|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
19.3.2010 15:56:17   
mateja33
mateja 33- to je v torek že in potem boš zagledala al pa . Kje pa imaš ultrazvok? No upam da ti do torka čimprej mine, meni pa do petka. Prideta moja starša iz štajerske, da mi krajšata čas he he he, pa mama bo mi zlikala pravi (čeprav imam že vse zlikano), pa kuhala-to je super, ati pa bo gledal tv in lenuharil, jaz pa z njim.

js mam ultrazvok v mariboru,sem iz okolice celjauser posted image .no vidiš dej boš dobla pomoč in boš lahko počivala pa še dolg čas ti ne bouser posted image

tetam hvalauser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.3.2010 17:02:18   
pupe
lepa hvala za objemčke, sem jokala kot dež
sedaj sem že bolje
v pon grem že v službo in potem v nove boje

Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.3.2010 17:15:04   
špica84
baguska dobro grej svoje pikici user posted image

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.3.2010 17:26:26   
mateja33
pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo,čist te razumem vem kok je touser posted image

bagunska ti pa počivi in grej pikice da se boš pridružla k nam nosečkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.3.2010 18:17:45   
miklarom
loremi - še tukaj saj veš kaj sem ti napisala pri nosečkah, in vem kako ti je sedaj v teh trenutkih, ker sem sama bila v takšni situaciji, tako da drži se mi  draga moja , rada te imam in user posted image  s tabo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.3.2010 18:30:49   
špica84
jona dobro opravi jutri na uz.bom mislila nate user posted image
jaz pa se danes zadnja nocna v tem mescu ,

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.3.2010 18:55:04   
jona klara
špica 84-hvala ti lepa, saj bo kmalu teden mimo in tudi ti dočakaš uz, kako hormončki?upam, da je tvoja zadnja nočna in potem 9 mesecov dopusta pred šihtom , lepo bodi

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.3.2010 19:04:44   
špica84
drug teden se delam potem pa sem nekaj na dopustu in naprej verjetno na bolniski.je pa zihr moja zadnja nocna.hormoncki so zaenkrat cisto ok.

a je kteri pri dolgerm postopku zamujala m,oz. kako je prisla

Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.3.2010 19:10:27   
jona klara
špica-mogoče si pa že noseča???

urshy-kje si pa ti? kako je bilo napiši , jaz se ti javim jutri po uzuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
19.3.2010 19:14:51   
špica84
nevrjamem k mam vse simptome d bi jo mogla dobit.sj zadnjo sem imela 19.2(pa sestra mi je rekla da ni nujno da bo to taksna m koker sem jo navajena)

Neposredna povezava do sporočila: 1435
19.3.2010 19:30:45   
spominčica
Spominčica je mal zabluzilauser posted image . Špikice sem prevzela že včeraj in danes je padla že druga špikica Suprefacta. Neboleča sevedauser posted image user posted image . 1.aprila pa prvi UZ. Hecno je da se sploh ne spomnim kako je bilo prejšnjič. Koliko časa je preteklo od 1.špikice do punkcijeuser posted image user posted image user posted image . Sem se hotela pisati dopust v službi pa.....a mi lahk mal pomagate.
Navijam za vse nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa za Kranjcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1436
19.3.2010 19:34:40   
jona klara
kakšen postopek pa imaš dolgi, mild

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
19.3.2010 19:40:05   
spominčica
dolgi

Neposredna povezava do sporočila: 1438
19.3.2010 19:56:09   
jona klara
tist pa ne vem, jaz imam mild

Neposredna povezava do sporočila: 1439
19.3.2010 19:59:31   
spominčica
Najbolj hecno pa je da sem imela zadnji postopek novembra, se pravi ne dolgo nazajuser posted image user posted image user posted image , ampak se načrtno nisem ukvarjala s tem. Tud v ambulanti sem rekla naj mi vse napišejo, da se ne bom obremenjevala z ničemruser posted image user posted image user posted image  grozna sem. Kakšna bi rekla da se nič ne zanimamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1440
19.3.2010 20:12:38   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Spominčica je mal zabluzilauser posted image . Špikice sem prevzela že včeraj in danes je padla že druga špikica Suprefacta. Neboleča sevedauser posted image user posted image . 1.aprila pa prvi UZ. Hecno je da se sploh ne spomnim kako je bilo prejšnjič. Koliko časa je preteklo od 1.špikice do punkcijeuser posted image user posted image user posted image . Sem se hotela pisati dopust v službi pa.....a mi lahk mal pomagate.
Navijam za vse nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa za Kranjcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi dolgi postopek, v prvem IVf sem se špikala približno 35 dni(vse skupaj, suprefact in kasneje še menopur)...je pa seveda odvisno kako reagiraš na vse to, če ti začne notri lepo cvetetiuser posted image (foliklčki lepo rastejo),potem je to obdobje špikanja  malo krajše....ampak mislim da približno 1 mesec traja....
Kranjecuser posted image  se je pa dobro odrezal....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1441
19.3.2010 20:25:36   
spominčica
Do sedaj sem kar dobro odreagirala na hormone, ne glede na to kaj so mi dali, brez kakšnih hudih stranskih učinkov 1:0 zameuser posted image user posted image . Čeprav.....prvič sem imela mislim da Diphereline in sem imela ogromno celic-od tega se jih je oplodilo 6 in sem imela 2x še prenos zamrznjenčkov, prijelo se ni nič, v zadnjem pa le 3 celice od tega sta se dve oplodili in ena vgnezdila, čeprav se imam na sumu da sem si dajal premalo Suprefacta(ups) al pa sem pozabila koliko sem si dajala, kar sploh ne bi blo presenetljivouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
19.3.2010 20:36:02   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

urshy-kje si pa ti? kako je bilo napiši , jaz se ti javim jutri po uzuser posted image

jona klara, kukuc user posted image
včeraj sem čakala dve uri, preden sem prišla na vrsto za UZ, ampak se je splačalo čakati. kot sem ti že v sms napisala, plodek je velik je 17 mm, vse ok. danes sem se naročila na NS, jo imam 15.4. potem bom pa lažje zadihala.
počutje še zmeraj ok, skoraj brez znakov, edino v želodcu me tišči, ampak se da preživeti user posted image

ti pa jutri dobro opravi, ful mislim nate user posted image user posted image

punce, za vse navijam in vam želim uspešne postopke user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1443
19.3.2010 21:20:32   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jona klara, kukuc user posted image
včeraj sem čakala dve uri, preden sem prišla na vrsto za UZ, ampak se je splačalo čakati. kot sem ti že v sms napisala, plodek je velik je 17 mm, vse ok. danes sem se naročila na NS, jo imam 15.4. potem bom pa lažje zadihala.
počutje še zmeraj ok, skoraj brez znakov, edino v želodcu me tišči, ampak se da preživeti user posted image

ti pa jutri dobro opravi, ful mislim nate user posted image user posted image

punce, za vse navijam in vam želim uspešne postopke user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
19.3.2010 22:29:46   
upanje81
Punce hvala za odgovore, veliko sprašujem, kar pa še ne pomeni, da sem pesimist. Sem čist optimist in ne glede na to, da sem bila pred kratkim ponovno razočarana, grem z dobro voljo naprej (maj bo tik tak tu). 
Tudi nisem človek, ki bi sedel doma in čakal, da se stvari same uredijo. Res pa je v teh primerih veliko odvisno tudi od sreče.
Jaz osebno poizkušam tudi sama kaj naredit za to, da bi bil postopek uspešnejši (zdrava prehrana, gibanje...), če ne drugega naredim tudi kaj za svoje zdravlje in s tem boljše počutje.

Jona klara jutri dobro opravi.
Tudi sama sem se tokrat dogovorila s prof., da me bo spremlja na uz, naredi punkcijo in ET.  Pri prvem transferju sploh nisem nič čutila da se kaj dogaja, ko pa sem bila drugič pa me je tako bolelo (pa imam visok prag bolečine, sem prenesla punkcijo čez 25 foliklov čist normalno). Je pa reku prof., da to ni ok če boli, da sam et nebi  smel bolet, tako, da je tudi odvisno od tega kdo dela. Tako, da če naju bo med samim postopkom spremljal prof. sva v dobrih rokah user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
20.3.2010 6:22:00   
Buska
dobro jutro, jaz ne morem vec spat user posted image

Sobota,20.03.

jona klara  -uz

dobro opravi user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
20.3.2010 8:24:06   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Punce hvala za odgovore, veliko sprašujem, kar pa še ne pomeni, da sem pesimist. Sem čist optimist in ne glede na to, da sem bila pred kratkim ponovno razočarana, grem z dobro voljo naprej (maj bo tik tak tu). 
Tudi nisem človek, ki bi sedel doma in čakal, da se stvari same uredijo. Res pa je v teh primerih veliko odvisno tudi od sreče.
Jaz osebno poizkušam tudi sama kaj naredit za to, da bi bil postopek uspešnejši (zdrava prehrana, gibanje...), če ne drugega naredim tudi kaj za svoje zdravlje in s tem boljše počutje.

Saj je prav da veliko sprašuješ, saj jaz tudi velikih sprašujem, na tem forumu in še  pri nosečkah user posted image user posted image . Vse nas je strah, in zmeraj moramo čakati, najprej se špikamo, potem punkcija in čakamo če se bo kaj oplodilo, potem čakamo ali se je vgnezdilo in čakamo na nosečnosti test, potem na krvnega, potem na ultrazvok ali bije srček.....Skozi živimo v nekem strahu in pričakovanju. Moram reči, da sem mogoče končno zagledala svojo srečno zvezdo, in da mi je šlo vse tako čudežno v prvo, in upam da me zvezda spremlja naprej do konca. Tebi in vsem ostalim, ki ste že dale toliko skoz, pa želim da se vam utrne ta zvezda, in da kmalu zagledate plusek.user posted image user posted image user posted image , seveda tudi tistim ki ste prvič  v postopku.
Lep dan ti želim.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
20.3.2010 8:25:21   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

dobro jutro, jaz ne morem vec spat user posted image

Sobota,20.03.

jona klara  -uz

dobro opravi user posted image

Ja kdaj si pa vstala? Jaz ob 7h, in sem mojga poslala po sendvič v trgovino-lačnaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
20.3.2010 8:27:03   
suzi74
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Punce samo na hitrco... prvo kitico sem ze odspala... user posted image

Grejem 2 zarodka!! Baje nista glih najboljsa, ampak jez vem da sta zmagovalca!!user posted image user posted image user posted image

2.4. delam test!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image      lepo grej user posted image user posted image svoja zmagovlca    user posted image user posted image user posted image

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
20.3.2010 8:47:11   
suzi74
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Najbolj hecno pa je da sem imela zadnji postopek novembra, se pravi ne dolgo nazajuser posted image user posted image user posted image , ampak se načrtno nisem ukvarjala s tem. Tud v ambulanti sem rekla naj mi vse napišejo, da se ne bom obremenjevala z ničemruser posted image user posted image user posted image  grozna sem. Kakšna bi rekla da se nič ne zanimamuser posted image

Tudi jaz sem en poseben primerek-ki se načrtno med postopkom ne ukvarjam preveč s tem-da bi se čim manj ukvarjala in obremenjevala....in potem glede velikosti foliklov, razmerje zdravil.....se nič ne zapomnem-tudi ko me zdravnik vpraša mu ne znam zrecitirat mojih postopkov in se oba reživa!!!! Bil je pa prav vesel da se najde še kakšna pacientka, ki se mu popolnoma prepusti....no-smo si različne, a ne?

ne se sekirat spominčica-meni je že ena rekla v čakalnici...pa nič zato-pa se nisem nič počutla groznouser posted image user posted image user posted image !

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......