Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:17:35
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja nevem, a je sploh katera zainteresirana za večerni čvek jutri? Vse so pridno tiho Ma zarad mene lahko kjerkoli. A sam mene pa ne maraš? Joj pa tebe mam najrajš! A greva same žurat ja, ja, to vsaki rečeš Lahko greva žurat!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:23:39
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ej, spoštovana Dudlzi- kdaj greste v Ikeo, neki bi rabila ne vem pol sem mami klicala če kaj gre da bi mi prinesla,pa je rekla da naj pridem tja in da gremo babe same...tko da ne vem kdaj bo to zgovarjaš! Kdo bo pa men pipo prnesu Jst...ko se bo Z odločla, da bo zdrava! Sva šle vseeno ven in vozičkale 2 uri. Mater nimam nič kondicije. Pol sva šle po M in domov. Zdej čakamo mojga, da kosilo prnese. O, zakon. Pol pa mi pipo prnes, pa jo pridem iskat k tebi... Seveda ne pozabi na teranov liker in pršut. A sem komot ane Hmmm....lahko bi bla še bolj komot: no pol mi pa pipo kupi, pa mi jo kr prnesi, pa mko boš že k meni pršla, prinesi še liker in pršut. To pomeni bit komot IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja kdaj pa maš zdej v plani it...če ti seveda uspe? takoj ko bo z par dni zapored zdrava in ''normalna''
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:28:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja nevem, a je sploh katera zainteresirana za večerni čvek jutri? Vse so pridno tiho Ma zarad mene lahko kjerkoli. A sam mene pa ne maraš? Joj pa tebe mam najrajš! A greva same žurat ja, ja, to vsaki rečeš Lahko greva žurat!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:31:57
|
|
|
|
ledenka
|
a bo katera kaj pri Clecle naročala?jaz bi sicer vzela kopalke za M, ampak mi je čist mim plačat pr 9 E še 4 E poštnine. lupijo!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:39:00
|
|
|
|
Dudica1
|
ledenka šivilja je že naročala...za druge pa ne vem...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:40:06
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a bo katera kaj pri Clecle naročala?jaz bi sicer vzela kopalke za M, ampak mi je čist mim plačat pr 9 E še 4 E poštnine. lupijo! Jaz sem sicer že naročila, lahko pa vprašam, če mi dajo v isto poštnino še te kopalkice, ker poslali sigurno še niso - sem poslala danes zjutraj. bom poslala en mail, samo povej mi katere in kolk št..
< Sporočilo je popravil šivilja -- 17.3.2010 16:41:12 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:45:20
|
|
|
|
šivilja
|
Drugače je bilo pa prav fajn danes. Stanovanje je že poštimano - tudi plazmon piškoti iz vseh lukenj , otroka pa vesela ostankov. Petra
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:46:24
|
|
|
|
Dudica1
|
šivilja a si dobila kakšno fency darilo?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:49:17
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 šivilja a si dobila kakšno fency darilo? Še ne, ker ni bilo miru, da bi naročale in bojo večinoma doma pogledale in potem po telefonu naročile, če kaj rabijo. Ma je blo tako lušno, da je bilo že zaradi tega vredno.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:54:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 šivilja a si dobila kakšno fency darilo? Še ne, ker ni bilo miru, da bi naročale in bojo večinoma doma pogledale in potem po telefonu naročile, če kaj rabijo. Ma je blo tako lušno, da je bilo že zaradi tega vredno. ...verjamem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:54:28
|
|
|
|
tubby
|
OO zunaj je blo pa kar hladno ko sva šla na sprehod... Flaska Tanja men se tud zdi da bi blo bolš kje drugje, res parking je obup v mestu, S Petro zmer ful iščeva se bi pa blo lepo kaj zmenit, čeprav smo zadnič na kavi govorile (k.Tja, PetraZg, Lake in Ajetam) da bi šle dop kar v Tuvoli z otroci če bo sonček???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:55:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a bo katera kaj pri Clecle naročala?jaz bi sicer vzela kopalke za M, ampak mi je čist mim plačat pr 9 E še 4 E poštnine. lupijo! Jaz sem sicer že naročila, lahko pa vprašam, če mi dajo v isto poštnino še te kopalkice, ker poslali sigurno še niso - sem poslala danes zjutraj. bom poslala en mail, samo povej mi katere in kolk št.. tele otroške kopalne hlačke 114180 in otroške kopalne hlačke 114182, št. 86/92 hvalaaaa!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:57:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby se bi pa blo lepo kaj zmenit, čeprav smo zadnič na kavi govorile (k.Tja, PetraZg, Lake in Ajetam) da bi šle dop kar v Tuvoli z otroci če bo sonček??? to je pa zmenjeno
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:57:38
|
|
|
|
šivilja
|
Tubby - nekaj se za jutri menijo za Tivoli, Jaz na žalost ne morem Ledenka bom poskusila Najdeni predmeti - en TW katalog, TW darilce (škatlica) in ena Nuby žlička Šibam velike otroke zabave, H pa spančka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:59:11
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: tubby se bi pa blo lepo kaj zmenit, čeprav smo zadnič na kavi govorile (k.Tja, PetraZg, Lake in Ajetam) da bi šle dop kar v Tuvoli z otroci če bo sonček??? to je pa zmenjeno RES ? Kdaj pa?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 16:59:28
|
|
|
|
maja1488
|
A pozna katera kako punco (al pa če bi katera sama to počela), ki bi bila potnica za eno kozmetiko? Kozmetična smer ni pogoj, je pa zaželjeno, da se spozna na kozmetiko.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 17:06:48
|
|
|
|
ledenka
|
šivilja, katalog je moj sem ga na koncu pozabila... bom vzela, ko pridem po zadeve! tubby, naqjbrž ob kake 11h-12h, bodo še druge povedale, kdaj jim paše!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 17:23:04
|
|
|
|
šivilja
|
Petrazg - mislim, da je tudi vaša flaška tukaj ostala (oz. ena flaška je tukaj, pa mislim, da je vaša)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 17:45:04
|
|
|
|
Dudica1
|
maja kaj si zdej še zastopnik
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 17:48:52
|
|
|
|
ajetam*
|
Šivilja bilo je lepo.Si super!! Pa pecivo, mmmm. Upam ,da nisi imela potem preveč dela s pospravljanjem. Petrazg , da je bila pot čim bolj mirna.... Jutri upam ,da bo bolj toplo. Sem pa jaz še zmeraj za Tivoli.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 17:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
mi nazaj iz zooja. je bilo luštno, kljub temu, da ni bilo sončka. mali majček veselo raziskoval kamenčke pa iglice pa sipo... tooooliko novega zanj, ki je do sedaj bil vedno v vozku! se mu je odprl nov svet in nazaj grede v avtu zakomiral: umazan kot še nikoli . tudi veliki majček je užival_samo 1x sem ga preoblačila. sem se pa pri sebi smejala... ko sem želela, da mali vidi slona, veliki pa je hotel h kačam.... je že tekel tja, ko sem se "mirno zadrla" da naj hitro pride, ker se tam za drevesom skriva pošast (drugo ni palilo), zraven pa en par z lepo vzgojenim eno do dveletnikom, ki me je gledal kot starševsko čudo, ki straši svoje lastne otroke. pa da ne bi napačno razumeli: O. obožuje pošasti! samo ve, da niso vse dobre ... grem pospravljat, da bomo lahko pico spekli. (in O. je sam od sebe pospravil dvdje, ki jih je razmetal U.! )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 17:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Petrazg , da je bila pot čim bolj mirna.... kaj se je zgodilo?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 17:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
šivilja, je bilo tudi meni všeč na TW! zvečer pregledam katalog.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 17:55:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Petrazg , da je bila pot čim bolj mirna.... kaj pa je blo?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 17:59:15
|
|
|
|
ledenka
|
se moramo tud v ZOOju kdaj dobit nisem bila že zelo zelo dolgo! bom pa tudi jaz nabavila letno karto
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......