|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
13.3.2010 22:36:11   
somic
ja... kar se tiče kluba o trebušnjakih in o taščah pa tastih, pa je najbolje, da kar odpremo te klube, pa začnemo pobirat članarino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
14.3.2010 7:01:33   
Zala01
Somic, sem prebrala, da si včeraj napisala, da ima tvoj mali bolj izbočen popek. Gre za umbilikalno kilo in ne, ponavadi dojenčke to nič ne boli. Tudi lepljenje čez ponavadi ni potrebno. Ko bo začel dvigovati nogice in se bojo aktivirale trebušne mišice, se črevko pomakne lepo noter in popek se zravna. Narava za vse poskrbi. Pa res ne skrbet, nič ga ne boli. Pri nas je imel to kilo že moj prvi sinček, pa zdaj naš mišek tudi.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
14.3.2010 7:04:30   
Zala01
Aja, še to...končno sem včeraj v BC kupila gugalni stolček od Fisher Price, mali je tolk zadovoljen, da ne morem verjet...vse tiste lučke in glasba ga čisto fascinirajo...no in končno imam malo časa zaseuser posted image . Naj ne mineuser posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
14.3.2010 8:11:42   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: somic

marijaa, upam na najboljše in da se patrik čim prej pozdravi in vrne domov. to glede bolniške in dopusta, pa niti da ne komentiram. groza. kako boš reševala? ti je že kaj jasno?

čaj??? ne glede na to, da ne dojim, dajem čaj vsak dan in opažam da mi spije skoraj po celih 200 ml na dan in ree, mislim, da se veliko pozna tole ogrevanje in tako vreme. je pa res nelogično to kar pravijo, da naj otroček ne bi rabil dodatne tekočine poleg mleka. adijo pamet

Danes bo moj spet cel dan pri njem. Jutri ima Patrik dopoldan še preiskave, zato si je moj menjal izmeno, bi mogel bit dopoldan pa bo popoldan. Tašča ima v pondeljkih pouk le do nekaj čez 12h bo prišla k meni, jaz pa bom  šla k zdravniku na informacije, jih lahko dobiš le med 14 in 15 h. Kakkšno uro bo mogel bit na žalost tudi sam, drugače ne gre. Ob 10 h prideta tast in tašča, da grem za 1 uro Patrika obiskat. Sicer pa upam, da gre čim prej domov.

Jaz se pa s taščo in tastom dobro razumem,mnogo bolje kot s svojo mamo. Kaj hočemo takšno je življenje.
Grem nahranit in previt, pa se zirhtat za v bolnico.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
14.3.2010 8:33:10   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Aja, še to...končno sem včeraj v BC kupila gugalni stolček od Fisher Price, mali je tolk zadovoljen, da ne morem verjet...vse tiste lučke in glasba ga čisto fascinirajo...no in končno imam malo časa zaseuser posted image . Naj ne mineuser posted image .

Ampak kaj ko se hudiča vsega prehitro naveličajouser posted image . Jaz imam to gugalnico, vibra ležalnik, blazino z loki in se povsod vsega sčasoma navečilauser posted image .

Tasta in tašče pa jaz od decembra lani nisem več videla, sem se odselila stranuser posted image user posted image . Nimam pripomb na tole temouser posted image user posted image .

Somic, saj vem kako je s temi dlakami, pa meni res raste vse v svojo stran, si potem ponavadi naslednji dan, ko se koža pomiri dokončam s silk epilom in tulim zravenuser posted image . Piling si pa res moram spet začeti delat, ker imam ful vraslih dlak, kar to varianto z grisom ponavadi uberemuser posted image .
Izbočen popek je pa imel tudi sin, sicer ne vem kako izboženega misliš, on je imel menda dve leti samo sam popek ven štrleč, sploh ko se je fajn najedel, potem se je pa kar naenkrat popravil in je lepo noter pospravljenuser posted image

marijaa, naj se Patrik čim prej pozdravi in pride domov.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
14.3.2010 8:56:11   
grahek85
Jutro!!!!

Waaaa, kak lep dan bo user posted image user posted image user posted image  
Hop v vozične in na sončka user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
14.3.2010 9:17:28   
nincrli
Dobro jutro!

Se kar podpišem pod grahekuser posted image ...
Super dan bo, kafe še spijem pa gremo ven na daljši sprehod...

Včeraj sma bla v šopingu je bil tamali pri naših in mu ne paše več, če ni mamice... A vi že tud kaj opažate? Je bil skos neki siten, pri meni skoraj nikol ni... Ko sma prišla nazaj pa bil spet priden. Mal me je srah, da se bo preveč navezal in ne bo hotel nikjer ostati za par urc, še posebej potem, ko bomo sami tak daleč...
Sem pa včeraj dobila ene fajn športne copate, da bomo začeli mal migat user posted image ...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
14.3.2010 11:21:07   
Tretjinka
Ojla,

MARIJAA, upam, da se Patrik hitro pozdravi in vrne domov....te več kot razumem kako ti je hudo...tudi mi smo imeli pred leti tako situacijo....doma 3 mesečnega dojenčka, ta velikega pa v bolnici v izolaciji, tako, da obiski z dojenčkom niti pod razno niso bili dovoljeni...in res je, možu ne priprada bolovanje...:(( moj je HB lahko vzel dopust....malo so še babice pomagale....jaz pa sem letala tja za tistih par urc med dojenjem, da se je moj šel domov umit in preoblečt :(( grooooozno...HB ni trajalo več kot 1 teden...mi pa ni jasno kaj bi bilo, če bi :(((
vsoo srečo!!!

mi smo prehlajeni user posted image prav zoprno je user posted image sva pa bile pri P in so pljučka za1x ok, uhca tudi, tako, da je "le" prehlad...pokašljuje in nosek ima zabasan...čistimo, čistimo, čistimo....ma ni fajn...res ne user posted image ...

LP

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
14.3.2010 11:57:54   
alex17
čaubau!
res je krasen dan, bomo šli takoj po kosilu na daljši sprehod nekam v hribe, da bo še lep razgled user posted image

Marijaa, vam želim čim hitrejše okrevanje! user posted image bogi pobček, pa še dva doma, ki rabita mamico, drži se!

ko ste govorile o izbočenih popkih-naš ima tudi malo izbočenega, pa mi je na zadnjem pregledu pediatrinja rekla, da to mine, ko se začne na noge postavljat in se okrepijo trebušne mišice, tako kot je že Zala rekla. tako da upam, da ga to ne boli in ni nič hudega...

je mali potem le zaspal okrog 22.30, samo kaj, ko se je spet na dve uri zbujal user posted image ne vem, a se res ne naje dosti, da bi dlje spal, čeprav mleka imam dovolj, mam pogosto moker flek na majčki ponoči, samo je zgleda malo len in prej zaspi kot se do sitega naje user posted image razmišljam, da bi probala zvečer še dodatno z Apmtamilom, če bo potem kaj dlje spal, samo me pa skrbi, da ne bo spet zaprt ker tisto je pa tud ful bogi pol user posted image  

lepo se mejte in užijte dan! user posted image

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
14.3.2010 16:08:45   
poopek
helow!

danes je pa tak lepi dan, jz nisem šla nikamor ven, je moj pelu pupo ven, jz pa pucala k nora po stanovanju.. user posted image je bla taka bomba, ufff. no, še zmer mam kopalnico pa wc za zdrgnt, ampak to bom pol. user posted image
mi smo bli včeri v supernovi, prov fajn mi je delo, mala je cel trip prespala, jupiii. pol pa me je proti večeru tako glava začela bolet in po nekaj urah trpljenja sem le vzela lekadol, prej tamalo fajn podojila, mojmu v roke in šla spat.. do polnoči, ko jo je moj pripelu, da je spet lačna! in novte verjele, do takrat ni spala. svašta! pa čez dan je spala samo ko smo bli po trgovinah, cel ostali čas bla budna, zvečer sem jo skopala... tako da pri nas rutine za enkrat ne more bit. hvala bogu, da ma moj službo od 9h zjutri, in ne rabi zgodi vstat, ker jz sem zvečer ob 22 crknjena in jo kr on prevzame, do polnoči včasih do 1h.. kr drugač bi se mi sfrcalo!

jutri pridejo 3 prjatelce, pa še ena z možem in sploh ne vem kaj naj pripravim za jest, ker so vsi od daleč.. kakšna ideja??user posted image neki čist u izi..
zdej sem čist fuč, še dober da sem prej naredla musako, grem kr jest, lačnaaaa! user posted image

čusi

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
14.3.2010 16:09:53   
poopek
marija svaka ti čast še enkrat! upam da se mali čimprej pozdravi in boste skupi doma! čuvite se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
14.3.2010 16:29:30   
nincrli
marijaa en user posted image , da se sinček čimprej pozdravi!

Naš pa spi prvo rundo 8 al pa 9 ur skupaj. Danes je spal od 20h do 5h pa potem do pol 8. Je blo super. Dan smo pa tut fajn preživeli, bli na sprehodu po naših hribih, potem pa smo še šli k prababici v dom in so ga une stare ženske kr neki gledle in mu neki govorle... Ma kaj češ...
Mu pa gre ful na živce, ko kdo sili v njega pa ga za rokice šlata (men pa tud, ker pol jih v usta daja...), no tak da se mali začne kremžit in men potem ni treba težit user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
14.3.2010 16:50:53   
majčyca

Kateri gugalnik si to kupila? Ta ko ima 8 hitrosti guganja in 6 melodij? In pa cena je 99,99 eur? Jaz grem v torek v BC in razmišljam o nakupu tega.

Tema tasti in tašče - jaz se ne pritožujem kaj fejst, edino zadnje čase me moti to, da tašča kar sili v Pio in jo gleda na razdalji cca. 10-15 cm. In če ima to namen, ji bom kar povedala, da mi to ni všeč in da naj neha s tem in se naj z njo pogovarja iz normalne razdalje, ne pa da kar sili v njo...

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
14.3.2010 17:59:04   
grahek85
Smo se navozičkal do kraja user posted image Super je blo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Mu pa gre ful na živce, ko kdo sili v njega pa ga za rokice šlata (men pa tud, ker pol jih v usta daja...), no tak da se mali začne kremžit in men potem ni treba težit user posted image

Men gre to tut ful na živce user posted image Ne vem kaj folk razmišlja.... Sam naš pa nič ne protestira, gleda ko čukec. Tko da se moram kar jaz kremžit user posted image

Mam pa vprašanje... Kdaj izgine tista nosečniška pigmentna črta po spodnjem delu trebuha? A ve jo še mate? Men se je pojavila precej pozno, šele kak osmi mesec nosečnosti. Takrat me ni čisto nič motila, sam zdej pa res ne zgleda... 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
14.3.2010 18:28:28   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Kateri gugalnik si to kupila? Ta ko ima 8 hitrosti guganja in 6 melodij? In pa cena je 99,99 eur? Jaz grem v torek v BC in razmišljam o nakupu tega.

Točno tega. Me je sicer prodajalka prepričevala za enega drugega, ma se nisem dala in res mi ni žal. Miško danes že cel dan uživa v njem.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
14.3.2010 18:52:42   
alex17
hoj! tud mi smo se ornk navozičkal po bližnjih hribih (Obolno), sva dobre pol ure rinla vsak malo v res hud klanec, tam gor pa na pijačko v en kmečki turizem, pol se je pa še mali zbudil ves lačen in sva se podojila v eni prazni sobi-je šlo kar fajn, samo dojenje v sede je že kar muka za roko, če nimam založeno s kakim povštrom user posted image
je pa potem doma ratu tako kot včer ves hiperaktiven in obseden, cuzal kot zmešan da me res malo skrbi če mam še dost mleka user posted image če nauva dons probala dodat še Aptamil, če bo kaj dlje spal... res ste srečnice tiste, ki vam tolk časa skup spijo-no ste pa res večinoma vse na AM...

poopek, mi smo bli pa v petek v Supernovi in je tud lepo prestal, malo spal pa malo firbcal okrog, bomo še šli!user posted image

pozdravček pa lahko noč vsem!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
14.3.2010 19:20:26   
ellie
grahek85 jaz sem jo tud dobila proti koncu nosečnosti in jo še kar imam. Res ni lepo videt. Takrat se ni toliko videla kot zdaj, ko je trebuh skupaj skočil. Upam da vsaj do poletja izgineuser posted image

Mi smo pa danes bili na prvem dolgem izletu. Smo šli obiskat lubijeve prijatelje in sorodnike v Kočevje. Smo šli od doma že pred 8. uro zjutraj in smo ob 17ih prišli domov. Mali je užival 100/h. Tiste 2 uri vožnje v avtu tja in potem nazaj je prespal. Ko je bil buden, je bil ful dobre volje...se je kar nekaj pogovarjal in smejal. Vmes jedel in spal. Smo bli tud zunaj na kavici...se je grel na sončkuuser posted image  da kar nisem mogla verjet, da je tako priden. Očitno se mu mora nekaj dogajat...ker ko sva samo doma, pa je tečko. Za darilo je dobil igralno podlogo...tak da jutri že začnemo z uporabouser posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
14.3.2010 20:30:34   
somic
pri nas se je pa dan začel kar slabo.

včeraj sem rezervirala mizo v restavraciji, kamor naj bi šli po krstu. namen sem se imela dokončno vse zmenit in en del plačat v naprej. še govorila sem s prijateljico ki tam dela v kuhinji in mi je obljubila, da bo za takrat pripravila nekaj posebnega za nas. skratka full sem bila navdušena.

potem pa danes, okoli 8.00 zjutraj mi ona piše sms, da je ta gostilna kamor naj bi šli zgorela... katastrofa! sploh nisem mogla dojet. tako, da sem se takoj po zajtrku pobrala z vozičkom ven, da sem malo razmislila.

in ker imamo krst ravno na veliko noč je že malo problem dobit prostor, tako da sem bila kar precej obupana. ampak smo potem našli rešitev, pli sprobat in bili full navdušeni, tako, da imam zmenjeno! user posted image user posted image user posted image

po kosilu smo pa spet šli z vozičkom na okoli, ker bi res bil greh ne izkoristit tega lepega dneva.

glede popka, ja ima izbočenega ven, zgleda kot kakšna bunkica, pa čisto mehka je če jo primem in če jo poskusim porinit notri gre čisto zlahka. ne vem no, ni lepo za videt, samo če pravite, da je to skoraj normalna zadeva... pol se res nimam kaj za bat, al???

uf, ja, meni gre tudi na živce če ga nepoznani ljudje kaj preveč tipajo, kar vidim kakp skače umazanija in kakšni bacili na mojega pikca

nosečnišlo črto sem jaz dobila po trebuhu šele kakšen teden pred porodom, je pa vidna še sedaj, sicer full malo, ampak je tam... kdaj bo šla proč, pa ne vem

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
14.3.2010 22:16:41   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Točno tega. Me je sicer prodajalka prepričevala za enega drugega, ma se nisem dala in res mi ni žal. Miško danes že cel dan uživa v njem.

Za katerega pa te je prepričevala prodajalka? Jaz grem v torek v BC in bom sicer pogledala kaj vse bodo imeli, ampak mislim, da bom tudi kar tega kupila. Ko sem lubiju rekla, da bom verjetno kupila gugalnik, najprej ni bil ravno navdušen, ker je mislil, da ga je potrebno ročno gugat, ko pa sem mu rekla, da se sam guga, pa je bil ves navdušen user posted image kot da se bo on gugal noter user posted image user posted image

Midve sva bile danes tudi na dolgem sprehodu, sva bile 2 uri in pol zunaj user posted image jutri pa, če bo lepo vreme, bova šle verjetno peš v Ljutomer v Pikapolonico in bom kupila še dudo in flaško od Aventa, ker sem se danes proti večeru počutila kot živa duda user posted image Pia je kar vlekla (ampak ni jedla, samo igrala se je), ko pa sem do odstavila, pa takoj v jok. In sem se odločila, da mora, nujno najt dudo, ki ji bo odgovarjala. Ker če ji pustim, da bo kar mene imela za dudo, bo to obup in nič ne bom mogla doma nardit, kaj šele, da bi kam šla sama...

Mi pa bomo imli krst verjetno konec maja ali pa na začetku junija. Koliko časa prej se je potrebno it dogovorit v cerkev?

Zdaj pa grem počasi spat. Lepo noč vsem!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
14.3.2010 22:22:14   
Ksantipa77

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

že ene tri dni opažam, da je od mojega pikeca popek malce čuden in sem to zadnjič omenila sestri, ko sva bila na tehtanju in merjenju, pa je rekla, da je vse ok. danes zjutraj pa sem opazila, da se je popek full izbočil na ven user posted image user posted image user posted image , pa ga je imel že prav lepo notri in zaceljenjega. nimam pojma kaj bi lahko bilo, ker joka p sploh ne veliko, da bi bilo to od kakšnega napenjanja. nimam pojma, res... grahek, daj povej, ti si ponavadi polna odgovorov user posted image

Somic, če misliš čuden popek s tem, da je izbočen ven, verjetno ni nič takega. Tudi naš ta večji ga je imel izbočenega, ampak ne vedno, najbolj takrat, ko se je jokal in sem mu mogla dajati v popek majhen kosmič vate in ga zalepiti, da je stal notri. Pri nas nič tragičnega, edino kar sem imela dodatno delo. Je pa lahko tud tista kila, ko pa otrok ne sme niti jokati več. Če bo popek ostal kar zunaj, kar bodi sitna in naj ti ga pregledajo, da ne bo kaj narobe.

ponavadi je res grahek polna odgovorov, ampak tokrat pe zahvala tebi! user posted image nekaj v tem smislu, kar praviš ti- to prelimanje, mi je tudi sestra omenila, samo ne vem no... včasih ga ima nekoliko bolj ven kot drugič, kar me malo moti, ker imel ga je pa res celega lepo notri, tako kot mora bit.

da bi bila kila skoraj ni mogoče, ker moj mali sploh ne joka, je res priden fantek, te kile pa ponavadi dojenčke bolijo, kaj ne??

kaj se je potem pri tvojemu ta večjemu ta popek popravil? ga ima zdaj normalno notri, tako kot mora bit? kolko časa je to trajalo?

bom šla vseeno v ponedeljek do pediatrinje, da bom bolj sigurna....

hvala obema za odgovore!

Tudi pri nas je bil na začetku včasih normalen potem se je pa izbočil. S časoma pa je bil vedno več časa ven. Kupili smo en poseben lepilni, da mu je zdržalo dan ali dva in popek je bil v mesecu ali dveh že ok. In od takrat ima čisto lep in normalen popekuser posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
15.3.2010 6:40:39   
Zala01
Maycica, prepričevala me je za en ležalnik od Baby Bjorn, ki pa ni na baterije in je čisto mehanski, se mora sam dojenček premikat, da se zaguga. So pa po njenem mnenju ti ležalniki najboljši in kao otrok je lahko noter do 2. leta starosti. To so zame neumnosti, sej če iz izkušnje s 1. sinčkom povem, ko se enkrat začne otrok plazit, ni šanse, da obsedi v kateremkoli stolčku, še manj gugalniku. Pa še rekla mi je, da so vse te lučke in igračke en živi kič...očitno je mojemu mišku ta kič všečuser posted image ...
Je pa tudi moj možek najprej malo pisano gledal, zdaj pa ne reče besede več, ko vidi, da mu ga ni treba več guncatuser posted image ...

< Sporočilo je popravil Zala01 -- 15.3.2010 6:41:38 >

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
15.3.2010 10:11:02   
ellie
Moj mali se pa zdaj igra v ležalniku...je čisto navdušen nad tistimi igračkamiuser posted image

Tiste, ki imate občutek, da izgubljate mleko...res probajte polento. Jaz sem jo jedla v soboto zvečer in potem ponoči sem se zbudila s čisto premočeno majico in lužo pod sabo. Res neverjetno, kaj dela ta polentauser posted image  mali pa itak čisto navdušen.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
15.3.2010 10:20:01   
Zala01
Moj mišek je pa pravkar zaspal noter, v gugalniku..kakšen blažen miruser posted image .

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
15.3.2010 10:22:52   
Zala01
Marijaa, kako je s starejšim sinčkom, je že doma? pošiljam ti pikapokeuser posted image , da bi se čimprej ubogec pozdravil.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
15.3.2010 10:43:25   
majčyca
Zala01 - očitno so si moški pri takih stvareh kar podobni user posted image grem tudi jaz jutri po ta gugalnik. Že komaj čakam, da bom dala Pio noter in da vidim njeno reakcijo user posted image bom poročala kako ji bo všeč user posted image

Sma pa midve danes imele malo bolj čudno noč. Prvič se je zbudila ob dveh zjutraj, ker je bila lačna in sem jo nahranila in mi je kot ponavadi zraven že zaspala. Takoj ko pa sem jo odložila v posteljico, pa je kar veliko mleka bruhnila, tako, da je bila kar cela posteljica mokra, seveda pa tudi Pia. In ko sem jo dvignila iz posteljice, se je še tako pokakala, da sem jo morala celo umit in preoblečt. Potem pa je trajalo še dodatno uro, da je zaspala nazaj user posted image potem je lepo spala spet do sedmih, se najedla in zaspala nazaj user posted image zdaj pa spet spi in sicer na najini postelji, ker sem morala vso njeno posteljnino in tudi nepremočljivo podlogo oprat, ker je bilo vse umazano od tistega bruhanja.

Jutri pa imava spet pravi izlet, moram jaz na Ptuju kar nekaj stvari uredit in nakupit in pa 2. posvetovalnico imava, da vidim koliko je zrastla user posted image gre pa moja mami zraven, da bom jaz lahko v miru uredila tiste stvari, kaj pač moram user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.