|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
20.3.2010 22:35:46   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Pa še ena slikica najine Pie user posted image
user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.3.2010 22:41:30   
somic
joj, natyka, če imaš ti takole vsak dan, potem ti lahko rečem samo vsa čast!!! je pa pri nas tudi tako, da ne joka in ni tečkast,samo se moram z njim ukvarjat točno tako kot praviš ti, ko me ne vidi ali sliši rata cel živčen in me nekako kliče- kot da bi hotel jokat, pa mu ne rata do konca. sej je full zanimiv, ampak danes sem bila res tako zmatrana od vsega tega user posted image

upam, da bo jutri bolje. danes nisem naredila popolnoma nič! še dobro, da je mami delala kosilo, če ne bi jedla verjetno šele sedaj kaj.

jutri moras spakirat vse kar bom rabila. danes je res prišla osebna od patrika, tako, da v ponedeljek gremo!!! na morje!!! komaj čakam. samo upam, da bom res lahko v miru spakirala, pa da ne bom česa pozabila, drugače bo kriza cel teden kaj pogrešat

grem spat zdaj, dokler patrik še spi. nimam pojma kdaj se bo zbudil

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
21.3.2010 7:11:39   
Enkica
Dobro jutro punce,

naša noč je bila mirna ...user posted image je spala celo noč.
Da se še malo vrnem na podiranje kupčka ... meni so pa na 1. pregledu rekli, da naj ne podiram kupčka na rami ampak da naj jo dam čez koleno in ji tako podrem kupček. Moram rečt, da res veliko prej in lažje podre kupček tako, ker je delni pritisk na želodček. Včasih jo pa dan kravce past, da podre kupček.

Bi vas pa prosila za nasvet ... sicer mi je malo nerodno ampak še nikoli nisem bila v tej situaciji in ne vem kako naj jo uredim. user posted image user posted image
Imam zelo močno M. in mi je ponoči vse prišlo skozi pižamo in posledično na jogi. Ali katera ve s čim naj očistim jogi, da bi šla kri ven? user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepša hvala za pomoč

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
21.3.2010 9:04:04   
nincrli
Dobro jutro!

somic
naš je takšen skor vsaki dan, največ spi pol ure skupaj in potem je akcija... Da bi zaspal z njim nimaš šans... no včeraj nam je ratalo za 20 min skupaj zaspat. Je pa tud tak, mal se igra in pogovarja z igračkamiuser posted image mal se moramo mi z njim igrat, malo ga okrog nosit, vsega po malem, ker ko se naveliča ene dejavnosti je potem huduser posted image Drugače je pa kar priden, odkar so se krči nehali je luksuz... Edin podnevi je siten, ko je zaspan in težko zaspi pa zato joka in ga moramo uspavat, najraje ima guganje v ležalniku, dude pa sploh ne mara več. Zvečer pa ga samo položim v posteljo in že spančka.
Je pa danes prvič prespal res celo noč, od 20h do 7h zjutrajuser posted image

Mi gremo zdaj počasi na sejem tu pri nas, potem gremo na kosilo, prababica časti, ker je imela god, popoldne pa v Lj... Bo kar pester dan...

< Sporočilo je popravil nincrli -- 21.3.2010 9:05:13 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
21.3.2010 9:16:56   
sisi77
Dobro jutro.
moja dva še spita. user posted image no Anej se že nekaj oglaša vendar še ni joka tako da lahko v miru še tole kavico spijem.
Smo pa danes imeli bolj čudno noč. Ker sem se odločila da se bova dojila brez nastavka (in še vedno vstrajam pri tem) naš pikec nekaj protestira.user posted image
Je šel spat ob 20 ih in se zbudil ob 1.30 dvakrat potegnil in ker ni bilo nastavka raje zaspal, potem še ob 4.30 pojedel malo več čeprav sem ga mogla prav silit pa mu bradavico not tiščat, potem pa se je zbudil še ob 5.30- ptegnil dvakrat, 6.30 pojedel malo več, 7.30 jedel nič no ob 8.30 sem pa ga potem umila in preoblekla ter sva se spet podojila. pojedel je sicer malo več vendar vseeno manj kot bi z nastavkom. enostavno po kakih petih minutah noče več vlečti in raje zaspi ne vem no. kaj delam narobe. user posted image user posted image Čez dan je normalno na 2 uri in ne kaže nekih znakov da bi bil po hranjenju še lačen čeprav vleče občutno manj časa kot prej (prej se je dijil v povprečju 20 min sedaj 10 min). Ali menite da bi mogla iti nazaj na nastavek. Res bi rada da nama uspe čeprav imam bolj male bradavice.
No Alex 17 tak je to uspeh še ni popoln vseeno pa upam da nama uspe.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
21.3.2010 10:04:02   
Anonimen
Jutro!

Sissy, midva sicer nimava izkušenj z nastavki, vendar edino tole lahko povem. Midva sva se tudi prej več časa dojila, sedaj pa na vsako joško po 6 minut in basta, pa se mi zdi, da poje ravno tako, kot če bi vlekel celo uro. Hočem reči, da sedaj, ko so naši user posted image  že malo bolj močni in starejši, lahko jejo isto količino manj časa. No to je vsaj moje opažanje. Zato se zaradi minut jaz ne bi sekirala.

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki dojite. Ali vse ponudite le eno joško na podoj? Ker jaz namreč moram ponuditi obe, da smo siti.

Lep dan, danes gremo k moji mami na ribice. Mnjam.

(odgovor članu sisi77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
21.3.2010 10:32:06   
Žaži
Somic, pri nas je tako vsak dan in otroci bodo čez dan vedno manj spali. Meni Živa spi samo na sprehodu ali v avtu, drugače pa skoraj nič, parkrat po 15-20 minut.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
21.3.2010 10:33:50   
naja6
somic naš je takšen skor vsaki dan, največ spi pol ure skupaj in potem je akcija... Da bi zaspal z njim nimaš šans... no včeraj nam je ratalo za 20 min skupaj zaspat. Je pa tud tak, mal se igra in pogovarja z igračkamiuser posted image mal se moramo mi z njim igrat, malo ga okrog nosit, vsega po malem, ker ko se naveliča ene dejavnosti je potem huduser posted image Drugače je pa kar priden, odkar so se krči nehali je luksuz... Edin podnevi je siten, ko je zaspan in tež
ko zaspi pa zato joka in ga moramo uspavat,

SE PODPIŠEM,NO VČERAJ PO KOSILU PA SE JE ATA RAZJEZIL IN GA DAL SPAT V KINDERPET IN NE MOREM  VERJET,JA MALI SPAL 2 URIuser posted image ,sem že pozabila kak je imet nekaj časa zase

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
21.3.2010 10:35:51   
alex17
dan!
mi smo tudi kar lepo spali, sicer je bil včeraj popoldan nekaj tečkast in kar jokal je, če ga je kaj prestrašilo (recimo ko je tast kihnil zraven njega al pa ko je moj neki zavpil), zvečer pri umivanju je bil pa ves pridkan in potem sva se podojila in je zaspal ob 20.30 in spal najprej 3,5 ure, kar lepo za našega user posted image ponoči sva se še ene 3x dojila, zjutraj pa še malo skupaj pocrkljala, pa celo spet malo brez nastavka je vlekel. sisi77, pri nas je podobno, brez vleče največ 5 minut, ko se pa izprazni, pa noče več oz. se ujezi, in potem mu dam še z nastavkom. bom probala večkrat brez nastavka, mogoče nam pa enkrat zlaufa. z nastavkom pa vleče ponavadi od 10-30 minut, kakor kdaj.

somic,naš tud podnevi ne spi kaj veliko, največ parkrat po 20-30 minut, več skupaj res redko, pa prav tako se nekaj časa sam zabava v gugalniku, ko se naveliča ga je treba pa pokonci nosit pa na previjalno dat, tam zmer ful uživa, pa še kaj... zahteven mladenič, ni kaj! user posted image

gremo zdele do najinih kolegov na Lavrico na kosilo, za sprehod zunaj pa bomo videli, če bo vreme zdržalo user posted image je že ful oblačno tle...
čaubau, lepo se mejte!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
21.3.2010 10:37:53   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki dojite. Ali vse ponudite le eno joško na podoj? Ker jaz namreč moram ponuditi obe, da smo siti.

jaz dam ponavadi le eno, pa še ostane mleko v nastavku, redko da moram obe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
21.3.2010 12:25:37   
somic
pa sem mislila, da sem edina s takšnimi težavami user posted image user posted image user posted image  ja, se pa zavedam, da bo spanja čez dan čedalje manj in naši baby- ji bodo čedalje večji in bolj zahtevni.

ne... samo, ker je ponavadi tako priden, mi je bilo včeraj čisto preveč tole. verjetno bi sprejela drugače, če se ne bi odpravljali na pot.

zdaj mi spi, tako da grem do konca spakirat in se pripravit, da kaj slučajno ne pozabim

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
21.3.2010 13:19:34   
mimikica
no vse že pravte da se vaši malčki igrajo tudi z igračkamai. kaj a jih redno že primejo v rokico?????????? ker moj še ne prijema pa ga vspodbujam vsak dan pa se igram z njim. no smeje se že pa je vesel ko mu jih kažem in se z njim igram, da bi jih pa sam prijel to pa še neuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja v naši občini je tako, da dajo am do 4 meseca, dajo ga tudi do 2 leta samo polj so baje neki zakompicirani postopki.
joj pri nas tako piha, pa sem misla malo na vozičkanje pa spet nič iz tega , zdaj že 3 dan uuuufff

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
21.3.2010 13:50:53   
marijaa
Tian in alina še tudi sama ne primeta igrač, Je pa Alina začela svoje prste opazovat, prav tako se zastrmita če obesim nad njima kakšno drugo igračo. Tian le krčevito igračo drži, če mu jo jaz dam v roko. Je pa Tian začel močno in hitro brcat z nogami, zraven se smeji, to pa najraje počne na previjalni mizi. Pri podiranju kupčka, pa ko jih držite pokončno a že zelo glavico samostojno držijo ali jo je treba še močno podpirat. Mojima dvema je še nič ne uspe kaj obvladat, sploh Alini ne, Patrik jo je pri tej starosti že mnogo bolje. Na trebuhu ju pa že kar visoko dvigneta oba.
Mikimikica ne se sekirat. Saj bo, eni pač neo stvar malo prej drugi pa kasneje, vsi bodo pa jih znalin držat, pa tudi metat in kasneje še razmetavatuser posted image

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
21.3.2010 13:56:31   
ellie
Mi Aneju, ko je na rami, glavice več ne rabimo podpirat.

Jaz pri vsakem hranjenju uporabim samo eno joškouser posted image  pri naslednjem pa drugo.

Igračk še ne drži...jih pa z rokicami boksa, ko visijo nad njim v ležalniku. In to prav zavestno.

Včeraj smo preživeli čudovit dan v Lj. Tast je skuhal super kosilo, potem sva ga pustila tam in sva šla sama v šoping. Smo ob 9ih zvečer prišli domovuser posted image  Sem ga samo v pižamo preoblekla in je šel dalje pančat. Potem je jedel ob 4ih, pa še enkrat...in smo vsi spali do pol 10ih. Je prav pasalouser posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
21.3.2010 14:12:50   
poopek
živjo punce, zdej se par dni nisem oglasila, kako ste?

sem mela teto na obisku čez vikend, prej pa babico in dedka..
ufff, lepo je ko pridejo, še lepše k grejo :) user posted image user posted image user posted image no, zdej smo spet sami in uživamo v samoti. user posted image lahko si mislite, koliko smo "pametnih nasvetov" spet dobili. user posted image

v glavnem, naša biba tudi ne spi več kot 3 ure skupi, je zadnje čase malo bolj tečkasta čez dan, pa jo peljem na sprehod in zaspi. jo moram tudi dojiti iz obeh dojk, mislim, da mam manj mleka, ker se kr neki krega na dojki, čeprav, ko stisnem bradavico teče.. user posted image nič mi ni jasno.. sumim tudi zato, ker jo morem zvečer tudi 4-5x podojit da zaspi... že kar neki časa je tko. ali ma še ktera podobne težave????

ko ste se menile za te odločbe za nego, a je treba spet kake vloge dajat na socialno, ko se izteče porodniška???? user posted image user posted image mi smo od občine dobili 270 eu, zraven odločbe je prišla še ena bela brisača za otroka z znakom zagorske občine. user posted image

menstruacije še jz nimam, mi kr paše, čeprov me je v sredo bolel trebuh za popiz.. tako kot pri menstrualnih krčih, grozno je blo, sem se takoj spomnila na popadke, me je vse minil... pol sem se spomnila na porod in seveda jokcala, kak je blo hudo.. hehe, ja sem občutljivko user posted image

moja ma tud okice še modre, midva mava oba zelene. baje dokler ženska doji so oči take. no, vsaj moje pametne sorodnice tko trdijo. user posted image user posted image

čusiuser posted image user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
21.3.2010 16:06:12   
naja6
Našuser posted image glavico že ful drži pokonci,mu je sploh ne rabimo več podpirat,ampak pač za vsak slučaj,igračk pa še ne drži,bo že ko bo

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
21.3.2010 16:08:59   
naja6
aja,menstruacijo pa mam že enajsti dan,ampak glih tolko,da morem tisto sranje imet not za pop.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
21.3.2010 18:54:57   
alex17
evo nas doma, smo šli skupaj s kolegoma potem vseeno na sprehod okrog Gradiškega jezera, res luštna pot dolga 4 km, čeprav je blo oblačno, no vsaj padalo ni user posted image   potem pa še na kosilu pri nih doma-sta spekla pizzo pa korenčkovo juhco in osvežilno sladico z jabolki, mali je bil pa ful priden pa ful se je pokakal tam, pa še na kavču sem ga mogla previt ko so ostali še jedl, hihi user posted image

naš igračk še ne drži, samo jih pa fajn boksa in res prav cilja da zadane, pa z zanimanjem gleda, če zamenjam igračko nad previjalno-zdaj ima levčka z igralne podloge in mu je super zanimiv user posted image

jutr mava pa UZ kolkov in res upam, da bo vse OK, kot je blo v P!!

poopek, naš se tudi včasih jezi na joški, samo sem porajtala da takrat, ko ga napenja da bo kakal, potem se pa umiri. ga pa dojim ca 30-45 minut preden zaspi, če se pa še enkrat zbudi, pa še samo na hitro parkrat potegne, pa ga ponavadi zmanjka. je pa vaša občina še bolj kot naša radodarna, lepo! user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
21.3.2010 19:41:10   
majčyca
Midve s Pio sva danes tudi preživele prav lep dan. Zjutraj sma šle z babi in dedijem v Celje na sejem Flore in poroke in smo se tam malo sprehajali. Pia je cel čas spančkala v vozičku user posted image potem pa smo šli na Ptuju še na kosilo in smo popoldne prišli domov user posted image je pa mi ful žal, da ko gremo na kak tak izlet, da ati ne more z nama, ker je v Nemčiji user posted image ampak kaj hočem, tako pač je zaenkrat user posted image

Popoldan pa mi je kakšne pol ure tako jokala, da ji je vmes kar sape zmanjkovalo user posted image tako je bila zaspana in nikakor zaspat - ne na rokah, ne v vozičku, ne v posteljici, še joška ni pomagala user posted image potem pa se je končno le umirila in zadremala za pol urce, da sva se potem lahko lepo skopali.
Pia še igračk tudi ne drži v rokici, jih pa z zanimanjem opazuje, pa ful se vedno smeji enemu sončku, ki poje pesmico user posted image
Zvečer preden zaspi se midve tudi dojima tam cca. 1 uro oz. to je najprej hranjenje, potem pa že vse skupaj cartanje pred spanjem.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
21.3.2010 20:34:11   
Kika99
Čer mamice

Danes nisem šla z Anjo nič na zrak, ker smo imeli tako zoprno vreme.

majčyca - mala Pia je pravi cukrček, imamo isti bodi od kitty user posted image

hranjenje - jaz sem danes začela dajet 150 ml pa mi vse poje zaenkrat. včeraj sem ji še dala 120 pa ji je bilo premalo tako da smo zvišali porcije user posted image

držanje igračk - prime že kakšno ropotuljico, dudo in tolče po visečih igračkah in se smeji zraven. Ima pa včasih problem ker ne zna spustit. Zadnjič je prijela dudko in si jo poizkusila dati v usta - malenkos je zgrešila ampak je skoraj uspelo user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
21.3.2010 20:40:59   
somic
patrik tudi še ne prime ropotuljice ali  česar koli, razen seveda kakšne tetra plenice in si jo potem tesno tišči k sebi

gavica pa tudi še ni povsem sigurna, tako, da imam roko še vedno zadaj, v stanju pripravjenosti, da mu jo pravočasno podprem. ko pa pase kravice, pa jo tudi že dvigne kar precej.

ma se mi zdi da gre res vse kar hitro in še prehitro bodo zrasti. user posted image  bo treba kmalu novega člana user posted image

sem pa kar precej zdelana danes, cel dan norim gor in dol in spravjam skupaj stvari za sabo, jutri gremo za en teden, pa me še kar skrbi, da bom kaj pozabila, čeprav sem vse pregledala najmanj 10_x_.

upam, da bo zdržal prvo daljšo vožnjo

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
21.3.2010 22:21:11   
*BellaLuna*

user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (30)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
1.mesec: 4260g, 56cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5850g, 60cm, 
3.mecec:  6930g, 64cm, obseg glavice 41 cm

19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
1.mesec: 3520g, 51cm, obseg glavice 35,5cm
2.mesec: 4780g, 54,5cm, obseg glavice 37,5cm

21.12.09  lejla969 (39)     03.01.10  IVO               3830g      53cm
1.mesec: 4500g, 54cm, obseg glavice 39cm
2.mesec: 5670g, 58cm, obseg glavice 41cm

21.12.09  sisi77 (32)         14.01.10  ANEJ              2310g      46cm
1.mesec: 3200g, 50cm
2.mesec: 4220g, 54cm

22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
1.mesec: 4700g, 56cm, obseg glavice (?)
2.mesec: 6050g, 60cm, obseg glavice 42cm

25.12.09  kika99 (28)   2.01.10   ANJA                2860g        49cm
1.mesec: 4150g, 55cm, obseg glavice 37cm
2.mesec 4850 g 57 cm obseg glavice ? cm

27.12.09  Pikica86 (22)   2.01.10   NIKA              4010g        53cm
1.mesec: 4460g, 55,5cm, obseg glavice 38cm

29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA            2730g      47cm
1.mesec: 3255g, 55cm, obseg glavice (?)

01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g     50cm
1.mesec: 3960g, 53,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 4515g, 55,5cm

02.01.10  tančir(32)        20.01.10   ANKA           2960g      47cm
1.mesec: 3740g, 52,5cm, obseg glavice 35,5cm

03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g     47cm
1.mesec: 3695g, 51,5cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 4745g, 56,5cm

03.01.10  grahek85 (24)  08.01.10  BENJAMIN     3160g      50cm
1.mesec: 4250g, 53,5cm, obseg glavice 37cm
2. mesec: 5050g, 58cm, obseg glavice 39cm

04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN              3670g    54cm
1.mesec: 4500g, 56cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5720g, 61 cm, obseg glavice 38,5cm

06.01.10  somic (27)        29.01.10   PATRIK         2400g      49cm
1.mesec: 3220g, 51cm
2.mesec: 4320g, 53,5cm

07.01.10  Žaži (30)           10.01.10  ŽIVA              3800g        52cm
1.mesec: 4800g, 56,5cm

07.01.10  TiSta(26)       14.01.10 BINE             3080g         55cm
1.mesec: 4890g, ?, ?

07.01.10  Zala01(32)       15.01.10 JON             3160g         51cm
1.mesec: 4355g, 54cm
2.mesec: 5905g, 58cm

07.01.10  novkica(?)       07.01.10 ALEKSEJ        3730g         55cm
1.mesec: ?g, ?cm
2.mesec: 6000g, 63cm

09.01.10  ajrad1 (28)       21.01.10  JAKOB          3700g        52cm
5 tednov: 5000g, 56cm, obseg glavice 39cm
8 tednov: 6000g, 60cm, obseg glavice 41cm

11.01.10  Enkica (31)         10.01.10  INES             3350g      52cm
1.mesec: 5000g, 56cm, obseg glavice 37cm 

11.01.10  Oren (24)         30.01.10  ZALA              2360g      45cm
1.mesec: 2980g, 51cm 
2.mesec: 3700g, 55,5cm 

11.01.10  marijaa (24)     27.01.10  ALINA           3330g       51cm
                                                     TIAN             2950g        50cm
1.mesec: 4270g, 55cm in 3820g, 55cm

12.01.10  egleria (20)      16.01.10   PATRIK        3440g     51cm
1.mesec: 4020g, 53cm, obseg glavice 37cm

12.01.10  nony(27)           03.01.10  LORIN            3800g        53cm 
1.mesec: 4990g, 57cm, obseg glavice 38cm
2.mesec: 5750g, 60cm

12.01.10  MAŠKA (34)      14.01.10   ŽIVA              3230g        52 cm
1.mesec: 4300g, 53cm, obseg glavice 37cm

12.01.10  Isabelle (23)    16.01.10   ZARA             2970g        51cm
1.mesec: 3980g, 54cm, obseg glavice 36,5cm
2.mesec: 4610g, 54cm

14.01.10  mayčica (24)     21.01.10   PIA         3000g       52cm
1.mesec: 4100g, 56cm, obseg glavice 37cm

14.01.10  Naty_ka (29)     09.01.10     ERIK           3580g        50cm
1.mesec: 4430g, 55,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 5200g, 57cm

18.01.10  Ksantipa77 (31)17.01.10    ALJAŽ      3530g        52cm
1.mesec: 4490g, 54cm, 38cm

18.01.10  ALEXI M. (?)        08.01.10    MARCEL       3980g         54cm
1.mesec: 5100g, 57cm, obseg glavice 40cm

18.01.10  sončnica76 (32)  23.01.10    ALJA            3040g        49cm
1.mesec: 4160g, 54cm, 36,5cm

19.01.10  anita goitan(31)  15.01.10       ULA      3970g         56cm
4 tedni: 5000g, 57cm, 38,5cm

21.01.10  ellie (27)              25.01.10      ANEJ         3180g         48cm
1.mesec: 4190g, 54cm, obseg glavice (?)

21.01.10 *BellaLuna* (30)  20.01.10       LARA      3270g         51cm
1 mesec: 4200g, 56cm

22.01.10  mimikica(?)          21.01.10   ANEJ            3400g         50cm           
1.mesec: 4560g, 56cm, obseg glavice 37cm

24.01.10  tinncyka (20)      15.01.10   TAJA             3080g         49cm
1.mesec: 4080g, 52cm, obseg glavice 37,5cm

24.01.10  felicia(?)            21.01.10   MARKO            3560g       53cm           
1.mesec: 4400g, 57cm

26.01.10  poopek (?)      28.01.10          ?                 3290g        51cm
1.mesec: 4030g, 54cm

27.01.10  Encijan(39)         20.01.10      BLAŽ          3070g         46cm
3 tednih: 3820g, 52cm

28.01.10  Vtitag(32)         31.01.10      TILEN          2785g          50cm
1.mesec: 4140g, 52,5cm

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
22.3.2010 8:11:21   
nincrli
Dobro jutro!

Glede držanja igračk, a se ne to začne po 3. mesecih? Moj jih včasih prime, sam se ne sam steguje proti njim da bi jih primil pač tak po naključju al pa mu jih jaz dam v roko. Igrače, ki visijo pa buta pa po enmu telefončku tipka, ker potem poje... Se pa vsak dan kaže razlika, glede opazovanja, prijemanja... Hja bližamo se 3. mesecemuser posted image   Ampak vse igrače ali pa npr. pleničko, ki ima v roki kar nosi v ustauser posted image no trenutno je to slinček, ki sem mu ga dala gor, ker skos poliva zdaj, ko so bolj slini... A vaši tud kaj bolj polivajo?
Smeji se pa skos igračkam pa včasih jih krega, ker očino ne počnejo tistega kar bi mali rad Mu je pa zadnjič uspelo, da se je prav smejal... kak je bil  user posted image Najraje pa ima, da se ti igraš z njim, da npr. držiš igračko in jo premikaš pa zraven nekaj govoriš.  Pri tem pa fuuul uživa.
No v glavnem,  nč prehitevat, vse ob svojem času, kmalu bojo vse prijemali in potem počasi vse na tla metaliuser posted image

glavco pa naš tud sam drži pokonci že kar en čas

A boste šle kaj ven danes? Tu v Lj je že tak murkasto, da boma pomoje kar not...
Midva grema popoldne v lesnino eno spalnico in eno sobo kupit, ostalo pa bomo v ikei nabavli...

Boma pa verjetno ta pralni stroj nabavila  http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/pralni_stroji_in_susilniki_perila/pralni_stroji?c=276297 in ta sušilec, http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/pralni_stroji_in_susilniki_perila/susilni_stroji?c=278179 ,ki paše zraven ... Se nama ful dopade je tak na simpl naretuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
22.3.2010 8:33:59   
Isabelle
Daan punce, evo ena user posted image

Mala še spi, js pa pijem kavico in net čekiram. Je prou res en zaspanček, zaspi tam med 22-22:30, okol 6ih poje in pol spi še do ene 9. Potem čez dan spi še kej lahko tam do 12-13, potem je pa kr večji del dneva budna.Jo imam pa večinoma v ležalniku in je res pridna, nikoli ni nč sitna če me ni zraven (ko si delam za jest, grem na wc...).Se kr sama zabava z igračkami.
Držanje igračk-jih pa še ne prime, edino boksa jih user posted image .Prime me pa za majco ko jo držim, pa za lase me je tudi že fajn pocukala.
Glavico tudi drži že lepo pokonci in ko jo držim samo za preventivno imam roko zadej da ji slučajno ne omahne.
M-js je še nisem dobila, niti nimam nekih znakov, kšn teden nazaj me je malček špikalo v trebuhu, ampak to je zdej minilo...sej je fajn da je še ni, moti me edino ker pojma nimam kdaj bo prišla in moram bit skozi malo v pripravljenosti da kej pricurlja user posted image
Oči-naša ma še modre, ampak se mi zdi da so ji ratale bolj temne, imava pa oba z mojim modre tko da je veliko možnosti da bojo take ostale
Vrtec-sem izpolna vlogo, danes jo bo moj nesu in pol bo kar bo, če vrtca ne dobi je za silo tudi moja nona, čeprav ji ne bi je rada po cel dan pustila ker je tudi ona že v letih, ampak če ne bo druge...

Učeri je moja mama šla v Citta Fiera v Udine in ji je tolk enih stvari za poletje nabavla ker so meli v Prenatalu -50%.Pa v H&M-ju imajo ful lepših stvari kot pri nas.Enkrat ta teden bova z mojim šla dol ker si morm js telovadne kupit (pri nas je tko boga izbira da konc), pa bo malo moja mama popazila ker jo nočem vlačit po teh nakupovalnih centrih.

Pa še ena cvetka od moje tašče ki mi je včeri pristisk dvignila user posted image : Pridemo k njim in smo jo meli v lupinici in čez dežno prevleko ker je biu dež zuni in zažene paniko da otrok ne more notr dihat in bla, bla....sem ji z odrezavim glasom rekla da kaj misli da bom škodla svojemu otroku in da ne znam poskrebet za njo.Pol je bla pa kar tiho.Kolk mi grejo na živce take pripombe, pa kaj misli da ne znam poskrbet za svojega otroka in da mu bom škodila?

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
22.3.2010 9:14:17   
ellie
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle
Držanje igračk-jih pa še ne prime, edino boksa jih .Prime me pa za majco ko jo držim, pa za lase me je tudi že fajn pocukala.

Mene Anej dostikrat med dojenjem zgrabi za majico in me vleče k sebi. Je prav smešen. Pa parkrat smo moje lase že reševali...jih je tako zagrabil, da sem mislila, da mi bo cel šop izpuliluser posted image

Mi smo se s taščo in tastom zmenili, da bomo v kratkem šli skupaj v Trst...da bova midva lahko šla v miru po trgovinah, babi in dedi pa bosta med tem vozičkala malo po obali.

Je pa danes tak pridno spal, da kar ne morem verjet. Ob 9ih je zaspal, ob pol 5ih sem ga zbudila, ko sem preverjala, če še dihauser posted image  in zdaj ga slišim, da se nekaj oglaša iz spalnice.

Punce, mene je pa ful začelo skrbet, da ne bi spet bila nosečauser posted image  2x nisva uporabila zaščite...in zdaj me na čase kar neka paranoja daje. Ker zdaj si res ne želim še ene user posted image .

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.