|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
12.3.2010 21:35:33   
matcar
Babike moje,jez že komaj gledam v monitor.Grem še malo pred tv,se k mojemu stisnit,pa aji-aji!
Nočko vsem!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
12.3.2010 21:36:10   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mene pa zanima,kak bo Saš kaj to noč spal.Je bil včeraj pri tašči,pa 2 noči pred tem je tudi lepo spal.

bo spal enkratno, boš vidla.

Upajmo!user posted image

Bo,bo tak ko moj Luka. Upam vsaj. user posted image user posted image

Se boma ju3 menle!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
12.3.2010 21:37:08   
arabela*
grem tud jaz...moram jutri ob pol devetih že bit v šoli

nočkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
12.3.2010 21:39:27   
ly117
Nočko matcar in Saraya.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
12.3.2010 21:51:52   
tasa_m
večer!
Kako ?

Sem slike v album devala..saj jih je blo samo malenkost manj kot 150 user posted image user posted image

Zdaj pa sem prišla na hitro prečekirat kaj se dogaja..

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
12.3.2010 21:54:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: koala

tasa hvala, samo ne vrjamem dabo šlo tak hitro, sploh še enga študija se lotit, zraven službe, malega otroka in gospodinjstva (moj dela cele dneve) je misija nemogoče....

Imaš prav da je nemogočepočivat z majhnim otrokom, pa vrjema da kolikor so 2 letniki bolj zreli so tudi bolj trmasti (vsaj moj je taki). Upam da se križ čimprej porihta.
koala, saj imaš še čas...mi pe najmanj 2-3 leti nebomo imeli user posted image user posted image user posted image

Aja, sem pozabila na trmo..ja, to pa verjamem,da so lahko večji in trši oreh. Ojejuser posted image , kaj še nas čaka user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
13.3.2010 9:08:07   
botrca
user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
13.3.2010 9:08:52   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja, sem pozabila na trmo..ja, to pa verjamem,da so lahko večji in trši oreh. Ojejuser posted image , kaj še nas čaka user posted image user posted image

boš videla kaj te še čaka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
13.3.2010 9:12:59   
botrca
Zunaj je čudovito...user posted image  user posted image  user posted image ...končno malo sonca. Spali smo ok, zajtrkovala sva že tudi...kavo sem spila. En stoj perem oz. deko sem dala prat, pol posušit in malo na izi. Kosilo imam od včeraj, z Janom sva danes sama.

Včeraj smo se imeli čudovito. Šli smo v bumbar park, Jan je 1,5h užival. Pol na pizzo in liziko za sladico user posted image ...to je Jan dobil da ne bo pomoteuser posted image . Ko smo pa prišli domov je še celo flašo mleka spil. Zaspal pa v 15minutah. user posted image user posted image user posted image .

Bova šla malo ven, če bom sposobna hodit. Lep dan in se tipkamo kaj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
13.3.2010 11:46:40   
elevitka
DAN !!! upam da je tud tak toplo, kot je sončno user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
13.3.2010 12:37:18   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Midva sva ravno prišla iz sprehoda in ti povem, da je ful toplo.user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
13.3.2010 13:14:23   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Midva sva ravno prišla iz sprehoda in ti povem, da je ful toplo.user posted image

rej...prej je sijal sonček in je bilo super toplo.....

mi bomo verjetno šli malo v park popoldan...-user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
13.3.2010 13:21:10   
marta82
Bili na sprehodu, kak je pasalo po dolgem času. Se kar boljše počutimuser posted image . Grem kuhat - bom prvič naredila domače njoke brez jajc (upam da rata) pa smetanovo-sirovo omako in solato. Za jutri se je pa dragi javil, da bo naredil piadine. Njamsi.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
13.3.2010 13:50:58   
koala
Dan!

Saraya res ti ni lahko. Jaz sem bila z matematiko vednona VI! Je v redovalnici skozi bila športna napoved. Bljak sovražim matematiko. Imaš pa prav glede sladoleda pri tvojem satnju bi se ga jaz tudi izognila.

tasa saj mogoče pa Lija ne bo trmasta, pusti se presenetit.

matcar upam da ste spali.

botrca je križ vsaj znosen?

marta razsvetli me prosim, kaj boste jutri jedli?user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
13.3.2010 14:46:07   
arabela*
No...mamice...vaša mnenja in nasvet prosim...

Ali mislite,da je M dovolj stara,da se že sama vozi v Europarku(čarobni svet) po tistem toboganu?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
13.3.2010 15:56:38   
marta82
Koala podobna zadeva kot pica, samo da je zavito kot palačinka (imajo v kubanskih restavracijah, npr. Cantante).

Saraya to ti pa ne znam odgovorit, ker še nikoli nisem bila v te igralnici in ne vem kakšen je tobogan.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
13.3.2010 16:36:51   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ali mislite,da je M dovolj stara,da se že sama vozi v Europarku(čarobni svet) po tistem toboganu?

Moje mnenje: če sama kaže interes in se ne boji ne vidim zakaj je ne bi pustila samo. Probaj pa boš videla njen odziv.

Jan je prvič bil v bumbar parku pred 5 meseci (skoraj star kot tvoja) in ni hotel nikamor prav...razen na motor in opico...konja...tam ko se dajo žetoni. Nisva ga silila v nič...včeraj pa je bila čisto druga zgodba. Je obiskal in sprobal čisto vse. Sploh se ni bal in prav užival je. Pustila sva ga in bilo nam je super. Sva bila poleg ampak je bil samostojen.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
13.3.2010 16:48:56   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Moje mnenje: če sama kaže interes in se ne boji ne vidim zakaj je ne bi pustila samo. Probaj pa boš videla njen odziv.

Jan je prvič bil v bumbar parku pred 5 meseci (skoraj star kot tvoja) in ni hotel nikamor prav...razen na motor in opico...konja...tam ko se dajo žetoni. Nisva ga silila v nič...včeraj pa je bila čisto druga zgodba. Je obiskal in sprobal čisto vse. Sploh se ni bal in prav užival je. Pustila sva ga in bilo nam je super. Sva bila poleg ampak je bil samostojen.

ma fora je v tem...ja jo mama ko je pri njej v varstvu pušča samo ..pa veš da so full stopnice v štuk tja in jo tja pusti gor samo da gre do tobogana z A....pa je kar visoko tam gor .....ne vem no...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
13.3.2010 19:21:33   
tasa_m
tasa saj mogoče pa Lija ne bo trmasta, pusti se presenetit.
jaz se tudi tak tolažim user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
13.3.2010 19:27:12   
tasa_m
punce, kaj je vstopnina v Bumbaru?

Smo se nekaj pogovarjali, da bi jutri šli malo pogledat. Ampak če moram za Lijo ali pa naju plačat, pol raje ne grem in gremo v kak park malo.

Drugače, pa sva z Lijo danes šle na Lent malo pogledat račke in labode. Je bila tako smešna, ko ji ni bilo nič jasno, kaj to plava po Dravi. Se je full čudla user posted image user posted image
Pol sva šli na kosilo k babi in dediju, pol pa proti domu, ko sva se obe spočili (naspali) in najedle sladice. Je nardila babi taaak dobro potico, da sem mogla 3.kose požret user posted image user posted image

Zdaj pa se grem malo k ateju pa Liji stisnit. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
13.3.2010 19:51:53   
botrca

botrca je križ vsaj znosen?

ja, če lahko temu tako rečem...daleč od tega da je čisto ok...user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
13.3.2010 19:52:49   
botrca

Smo se nekaj pogovarjali, da bi jutri šli malo pogledat. Ampak če moram za Lijo ali pa naju plačat, pol raje ne grem in gremo v kak park malo.

ne rabiš nič plačat, ne za Lijo ne zase...do 2 let je zastonj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
13.3.2010 20:04:20   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
13.3.2010 20:06:30   
botrca
Čeruser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
13.3.2010 20:18:38   
tasa_m

ne rabiš nič plačat, ne za Lijo ne zase...do 2 let je zastonj.

user posted image user posted image user posted image
to se lepo bere user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.