gia15
|
hej saruška, belen: tu se ne bi rada izpostavljala z imeni, ker so tudi neke znanke gor pa si res ne želim, da me kar naprej "čekirajo", upam, da lahko razumete bom pa na FB objavila (končno!) kakšno slikico in ime bejbike, da vam potešim radovednost; upam, da še nocoj! belen, tudi jaz komaj čakam, da bo pikica malo večja, da bo govorila in se bomo tako sporazumevali, čeprav se tudi zdaj odlično ujemava, ampak tudi jaz mislim, da je takrat vseeno malo lažje (nimajo več plenic, povejo kdaj so žejni, lačni, utrujeni itd.), je pa res, da so pa takrat verjetno drugačni izzivi za nas mamice (in tatije) - pogovori, postavljanje mej (malo bolj kot sedaj, ko se šele "uvajajo" v to),obrazlaganje, trma... mi smo tudi bile danes dopoldan zunaj dve uri, po kosilu pa še tri ure, sta jo peljali na sprehod nona in svakinja, ki v petih urah zunaj lahko grem 5-krat na tinjan in nazaj dopoldne sva se tudi midve, belen sončili, je ninala v vozičku, jaz pa v ležalniku brala knjigo, ke relax srečanje - meni je tudi bolj ok drug teden, ker imamo tudi mi že vse "polno" ta teden.midva se greva tudi v sob. malo razvajat v bazen in sauno, pa k babici in dediju v popoldansko varstvo aja, da vas še nekaj vprašam: kako čistite puzle, jiha date v pralni stroj? greste s svojimi 2x dnevo ven ali v enem kosu? nama uspe dvakrat dalj časa, ko imava skuhano. takrat (kot danes in večkrat) prideva not samo za dobro uro; pojest kosilo, pospravit v pomivalca, umit in previt in spet ven... če ne pa sva dopoldne zunaj le krajši čas in greva potem not kuhat, ufa-tega res ne maram
|