel teden ... se mu je dogajal... je bil pa hecen v soboto, ko tako nag stoji, pa začne nekaj mencat, ga gledam in rečem, če te lulat, imaš tule kahlico in mali se vsede in polula ... me zmagoslavno pogleda in se gre naprej igrat, lump... o hvala lepa, bi lahko tudi vnaprej tako ubogal? pa še en nasvet prosim... kdaj mu lahko glavo umijem? mali ima po glavi še kar nekaj hrastic, samo lase pa že precej "pocas_te"... bi mu jo vsaj samo z vodo oprala... hvala ... zdaj pa grem... nimam sicer nič konkretnega za delat, ampak si bom že kaj našla...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 22.3.2010 8:18:11 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 8:19:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 8:22:16
|
|
|
|
Majuska
|
Na carinski kontroli tovornjak pelje iz Hrvaške v Slovenijo, carinik vpraša šoferja: "Kaj prevažate?" "Nič, v Krko grem po kotracepskijske tablete." "Odprite cerado!" Carinik pogleda noter: "Človek božji, kamion je vendar poln nosečih žensk!" Voznik se udari po čelu: "Oh, seveda, oprostite, pozabil sem, danes je petek in v firmo vračam reklamacije." * "Si ti rojen v zakonski zvezi?" "Delno." "Kako delno?" "Ata je bil poročen, mama pa ne." * Babica in deda se odločita, da bo deda poskusil z viagro. Zvečer ona leži v postelji, deda pa pride do vrat spalnice in potrka. Babica: "Pa pridi že, zakaj trkaš?" Deda: "Ne vprašaj, zakaj trkam, vprašaj, s čim trkam!"
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 8:22:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Hoj! Ponedeljek, zajtrk v riti, otroci razvoženi, sedaj pa likanje in zlaganje perila. Kako to sovražim!!!!! GR, kako to, da tega ne maraš? Zadnjič se ti je pa tako likalo ... Mogoče sem takrat podzavestno začutila, da cunje še niso suhe...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 8:26:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Jutrck. Smo vse talente gledle jaz sem bla presunjena res. Pa ne nad onimi čudaki, ker tisti si tak ne morjo pomagat, ampak nad tistimi, ki še niso slišali za izraz SAMOKRITIKA. Jaz se res sprašujem, kako hudiča ti nihče drug ne reče, da nimaš ne posluha in ne glasu, če se že sam ne slisiš? A folk nima frendov, familije jao. Kaj pa ona bakica, a ste vidle, kako je jokala na odru? GR, ta mali je res fušal, sam je tudi trema prisotna, je pa res, da tak ne bo zmagal, ker je pa res vseen mal hecn, da zmaga en tak, ki si itak lahko z denarjem, vplivnostjo in lastnim studiem kupi kariero ali vsaj pot do tja. Kot je rekla luciene, je bistvo shova malega človeka spravit na vrh. V 5.oddaji mislim pa da bo moj brat. očitno bom morala še enkrat gledat ... zvečer imam namreč TV bolj na tiho naravnano, da malega ne zbudimo Pa opozori nas, ko bo na sporedu tvoj brat
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 8:27:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Mogoče sem takrat podzavestno začutila, da cunje še niso suhe...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......