Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:18:48
|
|
|
|
tasa_m
|
dober večer...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:21:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dober večer... Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:25:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dober večer... Nazaj. kontra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:25:24
|
|
|
|
tasa_m
|
kak ste drage mariborčanke? otrokci že pančajo, pa to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:28:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kak ste drage mariborčanke? otrokci že pančajo, pa to? hvala, kar ok...ti? Jan gleda Nodija, pol gre spat . Lija spi?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:30:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kak ste drage mariborčanke? otrokci že pančajo, pa to? Gre ven. Ne ker se je ob 18-ih komaj zbudil Ker je imel 2 urno seanso. Jezi atija.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:31:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca hvala, kar ok...ti? Jan gleda Nodija, pol gre spat . Lija spi? blo že boljše, ampak kaj bomo jamrali, nekaterim gre še huje kot nam. Lija spi že celih 15.min. ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:31:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Gre ven. Ne ker se je ob 18-ih komaj zbudil Ker je imel 2 urno seanso. Jezi atija.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:31:55
|
|
|
|
marta82
|
Čer.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:35:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Gre ven. Ne ker se je ob 18-ih komaj zbudil Ker je imel 2 urno seanso. Jezi atija. Sem istega mnenja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:42:55
|
|
|
|
tasa_m
|
oo Marta, kako si ti in Tinej?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:50:05
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:51:37
|
|
|
|
nebo
|
ČEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:53:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Nazaj. Si že na relax?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:54:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo ČEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!! Čer.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:55:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Nazaj. Si že na relax? hm..ne še.... Ma zjutraj sem bila v šoli,potem domov...dve uri sama s pupama....pa kosilo naredit na brzake,potem pa smo šli v europark malo... Zdaj bom počasi pospravila in se kar poknila v postlo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:56:05
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oo Marta, kako si ti in Tinej? Kar ok. Se še malo pobirava, je bil res svinjski virus, ampak še malo pa bova spet v formi. Pa ti?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 20:59:40
|
|
|
|
nebo
|
Marta daj ti povej recept za tiste tvoje ppp.....ne vem kako in kaj???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:00:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta daj ti povej recept za tiste tvoje ppp.....ne vem kako in kaj???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:01:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Samo res, kaj boste jutri kuhali? Mi bomo jutri za spremembo doma, ker gresta babi in dedi na roj.dan, tak da ned.kosilo odpade. Nimam pojma, kaj naj huham. Se mi piedinje svetijo, sam ne vem kaj naj pol Liji naredim
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.3.2010 21:02:08 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:03:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Se mi piedinje svetijo, sam ne vem kaj naj pol Liji naredim me razjasnite kaj je to?....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:04:07
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo res, kaj boste jutri kuhali? Mi bomo jutri za spremembo doma, ker gresta babi in dedi na roj.dan, tak da ned.kosilo odpade. Nimam pojma, kaj naj huham. Se mi piedinje svetijo, sam ne vem kaj naj pol Liji naredim a tak ti tudi veš kako je to na ppp...povej povej povej Mi gremo k tašči na kosilo, jaz imam pa jutri beljakovinski dan... meseka..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:12:12
|
|
|
|
tasa_m
|
piedinja je tortilja polnjena z bilo čem. Midva si narediva s sirom & tuno ali pa s šunko, sirom in gobicami. Pol zvijem vse skup, dam v pekač, gor dam malo sira naribanega in malo popečem. Aja, pa še omako dam v tortiljo..ponavadi kar salsa omako iz Špara.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:13:46
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m piedinja je tortilja polnjena z bilo čem. Midva si narediva s sirom & tuno ali pa s šunko, sirom in gobicami. Pol zvijem vse skup, dam v pekač, gor dam malo sira naribanega in malo popečem. Aja, pa še omako dam v tortiljo..ponavadi kar salsa omako iz Špara. aha to je to...ma sem lačna ...uffffff, njami.... kje pa imate Matcar, kaj dela?? pa Elevitka kje je??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:22:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo res, kaj boste jutri kuhali? Mi bomo jutri za spremembo doma, ker gresta babi in dedi na roj.dan, tak da ned.kosilo odpade. Nimam pojma, kaj naj huham. Se mi piedinje svetijo, sam ne vem kaj naj pol Liji naredim Tinej jih je z nama. Dam še zelenjavo not. Pa pico tudi je. Že kar nekaj časa. Drugače pa testo za pico razvalaš na čisto tanko (lahko je tudi drugo testo ampak midva kar tega za pico narediva) daš not kakčno om akico (lahko salso al pa pelate al pa kečap in majonezo pa kislo smetano...pač po želji) pa nariban sir, šunk al pa slanino al pa suho al pa tuno ipd (spet po želji) pa jaz dam kakšno papriko, koruzo, tudi rukola al pa blitva je fajn, lahko gobice,...kar imaš v hladilniku namečeš gor, lahko daš še začimbe (origano ipd) zaviješ kot palačinko in daš pečt v pečico. Take tadeve (pice, hamburgerje, ocvro...) mi včasih jemo, ko moj kuha in ima to ful rad. Npo saj jaz se tudi nič ne branim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.