Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76 Jada... sicer nisem ekspert, če sem prav razumela, jo hraniš večinoma s AM, pa ima krče ob hranjenju..Kaj pa če ima intoleranco na mleko?? Ker tile AM vsebujejo malce kravjega mleka, ki pri nekaterih lahko sproži takšno reakcijo, kot opisuješ..se spomnim punce iz sosednje sobe v porodnišnici, njena hči je namreč odkar so jo pripeljali samo jokala, če ni jokala, pa je bila na prsah..meni se je punca tako smilila, ker je tudi ona jokala, ni vedela kaj je narobe..ponoči enaka zgodba, mala je malo zaspala, ampak pol spet jok in to tako, da nismo sploh spali na oddelku..nato so ji sestre odnesle malo ponoči, da je revica prišla k sebi, mamo mislim..no, če se prav spomnim, so ji nato ugotovili alergijo ali nekaj podobnega, zato pa je dobila vedno takšne napade joka..ubožico je bolelo in zvijalo od bolečin.. Naša Izabela ima recimo intoleranco na kravje mleko, pije še vedno AM najlepše ji odgovarja Beba Am, tista, ki je za alergike..še dandanes ne sme kravjega mleka čistega, lahko pa tu in tam jogurt. ne vem no, jaz bi ob takem primeru vsekakor kontaktirala pediatrinjo in četudi ti reče, da so samo krči itd..vztrajaj na pregledu, ker nekaj ji zagotovo ne paše, če ti tako joka non stop ob hranjenju ali na splošno...mogoče jo muči nekaj, kar se ne vidi..poizkusiti ni greh.. Žirafa, hvala za tole .. mi je ža patronažna rekla, da je možno, smo kupili Novalac AC, posebej za to ... in je bilo mislim, da še huje ... no sej, če ne bo bolje, bom naslednji teden vsekakor zatežila pediatrinji ... Čeprav danes je kar dobro jedla ... ponoči 90 ml, pa potem zjutraj 105 ml .... tako da, upam, da je bilo le prehodno obdobje ... bomo jedli spet ob 11h pa bomo videli. Sicer pa sva jedli včer zvečer, pojedla 55 ml, potem pa začela neutolažljivo jokat ... in jokala 2,5 ure ... mislim, da so bili krči. Ampak danes pa ne, pa ponoči tudi ne .. zanimivo. Sem kupila včer namesto Novalaca Aptamil pa novo flaško, sam se sedaj ponoči ugotovila, da najbolj deluje Aptamil in stara flaška ... upam, da se uredi. Bomo videli ....
|