|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
19.3.2010 8:27:01   
Naty_ka
Dan

Glede spanja: naš spi v petleku v najini spalnici. Računam da bo šel k bratcu v sobo nekje okrog enega leta. Mogoče prej ali pa pozneje. Odvisno od situacije.

Sem vas malo brala nazaj in sem vidla da ste debatirale o grelcih za flaške. Jaz ga nimam. Sem se navadila (že prvič ) da vodo v grelniku prekuham in vlijem v termovko.
Glede čaja pa, jaz sem kupila od alnature. Od drugega tedna dalje. Filtre. Pripravim pa mu tudi hippovega-instant. Odvisno kje sva. S tem, da moram povedat da mi čaja glih ne mara preveč. Ima raje vodo.

No, in končno sem tudi jaz imela pregled pri G. Je vse v redu. Edino kar je žalostno, da ne smem imeti nobene hormonske kontracepcije. In ko sva z G tako debatirali, sva ugotovili, da drugega pravzaprav ni. Vse je hormonsko. Tako, da lepo ostajamo na kondomih. 5 let. Potem pa se bom po vsej verjetnosti dala sterilizirati. Bomo videli.

Nekaj sem še hotela komentirati, pa sem sedaj pozabila.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
19.3.2010 8:30:52   
sisi77
ojla
jaz pa sem imela včeraj nečakinjo na počitnicah. je sedaj pred pol ure šla v vrtec. moram rečt da vsa čast tistim ki imate dva ali pa več otrok. nečakinja je stara 5 let torej že manj problematična pa vendar sem bila full utrujena zvečer pa po stanovanju mela pravo bombo ko imam ponavadi vse na svojem mestu. ja se pozna da sem že v letih. me je kar strah če se boma odločila še za enega otročka čez kaki dve leti ali bom sploh zmogla to.user posted image user posted image

glede razvojne. midva tudi hodiva v razvojno ambulanto. ker se je naš anej prezgodaj rodil ter ker je bil zahiran v maternici. no do sedaj sva bila enkrat nama je pokazala handing pa malo je pogledala kako se razvija. v ponedeljek bi morala imeti ponovno pa so nama prestavili na 9. april. meni je tam kar zoprno ker te včasi naredijo za nesposobnega pri rokovanju z otrokom. no pa tisto urco tam že prestojiš. je prejšnjič odredila na razvojni da mu cepljenje prestavimo za en mesec tako da še se ta mesec ne bo cepil. ne vem pa kako je z rota cepljenjem če ga bodo sedaj cepili ali ne. user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
19.3.2010 8:40:20   
ellie
Mi smo pa danes imeli super noč. Ob pol 8ih zvečer je zaspal...jedel ob 3eh...6ih...in sva spala še do 8ih.

Včeraj sem ga peljala k drugi pediatrinji, bomo menjali. Kar nisem mogla verjet, da je lahko taka razlika. Ta se mu je res posvetila in tud mene poslušala. Sem ful vesela, da smo jo našliuser posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
19.3.2010 8:41:59   
ellie
grahek85 jaz sem spet spraševala za bc akcijouser posted image  hvala ti. Gresta danes tast in tašča po voziček. Midva pa še jutri malo v šoping. Samo če sem prav videla, velja ta akcija samo za opremo zdaj.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
19.3.2010 8:55:42   
Kika99
Jutro

Oči in Anja še spita, mami pa je prosta še malo user posted image .

spanje - Anja spi v svoji posteljici, zraven najine. Podnevi pa kar na kavču ali v gugalniku. Najraje pa v avtu, še do prvega ovinka ne pridemo pa že drnjoha user posted image .

Zadnjič ko smo šli malo v šoping ji je oči nabavil ves outfit od Honde, še dudko user posted image .  Dane bo zgleda še en sončen dan (sem že dala prat, da bom lahko zunaj obesila) in seveda vozičkanje na vidiku user posted image .

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
19.3.2010 9:15:07   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

.  Dane bo zgleda še en sončen dan (sem že dala prat, da bom lahko zunaj obesila)

Jaz sem tudi dala prav zaradi sončka zdaj prat, je čisto drugo ,če se suši zunaj na sončku ali v sušilcu.

Mi smo pa danes fajn spali, je papcal samo enkrat ponoči in to je bilo to. Superca, res. Zdaj pa spet pančka, ko obesim perilo, pa greva na dooolgi sprehoduser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
19.3.2010 9:43:14   
majčyca
Dobro jutro!
Midve sva danes tudi imele še eno fajn noč, je jedla tudi samo 1x user posted image
Se že prav veselim, da greva spet lahko na dolgi sprehod, samo ta veter mi ni najbolj všeč, tu pri nas kar fejst piha user posted image ampak glavno da je sonček user posted image

Me pa zanima, koliko morajo biti naši user posted image stari, da lahko gremo v "plavalni tečaj" z njimi (ko imajo organizirano v različnih toplicah)? Ker jaz že komaj čakam, da boma lahko šle, sem že kar malo nestrpna user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.3.2010 9:50:03   
MMMojca
Punce, potrebujem pomoč:

Dobila sem odločbo za dopust za nego in varstvo otroka. Rodila sem 29.12.2009, doma pa bom po njihovo do 28.12.2009. Rodila sem v 36 tednu, zato mi verjetno pripada še kakšen teden za nedonošenčka. Tistih 28 dni pred porodom zato seveda nisem koristila.

Vprašanje - ali so oni že upoštevali teh 28 neizkoriščenih dni ter kdaj naj dam za podaljšanje za tisti manjkajoči teden?

Nič mi ni jasnouser posted image , zato mi prosim pomagajte user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.3.2010 9:52:09   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

midva sva komaj dobro leto dni skupaj...glede na čas sva pa tud zelo produktivnauser posted image  otrok, poroka, stanovanje,...

Pri nama enako. Nisva več rosno mlada...vedela, čutila sva da je to to in...sedaj smo SREČNA družinica.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.3.2010 9:57:37   
ellie
majčyca to se tud jaz sprašujemuser posted image  pomoje mora glavo držat pokonciuser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.3.2010 10:24:48   
grahek85
Živjo!

Juhu, nam že sije sonček v stanovanje user posted image user posted image user posted image Še danes izkoristimo (upam, da ne bo preveč pihalo), ker bota vikend pa začetek drugega tedna bolj tako tako.

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Midve sva včeraj imeli sistematskega, 6020g ima, drugega pa ni meril, sem bila prav besna, ker mi je težil da je pretežka in mi kazal na krivulji da je čez povprečje, ni se mu pa zdelo, da bi jo lahko izmeril tudi v dolžino, ker je tudi tam čezmerska in bi se poklapalo. Cepecuser posted image

Sam da pikica raste. Ful se dostkrat spomnem na to, da ti je na začetku dala gin. napotnico za čiščenje. Dobro, da je res nisi poslušala - kako fletno punco maš zdej user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: alex17
lejla, lepo, čestitam in ful uživajte! user posted image midva sva pa skupaj skoraj 8 let, pa sva rabila kar 7 let da sva se odločila za prvega lumpka, nama je blo prej čist preveč luštn user posted image   planirava pa še enega čez kaka 2-3 leta...če bo ratalo se nikol ne ve.

Mi2 bova pa poleti 9 let skupaj user posted image Sva pa za pikota tolko rabila ker sva še precej mlada - sva še srednješolska ljubezen user posted image Tako da prej niti ni blo priložnosti o tem razmišljat. Bomo pa mi tudi čez 2 leti spet začeli novo rundo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Zdaj že nekaj dni razmišljam, da bi si v kratkem privoščila masažo celega telesa, se mi zdi, da bi bila potem kot prerojena.

Mmmmm, jaz sem za novo leto dubla bon za masažo od mojga, pa zadnje čase vse večkrat pomislim na njega user posted image Se moram zorganizirat in se naročit.

ellie, ja, akcija je samo za opremo. Je pa to itak tisto najdražje user posted image

majčyca, za v Atlantis morajo biti vsaj 4m stari. Odvisno je, kje se kopaš.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.3.2010 10:28:30   
grahek85
Aja sem še hotla vprašat - a majo vaše žabice še vedno modre učke? Našemu jih malo vleče na sivo, jih bo verjetno mel bolj po meni. Čeprav sem brala, da se to pokaže nekje do 6. meseca, tako da ma še čas. 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.3.2010 11:22:30   
ellie
Anej ima zdaj čisto rjave...že kakšna 2 tedna. Bomo videli, če se bo še kaj spremenilo.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.3.2010 11:59:51   
ALEXI M.
naš user posted image nima izbire mami in ati sta zelenooka in se tudi njemu že tako barvajo user posted image user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.3.2010 12:08:25   
MMMojca

IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

Punce, potrebujem pomoč:

Dobila sem odločbo za dopust za nego in varstvo otroka. Rodila sem 29.12.2009, doma pa bom po njihovo do 28.12.2009. Rodila sem v 36 tednu, zato mi verjetno pripada še kakšen teden za nedonošenčka. Tistih 28 dni pred porodom zato seveda nisem koristila.

Vprašanje - ali so oni že upoštevali teh 28 neizkoriščenih dni ter kdaj naj dam za podaljšanje za tisti manjkajoči teden?

Nič mi ni jasnouser posted image , zato mi prosim pomagajte user posted image

user posted image Nobena ne ve?

Naša pupika pa bo imela zgleda svetlo modre oči (ati svetlo modre, mami svetlo zelene)

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.3.2010 12:26:20   
Enkica
A vaši otročički že spreminjajo barvo učkov ... naša pa še ... ali pa bo pač imela modre user posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.3.2010 12:56:18   
Zala01
Moj mišek ima tako lepe modre očke, čepreav imam jaz zelene, moj pa modre. Starejši sinček ima tudi zelene, je pa to zeleno barvo dobil v zadnjih 6 mesecih, prej je imel pa modre.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.3.2010 12:56:58   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Midve sva včeraj imeli sistematskega, 6020g ima, drugega pa ni meril, sem bila prav besna, ker mi je težil da je pretežka in mi kazal na krivulji da je čez povprečje, ni se mu pa zdelo, da bi jo lahko izmeril tudi v dolžino, ker je tudi tam čezmerska in bi se poklapalo. Cepecuser posted image

Sam da pikica raste. Ful se dostkrat spomnem na to, da ti je na začetku dala gin. napotnico za čiščenje. Dobro, da je res nisi poslušala - kako fletno punco maš zdej user posted image

Pa ja dej, pol sem malo povprašala kaj je s tem pediatrom, pa so mi ženske povedale da je tip totalno obseden s kg in videzom, teslo blesavo, baje otrokom vedno zaradi teže ful teži še celo OŠ in dalje pa tudi če pridejo samo po recept ali so kaj bolni. Pol sem jo pa sama doma izmerila kakor sem vedela in znala in ima okoli 62cm. Hja no, na 62 cm pa 6020g ni preveč. Je res bolj polna, tudi sin je bil tak, pa je sedaj pri 2 letih kot ena štrigola, še slimfit hlače mu mahedrajo okoli noguser posted image
Pa da se res še tega spomniš da me je G na čiščenje poslalauser posted image . To pa res lepo, da si si me tako zapomnila. Jza tega tudi ne bom nikoli pozabila, če bi jo poslušala nebi sedaj imela tukaj v naročju moje fletne babnceuser posted image user posted image

Oči ima pa modre in bodo takšne ostale, ker sva oba modrooka, zgleda celo da bo morda po meni imela sinje modreuser posted image . Sin ima pa temno modre, ful lepo zgleda, ker ima trepalnice kot metle in temne, pa blond je in temno plave ful pašejouser posted image . Joj, moram res kdaj kako sliko prilepit od obeh.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.3.2010 12:58:28   
majčyca
Naša Pia je še kar plavooka, pa ima možnost, da tako tudi ostane, ker ima ati čisto plave oči, mami pa rjavo-zelene user posted image
Zdaj sem klicala v terme Ptuj za plavalni tečaj in mi je rekla, da si naj vse informacije pogledam na www.plavanje-dojenckov.com (tako da tiste, ki vas zanima - infomacije so na tej strani za 11 krajev v Sloveniji). Očitno bo treba še malo počakat s plavanjem, ker na Ptuju imajo za dojenčke od 6. meseca naprej, ali pa če bova šle v Maribor v Fontano (tam piše, da je od 4. meseca dalje).

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.3.2010 14:09:34   
somic
tudi mi smo imeli kar ok noč, brez večjih posebnosti.

potem zjutraj je pa bil med zgodnjimi, je želel zajtrk že ob 6.00, tako da sem ga lepo zrihtala, potem še sebe spravila v red in potem smo šli lepo v mesto, sem imela opravke na csd, pa osebno sem mu šla delat, tako, da sem full dobro zrihtala, jo dobim že jutri oz najkasneje v ponedeljek (sem doplačala tisto prioriteto nekaj malega), potem pa v ponedeljek zjutraj lepo gremo na morje user posted image user posted image user posted image

ellie, dobro da si uspela zrihtat drugega pediatra in da si zadovoljna

naš tudi v avtu zaspi v trenutku user posted image

mislim, da je primerna starost za te plavalne tečaje 4 mesece, nisem pa čisto sigurna

mmmojca, če si rodila nedonošenčka, bi morala oddat to vlogo na csd pravočasno, da bi ti podaljšali. kako je s tistimi 28 dnevi, ne vem, samo mislim, da je to vse obračunano že, za to podaljšanje, pa le pejdi vprašat kaj se da naredit. jaz sem tudi tako kot ti, sem papirje pravočasno nesla, pa mi tudi niso upoštevali, tako da sem šla danes vprašat kaj dogaja, pa smo lepo poštimali, dobim novo odločbo z upoštevanim dejstvom- rojstvo nedonošenčka in se mi podaljša za 8 dni. nekaj je...

barva oči se pri nas tudi že počasi spreminja, ne moremo pa še nič povedat. oba z mojim upava, da bo imel po meni, modre, meni se pa čedalje bolj zdi, da bo imel po očitu rjave...

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.3.2010 14:35:32   
mimikica
ja ste me malo potolažile, hvala. ampak malo se pa vseeno sekiram, saj na uz glavice nekaj ni blo lih vredu ampak so mi rekli da ni nič kaj takega in da se enkrat morma iti. ja v razvojno pa me pošilja baje zato da pregledajo otročka če se vse isto premika, če ima enake kretnje na obeh straneh, samo koliko vidim jih ima, pol pa mi je začela da ima nogice manj utrjene, pa sem ji pozabla reč, halo normalno da manj ima utrjene če je pa bošček že dva meseca v širokem poovijanju, in še 1 mesec bo moral bit.
tiste ki dajete am , ali vam vaša občina tudi krije do 4 meseca brezplačno.  to se pozanimajte, pol pa greš samo k pediatrin nji ja izda recept, jZ grem v ponedeljek.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.3.2010 15:16:16   
alex17
pozdravček še od naju z Ianom! sva bila dopoldan na čudovitem izletu, sva obiskala mojo sodelavko v Dolskem in njeno 5. mesečno punčko, pa smo šli vsi štirje za slabo urico vozičkat, potem pa še doma malo popestvali ena od druge in poklepetale, pa njami mafnčke je spekla. mali je lepo prestal, med vožnjo pa itak skoz spančkal user posted image   pa prav zanimivo, da med njima ni prav velike razlike v velikosti, ker je naš cel korenjak, se pa poznata ta dva dobre meseca razlike v drži glavice, prijemanju, obračanju okrog in sploh je razlika, tako da komaj čakam, da bo vse to počel tudi naš pikec! user posted image   zdaj gremo pa še enkrat ven, pride moja mami na obisk, bo še kaj pirčka prinesla da bo mlekec user posted image

ponoči je bil pa prav smeško-se je zbudil okoli polnoči (zaspal ob 21.30) lačen kot volk in kar sam zagrabil bradavico, sploh ni čakal na nastavek, in celo nekaj časa vlekel in sesal, dokler je fajn teklo, no potem sva mogla pa z nastavkom naprej, samo je bil res prav posrečen user posted image pa še dvakrat se je potem zbudil precej lačen, ima zadnje čase res apetit. zjutraj je pa kar sam lepo še eno uro spal v posteljici brez da bi ga uspavala na joški user posted image

jutri pa gremo zjutraj kofetkat v Litijo, pa po ribe, bo moj pekel na žaru, mmmmm!
ja drug teden bo pa menda dež user posted image

se beremo, čaubau

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.3.2010 15:17:53   
alex17
a ja, naš ima tud še kar temno modre učke in upam, da ostane modrook po očiju, jaz imam pa rjavo-zelene. laske ma pa bolj svetle in take nežne svilene, jih ni nič zgubil do zdaj.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
19.3.2010 16:16:13   
Oren
Naša pikica še ima tudi bolj modre oči, vendar sem jih jaz tudi imela do enega tretjega leta pol pa so se mi spremenile v zelene, pa ati ima tudi zelene tako da bo po vsej verjetnosti kar imela zelene.

Midva sva pa že 6 let skupaj, sma se spoznala ko sem bila jaz 19...tako da sma tudi kar pridna prvo sma si stanovanje porihtala da sma na svojem, pol sma se poročila zaj pa še imama eno pikico pa čez kake tri lete še kako :)

Kolko približno vaše bibe čaja spijejo ker naša bi ga kar pila in pila, pa ni nič sladkan.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.3.2010 18:09:54   
alex17
evo nas doma, mamo prižgano klimo za gretje, da nas ne zebe-ta prehoden čas zna bit kar zoprn ker centralna ne dela več tolk močno ker je čez dan topleje...
sva bila še eno urico z mami na sprehodu čez gozd, res lep in fajn izkoriščen dan! user posted image
oči pa še dela, jutr bo pa še cel dan na hiši delal, midva se bova pa spet potepala, kaj pa user posted image

v nedeljo smo pa povabljeni vsi trije h kolegoma na kosilo in sprehod ob enem jezercu, če bo še kaj vreme.
lep večer vsem pa fajn spite!

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.