donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i Mi je moj pisal iz službe, da je kupil dekico za najno pupo pa sem vprašala kakkšne barve pa je rekel, da roza, jooj se mu bom smejala če naši pupiki lulček zrase Bi blo pa res zabavno Ampak je pa lepo, da je šel kupit, meni je tudi blo tak všeč, ko je za najino pupo kaj prinesel Se tudi znajo čisto raznežit, ti naši fanti Sicer pa je malo verjetno, da bo lulek zrasel IZVIRNO SPOROČILO: sa5in pa še to te, ki imate 3D uz za sabo a to res škodi ? jaz sem se naročila drug teden grem no zdaj razem če ve kera od vas, da to ni ok?? Eni pravijo, da ja, eni pa, da ne. Jaz mislim, da ni neke panike, pa marsikdo trdi tako. Mi2 sma tudi bla na 3D in je blo res krasno, sma vsa ganjena in srečna prišla s pregleda IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 No moja mala princeska pa lepo napreduje iz dneva v dan. se že tko lepo pogovarja z mano (bolj kruli in zavija ) in je tko srčkana, res, dokler ji ne stop v glavo njena trma in razvajenost pol je pa delo k jo je treba nost enkrat tko drugič pa spet drgač. ampak mi to delo ni odveč, čeprov jo s tem sm še bl razvajam in vse, sm kaj če jo mam pa tkoo rada k je tak cukrček zame, hjoj, nonstop bi jo lupčkala. potanovem se zdj že kr sama neki dviguje d bi rada sedela, ampak ji to še ne pustimo kr je za moj pojem še premejhna. Pa še to, zdj ma še to foro d spodnjo ustnco tko navzdol našobi k da je užaljena in da bo začela še tist moment jokat. Mislm posrečena je do amena. nč, zdj pa letim počivat in spat dokler ne bo alarma ponoč za papcat. Gudnajt girls. Ah, meni je isto, tudi jaz bi jo lahko lupčkala in samo gledala v nedogled ... Pa Zala tudi zna našobit ustnico, kot da je užaljena, je res smešna takrat Sicer pa strokovnjaki pravijo, da do 8.meseca (ali pa celo do 1 leta) otroka ne moreš razvajat To cartanje preprosto rabi, da se počuti zadovoljnega, varnega in zaželjenega in jaz moji Zali že od začetka nudim vse to
|