|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
13.3.2010 11:30:30   
aprilčica07
Samo, da se pohvalim, da ima naša Julija zobekuser posted image user posted image user posted image zdaj vsaj vemo, zakaj ima ponoči motnje in joče in stoka in se zvija... očitno bomo vedli pri njej kdaj kaj ven rine.. Pri Jakobu ni blo nobenih težavic.. Ampak otročički so različni.

Mi imamo tako lepo sončkeee, pa niti sapica ne pihlja.. Jst pa moram bit tle in še kr štimat ene stvari za nocojšnjo žurko.. user posted image

eee35: navadi seuser posted image user posted image ! vtičnice, kabli, kamor je elektrika to je ta bolšeuser posted image user posted image ko je le prilika so tam okoli in brskajo lih kjer ni treba.... mi imamo varovala še kr od Jakoba..
hruškolinka: dedci:), user posted image user posted image user posted image imajo specifičen odnos do familije... saj sem pisala en dan ta teden kako mi je dvignil pritisk, ko je zviznil na žurko brez povedat.. no, potem je naslednji dan vzel dopust in pedenal otroke cel dan, ker drgači bi ga živega požrla...user posted image user posted image user posted image Ti kr nos vihaj, da mu še malo na vest trkaš... user posted image

Odmor je minil, zdaj spet delat:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
13.3.2010 13:27:46   
simonalokar
aprilčica čestitam za zobekuser posted image user posted image user posted image .

medva sva pr možu zdgoraj - podstrešje zrihtala. Moj bo podedoval to hišo, tko da ste res boge tiste z kreditiuser posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
13.3.2010 14:36:59   
Sanikaa
Živijo čvekice!
No da mal jaz prokomentiram kredite in stanovanja. Ko je moja tašča kupovala svoje stanovanje je rekla da je stalo 100 njenih plač (profesorica v srednji šoli), ko sva ga midva prodajala (ker nam ga je podarila) sva tudi dobila za njega njenih 100 plač. Tak da kvadrati v ljubljani v 30 letih niso nič zgubili na ceni. Kaj se tiče pa kreditov je seveda različno od poslovalnice do poslovalnice ..ne samo od banke!! Mi2 z možekom sva pošteno prehodila okoli 15 bank in najdla sva najboljšo ponudbo. Ko sem svojim staršem povedala kakšen kredit sva dobila je moj foter rekel da v njegovih časi sploh nisi mogel dobiti kredita, kamoli po tako ugodnih pogojih!! No definitivno se strinjam da je boljše odplačevati kredit kot najemnino, ampak nekateri nažalost nikoli niso v možnosti dobiti kredit. Zdaj (2 leti je od našega kredita) je že precej drugačna situacija..vsi čakajo da bo padla cena kvadratov (ne vem če je sploh padla 10 %) a banke so zapaprile kredite. V vsakem primeru se splača iti v več raličnih bank in iskat najboljšo ponudbo. Kredit imava za minimum kok je bilo možno za naše plače in sva zavarovana , v primeru smrti je kredit odplačan in otroka varna! Vsaj v miru spim user posted image

Anžetka ..glih to ti govorim da ni računice dati smještaj otrokom iz drugih občin in za njih plačevat vrtec. Zakaj? To dela občini minus. Mogoče za par otrok ni sploh pomembno ..problem je da je ljubljanska občina obremenjena z velikim številom otrok , ki sploh niso iz Lj. Pomeni da občina ne dobiva nič denarja za njih ,a mora plačevati za njih vrtec. Še večja obremenitev je to zdaj, ko je vrtec za drugega otroka blezplačen. V idilični situaciji bi vsi morali dobiti vrtec tam kje bi rabili in hoteli. Pri nas npr. je zelo težko da bom dobila jasli (živimo nasproti vrtca ,ampak to nič ne pomeni), ker je vrtec zraven zaloške in je super za vse ki delajo v BTC-ju, pa bog ve kje živijo. Če bodo imeli več pik od nas bodo dobili mesto!!

Aprilčica , Hruškolinka ..ne vem ..pri sebi sem ugotovila da nisem kaj preveč postigla s trmanjem. Več dosežem če mu direkt povem kaj me moti in kaj se mi zdi da ni fer.
Bli smo na sprehodu .pica je popapcana ..zdaj pa en kofi in noge v luft user posted image user posted image Sem dodala par slikic v Leotov albumček!
lp

< Sporočilo je popravil Sanikaa -- 13.3.2010 14:39:18 >

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
13.3.2010 17:33:29   
eee35
sanikaa: spet ne vidim tvojega albuma...
aprilčica: čestitke za zobota!user posted image Mi imamo dva spodnje, pa se mi zdi, da nekaj še mora biti na programu, ker slabše spi. Zdaj pa spi, ni hotel spat, pa jokcal, sem ga dvignila na ramo, pa stisnila k sebi, da se pomiri, pa je zaspal! Je moral biti ful zmatran, bogi miš.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
13.3.2010 19:53:38   
aprilčica07
Čeeeeeeeeeeeer,

moram nadoknadit čvekanje za nazaj in mogoče še za naprej, jutri gremo tudi jst in Jakob v dolino, tam pa še kr nimajo neta poštimanega. No, upam, da bo kmalu. Jakob že spi, je bil čisto uničen. Od kar ne gre popoldan več spat so večeri bistveno bolj znosni in mirni. Kar mi je čudno, ampak očitno rata tako utrujen, da niti težit ne more več. Zaspi ob prvi knjigici ali pa pravljici. Jst sem pa tud bolj mirna in skulirana, ker vem, da je njegovo uspavanje postalo milina (trkaaaaaaaaaaaaaaam)user posted image
Smo bli pri eni moji kolegici in sta se z njenim sinekom, ki ima 6 let tako lepo igrala, da sva midve v miru poklepetale inobrale naše moške do kosti in nazaj..user posted image user posted image Pol sva prišla domov, pa sem nama naštimala neki za jest, sebi pico, njemu pašto, pol smo risanko pogledali, spili čaj, se malo crtali in pol je rekel, da gremo spat. user posted image

sanikaa: sem brala to z lj vrtci, ma mi kr ni jasno, da ne dobiš mesta.. hudiča in če nimaš nobene druge možnosti kaj potem? pustit šiht, privat varstvo?user posted image upam, da tle pri nas ne bo takih težav, do zdaj jih ni blo, tako, da upam, da bo Jakob sprejet brez problemov. Moški: jst pa ponavadi najprej zaviham nos in zatrmarim v nulo, pol me enih 5x vpraša, da kaj mi je in jst gladko odgovorim, da čisto nič in je vse ok.. čez cajt on znori in me pokliče k mizi na pogovor in pol se nekako zmeniva kaj me žuli..user posted image zeloo lepe slikice, tista ko se postavlja na kolena je mega, cukr je Leouser posted image user posted image user posted image
eee35: ja, zobek ima naša bejba.. ni sicer še cel zunaj, ampak dlesen je prebita...user posted image je pa očitno moglo prebit preko noči, ker je bla včeraj zvečer tudi tečna in smo jo po dlesnih mazali, pa ni blo popolnoma nič čutit.. no, danes je pa tam nekaj fanj ostrega...user posted image user posted image

Me zanima, če je kaj pametnega danes po televiziji. Sicer mi ostane knjiga za brat, pa nimam volje... No, mogoče pridem še kasneje nazaj:)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
13.3.2010 20:28:49   
go_ta
Hej, babe! Madona ti dnevi letijo, ne dojemam več. Je pa naša žaba začela trmarit, sploh pri meniuser posted image Če mu vzamem daljinec alpa mobitel iz rok, je itak cela panika. Na tleh se pa zna zaigrat sam, zna pa lezt za mano pa tečnarit, naj ga dvignem. Pestro. Je pa začel mahat z glavico, ko sliši eno igračko z muskouser posted image pa povsod ga je dost, morm nonstop gledat, kaj bo ušpičil. Danes sem ga našla pod jedilno mizouser posted image
Smo šli pa danes na dolg sprehod pa kavico na sončku, Niko je itak vse prespaluser posted image
aprilčica, user posted image za zobek!!! Pa upam, da ne bo za vsak zobek žurka ponoči. Ti se pa kar načvekaj za nazaj, smo te pogrešaluser posted image
sanikaa, Leo je pa toook luštkanuser posted image Ful lepe očke ima!
anžetka, super, da imaš take straše, tud nama kar pomagajo, čeprav jim ni treba. Sam so taki, dali bi vse za otrokeuser posted image
muca, no a vidiš, tud moški si premislijouser posted image kaj pa morejo, ko so otročki tako luštniuser posted image
hruškolinka, kako ste s tvojim, še vedno tiha maša? Mah, mene tud take stvari pogrejejouser posted image
eee, sj pri nas je isto ... al prespi noč, al se zbudi ob 1 ali 2 ali 3 ... Nima nobenega ritma. Tko da se mi ne da več ubadat s tem. Enkrat bo minilo, če ne drugače, pa čez par let.user posted image
Grem pred tv, danes sem lena za vseuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 3731
13.3.2010 21:35:57   
Muca83
Pretekla noč je bila pa kar čudežno dobra. Se ni zbujala v tistem hudem joku ampak je lepo spala, samo 2x se je zbudila za dojenje. Joj, ko bi bilo še naprej tako... Mislim, da sem to noč postavila rekord v spanju v kosu odkar imam Lano - 5 ur user posted image Praznovanje mojega rojstnega dne je bilo v redu. Je ful malo ljudi prišlo in ni bilo težav s prostorom. Prej sem se spraševala kako bom spravila toliko ljudi v malo stanovanje pa potem ni bilo problemov. Naročila sem pice, za darila sem pa kar darilne bone dobila. Se moram zdaj spomnit kaj si bom kupila. Najbrž kaj za oblečt ker si že dooolgo nisem nič. user posted image
Lana je bila pa še kar no, saj je pridna in se vsem smejčka in čeblja, samo jo moram imeti jaz ali moj v rokah. Če jo ima kdo drug ali pa kje leži ali sedi pa ni naju čisto zraven je pa alarm. Čeprav opažam, da je malenkost bolj zaupljiva do tistih, ki jih je v zadnjih 2 tednih vsaj 3x videla. Eni teti se je celo pustila malo crkljat.

kviki, super, da si imela možnost, da sta si pri tvojem uredila stanovanje, če so njegovi starši v redu pa sploh. Eni pač take možnosti nimamo in je kredit pač neizogiben. Na seniku pa ravno ne bi živela user posted image
aprilčica user posted image user posted image za zobek! Zanimivo, da si še zjutraj napisala, da ga ni videt in čutit, zdaj je pa že zunaj. Jaz tud vsak dan strmim v tiste dlesni pa je skoz ista slika user posted image Ja vrtec je pa v nekaterih občinah velik problem. Pri nas vsako leto skoraj polovica otrok ostane brez. Je problem, ker so pred nekaj leti zgradili ogromno novih blokov in itak ta stanovanja večinoma pokupijo mlade družine. Zdaj pa nimajo dovolj vrtcev, zdravnikov itd. Ne vem kaj bo, ko bodo šli ti mulčki v šolo, ko isto ne bo dovolj prostora najbrž user posted image Potem so pa županu predlagali, da bi mobilne vrtce postavil, ti bi lahko v nekaj mesecih začeli obratovat, on ima pa čisto neke druge plane z nekimi najemi stavb in podobno ampak nič kaj kmalu. Tako, da pač ljudje v našem koncu lahko na veliko služijo s privat varstvi. user posted image

hruškolinka, jaz bi bila tudi jezna, če bi bila cel teden sama z otrokom. Eno je, če pač mora it zarad službe, drugo pa če ima izbiro.

go_ta, pri nas se je tud začela panika če ji kaj vzamemo user posted image Včasih se tok razjezi, da tud to ne pomaga, če ji dam to stvar nazaj. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3732
13.3.2010 22:04:45   
Sanikaa
eee res ne vem zakaj ti ne odpre mojega albuma user posted image
Aprilčica, Go-ta hvala za komplimente. Izgleda da bodo očke od moje mame user posted image Vid ima od mojega očeta , lejči od mame user posted image Jooj kok je Lejči hecen na kolenih ..in se tako gunca naprej nazaj ker nič si še ne upauser posted image user posted image
Aprilčica vi2 sta vsak vikend ločena? Kako gre možeku z Julijo? Ali jo babica štima?
Če ne bo vrtca bo babica prvo leto vsak dan prihajala k nam in ga pazila. V privat varstvo ga nočem dati. Ni mi toliko denar kot strah ..te privat vrtce nobeden ne kontrolira. Ne vem kakšna je higijena, prehrana, kakšne so vzgojiteljice , kdo njih kontrolirauser posted image user posted image Kome se lahko pritožim , če se mojemu otroku kaj zgodi??user posted image Bolani so itak isto kot tisti v javnem vrtcu. Javni vrtci imajo redne kontrole imajo programe, katere so naredili strokovnjaki. Osebje je šolano. Sanitarna jih redno kontrolira. Hrana je ok. Da mi ga neka stara mama čuva samo zaradi tega ker ima slabo penzijo ..hvala lepauser posted image
1. Zobozdravniški pregled...že sem pozabila dolgo nazaj je nekdo spraševal kdaj je prvi pregled pri pedontologu in odgovor je pri 9 mesecih in ja sami ga morate poiskati in naročiti se. Če ne, ni nič hudega ,ampak bi bilo dobro otroka odpeljati na pregled vsaj do 2 leta , a ne da prvič spozna zobozdravnika ko ga nekaj že orang boli. In ja zobki se takoj perejo vsaki dan od dneva ko se pojavijo v ustih. Zobna ščetka je izvstna tudi kot igrača (lahko jo operete v pomivalcu vsak dan) , ker se otroci najboljše učijo čez igro. Majhen nasvet. Ko otroku umivate zobe ..dajte mu svojo ščetku v roke in naj on vam umiva zobe (mogoče ko bodo mal večji in seveda ne bodo vsi zainteresirani za tako dejavnost user posted image )

O moje čvekice..šefica mi je rekla da moram 2.8. v službo user posted image user posted image Hotela sem vsaj 1. rojstni dan biti doma s mojim lubčkom ..pa ne smemuser posted image . Pravi da nobenga ni za pokrivat otroke in da moram v službo. Ok sori eee vem ti si že tam ..ampak meni se taako ne gre ..tako uživam doma ...zjutraj si naredim ness..Lejči se kobaca po postelji ..odtelovadiva in ga izmasiram ..pol pa se lahko dan začne user posted image user posted image Gledam ga in vem da nikoli več ne bom imela dojenčka ..šele ko bom dobila vnučke. Zato vsak dan ŽIVIM s polnimi pljučiuser posted image user posted image
Lahko nočko

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
13.3.2010 22:28:58   
go_ta
Sanikaa, ne govori o službi, mene že stiska, ko vem, da bo čez 4 mesece treba delatuser posted image Pa ne bom zraven svoje žabiceuser posted image Grem pa tud 2. 8. delat, sem se tako zmenila v službi. Vsaj to je dobro, da sem si zadnji teden avgusta še vzela frej, bomo šli na morje. Ma, ta čas tako hitro leti, tako da tud jaz izkoristim vsak trenutek, ki ga lahko. Že delam plane, kam vse bova z Nikom šla, ko bo lepo vreme - Bled, živalski vrt, malo po gozdu, malo naokroguser posted image
Jst sicer še nisem umivala Niku tistih zobkov, se moram spravit ... a potem lahko z zobno ščetko?
Aja, sanikaa, zadnjič si omenjala topinambur - evo en recept: http://enogastromama.wordpress.com/2010/03/03/gratinirani-topinambour/. Hrvaško razumeš, tako da ne bo problemov s temuser posted image
Muca, super za zabavouser posted image Saj Lana se bo navadila na ljudi. Ne morejo pa biti do vseh enako odprti, če jih ne poznajouser posted image Ma meni je grozna ta trma, vem, da bo vedno huje. Pa samo na meni izvaja te prijemeuser posted image Ko ga pustim pri kateri od babic pa dedijev za par minutk in pridem nazaj, že sili k meni na vsak način in potem pri meni trmari. Jst pa ne vem, zakaj, ker še ne zna povedatuser posted image Pa zdaj je na sporedu nonstop maaaa-maaaaa. Bogsigavedi a sploh razume to besedouser posted image
Grem tud jst počasi ajat. Nočko!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
14.3.2010 8:16:00   
aprilčica07
Jutro

kašen lep sonček imamo zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image Midva z Jakobom sva se res naspala, mali je spal 12 ur v kosu, jst pa lih malo manj. Sem bla čisto sesuta in sem šla okrog 22 spat in sva spala skoraj do zdaj. Jakob gleda živ žav, jst kafe pijem in uživam. Pol greva pa k maši, grem vprašat našega famoznega župnika, če mi da potrdilo, da krstimo Julijo v drugi fari... Me zanima kaj mi bo nazaj zabrusil..user posted image

Sanikaa: ne, ne nisva vsak vikend ločena. Slučajno je ratalo tako, da sva bla zdaj dva vikenda zaporedoma (prejšnji in ta), drgači pa ne... to si privoščimo vsake tolkouser posted image Julijo pa kr moj štima, no, vem, da je bla tamala pri noni v času kvalifikacij za formulo, ker moj to gleda in takrat nima časa za nič (danes je namreč prva dirka sezone in moj je frik na formulo, to je edini šport, kjer je on totalno notri), drgači se pa ona dva lepo štimata. Prej smo govorili in mu je lepo spančkala celo noč.user posted image
go ta, sanikaa: Jst moram tudi povedat, da uživam na tej porodniški sto na uro. Saj ne, da ko sem bla doma za Jakoba nisem uživala, seveda sem, samo sem se začela zavedat sreče in vsega kasneje in sem prve tri mesece kr nekam izgubila. Tokrat pa uživam od začetka dalje, zjutraj se zbudimo, se crtkamo, nafutramo, gremo ven.. Ma res mi je lepo in kr grabi me panika, ker se to izteka in bo kmalu avgust tle, ko bo treba it delat. Tolaži me misel, da se bo mala čuvala pri mojih in pri njegovih, tako, da bo prehod na šiht iz tega vidika lažji (upam)user posted image Porodniška se mi izteče konec julija, delat bom šla pa verjetno na začetku avgusta, dopust bom pa še potem porabila, predvsem takrat, ko se bo Jakob v vrtec uvajal (če ne bo težav s sprejetjem).. Nevem no, bomo vidli, se pa moram it dogovorit kako in kaj, ker je kriza pri nas z ljudmi in bo prej ali slej treba it spet delat. Mislim, da bom delala kr 8 ur in ne bom koristila skrajšanja.user posted image Jst tudi čakam lepa vremena in si delamo plane kako bomo vsi trije pohajali in uživali. Je treba izkoristit dokler lahko, kajne?user posted image user posted image
Muca: ja, zjutraj sem jo šlatala pa nisem nič čutila...user posted image Ali pa sem jo preveč na brzino in nisem bla pozorna. No, pol jo je pa user posted image in taščica in sta oba ugotovila, da je tam neki ostregauser posted image Super, da ste se imeli lepo na rojstnem dnevu. Bone pa itak lahko vedno porabiš..user posted image Naša je imela tudi obdobje, ko ni hotela v naročje k nobenemu, ampak jo je zgleda minilo. Ker če ji zdaj le nakažeš, da bi jo pestval, ali pozna človeka ali ne, dvigne rokice in se pusti pestvat.user posted image

Grme si natočit še eno kavo, pol pa počasi pod tuš. jao, imamo močne M od kar sem rodila, kljub tabletamuser posted image Nikoli prej ni blo tako, pa so rekli, da se po porodu umiri. Japajade, ne pri meniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
14.3.2010 16:51:58   
lara27
Lep pozdrav vsem na forumu!

Se opravičujem ,ker sem tako redko prisotna na forumu vendar enostavnoo nimam časa...vsake toliko časa malo pokomentiram in vas prečekiram.
Moj Deanček zelo lepo napreduje in se že plazi po vseh štirih sicer še ne sedi čisto samostojno..spodnji zobek mu bo vsak čas  prikukal ven čeprav se mi zdi ,da že ima ful dolgo natečeno odspodaj zato sem mislila ,da se bo že prej prikazal ..mleko spet pridno pije trikrat včasih tudi večkrat... ima že dva samostojna obroka(sadna kašica zjutraj in popoldan mesno zelenjavne kašice ,mineštrice,pire i.t.d.) v glavnem rad je večinoma vse...meni se zdi ,da gre ta čas tako hitro nemorem verjeti ,da je že Dean star sedem mesecev porodniške bo vsak čas konec ...septembra bo začel hoditi v vrtec in mi je kr hudo ko pomislim na to ...spanje je pri nas tak tak včasih prespi celo noč od 21/22 pa do 7/8 h, če se zbudi pa samo spije čajeka pa zaspi naprej ..tako ,da ima nek svoj ritem ,ki se ga drži.
Vidim ,da je bilo nekaj govora o srečanju avgustovk ..jaz bi se z veseljem udeležila vendar sem iz Celjskega konca in neverjamem ,da bi se mi izšlo čeprav bi zelo rada pršla..bomo videli..drugače  pa pogrešam veliko naših avgustovk ,ki so začele s to temo pa se nič ne oglasijo več  no sej jz se tudi zelo poredko:)).

Želim vam lep dan še naprej!

4.8.2009 - DEAN(48/2690)
1.MESEC 55/3850
2.MESEC 58/4780
3.MESEC 62/5790
4.MESEC 64/6450
6.MESEC 70/7600

Neposredna povezava do sporočila: 3736
14.3.2010 19:38:04   
go_ta
Ojla, čvekice! Dete spi, je bil naporen danuser posted image A ste uživale v prekrasnem dnevu?user posted image Mi smo, sem toook utrujena, ampak je bil ful lep danuser posted image Smo bli od 10 do 3 zunaj, smo se potepali, šli na kavico, na dva dolga sprehoda ... Vmes smo prišli samo na kosilo in spet ven. Potem pa obiski, tko da nam ni blo dolgčas. Je bil pa Niko doma potem tečkan - ne vem, kaj mu je bilouser posted image Zobki, utrujenosti ... Ampak potem se nekaj trmari, tečnari, jst pa ne vem, kaj mu je. No, zdaj spi, je bil čisto zmatranuser posted image Naj se končno pomlad začneuser posted image user posted image
aprilčica, ste uredili pri župniku? Upam, da ste!!! Pa user posted image za spanje! Rajši ne bomo mislile na konec porodniške, bomo potem jokale, eee nas bo pa tolažilauser posted image
lara, važno, da se oglasiš, čeprav tu pa tam. Tako vsaj vemo, da ste vsi okejuser posted image Pa lepo slišat, da je Dean tako pridenuser posted image user posted image
Grem mal za diplomo delat, čeprav se mi ne dauser posted image

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
14.3.2010 20:14:39   
eee35
Pri nas je bilo tudi danes obsedeno stanje, mali je bil tečen sto na uro, skoooz na roke (v glavnem k meni), pa stiskal se je, pa spet jokcal, ne vem, ali zobki še naprej, ali trebušček, hu nows. Spi, ker je bil totaaalno crknjen, ampak pričakujem pestro noč. Jutri pa imam kar težek dan v službi, moram biti res zjutraj, sr.anje.

Vreme je bilo res čudovito, nam je uspelo celo it na sprehod, škoda, da se je mali drl (dokler ni zaspaluser posted image ), pa ponavadi fuuul uživa v vozičkanju, ma nekaj je bilo narobe. Pol smo šli k tašči na kosilo - jnamiuser posted image . Čisto dolgočasen dan!

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
14.3.2010 20:28:29   
aprilčica07
Čeeer,

dan je bil res krasen, sonček in sončekuser posted image user posted image Z Jakobom sva se kr fanj potepala, nama je pašalo. No, smo pa zdaj vsi skupaj v doliniuser posted image   Julija spi, bla baje danes tečna. Zunaj je tudi druga š**** od zobka, tako, da jst pripisujem tečnobo zobkom. Sem ji pa zdaj pred spanjem fanj namazala dlesni z Calgelom, bomo vidli kako bomo spali.

go ta:  ma nismo se lih zmenili, mi je pa rekel, da ko se dogovorimo z drugim župnikom za krst, da naj ga ta župnik pokliče, da se bosta pogovorila... ker mora kao on podat mnenje ali smo zreli, da nam krstijo otroka ali ne... je bil pa župnik prijazen, kar je pri njemu redkostuser posted image je sicer neki začel, da prvi otrok neporočenih je napaka, drugi da je v tem smislu še večja napaka, ma jst sem mu v šusu odgovorila, da naši otroci niso nobena napaka in da so nekaj najlepšega, kar se nama je zgodilo.. pa je bil tiho....... bumbar.. pol je bil pa prijazenuser posted image tako, da moramo zdaj še župnika najdet, ki bi bil pripravljen krstit Julijo:)
eee35: upam, da bo noč mirna in se boš naspala in spočila...user posted image user posted image
lara27: saj razumemo, nam vsem primanjkuje cajta... zdaj ko bojo vremena lepša bo še tolko hujše, ker se bomo lahko več potepale... pa super, da je Dean priden jedec..user posted image

Upam, da bo jutri lepo vreme in da bomo lahko šli kaj ven, do mesta. Prvi projekt je, da kupim tamalemu čeveljčke, ker ima zdaj ene zimske, ki so zguljeni in niso več za pred ljudi. Sebi pa obvezno nov moderc. Imam iz dneva v dan manjše joškice. Že prej je blo bolj revno, zdaj  po porodih je  pa še slabše.user posted image Sem resnično kot ploh.  In so mi vsi modrčki preveliki.

Grem še Jakoba popedenat, pol pa spat:)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
14.3.2010 22:18:50   
hruškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Aprilčica , Hruškolinka ..ne vem ..pri sebi sem ugotovila da nisem kaj preveč postigla s trmanjem. Več dosežem če mu direkt povem kaj me moti in kaj se mi zdi da ni fer.
Bli smo na sprehodu .pica je popapcana ..zdaj pa en kofi in noge v luft user posted image user posted image Sem dodala par slikic v Leotov albumček!
lp

heeej, ampak po pracivi povedano, se zelo rada trmam. Vsake toliko časa mi je prav všeč imeti bolj tihe dneve. Mal sm glupa, ker s tem ne rešim dosti, ampak tako paše se malo trmatt!!!user posted image  

aprilčica, jeee, jst tud se tko trmam in rečem, ja je vse v redu, kr uživam, ko ga gledam ko mu je jasno, da neki ne štima in vrta vame. MMMMmmmmm

Go_ta, ne, nisva več na tihi maši, sva šla za vikend k mojim pa sem se mal pozabila trmat. user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
14.3.2010 22:29:37   
anžetka
Aprilčica, ja v bistvu...jst sm na UE, moj pa v vojski. Nič čudnega, da je taka plača, je pa redna-tko kot služba. Zdej dobivam skor 700eur, ko bom pa delala pa še mal več. Tko da bo spet mal boljš z dinarčki takrat. Moj pa dobi od 700 d0 950-odvisno. Ah, sej midva mava svoj način lajfa in s tem denarjem nama kar gre. Če bi ga mela manj, bi se prilagodila-tud, če bi ga mela več, bi ga porabila...itakuser posted image Ja včer je bla žurka...Vi ste tudi imeli nekaj kajne?Kako je bilo? Super za zobek!user posted image Tega glede župnikov pa boljš, da ne pokomentiram...user posted image
Kviki, mene tud zanima kakšne vaje maš to? Zobne ščetke so pomojem zdej fajn samo zato, da se navadijo. Zadnjič sm tamalmu kupila komplet-1je za grizt (ni zobna ščetka), 1je za začetke, 1taprava. In mu kr dam, čeprav še nima zobkov, da se mal igra in navaja in grize pa se slini zravenuser posted image
Hruškolinka, sam men se zdi, da so ti deci čist razštelani...user posted image Se jst včasih čez mojga pritožujem, potem pa ob branju takih vidim, da je v resnici pravi angelčekuser posted image
Eee, naš je isti! Kabli, copati, predali, tehnologija,...vse ga zanima, jst pa ****ise doživljam in se tresem zravn...sploh ne smem pogleda odmaknt od njega-že kable vleče pa take...
Sanikaa, če bom jst dala Anžeta v drugo občino, bo moja občina tej plačevala...Se prav, če ga dam iz Grosuplja v LJ, bo Grosuplje plačevalo LJ. Pa če je prostor, ne vem zakaj ne...Kaj naj ga v Ivančno gorico (tam je prostor in to kar sm prej napisala počnejo) vozim, ki je 15min stran, potem pa se v LJ vozim 1uro? Če pa to dela moji občini minus, je pa to njihov problem-mar bi zrihtali vrtce, če vidijo, da se vse živo, sploh iz LJ, seli na veliko v Grosuplje in okolico.
Go_ta, bomo zgleda vse potegnile do avgustauser posted image A ni fajn, ko opazuješ kako se te male žabe razvijajo in učijo? Men je to tok zakon! Komaj čakam na kaj novega, mi ni naporno za njem letat...me samo skrbi, da ne bo česa ušpičil (beri: se poškodovaluser posted image ). Ko se pa utrudim, pa mojga al pa starše aktiviramuser posted image  Anže ma itak energije še pa še!
Lara, lepo, da Dean tako napreduje in pridno papca!user posted image
Ja cene nepremičnin so na Primorskem tudi navita ja...LJ itak, okolica LJ tudi postaja vedno dražja...user posted image Štajerska, Prekmurje, Zasavje...tam je pa precej poceni. Za ta denar, ki bi ga dobila od prodaje najinega 1sobnega stanovanja, bi dobila v MB (in okolici) 3sobnega.

< Sporočilo je popravil anžetka -- 14.3.2010 22:30:31 >

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3741
15.3.2010 8:21:07   
hel32
Jutro
Vikend smo preživeli OKuser posted image , imeli smo lep sonček bili zunaj in v nedeljo pri mojih na kosilu.
Ugotovili smo, da mi imamo zg. trojkice sicer zunaj, ampak, samo to, do zdaj še nista nič zrasli, greva pa 23.k zobozdravniku, da vidimo, kaj imamo v zobkih, tuki pri nas baje zobozdravnik predpiše tabletke z fluromuser posted image .
Je pa mali čist navdušen nad živalmiuser posted image , se prav trese, ko vidi naša dva psa, moji imajo 2 majnša, ampak, vseeno, on ju obožujeuser posted image , pa ni imel včeraj časa spat nič več kot 10 min, muček mali, trenutno ga imam v postlici, ker ga RES tako težko nosim, ker je fuull težek, se sicer neki malega pritožuje, no pa upam, da zaspi sam.
Smo pa včeraj namontirali večji avtosedežuser posted image , ker je v jajci bil že ful stišen not, je najprej ful gledal, kaj je to, pa se mu zgeda dopade, ker vidi vse kaj se dogaja, je pa uni od 9-36 kg.

Muca, ja, to hišico je moj imel že prej, ko še niti sanjal ni, da bojo gdaj otroci notuser posted image , jo je nardil sam, brez kredita, je začel kr tisto leto, ko je začel delat, pač počasi, drugače je pa to bila stara lesena baraka, brez poda, elektrike, vodovoda, kanalizacije, na začetku je imel še wc zunaj, sicer školjko, ampak si mogo vodo z vedrom prinest, skratka, zelo je bil priden, da je vse to sam uspel nardit in še šparat ob enemuser posted image

Aprilčica, user posted image za zobek, mi tudi čakamo na spodnjega, upam, da ne bomo zadnjiuser posted image , mah saj bojo zrasli, jaz bom pa ful skrbela za njegove zobke, ker Tjaša ima katastrofo v ustih, drugo leto dobi 2 umetna, ker ji sploh nista zrasla, mlečne ji nisem umivala, ker je jokala in tašča ni pustila, češ, da jo maltretiramuser posted image ,........ehhhhh
A da ti imaš kljub KT, močne krvavitve, no, jaz moram priznat imam 1 dan res močno, še ponoči bi mogla met 2 vložka, ampak potem ostale 3 dni pa ni več, pa imam zdaj dokaj redne in kratke, jaz sem pa ob jemanju KT imela vedno šibkejše, včasih po 3 mesece nič, no bomo videli, kako bo čez2,5 leti, ko jih zopet začnem jest, ker je dragi reku, da večno že ne misli trpet, saj veš kaj mislim, pa touser posted image
Ejjj, jaz imam pa vedno večje joške, madona, samo C košarice gledam, ker ostalo mi vse ven zlezejouser posted image , zgleda, da sem glih kontra narejena, po vsakem porodu večje, se previ, po 3 bom imela pa D košaricouser posted image

Go-ta, zgleda, da bo meni skoraj edini dano uživati še 2 leti, ampak, bo potem še huje it nazaj v službo, no midva sva razmišljala tako, če jaz ne dobim toliko plače, da lahko kamot plačam vrtec za 2 in mi še neki malega za položnice ostane, se mi praktično ne splača v službo hodit, ker sem raje doma in dobim od socialne tistih 300€, pa lahk kljub temu preživimo, no, čeprav, jaz mi nedvomno raje šla v službo, ker nisem zastonj hodila v šolo, da bom zdaj doma!
Komi čakam na toplejše dneve, ja potem pa nebom imela več toliko časa tuki visetuser posted image , mi že zdaj dragi reče, naj ne visim tolk tu, ja pa ja, on že veuser posted image , ker bo treba odzuni začet okolico urejat, joj komi čakam, da sneg končnoooooo stali!!

Sanikaauser posted image user posted image user posted image sočustvujem s tabo, mene tudi daje tak nek čudn občutek, da bom naslednjokrat pa zadnjičuser posted image in božala svoj trebušček in čutila brcike, in imela malo štručko, ja kaj mormo, tak je tok življenja, čeprev me že kr celo leto ful matra to, da se bom postarala, pa imela vnuke, pa da bom stara, pa umrla, joj, skor vsak dan me ta misel preganja, pa ne vem, a imam krizo srednjih letuser posted image , čist možno, ker mi je na trenutke misel na smrt groznauser posted image Album pa bom pregledala!

Toliko za zdaj, morem malo pospravljat, čeprav se mi ne daaaa, ampak je treba!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
15.3.2010 9:54:33   
Muca83
Včeraj je pa bil pester dan. Moj si je vtepel v glavo, da bo kupil kengurujčka in ga tudi je. Že prejšnjo soboto je gledal v BC kateri bi bil ok (in itak mu je bil všeč najdražji za 110 eur), potem je pa našel oglas na bolhi, da ga ena prodaja za pol cene in to samo ene 3x nošenega. No, to zdaj imamo doma in je res kot nov. In včeraj smo ga stestirali. Že takoj po zajtrku smo šli ven malo čez Kamnik, pa do njegovih, potem pa nazaj samo kosilo skuhat in pojest in spet ven. Popoldne smo šli malo pogledat v Kamniško Bistrico pa zvončke nabirat, potem sva pa spet v enem delu Kamnika parkirala, da narediva še en krog, pa sva srečala njegovo sestrično in moža, tako da smo skupaj naredili še en dolg sprehod in sva domov prišla ob 18h.
Itak sem bila ful utrujena in potem me zjutraj tamala zbudi ob 6h user posted image in nikakor ni hotela nazaj zaspat. Meni se pa ni in ni dalo vstat. In sem vztrajala v postelji, tako da je ob 7h še za eno uro zadremala. Pa še fuuul se je pokakala ravno v Kamniški Bistrici in sem jo mogla v avtu previjat, pa še malo mraz je bilo.

Nošenje kengurujčka sem pa kar mojemu prepustila, sem mu že prej povedala, da se meni zdi že pretežka za nosit ampak on je pa navdušen, pravi da ga nič ne boli hrbtenica ali rame. Jaz sem ga pa samo probala in so me po 10 min že ful rame bolele. user posted image Sam upam, da se ne bo zdaj Lana spomnila, da je kengurujček boljš kot voziček in se mi ne bi hotla vozit.

lara27, lepo, da se vsaj kdaj javiš in da Dean dobro napreduje. Jaz kar precej avgustovk pogrešam odkar so postale mamice. Očitno so preveč okupirane z otročki.

eee35, upam, da ga Aleksander ponoči ni preveč sračkal.

aprilčica, upam, da ti le uspe Julijo krstit. Pa da ti gre rečt, da je tvoj otrok napaka user posted image Jaz res ne štekam kaj je ta poroka tak big deal. Itak se lahko potem ločiš, če ne gre (ok, cerkveno baje ne ampak saj je vseeno). Po tej logiki tudi, če se z nekom (cerkveno) poročiš, imaš lahko v življenju samo s to osebo otroke, tudi če gresta narazen si zapečaten. Mah krneki, mogoče pogrešajo zaslužek od porok al kaj. user posted image Joške imam pa tudi jaz male, no zdaj ko še dojim, jih je vsaj nekaj, drugače pa skoraj nič. Dooolgo sem košarico A nosila, potem so mi pa enkrat le malo zrastle (ko sem se zredila) toliko, da sem mogla kupit vse nove košarico B. Kako bo ko koncu dojenja pa pojma nimam, ker ene pravijo, da so potem manjše kot so bile prej. Kot najstnica sem dolga leta čakala, da mi zrastejo, potem sem pa obupala user posted image Isto kot še vedno čakam, da se mi nehajo mozolji delat. Med nosečnostjo je bilo ful bolje, zdaj pa spet obup. user posted image

anžetka, jaz tudi samo 660 eur porodniške dobim. Ampak to zato, ker nisem bila zaposlena celo leto preden sem šla v porodniško in se mi za manjkajoče mesece šteje 55% minimalne plače. Tako, da se bo ful poznalo, ko bom šla delat, pa še za malco in vožnjo neki dobim (in itak manj porabim ko dobim). Ampak sem kar raje doma z mojo miško z manj dohodki user posted image Cene nepremičnin so pa res ful različne. Za tok ko tukaj dobiš eno malo stanovanje lahko v prekmurju celo hišo kupiš. Ampak kaj ko mene ne vleče kam daleč, meni je v tem koncu všeč. Pa z izgradnjo avtocest tud ful cene naraščajo. Npr. Vransko je zdaj ful dražje, ko je skoz avtocesta.

hel32, dobra si, da Lukasa toliko nosiš. Meni se Lana težka zdi, pa je ful lažja. Men pa moj pravi, da "nismo normalne" ker se nam da toliko pisat user posted image user posted image Jaz sem pa prav lena za pospravljanje ratala. Tako, da po eni strani še dobro, da imam majhno stanovanje. user posted image

Evo še ena slikca iz Kamniške Bistrice, zdaj pa šibam, ker Lana jamra.

user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
15.3.2010 10:29:48   
Sanikaa
hello

Aprilčica ...ok spoštujem vero in poštene duhovnike ,ampak da mi en dec gre govorit da so mi moji otroci "napaka"...user posted image user posted image user posted image Bi videl kaj je napaka!!!!Kako si sploh upa kaj tazga rečt!!!???Jaz pa mislim da je celo njegovo življenje napaka in smiselno sfaljeno, popolnoma nenaravno, ampak je njegova izbira! Duhovniki so edini razlog zakaj jaz več ne hodim v cerkev. Mislim da je Bog povsod in ko se pogovarjam z njim verjamem da me sliši čeprav nisem v cerkvi in ne poslušam pridige duhovnika. Taki vaški duhovniki so največji hudiči. Pri mojih na vasi duhovnik oblačila dobljena od rdečega križa prodaja na bolšijem trgu( poznamo punco , ki dela za njega)user posted image user posted image Pri moji teti na vasi duhovnik je v cerkvici na podarjene klopi natolkel številke in pobira letno denar za sedeče mesto v cerkvici. Da ne govorim da ima ljubimca in da ga plačuje in on tako uzdržuje svojo ženo in otrokauser posted image Ma gnusijo mi se!! Koliki so pedofili in jih cerkev ščiti. Trenutni papež je leta in leta bil šef odelka , ki se je ukvarjal samo s skrivanjem takih zločinov in podkupljivanjem žrtvinega molka. Pol pa ti en gre pridigat da ti je otrok napakauser posted image Zdaj sem jeznauser posted image
Bom kasneje pisala kaj druzga...zdaj grem ven

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
15.3.2010 10:57:24   
anžetka
Sanikaa, se čist podpišem tud jst pod to!user posted image
Grem to našo rito spedenat, potem pa mogoče ven...čakam moje punce, če se mi bo katera pridružila na sprehodu al pa kavici...če ne bom šla pa sama, dokler je še kolikor toliko vreme.
Bom še potem ostale pokomentirala...user posted image

Sasa84

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
15.3.2010 11:20:53   
hruškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

hello

Aprilčica ...ok spoštujem vero in poštene duhovnike ,ampak da mi en dec gre govorit da so mi moji otroci "napaka"...user posted image user posted image user posted image Bi videl kaj je napaka!!!!Kako si sploh upa kaj tazga rečt!!!???Jaz pa mislim da je celo njegovo življenje napaka in smiselno sfaljeno, popolnoma nenaravno, ampak je njegova izbira! Duhovniki so edini razlog zakaj jaz več ne hodim v cerkev. Mislim da je Bog povsod in ko se pogovarjam z njim verjamem da me sliši čeprav nisem v cerkvi in ne poslušam pridige duhovnika. Taki vaški duhovniki so največji hudiči. Pri mojih na vasi duhovnik oblačila dobljena od rdečega križa prodaja na bolšijem trgu( poznamo punco , ki dela za njega)user posted image user posted image Pri moji teti na vasi duhovnik je v cerkvici na podarjene klopi natolkel številke in pobira letno denar za sedeče mesto v cerkvici. Da ne govorim da ima ljubimca in da ga plačuje in on tako uzdržuje svojo ženo in otrokauser posted image Ma gnusijo mi se!! Koliki so pedofili in jih cerkev ščiti. Trenutni papež je leta in leta bil šef odelka , ki se je ukvarjal samo s skrivanjem takih zločinov in podkupljivanjem žrtvinega molka. Pol pa ti en gre pridigat da ti je otrok napakauser posted image Zdaj sem jeznauser posted image
Bom kasneje pisala kaj druzga...zdaj grem ven

Jaz sem tudi verna in redno hodim v cerkev in mislim, da je tudi veliko duhovnikov, ki niso za ta poklic in so velika napaka. Poznam veliko krasnih duhovnikov, pa tudi kar nekaj takih, ki strelajo take da te kap. Kako lahko en duhovnik reče, da je otrok napaka, saj cerkev pravi, da je čisto vsaki otrok '' božji otrok in božji dar''. Napaka je kvečjemu on. GRRRRRRRRRRRR. Tiste duhovnike, ki jaz poznam, nič ne komplicirajo s pripravami na krst. Krstijo vsakega otroka, če ga starši le hočejo. Tudi s cerkvenimi porokami nič ne težijo. Če le kdo hoče priti v cerkev, je lepo vabljan. In tako je prav, se mi zdi.
To s plačevanjem sedežev v cerkvi pa imajo tudi pri mojemu v domači fari. Župnik je hotel to ukiniti, pa so se farani bunili, da to hočejo imet, ker imajo na ta način rezerviran sedež. Pol pa naj imajo. Plača, kdor hoče, kdor pa ne, se pa itak lahko usede, ker je veliko mest prostih. Ene stare mame pač hočejo imet vedno en in isti zic!

Danes sem pometala in sesala po stanovanju In SEM DOBILA ŽULJ NA PALCU!!!! Kaj takega?! Se bom dragemu pohecala in mu ga pokazala in rekla: glej, moje nežne ročice res niso za tako delo, najemiva gospodinjo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
15.3.2010 12:26:58   
hel32
xxxx Kopalnica se SVETI, dobesedno, sem jo mogla generalno spucat, celo odtok na umivalniku sem mogla odmašit, in kaj je bilo not, samo moji in Tjašini lasjeuser posted image user posted image user posted image grrrr, sem že 100x rekla, da bom redno vlivala cevosan not, pa kura jaz vedno pozabim!
Ok. glavno, spucano, da se sveti, jaz kr z unim, ko je za wc pucat vsake tolk spučem celo kopa<lnico, kak se reče Domestos z klorom, da malo razkužimuser posted image , ker meni to tak grozno dišiuser posted image user posted image , vem, sem čudna!

Sanikaa, ma ja saj, mi smo tudi se zmenili, krst na hitro, ker pač midva čutiva da je prav, da je otrok krščen, pa itak, ta naš župnik je tudi pravi babjek, ima kr enih par ljubic, sam ok. če ne komlicira, dobro, sam naj za 2 proba kaj rečt, mu ode.....user posted image , mislim, toti papež je pa itak, katastrofa od krščanstvauser posted image user posted image , eh, dosti jih mam, pa njihove pedofilije, a uni, ko je več let zlorabljal otroke, ja pa kao, zdaj sposoben prestati zapor, 3 LETA, svašta!

Alarm, ma mali mi kr neki joka v spanjuuser posted image , zobkiuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
15.3.2010 17:03:28   
hruškolinka
Punce, danes pa niste preveč zgovorne. A se vse zunaj na sončku potepate?

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
15.3.2010 18:33:16   
Ayo
Dan!

Mi smo se pa vceraj vrnili iz precudovitega vikenda, smo bili pri enih prijateljih na smucanju, 2m snega, 2 soncna dneva brez oblacka, sem vceraj cel dan smucala user posted image

Sem vas bolj na hitro preletela, go-ta vse najboljse, aprilcica samo da ste zivi user posted image in user posted image za zobek, sanikaa grozno tole o duhovnikih user posted image

hruskolinka glede varstva, mislim da sem ti poslala enkrat ma zs st. od ene moje kolegice v siski, ki cuva otroke (odlicna zenska!!), si poizkusila tam?
Kar se tice cen, se strinjam da so drage v primerjavi z vrtcem, samo tisto kar placujete v vrtcu je samo del stroskov, ostalo pokriva obcina, pa penzijo imajo s tem vzgojiteljice tudi pokrito...medtem ko une privat si morajo to vse same placevat.
Je pa res, da ce ena druzina prinese domov na mesec 1300eur in mora dat otrocke v varstvo, da je to prakticno neizvedljivo user posted image
Drzava bi morala poskrbeti, da so privat varstva tudi subvencionirana. Pri nas je tako. Ne obstajajo pa placilni razredi, vsi placamo enako, bogati in revni. Vrtci oz. prostori so pa za pogledat katastrofa! Izgledajo kot kletni prostori user posted image (itak pa 2/3 mamic nima sluzbe in imajo otroke doma). Tako da Slo ima vsaj to prednost, da so ful lepi in lepo organizirani, za moj okus in moje mnenje. user posted image

Vidim tudi, da avgustovcki odlicno napredujejo. Naj se javi katere user posted image se ne sedi samostojno in se ne dviguje na rokice + kolena.
Namrec nasa Ilaria je ena izmed teh. Sedi sicer zmeraj bolje, danes celo se je sama dvignila nazaj, ko je padla naprej, ampak cisto samostojo to se ni. O dvigovanju in plazenju ni se govora! Drugace pa tudi ne mara biti nic kaj prevec na tleh, ona bi najraje sedela v stolcku oz. v uni blazini za dojenje.

Jemo radi zelenjavo, 1x sem ji ze dala piscancka in ga je kar lepo popapcala, sadje pa nam ne gre in ne gre, se najman pa jabolko.user posted image Imamo pa se 3-4 obroke polnega dojenja.

Spanje je zadnje noci malo boljse user posted image . Zobkov se nimamo, jih pa sunim ker nenormalno nosi vse v usta, ceprav se ne slini user posted image

Muca, kaksna lepa slikica! user posted image Kengurujcek? Se kar strinjam s tabo, jaz ga pri 7. mesecu sigurno ne bi kupovala. Mi imamo 2 ze od rojstva in ze pri Gabrielu sem ju imela (smo oba dobili), pa smo jih minimalno uporabljali, pa se to ko sta bila manjsa, zdaj so to ze pretezke kile za nosit. Ampak ok, ce bo to tvoj obvladal, pa naj user posted image

Germ, pecem kruh user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
15.3.2010 20:21:45   
go_ta
''čeeeruser posted image Mir in tišina v bajti, pašeeeuser posted image Prejšnja noč je bila katastrofalna - nonstop je nekaj jamral, 2x se je zbudil v joku, ne vem, kaj mu jeuser posted image Če to ni vredno vsaj 2 zob, pa ne vemuser posted image Če pomislim, da mora dobiti še 18 zob pa preračunam, koliko neprespanih noči je to ... user posted image Saj danes čez dan je bil okej, sam res se opazi to njegovo trmarenje. Pa še prvo modrico je danes dobil, se je udaril, jokcal kako minutko, oči ga je potolažil. Res ga je treba nonstop gledat, kaj počne. Sva pa izkoristila lepo vreme za vozičkanje, je pasalouser posted image
Ja, hruškolinka, očitno smo vse uživale v lepem vremenu.user posted image Končnouser posted image Baje se bojo temperature še dvignile, juuuuhejuser posted image Ja, saj midva tud če se kaj spričkava pa greva kam na obisk, se obnašava drugo do drugega čisto prijaznouser posted image
ayo, Niko se plazi, sedi pa tako-tako, je še bolj majav, čeprav se stabilizira, če se preveč nagiba v katero smer. Saj ima čas, otroci so res tako različni, eni prej, drugi kasneje. Pa user posted image za smučanje!
aprilčica, otrok pa napaka???user posted image Eh, ti župniki, no comment! Zato te pa mine vse veselje, da bi še kdaj stopil v cerkev.
anžetka, saj udarili se bojo tako ali takouser posted image jst samo pazim, da ni kaj res nevarnega v njegovi bližini oz. če hoče kaj nevarnega poskusit. Drugače ga pa kar pustim. Se je treba naučit na napakahuser posted image
hel, vsaka čast tvojemu user posted image , da je sam uredil bajtouser posted image Ne bi se vsi tako trudili. He he, saj Niko ima pomoje od vseh sorodnikov najraje mačkauser posted image user posted image Čist je navdušen nad njim, Miško pa malo manjuser posted image Aja: saj se boš sama odločilo, kaj ti bolj paše: biti doma ali delat - se pa strinjam: škoda šolanja, če ostaneš doma.user posted image
muca, kak je Lana dobrauser posted image Res srček! Kengurujčka naj pa res raje user posted image nosiuser posted image
sanikaa, ja, vsi poznamo take in drugače zgodbe o župnikihuser posted image
Glede Cerkve, župnikov ... Jst sm verna, hodim k maši, razumem pa, zakaj se toliko ljudi odvrača od vere - ljudje berejo nove in nove teorije o veri, župniki delajo razne piz...., nekateri res niso primerni za to delo, vozijo se v bmw-jih, meni se zdi, kot da samo grabijo denar ... Ne vem, veliko negativnih stvari bi lahko povedal čez njih. Tko da se z njimi ne ubadam, ne hodim k maši zaradi pridig, zato da me drugi tam vidijo, ampak ker me sam kraj pomirja. Vera je vera, ljudje smo pa itak pokvarili vse dobro na tem svetu, kar se je pokvarit dalo. Se strinjam s tabo, sanikaa, da imajo nenaravno življenje - morali bi jim dovolit, da se poročijo, živijo z normalno plačo, potem bi pa videli, kako živijo normalni ljudje.
Aha, pri nas se tud plačuje sedežnina, sam to itak pol ljudi ne daje, jst vedno pozabimuser posted image
Nič, grem mal pridna bit, potem bom pa z user posted image en film pogledala. Upam, da bo noč boljšauser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?