|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
17.3.2010 8:16:44   
KatMat
joj petra......dej zabrusi ze svoji tasci da gre tole za zivljenje in smrt....pismu....da tastari ne kapne ej groza!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
17.3.2010 8:18:35   
KatMat
mi gremo ce bo lepo vreme v cerknico na slivnico ker se v coprniški jami peče civapčiče in kuha golaž!!!!!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
17.3.2010 8:19:41   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

joj petra......dej zabrusi ze svoji tasci da gre tole za zivljenje in smrt....pismu....da tastari ne kapne ej groza!

Upam, da jo bo moj danes poklical in povedal kaj se je zgodilo...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
17.3.2010 8:19:58   
Anonimen
FLASK_A dober apetit je vedno kazalec, da je boljeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
17.3.2010 8:22:37   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Upam, da jo bo moj danes poklical in povedal kaj se je zgodilo...

CE NE PA TI POKLIC!!!!!JAO JAO BABE BLESAVE....pa sori ce tko o njej govorim pa ocitno nima tud mal ne u glavi

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
17.3.2010 8:26:25   
PapuaNG
jutro,

spali kar ok, samo ko se ne bi mali zbudil že malo čez 6user posted image Je zdržal v postelji do malo čez 7, da sem lahko vsaj normalno oči odprla user posted image Zgleda je calpol pomagal, ker se ni skos zbujal...

Petrazg-jst bi kar sama poklicala taščo in povedala, kaj je bilo. S temi zadevami se ni za hecat...pa mame smo v takih primerih bolj stroge kot očetje...vsaj pomojem. Pa upam, da tole kmalu izzveni...je res smotano.

Če se pokaže sonček, gremo mogoče na rožnik...je treba izkoristit to, da je moj doma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
17.3.2010 8:29:30   
lake
Dons je ob poldeset_ih a ne?

Petra Bogi Lukec user posted image user posted image user posted image Na tvojem mestu bi tvoji tašči nesla izvid iz Metelkove pred nos za prebrat, ker drgač ti zihr ne bo verjela da je e je to zgodil zarad tega. Bo rekla da ga prebeč po vetru voziš, al pa kej tazga. Al bi ji pa izvid na pult postavla, ko greste na počitnice, ga bo zihr prebrala.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
17.3.2010 8:29:44   
koala.cek
user posted image user posted image za Lukca

Petra - povej kar si misliš !user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
17.3.2010 8:32:45   
maja1488
Jutro!

Petra user posted image user posted image user posted image user posted image ...grozno. Taka je moja tašča...kar koli rečem, ona obrne tko, kot da hočem njej slabo. Sem enkrat rekla, da ima njihov pes bolhe, ker sem eno našla v hiši in ona si je to tko razložila, kot da sem hotla okol ovinka povedat, da ima ona bolhe. Sej je blo obr po eni strani...ni 14 dni z mano govorila.
Upam, da se vam ne ponovi! M je bila taka pri laringitisu...se sploh ne spomnem kako sem do zdravstvenga pripeljala.

Christiana... super za voziček!

Ivana...kaj pa kako učenje tujih jezikov na jezikovni šoli? To dela od moje sestre partner. Je prišel iz Irske k nam, jezika ni znal, pol je pa dobil individualne ure na eni izmed jezikovnih šol. Zasluži prav fino, dela pa večinoma takrat ko njemu paše, ker ima samo individualne ure in se potem z učenci zmeni kdaj in kje.

1. maj...še ne vemo...ne upam it ven z mailim...očitno imamo alergijo na svež zrak.

A sem kaj pozabila....CleCle hlačke...kupujem hlačke in majčke od eno basic v BC in sem super zadovoljna.

Spali še kr, Z se je 1x zbudila. Je pa začela kašljat.

Sonce sije že od 7...se je blo prav lepo prebudit. Me je moj danes pustil spat do 8, je sam spedenal tamali in mi pol sam Z prnesu, ko sta mogla z M v vrtec.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
17.3.2010 8:36:16   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dons je ob poldeset__ih a ne?

Petra Bogi Lukec user posted image user posted image user posted image Na tvojem mestu bi tvoji tašči nesla izvid iz Metelkove pred nos za prebrat, ker drgač ti zihr ne bo verjela da je e je to zgodil zarad tega. Bo rekla da ga prebeč po vetru voziš, al pa kej tazga. Al bi ji pa izvid na pult postavla, ko greste na počitnice, ga bo zihr prebrala.

Ne bo ga prebrala, ker ne rabim, da mi kdo zaliva rože in ne bo hodila k nam user posted image user posted image user posted image

Ma ne bom je klicala, se mi res ne da je prepričevat... Tako kot je Lake rekla, itak ne bo verjela in bo našla druge  razloge... Naslednjič, ko bo prišla k nam (sedaj je ni bilo 5 mesecev) ali pa se bomo videli (najkasneje v sredini aprila, ko imamo krst), bodo pa veljali strogi varnostni ukrepi... in ne odstopim za mm...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
17.3.2010 8:41:08   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

jutro.

lake, to je smog. sem mislila, da si se že navadilauser posted image

šivilja, pridemo že čez eno urco? tamal je že oblečen, jaz pa se še sestavljam.
a parking za vozičke bo?user posted image

Pridi, ko boste redy. Bomo hitero znivelirali še parking za vozičke!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
17.3.2010 8:54:59   
KatMat
bravo flaska za izboljsanje pocutja!!!!!!kaj pa ti?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
17.3.2010 8:55:49   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

jutro.

lake, to je smog. sem mislila, da si se že navadilauser posted image

šivilja, pridemo že čez eno urco? tamal je že oblečen, jaz pa se še sestavljam.
a parking za vozičke bo?user posted image

Pridi, ko boste redy. Bomo hitero znivelirali še parking za vozičke!user posted image
dons mate tw a ne?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
17.3.2010 9:20:13   
FLASK_A

hvala, zdaj res upam da bo šlo na boljeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
17.3.2010 9:31:38   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

hvala, zdaj res upam da bo šlo na boljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
17.3.2010 9:32:45   
Dudica1
kati če bo lepo gremo najverjetneje za 1 maj tud mi na slivnico

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
17.3.2010 9:33:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
17.3.2010 9:37:02   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo bli že enkrat pa sem mislna da bom dušo tam spustila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
17.3.2010 9:38:10   
maja1488
Jst bom šla pa kr ven z Z pol. Je ful toplo, pa zjutraj ni imela vročine. Sam kašlja.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
17.3.2010 9:46:08   
KatMat

smo bli že enkrat pa sem mislna da bom dušo tam spustila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ste sli peš do vrha?
mi gremo kr z avtom gor

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
17.3.2010 9:48:17   
Dudica1

a ste sli peš do vrha?
mi gremo kr z avtom gor

peš-peš

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
17.3.2010 9:48:34   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

No zdej bom mal špilferderberjauser posted image

Ve ki ste že diplomirale iz avtosedežev- želim 9-36kg- kateri je top of topuser posted image

Recaro Young Sport

jutro....jest pa ne morm sedet pri miru ker moja best kolegica ze pridno predihava v P!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image  Javi, ko bo user posted image

Jaz pa naslednjo sredo dobim še enega nečaka user posted image . Je pa naročen na datum - CR.

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
kam jo boste popihale za 1.maj ?

Točno na 1.5. bomo doma, ker je to vikend preden grem v službo user posted image . Bomo pa še dan pred tem v Zrečah, kjer si bomo privoščili 1-tedenski dopust user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Sonce sije že od 7...se je blo prav lepo prebudit. Me je moj danes pustil spat do 8, je sam spedenal tamali in
mi pol sam Z prnesu, ko sta mogla z M v vrtec.

user posted image  Saj vsake toliko se pa izkažejo, a ne?

In kaj se 1. maja dogaja gor? Mi smo ponavadi šli kar na Rožnik. Lani je starejša tam plesala kot zmešana, še enega fantka je tam zangažirala. Jaz sem bila pa takrat že ohoho okrogla, pa sva se z mojim samo ene 2x zavrtela, pa sem bila že brez sape.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
17.3.2010 9:49:29   
mama11
WTFuser posted image  Sorry Dudica, nisem mislila tega tebi pripisat user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
17.3.2010 10:15:36   
KatMat
ja lustno je gor...pikniki so...ucas je bla se ziva muzika....itd itd

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
17.3.2010 10:16:42   
Dudica1
user posted image ...smo razumeli smo

sm šla zakurt

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?