nincrli
|
Pozdravček! Sem imela včeraj G, vse je ok, za kontracepcijo pa mi je dala tablete cerazette, ko majo sam en hormon... Na voljo je blo to al pa mirena, valda sem rajš to vzela... No, ker sem imela pritisk večji, itak sem bla živčna pa mam vedno pr zdravnikih višji pritisk, doma je čist normalen... No pa saj mi je ok, edin se ti menda ciklus mal zmeša zarad teh tabletk... IZVIRNO SPOROČILO: naja6 Trbušnjaki;jih pridno delam že ene 3 tedne in so prvi rezultati že vidni,da se pohvalim,sem že na 55 kg,kar je 3 kg manj kot pred nosečnostjo.Imam pa eno vprašanje:moj mišek je star 2meseca in pol in ne glede na to,koliko mu dam za jest,se vedno pritožuje,da on pa bi še,ali mu dam 130ml,ali 150ml,čez 10min.pa pozabi da bi še jedel ko ga zamotiš,koliko kaj ojejo vaši Moj poje 120ml potem pa sem mu začela dajat 150ml, zjutraj celo 180, ker spi od 20h do 5.30, ampak potem fuuuuuul poliva, tak da smo danes šli lepo nazaj na 120ml, zjutraj pa na 150, če pa bo jokal bo pa dobil več. Poje pa ponavadi vse kaj mu daš in ne dobi 150, ker pol skos poliva... IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Aja sem še hotla vprašat - a majo vaše žabice še vedno modre učke? Našemu jih malo vleče na sivo, jih bo verjetno mel bolj po meni. Čeprav sem brala, da se to pokaže nekje do 6. meseca, tako da ma še čas. Naš ma vedno bolj svetlo modre, bo verjetno imel takšne kot ata, jaz imam bolj zelene. IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Vprašanje za tiste ki že od začetka NE dojite. Ali ste že dobile M po koncu čišče? Ker se meni zdi, da se mi že ene tri tedne paca da bi jo dobila, pa jo od nikjer ni, mislim tista klasična bolečina ko ima M za prit, pa napetost v joških, pa vsa sem nekaj PMS-jasta. Sedaj je že 10 tednov, prvič sem jo dobila po 8t. Jap, že 2 sem dobila. Prej sma bila v merkurju in sesalec za stanovanje že mam Manjka mi pa še skoraj vse ostalo Sam sesalc sma mogla nabavit, ko bodo počasi začeli pohišvo not montirat, da se lahko potem počisti... Joj še 3 tedne pa se selimo, ful je hitro minilo. No zdaj pa na sprehod...