Ksantipa77
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 IZVIRNO SPOROČILO: somic že ene tri dni opažam, da je od mojega pikeca popek malce čuden in sem to zadnjič omenila sestri, ko sva bila na tehtanju in merjenju, pa je rekla, da je vse ok. danes zjutraj pa sem opazila, da se je popek full izbočil na ven , pa ga je imel že prav lepo notri in zaceljenjega. nimam pojma kaj bi lahko bilo, ker joka p sploh ne veliko, da bi bilo to od kakšnega napenjanja. nimam pojma, res... grahek, daj povej, ti si ponavadi polna odgovorov Somic, če misliš čuden popek s tem, da je izbočen ven, verjetno ni nič takega. Tudi naš ta večji ga je imel izbočenega, ampak ne vedno, najbolj takrat, ko se je jokal in sem mu mogla dajati v popek majhen kosmič vate in ga zalepiti, da je stal notri. Pri nas nič tragičnega, edino kar sem imela dodatno delo. Je pa lahko tud tista kila, ko pa otrok ne sme niti jokati več. Če bo popek ostal kar zunaj, kar bodi sitna in naj ti ga pregledajo, da ne bo kaj narobe. ponavadi je res grahek polna odgovorov, ampak tokrat pe zahvala tebi! nekaj v tem smislu, kar praviš ti- to prelimanje, mi je tudi sestra omenila, samo ne vem no... včasih ga ima nekoliko bolj ven kot drugič, kar me malo moti, ker imel ga je pa res celega lepo notri, tako kot mora bit. da bi bila kila skoraj ni mogoče, ker moj mali sploh ne joka, je res priden fantek, te kile pa ponavadi dojenčke bolijo, kaj ne?? kaj se je potem pri tvojemu ta večjemu ta popek popravil? ga ima zdaj normalno notri, tako kot mora bit? kolko časa je to trajalo? bom šla vseeno v ponedeljek do pediatrinje, da bom bolj sigurna.... hvala obema za odgovore! Tudi pri nas je bil na začetku včasih normalen potem se je pa izbočil. S časoma pa je bil vedno več časa ven. Kupili smo en poseben lepilni, da mu je zdržalo dan ali dva in popek je bil v mesecu ali dveh že ok. In od takrat ima čisto lep in normalen popek
|