Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.3.2010 20:29:50
|
|
|
|
donna22
|
To pa je tudi problem, če ti ne paše zraven ... Ne bi pa blo fajn, če bi se zamerila komu zaradi tega, seveda ne. Ampak mislim, da bo sestra od tvojega razumela, saj ni nič takega. Pač rečeš, da ne moreš posteljnine še za to kupovat in da bi ti preveč prostora zasedlo in da ne paše zraven itd. Tiste obrobe za posteljo pa tudi morajo bit, da se otrok ne udari v rob postelje. Saj potem, ko je malo večji, itak sedi noter in preko vidi. Glede spola: jaz ga sicer nisem hotela vedet, ampak je moj vztrajal in G nama je na 3D rekel, da je 100% punčka. In je tudi bila Vse, ki jih poznam, so jim spol pravilno napovedali ... Je pa se leta nazaj pogosto dogajalo, da so narobe napovedali Čeprav se baje še vedno tu in tam zgodi Ampak če reče, da je ziher, potem mora bit ziher.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.3.2010 22:29:05
|
|
|
|
Tincy90
|
Pri nas je biu tud spol pravilno napovedan.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.3.2010 12:12:58
|
|
|
|
Norvežanka
|
jaz sem stara 20 let in imam 3 fantke upam da sem dovolj mlada za ta forum...hehe
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.3.2010 12:28:53
|
|
|
|
Tincy90
|
Wooou Norvežanka ti pa si huda. a si mela trojčke al kko? Kdaj si pa rodila prvega?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.3.2010 12:31:07
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Norvežanka jaz sem stara 20 let in imam 3 fantke upam da sem dovolj mlada za ta forum...hehe Kar 3?! Tudi mene zanima, če 3 naenkrat ali kako
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.3.2010 20:30:14
|
|
|
|
Zvezdici
|
norvežanka - ja super si. Mislim, da se vse stinjamo, da bo starost še glh za glih padla v kategorijo . Mene tudi zanima.. trojčki?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.3.2010 21:02:35
|
|
|
|
Aninchy
|
Hahaha! OMG vsaka ti čast, Norvežanka! Hitro povej podrobnosti, smo že vse čisto nestrpne Jeeej! Jaz sem pa danes dopolnila 28 tednov nosečnosti! Jutri pa pregled, upam da se nisem preveč zredila Lp!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.3.2010 21:30:31
|
|
|
|
Zvezdici
|
aninchy - bravo za 28 teden. Sva točno 10 tednov razlike . Jaz imam, pa danes 38. teden. ravo za nas. Pa dobro opravi na pregledu jutri!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.3.2010 21:55:56
|
|
|
|
innes4
|
Aninchy, midve mava isti PDP, ampak js mam pa polne tedne v petke bom u petk polnih 28 tednov...a so ti PDP spremenil,a js kej narobe štejem Norvežanka, jest hodm vsako uro zdej na forum, da pogledam, če si že kej odgovorila, hehe, ma smo firbčne, an Js punce, vas redno berem, sam nekak se nikol (skor nikol) ne spravm k pisanju. Sem bolj pasivna na forumih. No ja, mogoč bom pa kdaj se spravla mal bl redno komentirat kej
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 7:28:12
|
|
|
|
emibu
|
Dobro jutro sa5i-ja veeem jst sem dans 30 teden in 1 dan IZPit zgodovina čez 1 teden izpit strokovni modul čez 9 dni PLUs seminarska čez 9 dni po mojih izračunih bo treba se učit cel tedn noč in dan d bomo tole zgural zibke,košare-nč od tega mi ni ušeč še sploh košara ne mi zgleda tak k ena košara no norvežankaa-opala že kr tri BRavo BRavo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 9:23:19
|
|
|
|
donna22
|
Vidim, da nisem edina, ki jo firbec mantra Norvežanka, kje si?!?!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 10:04:31
|
|
|
|
emibu
|
se pridružujem firbcem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 10:05:26
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu se pridružujem firbcem Tudi jaz.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 11:07:49
|
|
|
|
Aninchy
|
Hejla! Danes sem imela pregled... mi je povedala, da sem še čisto zaprta, da nimam nobenega problema, da bi slučajno predčasno rodila . Poslušali sva srček in z metrom mi je izmerila obseg maternice... problem sem imela edino z vodo, pa ne z izvidi, ampak ker nisem mogla lulat!!! Sem si s sabo nesla pol litra vode za vsak slučaj, pa sem si še tam potem flašo 2x natočila, pa sem kooomaj kooomaj skup spravila za pol deci No, ko sem prišla domov, sem pa v pol ure šla dvakrat lulat, pa zdej me že spet mal tišči innes4 - imam tle na RR časovnico, kjer vpišeš PDP in ti pošilja obvestila, kdaj dopolniš kateri teden... Zato bi naj bilo točno... Pa še danes mi je G rekla, da sem noseča polnih 28 tednov! Po čem pa so tebi izmerili PDP? Jaz sem imela prvi dan zadnje menstruacije 27.8.2009 in mi je tako zračunala... Norvežanka je pa menda šla nazaj na Norveško Punce, Lp! Pa veliko pišite, da bom imela kaj za brat, ker za ven mi ni glih danes hodit
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 13:25:58
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Zvezdica, a še kar tu? A ne bi raje šla v rim? anincy, super za uspešen pregled Mi pa že odštevamo
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 13:29:45
|
|
|
|
witch
|
zaljubljena23 mi tudi seveda nisem mogla da nebi in sem danes zjutraj delala test. In je bil negativen seveda bom počakala do sobote in potem če je ne bo bom ponovila test. Drugače pa imam že od O močne krče, pa joške me bolijo (to me itak vedno), drugega pa ni..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 13:35:56
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Witch, te bom po prstkih Meni so tudi punce dejale, da naj bi se 10.dan po inseminaciji že lahko videl rahel plusek...Pa se nekako vseeno nazaj držim...Vau, sem kar ponosna nase, da mi pri dveh testih doma tole uspe
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 13:36:26
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Žal mi je, da je bil minus...Ampak jaz mislim, da si delala prehitro test
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 13:40:58
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 Zvezdica, a še kar tu? A ne bi raje šla v rim? anincy, super za uspešen pregled Mi pa že odštevamo Ja jaz bi.. ampak mala ne bi . witch - mogoče si pa res prehiter delala testek. Držim pestke, da je res samo to. zaljubljena - pestke in tudi zate.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 13:44:19
|
|
|
|
innes4
|
Aninchy..js mam tut to časovnico, sam itak ti za cel tedn piše 28.teden, tko da sm js to razumela, kot da sem v 28.tednu. No nevem. Itak pa je vseeno, en dan, dva gor dol Js sm drugač mela zadnjo menstruacijo 18.8. , tko da po menstruaciji bi mogel bit moj PDP 25.5., ampak sem imela kasnejšo O, tko da mi je poj dala PDP 4.6. Kar pride na petek, tko da poj js štejem petke za polne tedne. Jutr mam jest polnih 28 tednov Gre noro hitr. A se tut zdi? Norvežanka nas pa pusti čakat, an, me pa vse firbčne Joj, jest mam pa dons še tolk za nardit, vse prštimat, ker greva z mojim jutr na primorsko (Goriška brda) za vikend, tm živi partner od mami, pa je ona zdej pri njem, pa jo greva iskt in bova še mal ostala dol. Se mi zdi, da mi bo kr pasala mal drugačna klima ampak dons sm pa že čist na konc z močmi od kuhanja pa pospravljanja,... oh ja No ampak na srečo popoldan prideta na kavico dve prjatlce, ena bi sicer mogla že par dni nazaj rodit, ampak njena punčka še noče ven (najbrž zato, k je sneg pa ji je not lepše). In je prov zanimiv k js gledam svoj trebuh, se mi zdi kar fajn velik, ko pa ona pride in zagledam njen trebuh, se pa men zdi, da mojga sploh nč ni nič grem še kj nardit....za 20 minutk vodoravno, pol pa res
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 17:38:34
|
|
|
|
alina88
|
Živijo vsem skupaj! Kako ste...Že nekaj časa se nisem oglasila tukaj, saj enostavno ne najdem v svojem dnevu proste minute, da bi se vam pridružila v klepetu :-$ No pred nekaj časa sem vam le utegnila sporočit da smo zagledali v 8. poiskusu. Sedaj pa me muči problem! O tem sem enkrat že spraševala, vendar me to črviči sedaj še bolj, ko sem konkretno na stvari. Pred kratkim sem zamenjala službo. Natančno so me za nedoločen čas zaposlili s 1.1. 2010. Vzeli so me zaradi potrebe po delavcih, deloma pa tudi, ker gre moja sodelovka z majem na porodniško. Nastane problem, ker sem noseča tudi jaz. Imam kar precej nestrpnega šefa, ki je zaradi recesije sedaj še toliko bolj nervozen. Tlači me mora in me dela živčno, ker vem, da bo kmalu prišel dan, ko bom morala v službi povedati, da odhajam tudi jaz v jeseni na porodniško. Vse skupaj je postalo nočna mora in namesto, da bi se veselila malega bitja, ki smo ga tako vsi želeli in pričakovali, se dneve žrem zaradi službe. Vem da šef novice sploh ne bo vesel saj bove kar 2 naenkrat na porodniški...grozaaaa!!!! Še večja ironija je to, da so me že nekajkrat v hecu ali pa bolj zares opozorili,da si trenutno ne morem privoščiti statusa mame! Žal mi je ker sem zamenjala službo, če bi vedela, bi ostala, kjer sem bila. S prvim januarjem sem namreč dobila pogodbo, 17.1. pa sem zanosila. Ima katera kakšen nasvet, saj niti to ne vem, kako naj pristopim do šefa...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 18:52:37
|
|
|
|
witch
|
zvezdici in zaljubljena23 - hvala sem prej šla nekaj ta test gledat in se vidi ena senca od črtice, ali ne vem... nekaj je zraven. Res da je bilo 10 ur po lulanju. Priznam pa, da testa zjutraj nisem tak podrobno gledala. Mogoče je bila že zjutraj. Sem pa delala FS. Tak da čakam do sobote in probam še enkrat.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 19:00:27
|
|
|
|
zaljubljena23
|
witch, ka počakaj še do sobote in poskusi še enkrat...Stiskam pestke
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.3.2010 20:29:33
|
|
|
|
Aninchy
|
Hejla! Da se oglasim še malo na forumu, preden grem v posteljo... sem ravno z enega kvalitetnega sprehoda in je taaaaakooo pasal ... innes4 - hmm, mene ni nič spraševala za O, pa četudi bi me, nimam pojma Nisem dajala nekega poudarka na to, ker mi je že v tretje uspelo in se nisem dosti poglabljala o tem, kdaj moram - jaz sem raje kar vsak dan, da bo ziher prijel pa še luštno je blo witch in zaljubljena23 - upam, da vama je uspelo, na rezultate pa le še malo počakajta! Evo pike poke za vaju alina88 - pojma nimam, kaj ti naj rečem... Jaz sem trenutno brezposelna in si v mesecih, ko sem želela zanositi nisem niti trudila iskati službo. Ker vem, da kar za nekaj mesecev te noben noče, če pa prikriješ svoje "stanje" pa tudi ne more bit nič dobrega iz tega med odnosi s sodelavci in še posebej s šefom! Itak je tvoja osebna pravica, da ne poveš šefu, da si noseča (mislim da mu ni treba do treh mesecev pred porodniško ), mislim pa, da ga je bolje že zdaj pripraviti na to, da bo spet moral najti zamenjavo... Ne vem, po moje bi ti bolje svetovala katera, ki je bila v takem primeru... Lep večer še naprej!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.3.2010 8:15:55
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Punce, hvala za vse pika poke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Sanje o nosečnosti so pozitivneSe je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?