|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
18.3.2010 10:14:47   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Oren
Glede podiranja kupčka. Mi2 z Zalo sma morale it v razvojno ambulanto na pregled če je vse OK, ker se je mesec dni prehitro rodila in mi je tam sestra pokazala handeling in tudi podiranje kupča. Baje je pravilno da si ga daš tak visoko na ramo da ti leži na rami, v glavnem ful visoko...ko mi je kazala mi je blo kar čudno. In je rekla zdravnica da delajo starši ful napako da z otrokom nizko podirajo kupča da je otrok sključen v črko C ker to ni vredu ne za ramenski obroč pa ne vem za vse še ne. Pa tudi kako ga držiš v naročju in kako ga previjaš je ful pomembno.

Meni je tudi fizioterapevtka v P tako pokazala, zato mi pa je mišek pretežak, ker ga mam celega na rami.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
18.3.2010 10:20:07   
lejla969
Jutro

še malo, še malo, pa gremo v Čatež.user posted image user posted image user posted image
Zlikala sem že vse, popoldan še kovčka pripravim in jutri okrog 13h gremo. Komaj čakam.
Je pa danes tri leta odkar sva se z mojim spoznala in zaljubila na prvi pogled. Vi treh letih sva bila zelo produktivna, imava dva lepa fantiča pa še poročila sva se. Zelo sem vesela, da sva se našla.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
18.3.2010 10:39:17   
Zala01
somic za oboje, potni list in OI sem dala skoraj 43€, jaz sem tudi pričakovala, da bo več.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
18.3.2010 11:04:12   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969
Je pa danes tri leta odkar sva se z mojim spoznala in zaljubila na prvi pogled. Vi treh letih sva bila zelo produktivna, imava dva lepa fantiča pa še poročila sva se. Zelo sem vesela, da sva se našla.

Čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
18.3.2010 11:45:33   
somic
smo že nazaj od fotografa. patrik je tako poziral, da je bilo kaj! prav užival je in prav lepe slikice so ratale.

ja, patrik je na začetku spal pri nama v spalnici in sem ga imela v pletenem košku. potem pa kar na enkrat ni več hotel spat notri samo da sem ga tam položila je začel jokati. tako, da sem ta košek pred kakšnimi 10 dnevi odmaknila in zdaj spi lepo v svoji sobici v svoji posteljici brez kakšnega problema.

zala, hvala za info o ceni. grem dat delat jutri

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
18.3.2010 11:46:40   
somic

Jutro

še malo, še malo, pa gremo v Čatež.user posted image user posted image user posted image
Zlikala sem že vse, popoldan še kovčka pripravim in jutri okrog 13h gremo. Komaj čakam.

lepo slišat tole. midva sva skupaj 6 let, pa niti pol toliko nisva produktivna kot vidva... user posted image user posted image user posted image

mogoče bova rabila še enkrat toliko let, da ujameva vaju user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
18.3.2010 11:50:31   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: somic

ja, patrik je na začetku spal pri nama v spalnici in sem ga imela v pletenem košku. potem pa kar na enkrat ni več hotel spat notri samo da sem ga tam položila je začel jokati. tako, da sem ta košek pred kakšnimi 10 dnevi odmaknila in zdaj spi lepo v svoji sobici v svoji posteljici brez kakšnega problema.

somic, kaj ga imaš že v njegovi sobici? Jaz si ga kar nekako ne upam dat, spi v svoji posteljici v najini spalnici. Se bojim, da ga ponoči ne bi slišala, če bi bilo karkoli narobe. Čeprav sem rekla, da ga s 3 meseci tudi jaz dam v njegovo sobico, upam da bom besedo držala in ga res dala.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
18.3.2010 13:25:36   
ellie

Čestitkeuser posted image  midva sva komaj dobro leto dni skupaj...glede na čas sva pa tud zelo produktivnauser posted image  otrok, poroka, stanovanje,...

Jaz nameravam dat Aneja pri 4 mesecih v svojo sobico oz. prej, če bo tamalo posteljico prej prerastel.

Danes je ful neki tečko. Prej mi je končno zaspal...tak da sem zdaj hitro skuhala porovo juho, pa piščanca sem dala pečt. Upam da mi uspe prit še pod tuš. Sosed neko omaro montira...in jo zgleda na steno montirajo al kaj...in že 2 uri vse bobni po bloku. Upam da se mi mali ne zbudi.

Pa drugo pediatrinjo grem zdaj poklicat, če imajo še kaj fraj...ker sem se odločila, da čimprej zamenjamo.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
18.3.2010 13:26:15   
a.jrad1
Hojla;

glede kupčka; mi včasih podiramo na rami, včasih leže...vglavnem imamo občasno še kar težave pri podiranju,kljub napolnjenim devetim tednom ....

Ja tudi naš Jkob že spi v svoji sobici in postelji, se mi zdi da že dober mesec dni.....pa imamo babyfon in zaenkrat hvalabogu ni problemov,. Spimo pa od 19.30 in do 3.00 zjutraj, se najemo in nato še do 6.-6.30.

Sem pa opazila včeraj, da so se mu začela temenca, tako da danes peremo z Mustelo peno; upam, da bo šlo stran.

lp

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
18.3.2010 13:40:02   
Žaži
Mi smo imeli atija na obisku 4 dni in ni bilo časa za se javljatiuser posted image . Sedaj sem pa spet "samohranilka" in imam očitno sedaj več časa za netuser posted image user posted image

Pomaal mi je komplet stanovanje generalno pospravit, vsa okna je pomil, zavese dajal gor in dol, pohištvo premikal, wc zdrgniluser posted image , tako da je sedaj čisto da bi lahko iz tal jedel in še smo veliko hodili na sprehode, s tavečjim sta veliko časa skupaj preživela, spat ga je dajal, Živo kopal........prav fajn je bilo. Pa prvi user posted image je padel, je bilo kar boleče za prvič, drugič je bilo pa že boljeuser posted image

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
18.3.2010 14:23:15   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

IZVIRNO SPOROČILO: somic

somic, kaj ga imaš že v njegovi sobici? Jaz si ga kar nekako ne upam dat, spi v svoji posteljici v najini spalnici. Se bojim, da ga ponoči ne bi slišala, če bi bilo karkoli narobe. Čeprav sem rekla, da ga s 3 meseci tudi jaz dam v njegovo sobico, upam da bom besedo držala in ga res dala.

ja, sobico ima pa čisto zraven najine, vrata imam na stežaj odprta in spim celo noč bolj samo na pol, ali pa še to ne, ker imam tudi jaz paranojo, da ga ne bi slišala, ampak je kar ok, ga slišim vsak dan pravočasno, tako, da mi tako kar paše. upam, da na ta račun kasneje ne bomo imeli problemov, da ga bo ratalo strah ali pa kaj podobnega in da ne bo hotel več spat sam.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
18.3.2010 14:55:49   
MMMojca
Otroški dodatek - koliko pa znaša znesek na družinskega člana, da lahko uveljavljaš otroški dodatek?

lp

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
18.3.2010 15:43:00   
mimikica
za na seznam

5190gr, velik 58,5cm, naslednjji pregled spet 22.4.

dala mi je napotnico za v razvojnouser posted image user posted image user posted image , a hodi od vas katera tudi v razvojno pa še napotnico za uz glaviceuser posted image user posted image user posted image user posted image .  tako sem na tleh zaradi tega vsega skupaj, upam da je  z mojim sinčekom vse ok,

izgleda ga je vakumski porod hudo zdelal, zdaj mi še ne je kot  je treba saj je trdila pediatrinja da se je malo zredil, no silit ga pa ne morem če noče. včasih ima dan ko poje po 120-130ml, včasih pa dan ko je po 80-90ml, če ga silim pol bruha

< Sporočilo je popravil mimikica -- 18.3.2010 15:45:07 >

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
18.3.2010 16:15:45   
grahek85
Smo spet vozičkali po Žalah, ful je lep dan user posted image user posted image user posted image Se sliši malo morbidno, a ne, da se šetava po britofu user posted image Sam je ful fajn, je lubi mir, sonček, ptički, asfaltna podlaga in nič avtov user posted image Pa veliko kolegic in kolegov vozičkarjev user posted image

Spal bo naš še vsaj štiri mesece pri naju, kar smo v tem stanovanju, pa verjtno tudi še potem. Bomo videli, kam se bomo selili. Nama pa tako čisto odgovarja, sva oba zadovoljna, da ga lahko samo na hitro počekirava če še diha user posted image Se malo hecam (malo pa tudi ne) user posted image Ne vem, zaenkrat smo vsi zadovoljni tako.

IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca
Otroški dodatek - koliko pa znaša znesek na družinskega člana, da lahko uveljavljaš otroški dodatek?

Mislim da ti v vsakem primeru pripada, samo zneski so različni glede na dohodke.

mimikica, razvojna ni nič takega, precej otročkov hodi. Recimo vsi, ki se prezgodaj rodijo. Če pediatrinja ni zagnala ne vem kake panike, potem verjtno res ni nič takega. Kriteriji za napotitev v razvojno so itak taki, da zajamejo čim večjo populacijo - saj veš, bolje 100 preveč kot 1 premalo. Vse bo v redu, boš videla  user posted image

Aha, še to - na FB sem videla, da bo ta vikend v BC akcija bon za 10€ na zapravljenih 50€ (je zadnjič ena spraševala, pa se ne spomnim, kdo). Začne se ju3 in traja do nedelje.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 18.3.2010 16:28:53 >

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
18.3.2010 16:36:53   
kimsy
mimikica - ne sekiraj se! Jst mam tud napotnico za razvojno, ker se naša pupa zvija nazaj oz full nazaj drži glavo ko leži, pa je P rekla, da to ni nč kaj takega, da čedalje več otrok hodi v razvojno. Pol dobiš neko fizeoterapijo in to je to... Jst se ne sekiram, sm pripravljena, da me bo v razvojini zamorila, sam se ne dam... m mela pa kar težek porod in je rekla P da je to lahko od tega.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
18.3.2010 16:39:16   
nincrli
Ja kot je rekla grahek otroški dodatek vsakemu pripada, zneski so različni.

Midva sma nazaj od karidologa, je vse ok, sam sredinska luknja je še odprta in se bo počasi zaprla... imajo pa vsi dojenčki to odprto... Sem zgleda to pri biologiji prešpricala user posted image No glavno, da je vse ok. Se je pa tak jokal, da sem res misla da ne bo več dihal... tolk ga je razkuril z unim mrzlim gelom pa potem, ko ga je obrisal... omg, sem rabla kar en čas, da sem ga umirila in oblekla pa da smo šli. Je pa potem skos spal še na kafeju in do doma, zdaj pa se igrauser posted image

Spi naš zraven naju v sobi in tako bo še kar en čas, čeprav v stanovanju bo imel svojo sobico, sam sem bolj mirna, če pri nama spi.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
18.3.2010 16:40:39   
kimsy
mimikica - za razvojno se ne sekiraj, midve z našo gremo tud, ne vem sicer kam moraš ti, jst na Metelkovo in sem že seznanjena, naj se ne prestrašim, ker je baje tista dohtarca grozna, te čist zamori, kok ne znaš z otrokom rokovat. Sm mela pa težek porod in je P rekla, da lahko zaradi tega skoz glavico nazaj drži!
Aja, Rekla je tudi, da je tega čedalje več in da ni to nič groznega. Ti dam pa še nasvet! Ne beri forumov na temo razvojne ambulante, če ne znaš tega brati dovolj kritično, ker te bo čist zamorilo... Kar naenkrat bo s tvojim otročkom vse narobe,

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
18.3.2010 16:41:14   
kimsy
sori, sm se ponovila, sam mi nekaj ta RR nagaja

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
18.3.2010 17:49:00   
Oren
mimikica midve sma tudi imele napotnico za razvojno, pa mi je pediatrijna rekla da je to preventivno vsaj za tiste ki so se prehitro rodili. Mojo pupiko so pregledali na razvojni pa so rekli da je vse v najlepšem redu in ne rabima več hodit, ni to nič takega. Jaz jih kar nekaj poznam ki hodijo tudi na fizioterapijo pa nič kaj posebnega narobe.

Glede spanja, naša pupika tudi spi v svoji sobi je čist blizu najine spalnice...pa tak slišim vsaki njen prdec.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
18.3.2010 18:02:24   
Žaži
To z razvojno ni nič takšnega, dandanes že kar vsakega drugega tja napotijo, po moje polovico čisto BV.

Midve sva včeraj imeli sistematskega, 6020g ima
, drugega pa ni meril, sem bila prav besna, ker mi je težil da je pretežka in mi kazal na krivulji da je čez povprečje, ni se mu pa zdelo, da bi jo lahko izmeril tudi v dolžino, ker je tudi tam čezmerska in bi se poklapalo. Cepecuser posted image

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
18.3.2010 18:28:25   
alex17
hojla punce in snežinke! user posted image
dons sva pa z malim ornk izkoristla lep dan, šla 2x na sprehod, najprej opoldne za eno uro pa še po kosilu skupaj s kolegico za uro in pol, je res pasalo!user posted image   je pa sicer dons mal bolj tečkast napram včeraj, ko je bil res cel angelček-samo spančkal, papal in se sam igral, kot da ga ni. čeprav mi tudi ne bi pasalo, če bi bil vsak dan tak, bi ratu dolgčas user posted image  
smo pa zdaj večerno rutino res prestavili na bolj zgodaj in kar deluje-kopava oz. umivava ga okoli 19.30, potem zizat in zaspi tja do 21h, včasih prej včasih kasneje, prej smo ga pa šele okol 21.30 kopali pa je parkrat prej zaspal in ga sploh nisva potem kopala. tako da zaenkrat bomo ostali pri tem... spi pa kar lepo, včeraj je celo 4 ure skupaj prvo rundo user posted image pa nobenga Aptamila dokler se bo le dalo!

jaz bom šla osebno delat kmalu, rabim jo itak še ne, ker gremo junija na morje na slovensko obalo, na hrvaško verjetno šele konec avgusta. potnega lista pa sploh ne bomo delali, ga ne rabi, še midva ga nisva skoraj nikoli do zdaj.

lejla, lepo, čestitam in ful uživajte! user posted image midva sva pa skupaj skoraj 8 let, pa sva rabila kar 7 let da sva se odločila za prvega lumpka, nama je blo prej čist preveč luštn user posted image   planirava pa še enega čez kaka 2-3 leta...če bo ratalo se nikol ne ve.

jutri greva z Ianom na obisk v Dolsko k sodelavki, ki ima malo starejšo punčko, upam, da ji bodo cunjice za darilo sploh še prav ko se že tolk časa dogovarjava user posted image

papa, lepo se mejte!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
18.3.2010 18:30:34   
alex17
spanje-naš spi v posteljici v najini spalnici, dober korak od postelje, ker sva itak še pri njegovih in nimamo posebne otroške sobe, pa tudi ne bi imela tako majhnega v svoji sobici. ko bomo enkrat v hiški, bo imel mali pa čisto svojo veeeliko sobo! user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
18.3.2010 21:16:55   
Anonimen
Večer!

Mi smo se pa zdaj kopali in je spet jokcal, ga je ful strah, potem sem mu pa dala dudico in prislonila svojo glavo k njegovi, pa se je umiril, sicer je nekaj jamral, strah v očeh, ampak vsaj jokal se ni več. Božček, upam, da ga kmalu mine tale strah pred vodico.

Midva ga imava v spalnici, kdaj bo šel v svojo sobo, ne vem, po filingu, okoli 6 meseca sem mislila. Samo ne bom mogla imeti vrat odprtih, ker imam še mačko in ji ne zaupam, da ne bo zlezla do njega. Namreč barabica sam išče priliko, da bo zlezla v košek, pa voziček-košaro in celo v lupinico je zdaj začela. Pa fuuul ma dlak! Al bom pa tako ključavnico na verigo morala nabavit (kot so v ameriških filmih).hehe

Mi smo se sprehajal po Mostecu in je blo super. Čist smo zdelani. Popoldne pa itak - ritual-dveurno zizanje, kruh, puter in proja ter mehiške nadaljevanke. Kolk sem plehka user posted image

A veste, da midva pa še nisva user posted image  Mene je kar strah kakšno mam tam dol. Prav strah me je, čeprav user posted image  bi ful. No saj tudi jaz, samo treba se je opogumit.

Lahko noč.

(odgovor članu alex17)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
18.3.2010 21:39:45   
majčyca
Evo še mene malo. Moja pikica spančka že uro in pol, jaz pa bom tudi šla počasi pod tuš in potem vodoravno user posted image
Sma bile danes na 7 km dolgem sprehodu, sem pa šla tako hitro kot sem lahko in ko sem prišla nazaj domov, sem kar čutila moje zdaj že malo zakrnele mišice na stegnih in tazadnji user posted image tako, da bo treba takšen "sprehod" zdaj velikokrat ponovit, da se to vse skupaj malo utrdi user posted image pred tem pa sem nardila še 60 trebušnjakov user posted image sem se odločila, da jih bom vsak dan nardila 20 več (pred nekaj leti sem jih z lahkoto nardila 100 brez prestanka - trenirala sem ples, zdaj pa ni več tak enostavno...). Drug teden pa napovedujejo dež v začetku tedna user posted image

Pia tudi spi pri nama v spalnici v svoji posteljici in bo tako do takrat, dokler se ne bomo preselili na svoje (zdaj smo pri meni doma in nima svoje sobice, je pa spalnica ful velika in imam tam en tak kotiček samo za Pio).

Zdaj že nekaj dni razmišljam, da bi si v kratkem privoščila masažo celega telesa, se mi zdi, da bi bila potem kot prerojena.

Zdaj pa šibam v kopalnico.
Lep večer vsem in mirno noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
19.3.2010 8:12:33   
naja6
Trbušnjaki;jih pridno delam že ene 3 tedne in so prvi rezultati že vidni,da se pohvalim,sem že na 55 kg,kar je 3 kg manj kot pred nosečnostjo.Imam pa eno vprašanje:moj mišek je star 2meseca in pol in ne glede na to,koliko mu dam za jest,se vedno pritožuje,da on pa bi še,ali mu dam 130ml,ali 150ml,čez 10min.pa pozabi da bi še jedel ko ga zamotiš,koliko kaj ojejo vašiuser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.