Anonimen
|
Hojla! Danes je bil pa lep dan. Dopoldne sem celo stanovanje pospravila, posesala, po tleh pomila, skuhala kosilo, vse, potem sva šla z na uro in pol dolgi sprehod po sončku, je blo super. In zvečer smo se celo kopali. Je pa spet jokcal ko dež. Ne vem a mam prenizko banjico al kaj (na 2 stolih). Ne vem, kaj je narobe. Gleda me direkt v oči, joka kot dež in se boji, da ga ne bom spustila, boji se vode, groza res. Sem mu pa danes dala samo eno kapljico AD3 in je bil zlat, nič krčkov. Jutri dam 2 kapljici in me je že zdaj strah... Ampak kot zaenkrat kaže, je najverjetneje kriva repa...Bomo videli, bom poročala. Glede dojenja in usihanja mleka, jaz se bom še vedno trudila, čeprav vidim, da dojenje ni tako izi, kot ene pravijo, samo joško ven, pa je. Je cela umetnost, tudi moj se hoče določene dneve skoz dojit (danes na primer ne), skoz imam paranojo, da nimam dovolj mleka in je ful navezan na mamo in ta se posledično ne more premaknit. Je pa to res ena najlepših izkušenj po drugi strani, ko imaš občutek, da lahko sama nahraniš otroka in ko ti zadovoljen zaspi v naročju, to je neprecenljivo, vsaj meni, res. In odtehta vse težave pri dojenju. Je pa res, da so še vsi zrasli in nima nobene veze AM ali ne. Danes sem obe dudi vrgla stran!! Zalotila sem se, da mu tlačim to dudo v usta kot zmešana ko joka in da jo sploh ne mara, potem jamra z njo, no včasih pa ga duda res potolaži, ampak to je redkost. Pa še ena prijateljica mi je rekla: saj na začetku je nočejo, pol se pa navadijo! Halo, jaz nočem mojega navadit na nekaj, da bo ratal odvisen od tega, samo zato, ker hočem tisti trenutek mir, da ne joka. No, ne vem, to je moja percepcija, bomo videli, če ne bo preveč krize. Kakšen dan-dva pričakujem, da bo, potem pa bom magari šla po novo, če bo res sila. Ampak če sfolgamo brez, bom najbolj vesela.
|