Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:02:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Petrazg - mislim, da je tudi vaša flaška tukaj ostala (oz. ena flaška je tukaj, pa mislim, da je vaša) jo je mela zraven v Merc., tako da je najbrž od koga drugega?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:09:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja kaj si zdej še zastopnik Nimam nč zraven...sam pomagam iskat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:18:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja kaj si zdej še zastopnik Nimam nč zraven...sam pomagam iskat. aha aha... dobim kolegico na obisk
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:31:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja kaj je zdej s sedežem Si pozabila vprašat?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:34:45
|
|
|
|
KatMat
|
joj ko bi videle kako sta moja dva sladka zdele....matej spi-tija pa na njemu....iiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:36:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj ko bi videle kako sta moja dva sladka zdele....matej spi-tija pa na njemu....iiiiiiiiiii najs
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:41:07
|
|
|
|
koala.cek
|
v tivoliju bi bila jest jutri od 10-12. Bi bila katera takrat že tam ? Majbe ? Anybody ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:41:28
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Maja kaj je zdej s sedežem Si pozabila vprašat? sem vprašala, pa je rekla, da se bo zvečer z možem zmenila, če ga prodajo, ker majo zdej malega še noter, so pa v fazi nakupa večjega. Jo jutri zjutraj pokličem. Je pa sedež rdeč in siv, pa nikoli ni bil brez prevleke. So ful ful pedantni...mali ni nikoli jedu niti pil noter, avto imajo v nulo spucan... Po kolko se pa prodajajo rabljeni tobiji?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:43:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Maja kaj je zdej s sedežem Si pozabila vprašat? sem vprašala, pa je rekla, da se bo zvečer z možem zmenila, če ga prodajo, ker majo zdej malega še noter, so pa v fazi nakupa večjega. Jo jutri zjutraj pokličem. Je pa sedež rdeč in siv, pa nikoli ni bil brez prevleke. So ful ful pedantni...mali ni nikoli jedu niti pil noter, avto imajo v nulo spucan... Po kolko se pa prodajajo rabljeni tobiji? Kaj pa jaz vem Sej bo ona ceno povedala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:45:16
|
|
|
|
KatMat
|
jest bi tud tobija kupla....helllo??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:46:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest bi tud tobija kupla....helllo?? Hm, kako se bova zmenile če se ta prodaja... Ga ti vzameš?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:49:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek v tivoliju bi bila jest jutri od 10-12. Bi bila katera takrat že tam ? Majbe ? Anybody ? midva lahko ob kake 11h da še tebe spoznamo
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 18:59:55
|
|
|
|
koala.cek
|
če pridem, bom prišla z obema, tako da se bom vrtela okoli igral in kafičov
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 19:01:44
|
|
|
|
šivilja
|
Pol pa ne vem - ena velika Avent flaška mi hodi viška Ni bilo hudega s pospravljanjem, razen pred četrt ure, ko je po dolgem popoldenvu neuboganja iz strani moje trme He. po nesrečnem spletu okoliščin (ko sem trem otrokom rihtala tri različne večerje, z enim otrokom v naročju)zgrmel na tla steklen krožnik s preostalo polovico kolača (ki ga mimogrede nisem niti probala). Krožnik je šel na prafaktorje, kolač pa je dobil svetlikajoče okraske, zdaj že vse skupaj čaka v kanti na smetarje. Kako naj 4,5 letnega otroka pripravim k uboganju???????? Še dobro da je med pospravljanjem prišel mož domov, da rihta H., ker sem jaz čisto iz sebe. He. se pa na ful dere, No k. pa pridno nekaj igra na FB (madona smo napredni). Skratka to neuboganje je katastrofalno, pa še kolač bom mogla še enkrat pečt. Ma sem tok preč, da mi gre kar na jok. Da ne govorim o tem, da so bile črepinje od predsobe preko kuhinje do dnevne sobe. Vse sem pometla in presesala (danes že tretjič) in upam, da ne bo H. jutri še na kakšno nabasala. Drugače ste pa jedle tale kolač: http://www.nigella.com/recipe/recipe_detail.aspx?rid=205 Kot rečeno, se vam jutri ne bom pridružila, ker pride varuška in moram jaz nekaj narest doma, naslednjič pa z veseljem. Letno karto za ZOO pa že imamo!!!! K.tja sem bila zelo vesela, da sta se nam pridružila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 19:03:36
|
|
|
|
ledenka
|
koalči, maš ZS
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 19:05:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
Šivilja, ojej...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 19:06:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
Oooo, Nigella Tvoj mož jo rad gleda?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 19:07:41
|
|
|
|
maja1488
|
No v glavnem...vse interesentke za tobija...jutri vam sporočim, pol se pa zmente. Jst morem delat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 19:08:34
|
|
|
|
maja1488
|
Šivilja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 19:08:50
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Oooo, Nigella Tvoj mož jo rad gleda? Jo ne, mu zadostuje da ima doma eno s podobno postavo, ki kuha po njenih receptih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 19:14:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Oooo, Nigella Tvoj mož jo rad gleda? Jo ne, mu zadostuje da ima doma eno s podobno postavo, ki kuha po njenih receptih. Ja ti si seveda super, kaj bi rabil njo gledat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 19:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
šivilja, ta flaška mislim, da je res od petrezg. te je bilo prijetno spoznati - si res taka topla oseba! (prava rakica! ) sem se pa malo kasno potem spomnila, da bi te bilo dobro še kaj od prikolic vprašat (zdaj bodo kmalu lepi dnevi in sem že odločena, da jo kupim... samo ne vem še katero). se bomo potem lahko skupaj do zooja vozili (bo še bolj hecno, kot če gre samo eno kolo s prikolico mimo). v zooju sem se pa danes resnično relaksirala. pa gužve ni bilo. lev je rjovel... kače in kuščarji se levijo... ko bo toplo bo še bolj luštno! koala.ček tudi jaz verjetno pridem ju3 v Tivole (kot pravi majana). ima pa moj veliki majček zobozdravnika in bom tudi imela oba "doma"... tako da če pridem, bi igrišče-plac tudi meni najbolj ustrezalo. sem bila pa 100%, da se vidve z ledenko poznata! danes vas pa berem po obrokih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 19:54:02
|
|
|
|
Anonimen
|
čiščenje: najprej posujem s sodobikarbono in čez vlijem kis. dno školjke zelo dobro očisti cocacola hvala! bom poskusila. samo mentola verjetno ne smem dati not, ne? ma, ti si prava zakladnica nasvetov!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 20:14:36
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja šivilja, ta flaška mislim, da je res od petrezg. te je bilo prijetno spoznati - si res taka topla oseba! (prava rakica! ) sem se pa malo kasno potem spomnila, da bi te bilo dobro še kaj od prikolic vprašat (zdaj bodo kmalu lepi dnevi in sem že odločena, da jo kupim... samo ne vem še katero). se bomo potem lahko skupaj do zooja vozili (bo še bolj hecno, kot če gre samo eno kolo s prikolico mimo). v zooju sem se pa danes resnično relaksirala. pa gužve ni bilo. lev je rjovel... kače in kuščarji se levijo... ko bo toplo bo še bolj luštno! koala.ček tudi jaz verjetno pridem ju3 v Tivole (kot pravi majana). ima pa moj veliki majček zobozdravnika in bom tudi imela oba "doma"... tako da če pridem, bi igrišče-plac tudi meni najbolj ustrezalo. sem bila pa 100%, da se vidve z ledenko poznata! danes vas pa berem po obrokih. Sem se jaz tudi potem spomnila na prikolico - imaš pa vsaj še en razlog, da prideš do mene, pa bova to v miru predebatirali in pogledali.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 20:16:52
|
|
|
|
lake
|
T. spi, po tv nič pametnega, kot ponavad. Bom mogla kej prek You tuba pogledat. Za jutri sm in za Tivoli, in za zvečer. Flaška ni moja, jst mam vse.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......