|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
12.3.2010 10:22:04   
grahek85
Živjo!

Mi smo meli pa danes ponoči malo panike user posted image . Mali je ob pol 4h zizal in ne vem, kaj mu je blo - ko da ne zna vlečt. Pojedel je polno zraka in ful mleka mu je šlo v sapnik tako da je ratal ves rdeč v obraz in komaj je dihal. Najprej sem mislila, da se mu je spet samo zaletelo in sem ga dala kot za kupček podirat, sam kar ni mogel polno vdihnit, jaz pa itak panika... Se je še moj zbudil, sam potem je pa mali le začel počasi normalno vdihovat. Potem sva se previla in spet šla zizat. Je blo v drugo veliko boljše. Nimam pojma, kaj mu je blo user posted image Sem bla pa jaz čisto preč in sem ga potem še dolgo gledala, ko je že spal, če vredu diha.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
verjetno moral delat od 7h do 19h vsak dan

Mi je kar znano ja. S tem da moj odide zjutraj ob pol petih, domov pa pride večer ob osmih. Vozi pa se v Lj (iz Prlekije). Dela pa na tem zdaj že milijonkrat omenjenem stadionu v Stožicah. In ko zvečer pride domov se naje, umije in gre spat. Sem tudi jaz za vse sama.

Uf, ta je pa kruta user posted image Je gradbinec, a ne? Vsi bi mel sam čim prej vse zgrajeno, da pa mora bit pol folk praktično doma na gradbišču pa noben ne študira... Pa ne bi rekla, če bi se služili neki bajni milijoni. No ja, saj se, samo ne za tiste na gradbišču user posted image Meni se je ful težko privadit na razmere v tem poslu, mi je čisto mimo. Moj je pa že vajen, ker ma fotra in oba brata v poslu, tako da ga nič več ne preseneti.

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Jaz sem si pa sedaj vmes lase pobarvala, 11 let sem bila zaprisežena blondinka, sedaj me je pa po porodu nekaj pičilo, sem se kar na rjavo pobarvala doma in sedaj sem kupila še temnejšo čokolada barvouser posted image . Grem sedaj sprati da vidim kaj bouser posted image . Če že jesti ne smem čokolade da jo imam vsaj na glaviuser posted image user posted image user posted image

Mmmm, fina barva user posted image user posted image user posted image Jaz bi tudi morala do frizerke. Predvsem na striženje, ker mam grivo dolgo že čez pol hrbta. Barvala se pa verjetno ne bom več. Mogoče kake pramene za osvežitev, več pa ne. Mi je po 11-ih letih končno dojadilo.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 12.3.2010 10:23:25 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
12.3.2010 11:33:11   
kimsy
Sm vas prišla spet malo pozdravi! Mate same dobre teme! :)
KOPANJE - mamo mo vsak večer, dvakrat tedensko z milom, drugače samo voda, no razen rito mal z milom umijem, da nima vonja po urinu. Imava pa ritual, kopanje okoli osmih zvečer, vzame mi cca 10 min, potem se še podojiva in spanje. V posteljo gre skoraj vedno budna in se potem sama uspava.
OČI - našega tud skoraj nikoli ni doma. Zjutraj vstane okoli pol petih, zvečer pa pride šele okoli devetih, desetih, tako da sva večino časa kar sami. Sam se človek navadi, pa še preden sva se odločila za otročka sem vedela, da bo tako. So pa nedelje samo naše.
DOJENJE - midve se tudi samo dojiva in sm skoz v strahu če ima dovolj mleka ali ne. Nikoli ne vem, koliko poje, Ponavadi je gotova v 6 min, potem se pa samo nekaj afna, ampak dokler mi spi dopoldan vsaj eno urco, pa 2 popoldan, bom kar vztrajala, ponoči pa vstaneva 2x okoli dveh in pol šestih.
MMMojca - noben te ne bo obsojal, če ne gre ne gre. Brezveze, da si nervozna in otroček nervozen, pa da pol dneva samo jesta in podirata kupček. Lej, vsi otročki zrastejo, pa naj bodo hranjeni po flaški ali joški.
Žaži - človek more bit kar pogumen, da se iz blond pobarva na rjavo. Meni je to uspelo 2x, sam sm spet prešaltala na svetlo rjave pramene. Pa je brezveze, k mam skoz isto frizuro. V torek imam frizerja, drži pesti, da se opogumim za spremembe!
Isabelle - če se prav spomnim, si enkrat tarnala čez partnerjeve starše. Ko sm te brala sm sebe našla noter! Ampak jst sm se opogumila in nardila red. Najprej sm povedala mojemu, potem pa še tašči.In ne boš vrjela, dva dni je bil moj surlast, pa se je umiril, tašča pa je še vedno užaljena, ampak imam pa vsaj mir!

Sm pa naložila a ne?
nč držite se, pa uživajte na sončku!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
12.3.2010 12:01:52   
Žaži
kimsy, saj sem menda ene 3 leta zbirala pogum za spremembo barve, tako da mi ni ravno za čestitatiuser posted image . je pa super izpadla, se splača kak € več za barvo dati in je potem res takšna kot na škatli.

Čez pol ure grem na depilacijo celih nog in bikinija, prvič po porodu, boli me že sedaj samo misel, kaj šele bouser posted image .

Mi imamo pa atija morda enkrat na mesec kak vikend, sem sama z dvema otrokoma in furam, tako da vse se da kar se hoče, konec koncev pa kaj mi pa drugega preostaneuser posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
12.3.2010 12:52:13   
Oren
Mi smo včeraj bili na drugi posvetovalnici in smo veliki 55,5cm težki pa 3700g. Sicer je med lažjimi ampak smo lepo napredovali od porodne teže ki je bila 2360g.
Glede dojenja: jaz si že skoz črpam ker naša pupika enostavno se noče dojit...in vedno vidim koliko mleka si načrpam in me to čist psihira. Takrat ko si ga majn sem čist pobita in takrat ko si ga več sem pa srečna. Sita sem že tega trepetanja pred to izgubo mleka...na čase me kar prime da bi pumpico enostavno vrgla v koš in kaj bo bo. Mene to dojenje že od začetka nervira in mi je na čase prav grozno.
Kopamo se vsak dan se mi zdi da se ritka pa lulika lepo umijeta.
Glede hujšanja....mi je ostalo kakih 4-5kg, ampak se ne sekiram. Sem kako leto pred nosečnostjo shujšala za 18kg, tako da mislim da ne bo prtežko. Sem celo nosečnost telovadila, zdaj pa lepo naprej...

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
12.3.2010 13:14:08   
Zala01
Živijo, mi smo danes z 2. posvetovalnice, bom kasneje mere napisala, ker jih ne vem čisto točno na pamet. Je pa rekla, da ima kilažo in velikost za 3-mesečnega dojenčka in ne 2-mesečnegauser posted image . Ja, končno imamo enega otroka, ki ima apetit. S prvim sinčkom se še zdaj borim, da karkoli spravi v usta, sej ne da je izbirčen, samo zgleda kot da ne rabi hrane in ja, je kot trlica.

Tudi jaz sem cele dneve sama brez mojega možeka, od doma gre ob pol šestih zjutraj, pride pa od devetih do desetih zvečer domov. Sem mislila, da sem edina v tem položaju, pa zdaj vidim, da vas je kar nekaj, pa se ne bom več smilila sama sebiuser posted image . Včasih sem zvečer kot cunja, ker je starejši sinček kot živo srebro in pride dan, ko komaj sfolgam oba.

Kopamo se mi čisto vsaki večer, je postalo del rutine, pa tudi jaz imam boljši občutek, da mu tako ritko boljše umijem. Pa tako mišek uživa pri tem, da bi mi bilo škoda, da bi mu to vzela.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
12.3.2010 13:16:15   
Isabelle
Js sem si na začetku tudi črpala mleko ker sem ga mela tolk da bi lahko dvojčke nahranla in mi je še zdaj žal da nisem mogla dojit.Mala je bila prelena, v bolnici se je dojila, ampak je popila premalo in zaspala in pol so ji tam dajali po flaški in se je razvadla.Doma je šla s težo dol ker se pač ni dovolj podojila in mi je patronažna svetovala da si stiskam in pol se je pa sploh še bolj razvadla in ni tela na joški niti 1x povlečt.In s časom mi je to črpanje postalo utrudljivo in lahko bi cele dneve samo črpala, jo hranla in podirala kupčke.Tko da sem potem zmeri manj črpala in mleko je usihalo.Žal mi je, ampak nimaš kaj.Če otrok ne dobi maminega mleka še ne pomeni da bo z njim kaj narobe (js sem tudi zrasla ob AM in mi nič ne fali, nikoli nisem bila nič bolana kot majhen otrok) in tudi me se ne smemo zaradi tega preveč sekirat.

Danes sem našo punco peljala slikat za osebno in je vse prou lepo prestala.So ji ble vse tiste lučke in bliskavica od fotoaparata tako zanimive da je mela očke ku sovica. user posted image Najprej je fotograf rekel naj se usedem in jo držim pred sabo, sam je mela preveč glavico sklonjeno in pol jo je dal na tla na eno rjuho in lovil glavico ker je gledla na vse strani user posted image in na koncu je uspelo.Hvala bogu.user posted image Drugi teden pa ji grem osebno naredit.

Zgleda da jo je poziranje utrudlo user posted image in zdej spi, grem js nekaj pojest, ko se zbudi jo pa nahranim in greva vn ker je super vreme.Pa za vikend bo tudi lepo.user posted image

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
12.3.2010 14:21:30   
somic

somic, za trebuh samo trebušnjaki pomagajo in ja, tudi jaz sem prelena za njihuser posted image user posted image

user posted image jaz tudi. Me sprejmeta zraven?user posted image

seveda, dobrodošla user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
12.3.2010 14:32:12   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: somic

somic, za trebuh samo trebušnjaki pomagajo in ja, tudi jaz sem prelena za njihuser posted image user posted image

user posted image jaz tudi. Me sprejmeta zraven?user posted image

seveda, dobrodošla user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
12.3.2010 14:49:24   
Ksantipa77

Tak, zdaj pa še mojemu do konca porihtam farmo, mojo sem že prej, potem pa grem spat.

Lahko noč.

A špilaš na FB-ju?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
12.3.2010 14:57:05   
Zala01
No mere mojega miška, če bo katera me vstavila v seznamček:

1. posvetovalnica: 4355 g, 54cm
2. posvetovalnica: 5905 g, 58cm

Aja, pa cepila sem ga danes proti rota virusu, je kar lepo spil svojo dozico cepiva, pol je pa celo pot domov mi jokal v avtu, ker on bi šeuser posted image ...

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
12.3.2010 15:24:50   
Zala01
.

< Sporočilo je popravil Zala01 -- 12.3.2010 15:26:22 >

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
12.3.2010 17:12:44   
ellie
Moj mali pa danes že skoraj cel dan spi. Ponoči ga je spet mal prebava matrala...dokler se ni zjutraj fino posračkaluser posted image  zdaj je pa pravi zaspanec. Da imam kar slabo vest, ker se nič ne ukvarjam z njim. Ampak kak ga dam v ležalnik že spi. Mi je pa zato uspelo celo stanovanje generalno ščistituser posted image  pa kosilo v miru skuhat in pojest...pa perilo perem. Pa z vozičkom sva šla do trgovine. Kar uspešen danuser posted image  Zdaj bom pa še jaz šla malo v vodoravno, dokler oči ne pride domov.

V nedeljo pa gremo prvič na "dolgo" pot. Gremo v Kočevje po dolgem času...tak da nas čakata 2 uri vožnje. Ampak komaj čakam, ker jaz že proti koncu nosečnosti več nisem šla nič na obisk dol...ker nisem mogla tak dolgo v avtu sedet. Prej pa sva vsak vikend preživela tam..

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
12.3.2010 17:15:32   
somic
sem začela pisat post že zjutraj, pa je danes patrik tako živahen, da je groza, sicer je to lepo videt, ampak sem si danes zadala toliko enih opravkov, da je groza in seveda, patrik protestira. potem so bili pa še nenapovedani obiski, kar je bilo lepo, potem naju je pa še oči prišel pogledat iz portoroža user posted image user posted image user posted image se je odločil na hitro, ker je začel z delom šele ob 15.00, pa je prišel na "kavico". sama presenečenja danes.

zdaj sem pa ko ena cunja. jutri dobim obiske iz obale, pojutrišnjem pa iz španiji, pa moram še kaj pripravit, da ne bo ravno prazna miza.

kopanje in umivanje, pri nas je to ustaljena rutina. v kolikor se ne kopava, to je pribljižno2-3x na teden, se pa umijeva cela, potem dobi flašo in potem spavanac! vsak dan ob pribljižno enakih urah

patrik je pri nas rezultat pazi metode in to na podoben način kot žaži jaz naravno niti naj ne bi mogla zanosit...

mmmojca, tole enourno hranjenje je muka. vem kako sem se jaz matrala na začetku, ampak sem vstrajala samo en mesec. je bilo pa tudi tako, da sem imela nekaj malegaa mleka samo v desni, v levi pa popolnoma nič. in od kar se hraniva samo z aptamilom, je moje življenje manj stresno user posted image

žaži user posted image user posted image user posted image super sprememba. si zadovoljna? kaj bo rekel tvoj? jaz kljub vsemu ostajam na črni, sem pa bila že živo rdeča, kar precej časa in pa čokoladno rjava z zlatkastimi prameni (to je bilo takrat, ko sem sklenila, da se bom zresnila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa seveda ni bilo nič od tega). vedno pristanem nazaj na črni, tako, da se niti ne bom več trudila menjat. se moram pa tudi jaz pobarvat, da ne bom ravno za krst imela polno srebrnih nitk za dodatek na glavi user posted image user posted image user posted image

oren, kaj si pa delala da si shujšala 18 kg??? hitro recept user posted image user posted image

končno je patrik zgubil svoje moči, grem probat še jaz malo, drugače bo težka

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
12.3.2010 20:25:54   
Anonimen
Hojla!

Danes je bil pa lep dan. Dopoldne sem celo stanovanje pospravila, posesala, po tleh pomila, skuhala kosilo, vse, potem sva šla z user posted image  na uro in pol dolgi sprehod po sončku, je blo super. In zvečer smo se celo kopali. Je pa spet jokcal ko dež. user posted image user posted image user posted image  Ne vem a mam prenizko banjico al kaj (na 2 stolih). Ne vem, kaj je narobe. Gleda me direkt v oči, joka kot dež in se boji, da ga ne bom spustila, boji se vode, groza res.

Sem mu pa danes dala samo eno kapljico AD3 in je bil zlat, nič krčkov. Jutri dam 2 kapljici in me je že zdaj strah... Ampak kot zaenkrat kaže, je najverjetneje kriva repa...Bomo videli, bom poročala.

Glede dojenja in usihanja mleka, jaz se bom še vedno trudila, čeprav vidim, da dojenje ni tako izi, kot ene pravijo, samo joško ven, pa je. Je cela umetnost, tudi moj user posted image  se hoče določene dneve skoz dojit (danes na primer ne), skoz imam paranojo, da nimam dovolj mleka in user posted image  je ful navezan na mamo in ta se posledično ne more premaknit. Je pa to res ena najlepših izkušenj po drugi strani, ko imaš občutek, da lahko sama nahraniš otroka in ko ti zadovoljen zaspi v naročju, to je neprecenljivo, vsaj meni, res. In odtehta vse težave pri dojenju. Je pa res, da so še vsi zrasli in nima nobene veze AM ali ne.

Danes sem obe dudi vrgla stran!! Zalotila sem se, da mu tlačim to dudo v usta kot zmešana ko joka in da jo sploh ne mara, potem jamra z njo, no včasih pa ga duda res potolaži, ampak to je redkost. Pa še ena prijateljica mi je rekla: saj na začetku je nočejo, pol se pa navadijo! Halo, jaz nočem mojega user posted image  navadit na nekaj, da bo ratal odvisen od tega, samo zato, ker hočem tisti trenutek mir, da ne joka. No, ne vem, to je moja percepcija, bomo videli, če ne bo preveč krize. Kakšen dan-dva pričakujem, da bo, potem pa bom magari šla po novo, če bo res sila. Ampak če sfolgamo brez, bom najbolj vesela.

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
12.3.2010 20:42:11   
ellie
KiA*** pa maš občutek, da se res vode boji? Mogoče pa mu je kaj neprijetno. Temperaturo vode imaš ok? Kaj pa, ko ga je patronažna kopala...je blo ok?

Moja mami je Aneja tud na vsak način hotela z dudo tolažit...čeprav sva midva bila ful proti. In potem se ji je dvakrat začel ful "davit", ko mu jo je dala v usta. Tak da je sama potem rekla, da mu je več nikoli ne dauser posted image  Jaz sem tud proti temu, da se otročka navadi na dudo...ker je ne rabi. Samo še ena dodatna zadeva pri odvajanju je potem.

Pri meni je pa zanimivo to...da sem vedno govorila, da ne bom dojila, ker mi ni do tega...pa da tako sigurno ne bom imela mleka, ker ga moja mami tud ni imela. Pa se je vse obrnilo. Dojenje nama je steklo takoj, ko so mi ga prvič pristavili...in od takrat je pri nama dobesedno tak...joško ven pa jeuser posted image ...čisto brez problemov. Sem si pa danes spet skuhala polento za večerjouser posted image  da vidim, če res učinkuje.  

Me pa danes kar malo skrbiuser posted image , ker je Anej toliko spal...tud zdaj zvečer mi ga ni kaj ekstra uspelo zbudit (edino, ko je kakal, je bil buden). Tak da sem ga kar v spanju preoblekla v pižamo in zdaj spi dalje v svoji posteljici. Joj...vedno me nekaj skrbi...in mi ni ok. Če premalo spi...če preveč spi..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
12.3.2010 20:51:32   
somic
prej sem se pohvalila, da se je moj malček spravil pančkat... no, ko sem zaklučila s pisanjem posta se je že zbudil in bil ves energičen, ajz pa komaj že gledala. saj ne, da bi bil kaj tečkast pa da bi jokcal, pač bil je zbujen do zdaj!!!! od 13.00 pa do zdaj popolnoma brez spanja??? halo... no, ok, vmes je za kakšne pol ure zaprl učke to je bilo vse.

grem zdaj še jaz, ker komaj gledam že. upam, da bo noč ok

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
12.3.2010 21:00:17   
Anonimen
Jaz vedno bolj opažam, da je pri temu mojemu dojenčku vsak dan malo drugačen. En dan več spi, drug dan nič ne spi, potem spet en dan bi se ful dojil, drug dane ne toliko. Skratka pestro, pa ni nič narobe.

Glede vode - je ok (imam termometer). Pri patronažni je tudi jokcal. V sobi je toplo (imava dodaten radiator samo za to). V vodo ga dava v tetra plenici, da je "na varnem". Ah, ne vem...

Glede dojenja - ellie, imaš prav, enim gre dojenje res kot po maslu. Zdaj pa počasi spat.

Aja, pa še to. Danes sem ga po kopanju nahranila in sem ga dala prvič nasploh spat samega v svojo posteljico (drugače grem vedno tud jaz spat - čeprav vedno spi v svoji posteljici). In spi! Sam! Upam, da to uvedemo user posted image

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
12.3.2010 21:21:42   
majčyca
Eno vprašanje za tiste ki samo dojite - vaši user posted image sprejmejo čaj ali karkoli drugega preko flaške? Jaz namreč poskušam dat Pii čaj na flaško in mi jo ven pljuva in je sploh noče sprejet. Imam pa eno od Tomme Tippe in eno Nuke in nobene ne sprejme. Bom pa v torek verjetno kupila še eno Aventovo. Kakšne so kaj vaše izkušnje s tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
12.3.2010 21:23:32   
alex17
čau, samo en kratek pozdravček ker smo že kar pozni, pa se morva z Ianom še umit, nam ni zneslo prej, čeprav bi tud rada bolj red uvedla za to umivanje in kopanje. čeprav pri našem je tako, da sploh ni nujno, da ga kopanje kaj umiri in potem prej zaspi-kak dan ja, drugič spet ne in je potem ves brihten ali celo tečkast, tako da po moje pri tako malih user posted image težko govorimo o redu... se mu bolj prilagajam, oziroma včasih tud nama...

sicer pa je šoping super uspel, mali je bil priden, nekaj časa pančkal v vozičku, nekaj časa zvedavo opazoval ven, malo ga je pa tud oči v naročju nosu da si je lahko še bolš vse ogledal user posted image   previla sva se v previjalnici v Supernovi, res je čista, je bil pokakcan do sredine hrbta in sreča, da sem imela s sabo še za preoblečt. dojila sva se pa kar v avtu, mamo velik placa, čeprav bi se čisto kamot tudi tam. in smo nabavili veliko za tamalga (nočne pamperske da probamo, nekaj kompletov bodyjev, luštno kapico, kasete za koš za plenice) in naju, tako da je mami prav happy user posted image user posted image user posted image   smo pa prestavili nakup kengurujčka in avtosedeža za kak mesec, je itak še čas...

mi pa mamo očija kar dost doma, sicer dela vsak dan drugače ker je na železnici, samo če gre že ob 3h zjutraj, je potem tudi že kmalu doma in obratno. pa precej dni je frej, včasih tud po 4 dni skupaj user posted image   samo zdaj se bo začelo spet delat na hiši in ga bomo manj videli, no razen če ne bova še midva z malim tam ko bo topleje. ste res dobre tiste, ki ste večinoma same! user posted image
lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
12.3.2010 21:24:53   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Eno vprašanje za tiste ki samo dojite - vaši user posted image sprejmejo čaj ali karkoli drugega preko flaške? Jaz namreč poskušam dat Pii čaj na flaško in mi jo ven pljuva in je sploh noče sprejet. Imam pa eno od Tomme Tippe in eno Nuke in nobene ne sprejme. Bom pa v torek verjetno kupila še eno Aventovo. Kakšne so kaj vaše izkušnje s tem?

kakor kdaj, če je res lačen, potem zelo vleče, sicer pa ne preveč. imam pa TT flaško. dudo pa tudi samo, če ga krči matrajo, sicer ni preveč zainteresiran.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
12.3.2010 21:29:34   
alex17

Čez pol ure grem na depilacijo celih nog in bikinija, prvič po porodu, boli me že sedaj samo misel, kaj šele bouser posted image .

upam, da je blo za zdržat!! user posted image jaz sem tud bla včeraj, samo stegna in pod nosom, pa je kar bolelo, samo se splača stisnit zobe ker je potem mir kar lep čas user posted image pred dopustom bom šla pa še na bikini predel user posted image   nikol več pa na brazilsko depilacijo, enkrat je blo čist zadost!! user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
12.3.2010 21:29:37   
marijaa
Jao mi imamo pa celo štalo, so tastarejšega v bolnici zadržali, ker ima tako hud bronhitis, sploh ne more normalno dihat, mu hrope.  Kašlja neprestano,izkašljat se ne more, ful je bogi res.Sem ga danes dopoldan peljala na inhalacijo,  in mu ventolin sploh ni prejel, zato je bil sprejet. katastrofa! Spat ne more! Sem mu malo prej mogla po telefonu brat pravljico. Zdaj dobiva inhalacije na 4 ure. Sum pa je tudi na oslovski kašelj. Zdaj je moj zraven njega v bolnici, kaj bo pa od pondeljka dalje pa nimam pojma. Jaz dvojčkov samih ne morem pustit, oziroma jih zraven vzet. Že včeraj zvečer je moj peljal Patrika k dežurnemu, danes pa sem ga mogla v laboratorij in k njegovi zdravnici, pa sem imela dvojčke zraven, ker je tudi tašča bila v službi. Bolniška mojemu ne pripada a ne, zato, ker sem jaz na bolniški, pa sploh se mi zdi, da ne, ker je v bolnici. Mu je ena medicinska sestra svetovala naj vzame kar dopust. To je glupo do amena.
hujšanje Ko bom nehala dojit, bom šla na ločevalno dieto.
Ostalo pa nisem prebrala, da bi komentirala.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
12.3.2010 21:32:24   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Živjo!

Mi smo meli pa danes ponoči malo panike user posted image . Mali je ob pol 4h zizal in ne vem, kaj mu je blo - ko da ne zna vlečt. Pojedel je polno zraka in ful mleka mu je šlo v sapnik tako da je ratal ves rdeč v obraz in komaj je dihal. Najprej sem mislila, da se mu je spet samo zaletelo in sem ga dala kot za kupček podirat, sam kar ni mogel polno vdihnit, jaz pa itak panika... Se je še moj zbudil, sam potem je pa mali le začel počasi normalno vdihovat. Potem sva se previla in spet šla zizat. Je blo v drugo veliko boljše. Nimam pojma, kaj mu je blo user posted image Sem bla pa jaz čisto preč in sem ga potem še dolgo gledala, ko je že spal, če vredu diha.

to se je tud nam že parkrat zgodilo, sicer ni ratal ravno rdeč v obraz, je pa lovil sapo in sem se tud ful ustrašla in ga narahlo tolkla med lopaticami pa naprej nagnila, da je lepo zadihal. naš tako hlasta včasih, da se mu to zgodi user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
12.3.2010 21:34:05   
Anonimen
Glede čaja pa to - meni je pediatrinja rekla, da ne rabi ničesar, če je dojen....Zdaj pa ne vem user posted image  

(odgovor članu alex17)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
12.3.2010 22:02:47   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

kakor kdaj, če je res lačen, potem zelo vleče, sicer pa ne preveč. imam pa TT flaško. dudo pa tudi samo, če ga krči matrajo, sicer ni preveč zainteresiran.

Pri nas je podobno, če je Tian lačen pije čaj, še raje vodo, če pa ni pljuva ven, Alina pa se najprej dere in noče cuclja sprejet, a če vztrajam oziroma vidi, da v tistem hipu, recimo sredi Inter spara zize ne bo, začne hlastno vlečt. Več kot 50 ml na dan ne dam,če smo doma nič ne dam,d3 kapljice pa splahnem kar samo z žličko vode, Dude Tian videt ne more,v tisti sekundi frči iz ust, Alina jo pa ljubi, joj jaz ji kar dam, ker drugače se bi ona kar na zizi afnala, pa vse čas nekaj jokca. Če ponoči dudo zgubi je glasen vik in krik, se mi pa vseeno zdi, da je to bolje kot palec

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.