|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
9.3.2010 20:29:50   
donna22
To pa je tudi problem, če ti ne paše zraven ... Ne bi pa blo fajn, če bi se zamerila komu zaradi tega, seveda ne.  Ampak mislim, da bo sestra od tvojega razumela, saj ni nič takega. Pač rečeš, da ne moreš posteljnine še za to kupovat in da bi ti preveč prostora zasedlo in da ne paše zraven itd.
Tiste obrobe za posteljo pa tudi morajo bit, da se otrok ne udari v rob postelje. Saj potem, ko je malo večji, itak sedi noter in preko vidi.

Glede spola: jaz ga sicer nisem hotela vedet, ampak je moj vztrajal in G nama je na 3D rekel, da je 100% punčka. In je tudi bilauser posted image
Vse, ki jih poznam, so jim spol pravilno napovedali ... Je pa se leta nazaj pogosto dogajalo, da so narobe napovedaliuser posted image Čeprav se baje še vedno tu in tam zgodiuser posted image Ampak če reče, da je ziher, potem mora bit ziher.

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
9.3.2010 22:29:05   
Tincy90
Pri nas je biu tud spol pravilno napovedan.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
10.3.2010 12:12:58   
Norvežanka
user posted image jaz sem stara 20 let in imam 3 fantke user posted image upam da sem dovolj mlada za ta forum...heheuser posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
10.3.2010 12:28:53   
Tincy90
Wooou Norvežanka ti pa si huda.user posted image user posted image a si mela trojčke al kko? Kdaj si pa rodila prvega?user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Norvežanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
10.3.2010 12:31:07   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Norvežanka

user posted image jaz sem stara 20 let in imam 3 fantke user posted image upam da sem dovolj mlada za ta forum...heheuser posted image

Kar 3?!user posted image Tudi mene zanima, če 3 naenkrat ali kakouser posted image

(odgovor članu Norvežanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
10.3.2010 20:30:14   
Zvezdici
norvežanka - ja super si. Mislim, da se vse stinjamo, da bo starost še glh za glih padla v kategorijo user posted image user posted image .
Mene tudi zanima.. trojčki?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
10.3.2010 21:02:35   
Aninchy
Hahaha! OMG vsaka ti čast, Norvežanka! Hitro povej podrobnosti, smo že vse čisto nestrpne user posted image user posted image

Jeeej! Jaz sem pa danes dopolnila 28 tednov nosečnosti! user posted image user posted image user posted image Jutri pa pregled, upam da se nisem preveč zredila user posted image user posted image user posted image

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
10.3.2010 21:30:31   
Zvezdici
aninchy - bravo za 28 teden. Sva točno 10 tednov razlike user posted image . Jaz imam, pa danes 38. teden.
ravo za nas. user posted image user posted image Pa dobro opravi na pregledu jutri!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
10.3.2010 21:55:56   
innes4
Aninchy, midve mava isti PDP, ampak js mam pa polne tedne v petke user posted image bom u petk polnih 28 tednov...a so ti PDP spremenil,a js kej narobe štejem user posted image

Norvežanka, jest hodm vsako uro zdej na forum, da pogledam, če si že kej odgovorila, hehe, ma smo firbčne, an user posted image

Js punce, vas redno berem, sam nekak se nikol (skor nikol) ne spravm k pisanju. Sem bolj pasivna na forumih. No ja, mogoč bom pa kdaj se spravla mal bl redno komentirat kej user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
11.3.2010 7:28:12   
emibu
Dobro jutrouser posted image

sa5i-ja veeem jst sem dans 30 teden in 1 danuser posted image user posted image user posted image IZPit zgodovina čez 1 teden izpit strokovni modul čez 9 dni PLUs seminarska čez 9 dni user posted image user posted image user posted image po mojih izračunih bo treba se učit cel tedn noč in dan d bomo tole zguraluser posted image

zibke,košare-nč od tega mi ni ušeč še sploh košara ne mi zgleda tak k ena košara nouser posted image user posted image user posted image user posted image

norvežankaa-opala že kr triuser posted image user posted image BRavo BRavo

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
11.3.2010 9:23:19   
donna22
Vidim, da nisem edina, ki jo firbec mantrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Norvežanka, kje si?!?!user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
11.3.2010 10:04:31   
emibu
se pridružujem firbcem

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
11.3.2010 10:05:26   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

se pridružujem firbcem

Tudi jaz. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
11.3.2010 11:07:49   
Aninchy
Hejla!

Danes sem imela pregled... mi je povedala, da sem še čisto zaprta, da nimam nobenega problema, da bi slučajno predčasno rodila user posted image . Poslušali sva srček in z metrom mi je izmerila obseg maternice... problem sem imela edino z vodo, pa ne z izvidi, ampak ker nisem mogla lulat!!! user posted image user posted image user posted image Sem si s sabo nesla pol litra vode za vsak slučaj, pa sem si še tam potem flašo 2x natočila, pa sem kooomaj kooomaj skup spravila za pol deci user posted image No, ko sem prišla domov, sem pa v pol ure šla dvakrat lulat, pa zdej me že spet mal tišči user posted image user posted image user posted image

innes4 - imam tle na RR časovnico, kjer vpišeš PDP in ti pošilja obvestila, kdaj dopolniš kateri teden... Zato bi naj bilo točno... Pa še danes mi je G rekla, da sem noseča polnih 28 tednov! Po čem pa so tebi izmerili PDP? Jaz sem imela prvi dan zadnje menstruacije 27.8.2009 in mi je tako zračunala...

Norvežanka je pa menda šla nazaj na Norveško user posted image user posted image

Punce, Lp! Pa veliko pišite, da bom imela kaj za brat, ker za ven mi ni glih danes hodit user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
11.3.2010 13:25:58   
zaljubljena23
Zvezdica, a še kar tu? A ne bi raje šla v rim?user posted image user posted image user posted image user posted image

anincy, super za uspešen pregleduser posted image user posted image

Mi pa že odštevamouser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
11.3.2010 13:29:45   
witch
zaljubljena23 mi tudi user posted image seveda nisem mogla da nebi in sem danes zjutraj delala test. In je bil negativen user posted image seveda bom počakala do sobote in potem če je ne bo bom ponovila test. Drugače pa imam že od O močne krče, pa joške me bolijo (to me itak vedno), drugega pa ni..

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
11.3.2010 13:35:56   
zaljubljena23
Witch, te bom po prstkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meni so tudi punce dejale, da naj bi se 10.dan po inseminaciji že lahko videl rahel plusek...Pa se nekako vseeno nazaj držim...Vau, sem kar ponosna nase, da mi pri dveh testih doma tole uspeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
11.3.2010 13:36:26   
zaljubljena23
Žal mi je, da je bil minus...Ampak jaz mislim, da si delala prehitro test

Neposredna povezava do sporočila: 3943
11.3.2010 13:40:58   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Zvezdica, a še kar tu? A ne bi raje šla v rim?user posted image user posted image user posted image user posted image

anincy, super za uspešen pregleduser posted image user posted image

Mi pa že odštevamouser posted image user posted image user posted image

Ja jaz bi.. ampak mala ne bi user posted image .

witch - mogoče si pa res prehiter delala testek. Držim pestke, da je res samo to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zaljubljena - pestke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi zate.

Neposredna povezava do sporočila: 3944
11.3.2010 13:44:19   
innes4
Aninchy..js mam tut to časovnico, sam itak ti za cel tedn piše 28.teden, tko da sm js to razumela, kot da sem v 28.tednu. No nevem. Itak pa je vseeno, en dan, dva gor doluser posted image user posted image Js sm drugač mela zadnjo menstruacijo 18.8. , tko da po menstruaciji bi mogel bit moj PDP 25.5., ampak sem imela kasnejšo O, tko da mi je poj dala PDP 4.6. Kar pride na petek, tko da poj js štejem petke za polne tedne. Jutr mam jest polnih 28 tednov user posted image user posted image   Gre noro hitr. A se tut zdi?

Norvežanka nas pa pusti čakat, an, me pa vse firbčne user posted image user posted image

Joj, jest mam pa dons še tolk za nardit, vse prštimat, ker greva z mojim jutr na primorsko (Goriška brda) za vikend, tm živi partner od mami, pa je ona zdej pri njem, pa jo greva iskt in bova še mal ostala dol. Se mi zdi, da mi bo kr pasala mal drugačna klima user posted image ampak dons sm pa že čist na konc z močmi od kuhanja pa pospravljanja,... oh ja user posted image No ampak na srečo popoldan prideta na kavico dve prjatlce, ena bi sicer mogla že par dni nazaj rodit, ampak njena punčka še noče ven (najbrž zato, k je sneg user posted image user posted image pa ji je not lepše). In je prov zanimiv k js gledam svoj trebuh, se mi zdi kar fajn velik, ko pa ona pride in zagledam njen trebuh, se pa men zdi, da mojga sploh nč ni user posted image user posted image user posted image

nič grem še kj nardit....za 20 minutk vodoravno, pol pa res user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
11.3.2010 17:38:34   
alina88
Živijo vsem skupaj! Kako ste...Že nekaj časa se nisem oglasila tukaj, saj enostavno ne najdem v svojem dnevu proste minute, da bi se vam pridružila v klepetu :-$
No pred nekaj časa sem vam le utegnila sporočit da smo zagledali user posted image v 8. poiskusu. Sedaj pa me muči problem!
O tem sem enkrat že spraševala, vendar me to črviči sedaj še bolj, ko sem konkretno na stvari.
Pred kratkim sem zamenjala službo. Natančno so me za nedoločen čas zaposlili s 1.1. 2010. Vzeli so me zaradi potrebe po delavcih, deloma pa tudi, ker gre moja sodelovka z majem na porodniško. Nastane problem, ker sem noseča tudi jaz. Imam kar precej nestrpnega šefa, ki je zaradi recesije sedaj še toliko bolj nervozen.
Tlači me mora in me dela živčno, ker vem, da bo kmalu prišel dan, ko bom morala v službi povedati, da odhajam tudi jaz v jeseni na porodniško.
Vse skupaj je postalo nočna mora in namesto, da bi se veselila malega bitja, ki smo ga tako vsi želeli in pričakovali, se dneve žrem zaradi službe. Vem da šef novice sploh ne bo vesel saj bove kar 2 naenkrat na porodniški...grozaaaa!!!! Še večja ironija je to, da so me že nekajkrat v hecu ali pa bolj zares opozorili,da si trenutno ne morem privoščiti statusa mame!  Žal mi je ker sem zamenjala službo, če bi vedela, bi ostala, kjer sem bila. S prvim januarjem sem namreč dobila pogodbo, 17.1. pa sem zanosila.
Ima katera kakšen nasvet, saj niti to ne vem, kako naj pristopim do šefa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
11.3.2010 18:52:37   
witch
zvezdici in zaljubljena23 - hvala user posted image
sem prej šla nekaj ta test gledat in se vidi ena senca od črtice, ali ne vem... nekaj je zraven. Res da je bilo 10 ur po lulanju. Priznam pa, da testa zjutraj nisem tak podrobno gledala. Mogoče je bila že zjutraj. Sem pa delala FS. Tak da čakam do sobote in probam še enkrat.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
11.3.2010 19:00:27   
zaljubljena23
witch, ka počakaj še do sobote in poskusi še enkrat...Stiskam pestke

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
11.3.2010 20:29:33   
Aninchy
Hejla! user posted image

Da se oglasim še malo na forumu, preden grem v posteljo... sem ravno z enega kvalitetnega sprehoda in je taaaaakooo pasal user posted image user posted image ...

innes4 - hmm, mene ni nič spraševala za O, pa četudi bi me, nimam pojmauser posted image Nisem dajala nekega poudarka na to, ker mi je že v tretje uspelo in se nisem dosti poglabljala o tem, kdaj moram user posted image - jaz sem raje kar vsak dan, da bo ziher prijel user posted image user posted image user posted image pa še luštno je blo user posted image user posted image

witch in zaljubljena23 - upam, da vama je uspelo, na rezultate pa le še malo počakajta! Evo pike poke za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alina88 - pojma nimam, kaj ti naj rečem... Jaz sem trenutno brezposelna in si v mesecih, ko sem želela zanositi nisem niti trudila iskati službo. Ker vem, da kar za nekaj mesecev te noben noče, če pa prikriješ svoje "stanje" pa tudi ne more bit nič dobrega iz tega med odnosi s sodelavci in še posebej s šefom! Itak je tvoja osebna pravica, da ne poveš šefu, da si noseča (mislim da mu ni treba do treh mesecev pred porodniškouser posted image ), mislim pa, da ga je bolje že zdaj pripraviti na to, da bo spet moral najti zamenjavo... Ne vem, po moje bi ti bolje svetovala katera, ki je bila v takem primeru...

Lep večer še naprej! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 3949
12.3.2010 8:15:55   
zaljubljena23
Punce, hvala za vse pika pokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?