somic
|
tudi mi smo imeli kar ok noč, brez večjih posebnosti. potem zjutraj je pa bil med zgodnjimi, je želel zajtrk že ob 6.00, tako da sem ga lepo zrihtala, potem še sebe spravila v red in potem smo šli lepo v mesto, sem imela opravke na csd, pa osebno sem mu šla delat, tako, da sem full dobro zrihtala, jo dobim že jutri oz najkasneje v ponedeljek (sem doplačala tisto prioriteto nekaj malega), potem pa v ponedeljek zjutraj lepo gremo na morje ellie, dobro da si uspela zrihtat drugega pediatra in da si zadovoljna naš tudi v avtu zaspi v trenutku mislim, da je primerna starost za te plavalne tečaje 4 mesece, nisem pa čisto sigurna mmmojca, če si rodila nedonošenčka, bi morala oddat to vlogo na csd pravočasno, da bi ti podaljšali. kako je s tistimi 28 dnevi, ne vem, samo mislim, da je to vse obračunano že, za to podaljšanje, pa le pejdi vprašat kaj se da naredit. jaz sem tudi tako kot ti, sem papirje pravočasno nesla, pa mi tudi niso upoštevali, tako da sem šla danes vprašat kaj dogaja, pa smo lepo poštimali, dobim novo odločbo z upoštevanim dejstvom- rojstvo nedonošenčka in se mi podaljša za 8 dni. nekaj je... barva oči se pri nas tudi že počasi spreminja, ne moremo pa še nič povedat. oba z mojim upava, da bo imel po meni, modre, meni se pa čedalje bolj zdi, da bo imel po očitu rjave...