|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
13.3.2010 13:08:37   
koala.cek
bili na sončku, zdaj pa mladiča spita.

termometri - ušesni je meni tako takouser posted image . če hočem ziher, potem definitivno merim pod pazduho, oziroma v ritki. ker pol stopinje gori doli je zelooo pomembno. sem se že spraševala, zakaj ne pogruntajo nekaj bolj enostavnega. 30 let nazaj smo imeli en trak, ki sa ga dal na čelo, pa je pokazalo ali imaš vročino ali ne. pri ušesnem pa nikoli nisem čisto prepričana da sploh prav kaže. imam pa AEG, drag kot hudič, vreden pa mogoče 1/5 cene. user posted image

tale LOST je pa ratal že skoraj grozljivka. user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
13.3.2010 13:31:49   
Anonimen
kapelete kuham... kakšno omako naj dodam? smetane zmanjkalo... ali lahko jogurt kako uporabim namesto nje? ali rajši paradižnikovo naredim?

(odgovor članu koala.cek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
13.3.2010 13:33:25   
Anonimen
30 let nazaj smo imeli en trak, ki sa ga dal na čelo, pa je pokazalo ali imaš vročino ali ne

tega se pa spomnim!

jaz merim z navadnim, pod pazduho.
sem pa ugotovila, ko imata vročino, si merit ne pustita, če je nimata, si z veseljem merita. jaz ju kar v naročju stisnem pa držim pri sebi toliko časa, da pomeri.

(odgovor članu koala.cek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
13.3.2010 13:46:47   
KatMat
torte pocivajo....zdele sem bom lotila polaganja tičine....

tako zgleda ko mami packa...(ko mi je zmankal prostora sem uporabila se tijin stolcek z mizico)

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
13.3.2010 13:51:23   
KatMat
sivilja...o tebi sem pa razmisljala dolgo v noc....tko da ves....in ves kaj sem doštudirala?prejsnji dan si bila na zraku a ne???ko je pihalo???se mi zdi da si si zobe prehladila...to je tisto kar sem te opozArjala...ce se motim se opravicujem ampak ustreza vsem opisom bolecin ki sem jih jaz dala skozi

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
13.3.2010 14:14:42   
Anonimen
mmmmmmm, KatMat, tortice!!! prav toplo sliko si nam poslala za gušt!

mi smo po kosilu. od otrok mi je samo še U. ostal... in ta se ukvarja z "zlaganjem" dvdjev. zunaj je en tak miren dan_med vikendi je prav luštno biti v Lj, ker gredo vsi na vikende. je prav vaški ritem!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
13.3.2010 14:16:03   
FLASK_A
U, Katmatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
13.3.2010 14:16:54   
FLASK_A
Sva pojedal kosilo, fuuul sem se nažrla user posted image Krompirjev golaž in solatka... Ma božanskouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
13.3.2010 14:51:09   
ivanamdb
zivjo punce, en pozdravcek, mi smo na sonceku v splitu, je kar lepo.
vidimo se 19. na vecerji v PO!

a ja, kvescion, a ste ze odlocile kam bomo sle? a kaj rezerviramo? kolk nas bo? naredimo listo?

KatMat
- wow kok si pridna!!!!!!

Zoja10 ikea v it je fajn, če odmisliš italjane (ivana sorry )

nc hudega zoja, on je rekel da se itak ne pocuti kot italjan, in da komaj caka naredit izpit slovenscine... (tud ce ga vidis ni kot italijan...jaz ga ne bi uzela ce ne!) user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
13.3.2010 15:12:41   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

tako zgleda ko mami packa...(ko mi je zmankal prostora sem uporabila se tijin stolcek z mizico)

user posted image

superbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
13.3.2010 15:14:15   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Neeeee, nisem mislila, da si ti neumna. Bolj se zase bojim, da ne bom znala merit, zato tud cincam, če si ne bi kar elektronskega za pod pazduho omislila. Samo hotela sem povedat, da so to ljudje pisali, da je slabost ušesnih-so pa eni zadovoljni z Braunom, pa pravijo, da Omron narobe kaže, spet drugi pa glih obratno govorijo.Imam pa doma sicer živosrebrnega, ampak dvomim da mi bo H. pustila, da ji ga 5 minut pod pazduho tiščimuser posted image

sej sem se hecala user posted image

itak je pri vsaki stvari tako, da eni eno hvalijo, drugi drugo

če sumim na vročino itak merim v ritki, vedno, imam enega digitalnega z gibljivo konico (baje je to fino, vsaj tako so nam rekli v MŠ)
v učesu merim sebi, ali pa res samo ponoči, če kaj sumim, pa potem še enkrat z digitalnim, da ga ne budim brezveze

drugače pa imajo v lekarni ljubljana zdaj enega, s katerim meriš na čelu, samo kaj ko ne vem a je to točno al ni...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
13.3.2010 15:15:10   
majana79

user posted image

Kati, slastičarka user posted image user posted image

nč, kr obrt bo treba odpret, sam prostor rabiš ustrezen pa je user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
13.3.2010 15:35:44   
KatMat
user posted image

user posted image

evo kot sem obljubila...sam ni taka kot bi mogla bit ker bi mogla ucer ze narest....tko da danes je bila bolj impro....upam da vam je vsec

p.s. pa ne mene gledat ker sem grozna

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
13.3.2010 15:36:49   
KatMat
vija cerknica!!papa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
13.3.2010 15:46:11   
Tanja_

user posted image

user posted image

evo kot sem obljubila...sam ni taka kot bi mogla bit ker bi mogla ucer ze narest....tko da danes je bila bolj impro....upam da vam je vsec

p.s. pa ne mene gledat ker sem grozna

Vau. I am impressed!user posted image user posted image Pa dober tek!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
13.3.2010 15:57:05   
ledenka
torta zgleda super user posted image user posted image user posted image bo očitno treba it v Cerknico user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
13.3.2010 16:17:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  lepa tortica! pa okusna je tudi verjetno!

mi2 z U.jem sva šla ven, na sprehod. sva izkoristila sonček. je luštno. spal ves čas, zdaj pa sitnari.
O. še vedno na obisku.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
13.3.2010 16:34:22   
FLASK_A
Uau, Katmatuser posted image user posted image user posted image user posted image Ti si cela majstrcauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
13.3.2010 16:49:47   
koala.cek
user posted image KatMat - kapo dol user posted image  

se ti samo priklanjamuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
13.3.2010 16:50:54   
Leela
vau katmat, lepa torta user posted image . Jaz bi tako en teden pacala.

F. virozica je prerasla v virozo. user posted image . Od včeraj ima vročino 39 in mu sploh ne pade. Je čist fuč, pa še v trebuhu ga zvija. Spali nismo nič, se je drl celo noč. Smo šli danes zdravnici, čakali ko budale, potem sva mogla z L. it, ker je imel nastop. Sem šibala po avtocesti. Na sejmu je bila pa res taka gužva. Kot ovce.

termometer: kupila Lanaform v BC, delal super do menjave baterije, potem pa ne več. Pa precej drag je. Potem sem vzela enega v tušu-no name, čist pocen in zaenkrat dela odlično. Pa enkrat enega v lidlu, tud pocen, ki meri še brez kontakta pa ni glih najboljš. Je cena zgleda čist nepomemben faktor, no ta od lanaform ima boljšo plastiko in je lep za pogledat.

za 19. se dajmo v ponedeljek zmenit. Zoja a tvoj brat kaj ve kje je vredu? Jaz sem v epicu enkrat pico jedla in je bila ok, ponavadi jem kaj drugega. Sam upam, da ni v petek tam kakšne žive muzke, ker to sovražim. bom mogla preverit.

k.tja za po. jamo res ne vem. Nisem bila tam že dolgo, plakatov po mestu pa ni.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
13.3.2010 17:07:51   
Leela
v ikei v velešu je pa tudi meni user posted image . Drugič grem raje v celovec. V v. čakaš na blagajni ko budala, ker se ti italjani tolk menijo. Pa gužva je neglede na dan, delata pa samo dve blagajni v iber počas.

F. je podedoval od L. romer avtosedež in še dobro, da je lupinica še aktualna, ker sem ga mogla na servis v BC peljat. So pasovi nekaj štekal. No so ga hitro popravili in poceni upam da tudi vredu.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
13.3.2010 17:19:13   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

v ikei v velešu je pa tudi meni user posted image . Drugič grem raje v celovec. V v. čakaš na blagajni ko budala, ker se ti italjani tolk menijo. Pa gužva je neglede na dan, delata pa samo dve blagajni v iber počas.

ooo, me veseli, da nisem edina takega mnenja user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
13.3.2010 17:19:47   
majana79
Kati, super torta! user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
13.3.2010 18:11:46   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ja res! v tej ikei tolka guzva, pa sam 2 blagajni, in vsi kot butasti ne znajo uporabljat tele t
tik tak blagajne....mi smo bli v ponedelj. in je tud bila tolka guzva...
v ikei v padovi je mal (ma cist mal) boljse....

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
13.3.2010 19:06:16   
PapuaNG
čer,

sem zmogla do računalnika pa vse prebrat. Je bilo kar pestro včeraj, preveč alkohola user posted image Se vidi, da nisem več v formi hahah...sem danes več al manj komirala, pa še moj je delal od jutra, tko da sem bila sama z malim. Ampak moj mulo očitno že čuti, kdaj nimam energije in ni nič kaj dosti težil. Zjutraj sem enostavno morala še eno urco odspat in ni nič težil, ampak marširal po stanovanju gor pa dol user posted image

Se je tamal ponoči baje na eno uro zbujal, upam, da bo danes bolje. Ga zobki noro matrajo in si skoz usta drgne...mislim, da bi lahko enki naenkrat ven prišli...

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......