Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 13:08:37
|
|
|
|
koala.cek
|
bili na sončku, zdaj pa mladiča spita. termometri - ušesni je meni tako tako . če hočem ziher, potem definitivno merim pod pazduho, oziroma v ritki. ker pol stopinje gori doli je zelooo pomembno. sem se že spraševala, zakaj ne pogruntajo nekaj bolj enostavnega. 30 let nazaj smo imeli en trak, ki sa ga dal na čelo, pa je pokazalo ali imaš vročino ali ne. pri ušesnem pa nikoli nisem čisto prepričana da sploh prav kaže. imam pa AEG, drag kot hudič, vreden pa mogoče 1/5 cene. tale LOST je pa ratal že skoraj grozljivka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 13:31:49
|
|
|
|
Anonimen
|
kapelete kuham... kakšno omako naj dodam? smetane zmanjkalo... ali lahko jogurt kako uporabim namesto nje? ali rajši paradižnikovo naredim?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 13:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
30 let nazaj smo imeli en trak, ki sa ga dal na čelo, pa je pokazalo ali imaš vročino ali ne tega se pa spomnim! jaz merim z navadnim, pod pazduho. sem pa ugotovila, ko imata vročino, si merit ne pustita, če je nimata, si z veseljem merita. jaz ju kar v naročju stisnem pa držim pri sebi toliko časa, da pomeri.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 13:46:47
|
|
|
|
KatMat
|
torte pocivajo....zdele sem bom lotila polaganja tičine.... tako zgleda ko mami packa...(ko mi je zmankal prostora sem uporabila se tijin stolcek z mizico)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 13:51:23
|
|
|
|
KatMat
|
sivilja...o tebi sem pa razmisljala dolgo v noc....tko da ves....in ves kaj sem doštudirala?prejsnji dan si bila na zraku a ne???ko je pihalo???se mi zdi da si si zobe prehladila...to je tisto kar sem te opozArjala...ce se motim se opravicujem ampak ustreza vsem opisom bolecin ki sem jih jaz dala skozi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 14:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mmmmmmm, KatMat, tortice!!! prav toplo sliko si nam poslala za gušt! mi smo po kosilu. od otrok mi je samo še U. ostal... in ta se ukvarja z "zlaganjem" dvdjev. zunaj je en tak miren dan_med vikendi je prav luštno biti v Lj, ker gredo vsi na vikende. je prav vaški ritem!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 14:16:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
U, Katmat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 14:16:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
Sva pojedal kosilo, fuuul sem se nažrla Krompirjev golaž in solatka... Ma božansko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 14:51:09
|
|
|
|
ivanamdb
|
zivjo punce, en pozdravcek, mi smo na sonceku v splitu, je kar lepo. vidimo se 19. na vecerji v PO! a ja, kvescion, a ste ze odlocile kam bomo sle? a kaj rezerviramo? kolk nas bo? naredimo listo? KatMat - wow kok si pridna!!!!!! Zoja10 ikea v it je fajn, če odmisliš italjane (ivana sorry ) nc hudega zoja, on je rekel da se itak ne pocuti kot italjan, in da komaj caka naredit izpit slovenscine... (tud ce ga vidis ni kot italijan...jaz ga ne bi uzela ce ne!)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 15:12:41
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat torte pocivajo....zdele sem bom lotila polaganja tičine.... tako zgleda ko mami packa...(ko mi je zmankal prostora sem uporabila se tijin stolcek z mizico) superb
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 15:14:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Neeeee, nisem mislila, da si ti neumna. Bolj se zase bojim, da ne bom znala merit, zato tud cincam, če si ne bi kar elektronskega za pod pazduho omislila. Samo hotela sem povedat, da so to ljudje pisali, da je slabost ušesnih-so pa eni zadovoljni z Braunom, pa pravijo, da Omron narobe kaže, spet drugi pa glih obratno govorijo.Imam pa doma sicer živosrebrnega, ampak dvomim da mi bo H. pustila, da ji ga 5 minut pod pazduho tiščim sej sem se hecala itak je pri vsaki stvari tako, da eni eno hvalijo, drugi drugo če sumim na vročino itak merim v ritki, vedno, imam enega digitalnega z gibljivo konico (baje je to fino, vsaj tako so nam rekli v MŠ) v učesu merim sebi, ali pa res samo ponoči, če kaj sumim, pa potem še enkrat z digitalnim, da ga ne budim brezveze drugače pa imajo v lekarni ljubljana zdaj enega, s katerim meriš na čelu, samo kaj ko ne vem a je to točno al ni...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 15:15:10
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat torte pocivajo....zdele sem bom lotila polaganja tičine.... tako zgleda ko mami packa...(ko mi je zmankal prostora sem uporabila se tijin stolcek z mizico) Kati, slastičarka nč, kr obrt bo treba odpret, sam prostor rabiš ustrezen pa je
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 15:35:44
|
|
|
|
KatMat
|
evo kot sem obljubila...sam ni taka kot bi mogla bit ker bi mogla ucer ze narest....tko da danes je bila bolj impro....upam da vam je vsec p.s. pa ne mene gledat ker sem grozna
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 15:36:49
|
|
|
|
KatMat
|
vija cerknica!!papa
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 15:46:11
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo kot sem obljubila...sam ni taka kot bi mogla bit ker bi mogla ucer ze narest....tko da danes je bila bolj impro....upam da vam je vsec p.s. pa ne mene gledat ker sem grozna Vau. I am impressed! Pa dober tek!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 15:57:05
|
|
|
|
ledenka
|
torta zgleda super bo očitno treba it v Cerknico
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 16:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
lepa tortica! pa okusna je tudi verjetno! mi2 z U.jem sva šla ven, na sprehod. sva izkoristila sonček. je luštno. spal ves čas, zdaj pa sitnari. O. še vedno na obisku.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 16:34:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
Uau, Katmat Ti si cela majstrca
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 16:49:47
|
|
|
|
koala.cek
|
KatMat - kapo dol se ti samo priklanjam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 16:50:54
|
|
|
|
Leela
|
vau katmat, lepa torta . Jaz bi tako en teden pacala. F. virozica je prerasla v virozo. . Od včeraj ima vročino 39 in mu sploh ne pade. Je čist fuč, pa še v trebuhu ga zvija. Spali nismo nič, se je drl celo noč. Smo šli danes zdravnici, čakali ko budale, potem sva mogla z L. it, ker je imel nastop. Sem šibala po avtocesti. Na sejmu je bila pa res taka gužva. Kot ovce. termometer: kupila Lanaform v BC, delal super do menjave baterije, potem pa ne več. Pa precej drag je. Potem sem vzela enega v tušu-no name, čist pocen in zaenkrat dela odlično. Pa enkrat enega v lidlu, tud pocen, ki meri še brez kontakta pa ni glih najboljš. Je cena zgleda čist nepomemben faktor, no ta od lanaform ima boljšo plastiko in je lep za pogledat. za 19. se dajmo v ponedeljek zmenit. Zoja a tvoj brat kaj ve kje je vredu? Jaz sem v epicu enkrat pico jedla in je bila ok, ponavadi jem kaj drugega. Sam upam, da ni v petek tam kakšne žive muzke, ker to sovražim. bom mogla preverit. k.tja za po. jamo res ne vem. Nisem bila tam že dolgo, plakatov po mestu pa ni.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 17:07:51
|
|
|
|
Leela
|
v ikei v velešu je pa tudi meni . Drugič grem raje v celovec. V v. čakaš na blagajni ko budala, ker se ti italjani tolk menijo. Pa gužva je neglede na dan, delata pa samo dve blagajni v iber počas. F. je podedoval od L. romer avtosedež in še dobro, da je lupinica še aktualna, ker sem ga mogla na servis v BC peljat. So pasovi nekaj štekal. No so ga hitro popravili in poceni upam da tudi vredu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 17:19:13
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela v ikei v velešu je pa tudi meni . Drugič grem raje v celovec. V v. čakaš na blagajni ko budala, ker se ti italjani tolk menijo. Pa gužva je neglede na dan, delata pa samo dve blagajni v iber počas. ooo, me veseli, da nisem edina takega mnenja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 17:19:47
|
|
|
|
majana79
|
Kati, super torta!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 18:11:46
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela v ikei v velešu je pa tudi meni . Drugič grem raje v celovec. V v. čakaš na blagajni ko budala, ker se ti italjani tolk menijo. Pa gužva je neglede na dan, delata pa samo dve blagajni v iber počas. ja res! v tej ikei tolka guzva, pa sam 2 blagajni, in vsi kot butasti ne znajo uporabljat tele t tik tak blagajne....mi smo bli v ponedelj. in je tud bila tolka guzva... v ikei v padovi je mal (ma cist mal) boljse....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 19:06:16
|
|
|
|
PapuaNG
|
čer, sem zmogla do računalnika pa vse prebrat. Je bilo kar pestro včeraj, preveč alkohola Se vidi, da nisem več v formi hahah...sem danes več al manj komirala, pa še moj je delal od jutra, tko da sem bila sama z malim. Ampak moj mulo očitno že čuti, kdaj nimam energije in ni nič kaj dosti težil. Zjutraj sem enostavno morala še eno urco odspat in ni nič težil, ampak marširal po stanovanju gor pa dol Se je tamal ponoči baje na eno uro zbujal, upam, da bo danes bolje. Ga zobki noro matrajo in si skoz usta drgne...mislim, da bi lahko enki naenkrat ven prišli...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......