poopek
|
dobro jutro drage moje, kako ste spale? mi smo zadovoljivo. alex tudi pri nas ne moremo uvest neke rutine, naša po kopanju je včasih malo zaspana, vendar redko kdaj... zvečer ne more zaspat, zelo zelo redko zaspi ob 22, največkrat jo po tej uri ujčka očka, jz pa čepke not v ušesa pa za dve uri spat... pol jo pa jz prevzamem, da se moj naspi za službo. pa ni nič povezano al spi čez dan dosti, ali ne, enostavno ko pride noč je čukec . je res, ko sem bla še noseča, je od 21-23 bla najbolj aktivna, morebiti povezano s tem :) sicer bi tudi jaz zelo rada neko rutino, vendar je ni na žalost. spi pa še zmer največ 3 ure skupi ponoči. dojenje: ja jz sem tudi mislila, kako je dojit najlažje vendar ni... no, če lepo ziza, jo ne matra nič je kul, ampak ko so krčki... bradavičke mi čist razvleče :) njej ni nikoli dovolj! hehe, jo mam kr na 1,5h na zizi, odkar dobiva te AD3 pa tud na manj, seveda da se potolaži.. sam upam, da čimprej mine te 3 mesece, pol se tolažim bo lažje obema. čaj: se strinjam z naty_ko. majčyca naša vleče flaško ko zmešana, ne glede al je sita, al lačna, al tečna, al zadovoljna... zmer je aktualen tudi čaj. pravi jedec je ta moja mala. dude pa ne in ne... velikokrat sem mislila, da ni mleka, vendar kadar jo odstavim, ma mleka polna usta, pa tud teče mi iz dojk velikokrat, teža pa tudi napreduje :) mam pa eno flaško, ki sem jo kupla v ikei za 1 euro, še čist na začetku nosečnosti, sam tako iz gušta , sem rekla bo mela mala za igrat se, pa ji dam kr tisto. lepo se prekuha, cucelj je super, njej pa tudi všeč. zdej sem ji začela dajat več čaja v 12 urah, ji dam tudi do 200ml, odvisno koliko je budna. dajem ji bioval iz lekarne, mešanica kamilice, janeža, kumine... se nič manj ne doji, mi pa zelo prav pride, če je recimo tečkasta na sprehodu, al pa ko mam obiske, pa mi ni glih za vsak njen jokec jo it tolažit z zizo. mi gremo pa danes v ljubljano malo v supernovo, upam, da naša biba prestane prvi večji šoping . do zdej sva ble sam v merkatorju, pa kiku :) lep dan vam želim! pr nas je že taki sonček!
|