|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
17.3.2010 8:57:58   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

mucica čaj je meni dober in piten, če ti ni dobra kumina (ne mleta) jo daj malo manj in več majarona. Jaz sem dala 1 čajno žličko majarona in eno kumine pa nekaj kapljic proti krčem na dober liter vode. Meni je res dober. Probaj. user posted image

slomak a mi lahko točno napišeš kako se skuha ta čaj? Kdaj daš noter majaron pa kumino pa kapljice? Al mora to vreti? Bi tudi jaz probala...

lahkouser posted image ... zavreš vodo, jaz jo v grelcu, in potem dodam vsakega po eno žličko, pustim pokrito par minut, dodam kapljice in potem vsakič precedim v kozarec, lahko si pa precediš v drug vrč in piješ user posted image

hvala ti, evo grem kar nardit user posted image

si si zaslužla eno tortico, tako da k gremo kaj v lj, se javim user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 626
17.3.2010 9:11:23   
dskubin
Dobro jutro pupe!

Da se še jaz malo oglasim, smo bili zadnje dni polno zaposleni, pa sem vas samo brala.

Tudi mi smo dali RD skozi, v nedeljo smo imeli polno hišo prijateljčkov. No, je tokrat čudežno minilo brez bolezni (navadno je vsaj en od otrok bolan za RD in moramo prestavljat user posted image ), ampak ustnico smo si vseeno uspeli prebit, pa je mamici hitro uspelo ustavit slap krvi in potolažit slavljenko :D

user posted image

Tole je pa tortica, ki sem jo uspela spacat :), no bolje rečeno tortelona, ker je imela krepko čez 5 kil

user posted image

Pa evo, da vam pokažem še našega juniorja, da ne boste mislile, da ga skrivamo, med čebričkanjem:

user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 627
17.3.2010 9:53:44   
vaney
dskubin, ti tej torti rečeš "spacat"user posted image jaz lahko rečem samo user posted image user posted image user posted image za tako torto

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 628
17.3.2010 10:12:54   
slomak

mucica čaj je meni dober in piten, če ti ni dobra kumina (ne mleta) jo daj malo manj in več majarona. Jaz sem dala 1 čajno žličko majarona in eno kumine pa nekaj kapljic proti krčem na dober liter vode. Meni je res dober. Probaj. user posted image

slomak a mi lahko točno napišeš kako se skuha ta čaj? Kdaj daš noter majaron pa kumino pa kapljice? Al mora to vreti? Bi tudi jaz probala...

lahkouser posted image ... zavreš vodo, jaz jo v grelcu, in potem dodam vsakega po eno žličko, pustim pokrito par minut, dodam kapljice in potem vsakič precedim v kozarec, lahko si pa precediš v drug vrč in piješ user posted image

hvala ti, evo grem kar nardit user posted image

si si zaslužla eno tortico, tako da k gremo kaj v lj, se javim user posted image

obvezno user posted image

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 629
17.3.2010 10:14:53   
slomak
dskubin bravo za torto user posted image
pa mala dva sta cukrčka, naša tud tko na široko gleda ko se kopamo...user posted image

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 630
17.3.2010 10:31:29   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

dskubin, ti tej torti rečeš "spacat"user posted image jaz lahko rečem samo user posted image user posted image user posted image za tako torto

enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 10:36:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MATEJKA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 10:40:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mavo)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 10:43:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 10:45:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
17.3.2010 10:45:55   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

jutro... me že dolgo ni blo... prejšnji teden je bila ta starejša bolana in sem jo imela doma, tako, da je bilo tu precej pestro...
danes ponoči pa je tamali dobil vročino - 37,5; zjutraj je imel 37,7C. malo me panika grabi, ker dr začne komaj popoldne delat... je pa kar prehlajen - prvič se je že v porodnišnici nalezel od mene, se je izboljšalo šele prejšnji teden, zdaj pa se je očitno od starejše sestrce nalezel al kaj... ta starejša ni vedla kaj je vročina vse do sojega 1. leta, ko je prišla v vrtec. leon pa je komaj dober mesec star user posted image . zdaj spi, ga bom naslednjo rundo šla malo v mlačno vodo namakat. še kak drug predlog?

O ubožček mali... Hitro naj se pozdravi! user posted image user posted image user posted image

Glede vročine pa nimam predlogov, ker do 38.5 itak ne smeš zbijat z zdravili, takrat bi mu lahko dala Calpol sirup. Jaz ga pri tej temperaturi ne bi namakala v mlačno vodo (šele nad 38 bi ga, da ga ne še bolj prehladiš). Kje pa si mu merila vročino? Pod pazduho?

Izpraj nos s fiziološko in babyvacom, pa čimveč naj pije (čim več ga pristavljaj če dojiš).

Zdravnico pa po telefonu pokliči in vprašaj kako in kaj, če ne kašlja zelo in mu ne piska oz. ne hrope v pljučkih ga jaz s tako nizko vročino ne bi vozila v ZD, ker lahko v čakalnici pokasiraš še druge viruse od ostalih otrok...

merila sem pod pazduho.
DO 3. meseca tak ne smeš zdravil brez dr dajat, ker jetra ne prenesejo... ko se je zbudil je imel že 38,1C in sem ga skopala, mu je padlo na 37C, pačprav je to samo kratkoročen efekt. sem pa mu dala tanke hlačke gor in sezula zokne, da ne bo še dodatno grel... dr začne s sistematskimi ob 13h in jo bom takrat poklicala, pa bom vidla kaj bo rekla. drugače pa začne bolančke ob 16h jemat... nos mu tak že ves čas s fiziološko in baterijskim aspiratorjem čistim, grejo celi zakladi slovenije ven, ampak zdaj mu pa kar prav teče in teče ven... prav bogi je... s tako nizko vročino starejšega seveda ne bi vozla k dr, ampak za dojenčke do 3m pa pravijo da morajo it takoj, ker se le redko na okužbe odzovejo z vročino user posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 17.3.2010 10:47:17 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.3.2010 10:46:22   
dskubin

Hvala, hvala. Jaz temu rečem tako, ker mi pobere cel dan packanja (predvsem pranja pripomočkov) user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 10:48:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 10:49:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 639
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 10:52:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 640
17.3.2010 11:18:48   
MATEJKA_

Matejka - a ga samo dojiš?

JA

Neposredna povezava do sporočila: 641
17.3.2010 11:20:51   
MATEJKA_

Kako je z obiski patronažne? Kolikokrat je prišla? Kaj pa k tistim, ki niste prvorodke?

Pri nas je bila 3x, prvič ga je previla, pogledala popek in popisala dokumentacijo, drugič ga je kopala in tretjič je prišla, ker sem jo prosila če ga lahko pride stehtati (5 min je bila tu, še ne). Ta teden sem v poned spet klicala, če lahko pride s tehtnico, ker me zanima kako napredujemo pa je do danes (sreda) še ni bilo...user posted image

pri meni je hodla prvi teden 3x, naslednja 2 tedna po 2x. popek je že po 1 tednu odpadel, amoak še ni bil čisto suh. je pa bila vsakič po max 5 min pri meni, ker me je že poznala od prvič in sem ji rekla, da mi ne rabi vsega na novo razlagat - pri prvi hčeri je bila prvič sigurno skoraj uro pri meni. meni je vsakič povedala kdaj pride naslednjič, ura je pač ostala odprta. običajno zaključijo s kopanjem, pol pa jih bi naj poklical spet malo pred 6.mesecem, za posvet o uvajanju GH.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 17.3.2010 11:21:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 642
17.3.2010 11:22:49   
dskubin
Kako je z obiski patronažne? Kolikokrat je prišla? Kaj pa k tistim, ki niste prvorodke?

K nam je prišla kr ene parkrat za 5-10 minut, kaj pa vem, sigurno 6x ali več, pa je nisem rabla. Pvič je prišla pogledat popek pa se malo pogovorit, drugič ga je stehtala, ker sem jo jaz prosila, 3. sem jo jaz klicala, če pride pogledat popek, če je dovolj suh, da ga skopam (ni bla ona nič zraven, itak imamo prakso) in pol je bla še ene 3x al 4x samo pofirbcat pa se zanimat za moje bradavice, če so boljš, pa povedat, kakšne nasvete je na netu našla za bradavice, pa eno kremco mi je prinesla, za sprobat, če bo boljš, pa nasvete talat, ampak to smo itak poskusle vse že pri taprvem, pa ni nič pomagalo. V glavenm, naša se kar zavzame in hoče na vsak način pomagat user posted image Drugače pri taprvem je tudi tolikokrat bila samo po več časa, čistila popek, pomagala pri prvem kopanju in podelila nešteto nasvetov.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.3.2010 11:26:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 643
17.3.2010 11:53:17   
ČikaPika
merila sem pod pazduho.
DO 3. meseca tak ne smeš zdravil brez dr dajat, ker jetra ne prenesejo... ko se je zbudil je imel že 38,1C in sem ga skopala, mu je padlo na 37C, pačprav je to samo kratkoročen efekt. sem pa mu dala tanke hlačke gor in sezula zokne, da ne bo še dodatno grel... dr začne s sistematskimi ob 13h in jo bom takrat poklicala, pa bom vidla kaj bo rekla. drugače pa začne bolančke ob 16h jemat... nos mu tak že ves čas s fiziološko in baterijskim aspiratorjem čistim, grejo celi zakladi slovenije ven, ampak zdaj mu pa kar prav teče in teče ven... prav bogi je... s tako nizko vročino starejšega seveda ne bi vozla k dr, ampak za dojenčke do 3m pa pravijo da morajo it takoj, ker se le redko na okužbe odzovejo z vročino user posted image

A ta baterijski aspirator je vredu? Kje si ga pa kupila in koliko stane?
Slišala sem da obstajajo tudi taki k jih priključiš na sesalec... da so tudi baje dobri.
Razmišljam namreč da bi kupila kej takega, ker tisti navaden mi nič kej ne pomaga user posted image ...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 644
17.3.2010 11:56:43   
ČikaPika

K meni pride vsak torek in četrtek. Do sedaj je bila že 5x. Na zadnjem obisku ga je skopala, v četrtek pa ga bom jaz (z njeno pomočjo).

Baje da v Postojni patronažne pridejo cca 8x.

Morm povedat da je ta moja patronažna res super user posted image . Nič ne komplicira... je ful preprosta in sproščena in vedno me pomiri ko me kaj skrbi. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 645
17.3.2010 11:57:24   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

merila sem pod pazduho.

Slišala sem da obstajajo tudi taki k jih priključiš na sesalec... da so tudi baje dobri.
Razmišljam namreč da bi kupila kej takega, ker tisti navaden mi nič kej ne pomaga user posted image ...

jaz sem ga kupla v lekarni, imajo pa ga udi v BC. cena nekje 40€. sem kar zadovoljna, jaz z navadno pumpico tudi nisem nič ven spravla. in ko so otroci prehlajeni, spraviš čuda ven...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 646
17.3.2010 11:58:28   
Aja1
Pri meni je bila patronažna 6x (nikoli manj kot uro). Pripada nam pa 8 obiskov. Jaz sem z našo res zelooo zadovoljna.user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 647
17.3.2010 11:59:20   
Aja1

enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 648
17.3.2010 12:03:13   
ČikaPika
... da se še malo javim...

Včeraj je bil en pravi sodni dan pri nas doma...user posted image user posted image user posted image

Od 6h zjutraj do 13h user posted image ni hotel zaspat in je stalno jokal. Ponavadi je priden: poje in nato kmalu zaspi in tko dalje... včeraj pa je bil pravi user posted image . Sem bla tako utrujenauser posted image ...
Poleg tega pa je non stop tulila tudi user posted image ki se ponovno goni - HB sva jo včeraj odpeljala na paritev k moji teti... uffff = zdej je tak mir doma...

No, ponoči pa je bil user posted image tako zlat fantek.... user posted image user posted image user posted image . Spal je od 21 - 2h in od 2:30 - 6:30 h user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dopoldne sva bila že v mestu, ker sem morala it v knjižnico, zdej pa že veselo spi user posted image user posted image user posted image .
Zdej grem pa tudi jaz eno kitico user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 649
17.3.2010 12:23:35   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

http://babyvacslovenija.blogspot.com/

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?