hel32
|
Jutro Vikend smo preživeli OK , imeli smo lep sonček bili zunaj in v nedeljo pri mojih na kosilu. Ugotovili smo, da mi imamo zg. trojkice sicer zunaj, ampak, samo to, do zdaj še nista nič zrasli, greva pa 23.k zobozdravniku, da vidimo, kaj imamo v zobkih, tuki pri nas baje zobozdravnik predpiše tabletke z flurom . Je pa mali čist navdušen nad živalmi , se prav trese, ko vidi naša dva psa, moji imajo 2 majnša, ampak, vseeno, on ju obožuje , pa ni imel včeraj časa spat nič več kot 10 min, muček mali, trenutno ga imam v postlici, ker ga RES tako težko nosim, ker je fuull težek, se sicer neki malega pritožuje, no pa upam, da zaspi sam. Smo pa včeraj namontirali večji avtosedež , ker je v jajci bil že ful stišen not, je najprej ful gledal, kaj je to, pa se mu zgeda dopade, ker vidi vse kaj se dogaja, je pa uni od 9-36 kg. Muca, ja, to hišico je moj imel že prej, ko še niti sanjal ni, da bojo gdaj otroci not , jo je nardil sam, brez kredita, je začel kr tisto leto, ko je začel delat, pač počasi, drugače je pa to bila stara lesena baraka, brez poda, elektrike, vodovoda, kanalizacije, na začetku je imel še wc zunaj, sicer školjko, ampak si mogo vodo z vedrom prinest, skratka, zelo je bil priden, da je vse to sam uspel nardit in še šparat ob enem Aprilčica, za zobek, mi tudi čakamo na spodnjega, upam, da ne bomo zadnji , mah saj bojo zrasli, jaz bom pa ful skrbela za njegove zobke, ker Tjaša ima katastrofo v ustih, drugo leto dobi 2 umetna, ker ji sploh nista zrasla, mlečne ji nisem umivala, ker je jokala in tašča ni pustila, češ, da jo maltretiram ,........ehhhhh A da ti imaš kljub KT, močne krvavitve, no, jaz moram priznat imam 1 dan res močno, še ponoči bi mogla met 2 vložka, ampak potem ostale 3 dni pa ni več, pa imam zdaj dokaj redne in kratke, jaz sem pa ob jemanju KT imela vedno šibkejše, včasih po 3 mesece nič, no bomo videli, kako bo čez2,5 leti, ko jih zopet začnem jest, ker je dragi reku, da večno že ne misli trpet, saj veš kaj mislim, pa to Ejjj, jaz imam pa vedno večje joške, madona, samo C košarice gledam, ker ostalo mi vse ven zlezejo , zgleda, da sem glih kontra narejena, po vsakem porodu večje, se previ, po 3 bom imela pa D košarico Go-ta, zgleda, da bo meni skoraj edini dano uživati še 2 leti, ampak, bo potem še huje it nazaj v službo, no midva sva razmišljala tako, če jaz ne dobim toliko plače, da lahko kamot plačam vrtec za 2 in mi še neki malega za položnice ostane, se mi praktično ne splača v službo hodit, ker sem raje doma in dobim od socialne tistih 300€, pa lahk kljub temu preživimo, no, čeprav, jaz mi nedvomno raje šla v službo, ker nisem zastonj hodila v šolo, da bom zdaj doma! Komi čakam na toplejše dneve, ja potem pa nebom imela več toliko časa tuki viset , mi že zdaj dragi reče, naj ne visim tolk tu, ja pa ja, on že ve , ker bo treba odzuni začet okolico urejat, joj komi čakam, da sneg končnoooooo stali!! Sanikaa sočustvujem s tabo, mene tudi daje tak nek čudn občutek, da bom naslednjokrat pa zadnjič in božala svoj trebušček in čutila brcike, in imela malo štručko, ja kaj mormo, tak je tok življenja, čeprev me že kr celo leto ful matra to, da se bom postarala, pa imela vnuke, pa da bom stara, pa umrla, joj, skor vsak dan me ta misel preganja, pa ne vem, a imam krizo srednjih let , čist možno, ker mi je na trenutke misel na smrt grozna Album pa bom pregledala! Toliko za zdaj, morem malo pospravljat, čeprav se mi ne daaaa, ampak je treba!!!