|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
13.3.2010 16:31:59   
donna22
Ninka21, čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image
Ti si načrtovala?
Mi2 sma povedala po NS ... Kot lahko vidiš, sem julija lani že postala mamicauser posted image user posted image

(odgovor članu Ninka21)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
13.3.2010 16:35:07   
Ninka21
hvala donna22user posted image
tudi tebi čestitke in to še večje, ker že imaš user posted image in si verjetno najbolj ponosna mamiuser posted image
načrtovala sva za drugo leto, ampak bova srečna pač leto prej :)

pa ti? si načrtovala? načrtuješ?user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
13.3.2010 16:40:51   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Ninka21

hvala donna22user posted image
tudi tebi čestitke in to še večje, ker že imaš user posted image in si verjetno najbolj ponosna mamiuser posted image
načrtovala sva za drugo leto, ampak bova srečna pač leto prej :)

pa ti? si načrtovala? načrtuješ?user posted image

Hehe ... Pri nama je blo istouser posted image user posted image Načrtovala za eno leto naprej (ko bi jaz bla zadnji letnik faksa), ampak naju ju prehitelouser posted image user posted image In na koncu ugotoviš, da je super in idealno tako, kot jeuser posted image
Seveda sem najbolj ponosna mamiuser posted image In ponosna, da sem mlada mamiuser posted image Sem pa postala mamica pri 22.
Misliš, če še načrtujem katerega user posted image ? Uf, bi imela kar takoj še enegauser posted image user posted image Ampak žal ne gre tako zlahka, bo treba še prej ene stvari končat, uredit ... Potem pa definitivnouser posted image

(odgovor članu Ninka21)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
13.3.2010 16:49:44   
Ninka21
haha, zanimivo :) tudi jaz čakala na zadnji letnik :)
in kako je bilo potem s šolo? si bila doma eno leto?
ja verjamem, da je čudoviti biti mlada mami in že komaj čakam, da bom.. se verjetno čisto življenje spremeni? zdaj že delaš šolo naprej ali kako? malo sem radovedna, ampak je tooooliko vprašanj user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
13.3.2010 17:08:01   
donna22
Ni panike, vem, kako je, sem tudi jaz imela 1000 vprašanjuser posted image user posted image

Ja, s šolo je tako ... Ker sem imela ravno takoj po poletnih izpitnih rokih PDP, nisem uspela kaj preveč naredit takrat. Sicer lahko user posted image študentka zaprosi za izredne izpitne roke, ampak je na našem faksu ogromno seminarskih, sprotnega dela, tako da mi tudi to ni uspelo pred tem. Jeseni pa potem nisem zmogla vsega (delno zaradi user posted image , delno pa zato, ker sem tako ali tako bolj lena in se težko spravim za knjigeuser posted image , bilo pa je kar nekaj predmetov) ... in sem padla letnik in pristala v bolonjskem programu. Tako mi je odpadel cel 4. letnik, ker je na našem bolonjskem 3. letnik tudi zadnji letnik ... in imam do konca še 4 izpite in diplomo. Letos me ni nič kaj na faksu, sem samo šla predstavit neko seminarsko, da sem imela pogoj za izpit in je to to. Nameravam pa diplomirat še letos, potem pa na kakega podiplomca it.

Tudi z user posted image se drugače da ... Pač daš v varstvo, da se lahko učiš, ali pa takrat, ko spi. Meni Zala sicer ne spi tak dosti, tako da se moram malo bolje zorganizirat, ampak tudi greuser posted image user posted image Življenje pa se itak obrne na glavouser posted image user posted image je na prvem mestu, potem si komaj tiuser posted image Ampak je fajn, in ni lepšega, ko pogledam svojo pupo in se mi nasmehneuser posted image Odkar se je rodila, verjamem v ljubezen na prvi pogleduser posted image Celega te prevzameuser posted image

(odgovor članu Ninka21)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
13.3.2010 17:13:10   
Ninka21
aha, ja saj si že dosti daleč prišla, če boš letos diplomo naredila!
jaz bom to leto še lahko do konca naredila letnik, ker imam oktobra rok, drugo leto bom verjetno doma, ker se bom malo težje oktobra vpisala in začela...

ijoj kak si lepo napisala, glede ljubezni na prvi pogled, vedno bolj komaj čakam :)
aja, Zala je čudovita na slikici!user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
13.3.2010 17:34:52   
donna22

aha, ja saj si že dosti daleč prišla, če boš letos diplomo naredila!
jaz bom to leto še lahko do konca naredila letnik, ker imam oktobra rok, drugo leto bom verjetno doma, ker se bom malo težje oktobra vpisala in začela...

ijoj kak si lepo napisala, glede ljubezni na prvi pogled, vedno bolj komaj čakam :)
aja, Zala je čudovita na slikici!user posted image

Ja, saj ni panike, sem res bolj na koncu. Ti pa res lahko ta letnik brez problema končaš, potem pa je fajn, če si malo fraj vzameš - čas z otrokom je res zelo dragocen in je fajn, če si lahko čim več časa z njim ... Na kateri faks pa hodiš in kam? Ni blizu kraja, kjer živiš?
Verjamem, da komaj čakaš ... pa vidla boš, da bo minilo en dva tri, čas kar zbeži ... Zala je zdaj že 8 mesecev stara, ko pa sem bila nekje toliko user posted image kot si ti zdaj, pa se mi je zdelo, da je ne bom nikoli dočakalauser posted image
Hvala, res je prava lepotičkauser posted image

(odgovor članu Ninka21)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
13.3.2010 17:40:01   
Ninka21
ja, saj tako bom naredila, da bom tisto leto doma z njo/njim..
moj fax , hodim v mb, je pa cca. 40 min oddaljen od mene, tako, da še ni prehudo.
joooooooj, jaz si tudi mislim, da ne bom dočakala, vsak teden se mi zdi tak doooolg:)user posted image
kako pa so starši sprejeli pri vama, če smem vprašat?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
13.3.2010 18:06:06   
donna22
Moram priznat, da je meni bla kar panika doma povedat ... Seveda zato, ker sem bila študentka in finančno odvisna od njiju. No, na začetku je res bil šokuser posted image Ampak so bili veseli in Zala je prava ljubljenka od vsehuser posted image user posted image Tako da ni bilo panike ... Da pa so presenečni, je pa logično, sploh pri meni, ki mi na zunaj ni bilo videt, da si želim kakega user posted image  user posted image Je blo smešno, ko mi je mama nekaj dni preden sem ji povedala, rekla, da sem shujšala, edino trebuh še mi ostajauser posted image user posted image

(odgovor članu Ninka21)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
13.3.2010 19:44:17   
Ninka21
mhm pol sva na istem :) jaz ju pripravljam tak, da sma pač najprej jim že povedala, da greva poleti na svoje, nadaljevala bom pa tako, da pride vse to s tem, ko greva :) verjetno bodo pa tudi presenečeni...
upam, da bo tudi moj user posted image ljubljenček, ko bo...

haha, trebušček pa rastel in rastel in ne ostajal user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
13.3.2010 21:36:13   
emibu
hehe kok je blo šele men šok povedat da sva celo pršla 2 ure prej v gostilno kjer smo se dogovoril in potem me je moj pelu na ogled enga gradu pa mal naokol blo tko lepoouser posted image pol sma pa povedala user posted image so pa zelo lepo sprejel in že usi komi čakajouser posted image

(odgovor članu Ninka21)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
13.3.2010 21:46:11   
donna22

mhm pol sva na istem :) jaz ju pripravljam tak, da sma pač najprej jim že povedala, da greva poleti na svoje, nadaljevala bom pa tako, da pride vse to s tem, ko greva :) verjetno bodo pa tudi presenečeni...
upam, da bo tudi moj user posted image ljubljenček, ko bo...

haha, trebušček pa rastel in rastel in ne ostajal user posted image

Ah, seveda bojo vsi lepo sprejeliuser posted image Ne skrbetuser posted image Mene je ful skrbelo, na koncu pa se je izkazalo, da čisto po nepotrebnem ...
Ja, trebušček pa rastel in rasteluser posted image user posted image

Od kod pa si? Glede na to, da je Mb 40 minut od tebe, najbrž s Štajerskega konca? Jaz sem iz okolice Ptujauser posted image
Tvoj vzdevek je izpeljanka iz tvojega imena? Ker te nama je isto imeuser posted image
Pa kar nekaj podobnih situacij sma imele, heheuser posted image user posted image

(odgovor članu Ninka21)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
14.3.2010 11:39:32   
Zvezdici
Pri meni so tudi lepo sprejeli, sva pa načrtovala tudi midva.

Punce ven na sonček!!
Kdo se oglaša.. jaz sem že celo dopoldne notri namesto, da bi šla ven user posted image .

Sem, pa že tako lačna, da bi že pred 1 uro lahko imela kosilo. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
14.3.2010 13:03:21   
emibu
jst sem pa že bila na sončku in je bilo supeeruser posted image sploh na najinem bodočem balkonu v zgornjem štuku tko pripeka user posted image user posted image zdj pa kosilo ribice in krompirjeva solatka njam njam

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
14.3.2010 15:30:13   
Zvezdici
Jaz sem tudi že bila na sončki in je prav super zunaj. Je res toplo!

Emibu - dober tek. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
14.3.2010 18:59:18   
Aninchy
'br čer! user posted image

Jaz sem tuuudi bila na sooončku!! - no, dokler ga je kaj bilo! user posted image Sva šla s starim atom na eno faaajn turo po vasi... je blo prav sproščujoče, pa tak fajn je sonček sijal!! Potem sva šli s staro mamo malo na pokopališče svečke prižgat, kasneje pa na en banana-split user posted image user posted image user posted image mmmm, kak je bil dobeeer! user posted image Sedaj sem pa prišla domov - čiiisto izmučena! user posted image user posted image user posted image Ojoj, mislim, da bom mogla it že kar kmalu vodoravno! user posted image

emibu - mmm, všeč mi je tvoje kosilo! Ampak naši pohani zrezki in rizi-bizi so bili tudi fenomenalni! user posted image Sploh glede na to, da tašča kuha - in to zeeelo dobro!! user posted image

Zjutraj sem se pa malce ustrašila, ker ni user posted image nič brcal... Zato, ker sicer vsako jutro redno telovadi! Danes pa je očitno prespal celo dopoldne, ker so se brce pojavile šele pozno po kosilu! Ampak važno, da so se in že spet pridno brca mamico v mehur user posted image

Zdaj pa šibam pod tuš, pa glavo oprat... potem pa v posteljo in LAHKO NOČ! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
14.3.2010 19:36:46   
Zvezdici
aninchy - pri meni je bilo enako. Me je včasih malo strašila, hehe. No sedaj proti koncu je pa zadnje 2 dni sploh mirna. Mogoče se kaj pripravlja user posted image .

Drugače, pa katera je še kaj na FB-ju? Jih imam nekaj dodanih in nimam, po resnici povedano, pojma katere so nekatere user posted image .

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
14.3.2010 20:41:12   
emibu
to sem se tut jst ustrašla k kdaj ni brcu bolš da me čist preboksa k pa da mi to delauser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
14.3.2010 21:19:12   
Zvezdici
Hehe, ja včasih nas znajo prestrašiti.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
15.3.2010 7:33:35   
zaljubljena23
Se javljam na report...Zagledala en konkreten minus user posted image user posted image user posted image Vse se mi je sesulo pred očmi, moj me sicer tolaži, da še je prehitro, ampak jaz več ne upam...user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
15.3.2010 8:05:22   
witch
zaljbljena - dokler je ni je še upanje user posted image mogoče si ga res prehitro delala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da test ni bil dober.. Jaz držim pesti da je.. 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
15.3.2010 11:40:53   
Aninchy
Helou!

zaljubljena23 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

witch - ful mi je všeč tvoj "podpis" user posted image

Drugače pa nimam nič kaj za dodat... Popoldne grem delat in se mi že sedaj ne da user posted image Lep dan!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
15.3.2010 13:17:55   
MEGi20
A vse sre srečke user posted image  a je kaka v tej temi ki Aprila ne pričakuje user posted image  jst sem ena takih .... Bo lažje če bomo čvekale in se podpirale med čakanjem na user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
15.3.2010 13:30:50   
MEGi20
Zvezdici rada bi da me dodaš na seznam in sicer pod MLADE MAMICE  letnik 2007  MeGi20 rodila 06.06.2007 13:12 stara 19let prvi otrok in dodaj me tudi user posted image ALI user posted image  PRIČAKUJEMO April  10.04.2010 (uradno 4.krog/ neuradno 6.krog)ampak dajmo kar uradnouser posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Ninka21)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
15.3.2010 13:54:51   
emibu
haj hoj*

USem ki čakate na plusek vam želim veliko sreče...
Naš mali pa brca in rok se približujeuser posted image user posted image prav tako pa tut izpituser posted image huh gremo study study

Lep dan usem papa

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?