|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
13.3.2010 9:52:59   
jona klara
urshy- hvala lepa za maco- res!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image no fajn, da si bolje, ne skrbet, se že slišiva, ni nujno, da danes ko boš imela čas...fajn, da si superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res noro, jaz že mislim samo na to kako bo, če uspeuser posted image user posted image ,v ponedeljek pa pade prva špikula, sem se odločila, da bom šla k sestri k mojmu dr., da mi ona da prvič, da ne bom kaj zasrala, sem iz tega sama, ampak, se mi zdi, da sem nekaj zabluzila kdaj točno moram tisti bat  ven potegniti....

rielka- ja jaz imam gonal f peresnik, zdaj pa ne vem točno, ponedeljek začnem, v torek spet  v sredo 17. 03. prvi ultrazvok,pa mislim, da ravno dela ob sredah uz tomaževič tako, da super...a v sredo preden grem na uz si tudi dam špikco ne?sej sem vedela, da bom vse zabluzila kar so mi povedali..

špica- tudi tebe je bilo lepo spoznati fajn, da si super a ti pa imaš uz šele čez toliko dni?

mojškra-lepo bodi na štajerskem, tudi jaz sem iz tega konca, kateri del štajerske pa si?lep vikend

baguškakaj praviš bova preživeli punkcijo, kdaj jo ti pričakuješ?

loremi-držim pesti zate,user posted image upam, da se vse uredi, imaš pa skozi malce težavice ne, saj boi bolje pol pa boš uživala v user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
13.3.2010 10:10:37   
Urshy78
jona klara, velja, se slišiva user posted image
najbolje da greš res k sestri za prvo špikico, da ne bo kaj narobe. jaz nisem imela peresnika, tako da ti tukaj žal ne morem nič pomagati.
glede UZ, ta teden jih je delal dr. Tomaževič, potem se pa menjavajo, vsaj teden je nekdo drug.
lep sončen dan želim user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
13.3.2010 11:12:42   
palcica_
Evo pupe moje, spet sem tu po 14 dneh bolnice user posted image .
Žal se meni zmeraj rado kaj zakomplicira in sem 14 dni nazaj zbolela - vnetje slepiča in ker še to ni bilo dovolj se je še mal zakompliciralo tako da sem 14 dni "uživala" v bolnišnični postelji. Sedaj sem doma in počasi okrevam, žal pa se bo s tem zavlekel tudi moj postopek. Vse je bilo zmenjeno za ta mesec, ampak žal moram v pon. klicat v LJ in vse skupi prestavit za kšna dva meseca.

Bom pa počakala toplejše dni in takrat napela vse moči da bo uspelo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
13.3.2010 11:28:50   
Rakica_80
Mojškra enako tebi želim lep vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Miklarom, ja ma upam, da se še kaj prej vidimo jaz pa ti, a ne? Maja meseca imava grande žurko na Kozjanskem ima da prideteuser posted image user posted image
Urshy78, uživaj in grej user posted image  na tako prelepem sončkuuser posted image
Loremi, madonaaa, ja pa kaj je sedaj to bilouser posted image  Ma samo da je mimo in da je vse vredu zuser posted image user posted image , ma ubošca ti meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šic šiiiiiic s temi izcedki in začni uživat vuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SEJ BO VREDU, VERJAMI V TOuser posted image
Jona klara, boš videla, kako se boš hitro navadila na špike špokeuser posted image
Palcica_user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti sedaj počivaj in se lepo pripravi na postopek, do tedaj pa si naberi čim več moči in dobre voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mesec ali dva je takoj mimo.
Uživajteeeee čez vikenduser posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 13.3.2010 11:29:26 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
13.3.2010 11:49:25   
Buska
ce katera potrebuje protibolecinske tablete naj mi pise na zs, jaz jih imam velik, razlicno mocne - dobivam jih na recept zaradi 5 operacij kolena in kadar je hudo, vzamem glede na moc bolecine :)  .. mam od tramala dalje ...

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
13.3.2010 11:51:24   
pupe
sranje, se je pa še pojavil glavoboluser posted image user posted image
no res upam da to ni slabo znamenje, ker že obupujem

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
13.3.2010 12:52:28   
womanpolice
Živjo, punce...

Sm še dolžna poročanje od včeraj. Še enkrat bi rada poudarila, da je odnos v MB sto in ena proti LJ!!! Pogovarjali smo se cca. 45 min. Vse sva lahk vprašala, vse nama je povedal. Vprašal me je kakšno stimulacijo sem imela v LJ (Sprafact in Menopur). Povedala sem mu, da sem skoraj vedno imela nekaj hiperstimulacije (katere ginekologi mi niso potrdili, le sestre na oddelku so vedno rekle, da očitno zaradi tko velikega trebuha imam hiperstimulacijo, in da je še to boljše za vgnezditev user posted image ). Ta zdravnik v MB je rekel, da velik oz. napihnjen trebuh je en od znakov hiperstimulacije, ker se v trebuhu nabere tekočina... Zato se je odločil (da glede na to, da sem imela vedno tko napihnjen trebuh, da ne bom dobivala tistih prvih špik user posted image )... Ker imajo v MB ženske razporejene v skupine, je bila marčevska skupina že čist polna, zato me ni mogel vrinit v postopek v marec (pa ravno zdaj ko imam user posted image ). Tko da me je dal v skupino april (user posted image dobim 8. aprila) in začnem jest "baby" tabletke in Tifol 7. dan po user posted image , in jih jemljem do 9.5.2010 Takrat pa moram poklicat v MB, da mi dajo uro za UZ 14.5.2010. Punkcija pa bo predvidoma 26.5.2010 (transfer pa 3 ali 5 dni po punkciji). Glede na to, da pa ima moj partner zelo slabe spermije in jih ima malo, je rekel dr. da naj 14.5. pride zraven mene, da se bo posvetoval z najinim dr. Reljičem, da bi vsakič, ko bi jst imela UZ, da bi on dal spermo, katero bi zamrznili, da bi imeli na dan punkcije več materiala. To bi res bilo odlično... V LJ nama te možnosti sploh niso dali nikoli.... In ker je to najin 4. postopek, je rekel da bodo vstavili 1 ali 2 (če se odločiva, da bodo vstavili 2, da v prvih treh postopkih pa vedno vstavijo 1) - seveda bova rekla za 2. Tko da, to je to... Aprila tabletke, maj nizek štart s špikicami.... Hja, nama je rekel zdravnik... "ja, po naravni tole res ne more uspet, ker jih je res zelo malo in so slabi, zato pa smo mi tukaj... Dovolj je en sam, katerega bomo dali v vašo celico, potem pa vas poslali v porodnišnico rodit user posted image ... Res, kapo dol, kak dobr in lep odnos imajo vsi v MB... Res ne morm prehvalit, ker res takšnega odnosa v treh letih nisva bila deležna v LJ (morm pa izzvzet sestre na oddelku, od s. Andreje do ostalih, ki pa so vedno bile super do naju)....

IN sedaj bova končnoooooooooo lahko določila datum poroke, saj ga prej nisva mogla, ker nisva vedela, kdaj bova v postopku, saj v primeru uspešnosti le tega, se ne bi rada poročila v prvih treh mesecih, ko je še bolj rizično (pe še cirklažo bodo mi delali zaradi kratkega materničnega vratu (2 krat so mi ga že rezali zaradi predrakavih tvorb)... tko da se bova poročila v prvem delu septembra.... joj, zdaj pa še vse uskladit, dobit vse... ajajaj... bo to enga dela...

MIKLAROM zelo mi je žal, da tokrat ni uspelo, imata pa še 4 zamrzjenčke... in bo zihr uspešno. Kdaj pa zdaj greš v nov postopek?

BEBIII.. Zdaj če sm prav razumela ali greš v MB ali se motim? Veš, ne glede na to, da si iz KP, v MB nimaš tko pogoste UZ kot v LJ, zato mislim, da je vredno poskusit v MB.... tudi če imaš takšno razdaljo....

Tkole, napisala sem kaj se je včeraj dogajalo in kdaj začnemo.... Morm priznat, da sm kr mal nervozna, moj pa je popolnoma prepričan, da bo v MB uspelo. Sm ga vprašala: "Pa kak si ti lahk tak prepričan, da bo tle uspelo?" on pa mi je rekel, da enostavno ve, da bo uspelo v MB... Joj, iz njegovih ust v Božja ušesa...

Danes in jutri v nočno, potem pa dva dni fraj....

Lep vikend vam želim, izkoristite ga maksimalno....

lp, wp

Neposredna povezava do sporočila: 1007
13.3.2010 13:41:26   
Fargesia
WPuser posted image user posted image user posted image   take novičke je vedno fajn brat! pa še čestitke za določitev datuma za poroko! user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
13.3.2010 14:21:57   
pupe
womenpolice, želim ti veliko uspehauser posted image
pa saj bo tudi meni uspelouser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
13.3.2010 14:24:55   
šopka
ojla trepetalke kako ste kaj? jst sem brez vsakršnih božjih znakov razen to da mi je ornk slabo in med nogami belina, joški jah no joški so ne... pupe in vrtnica kako sta ?

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.3.2010 15:19:03   
mojškra
POZDRAVčEK IZ PRELEPE DEŽELE ŠTAJERSKE-VSEM SOTRPINKAM user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, da sem rekla, da se ne bom javljala, ampak očitno ne morem brez vas.user posted image user posted image user posted image

Jona Klara - Hvala. Jaz sem Iz Maribora proti Bresternici do Selnice ob Dravi-približno 15 km ven iz MB. Pa ti?

Palčica-samo da si zdaj zdrava. Ko bo telo pripravljeno pa v nov boj, tako kot si rekla, ob lepih sončnih dnevih polna energije.user posted image

Loremi
- no samo da je vredu, ko sem brala sem se kar vstrašla. Upam da si ok. Koliko pa si zdajuser posted image . No samo da ste vi trije ok. Kaj so ti pa sploh rekli?  Ojoj, si predstavljam kako si bila v strahu, sem vesela da si ok, res ti želim čimbolj mirno nosečnost.

MATEJA 33- hvala enako, tudi jaz komaj čakam sonček, čeprav preveč vročine ne maram, tako pomlad in jesen sta pravšnja zame. Kako si ti drugače? Imaš kakšne znakce- mislim nosečniške ?

BEBI
- kako si kaj?

URSHY- kaj je ti user posted image ? Imaš že kakšne znakce zdaj ali še ti  sonček za zdaj da mir, in bo potem bolj razgrajal user posted image user posted image user posted image . Lepo bodi.

VSEM ŽELIM PRELEP PREČUDOVIT VIKEND
, POLNIH LEPIH MISLI IN POLNO POZITIVNE ENERGIJE. O grem malo v horizontalo, pri mami sem se tako nabasala domače hrane, da bom počla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 13.3.2010 15:25:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.3.2010 15:21:06   
baguSka
Jona klara - seveda jo bova preziveli... se vsaka jo je!? samo zadet se bo treba in bo... jaz jo pricakujem nekako v naslednjem tednu.. jutr zjutri mam ponovno UZ, tko da bomo vidli kako bo ati kej zadovoljen s stanjem v mojim jajcnikih... moram rect da mene ZE KAR ORNK matra vse skupi... zvija me, spika me, tisci me, joske me bolijo in ze dva dni mi tece neka bela tekocina iz noznice... user posted image user posted image a je to normalno!!??

palcica - joj ti mas enih tezav vidim.. samo da so te uspeli porihtat! tud sama sem bla operirana na slepicu, ampak ze ko sem bla stara 6 let in mi je operacija pustila kar precej posledic.. no, danes to baje operirajo ze malck drugace! samo da si zdej ok in da si doma, ker VEM da ni nic fajn lezat tam v tisih posteljah.. naj ti ta meseca cimprej mineta!!user posted image

pupe - ne obupuj!! verjamem da ti je tezko, ampak dokler je belo imej upanje!!user posted image

policajka - full lepo in cestitke za poroko!! to je res neki full lepega.. no vsaj zame je blo, ker nisem mela dosti priprav.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.3.2010 15:22:05   
baguSka
O lejo lejo naso nosecko... lepo da si se oglasila!!user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.3.2010 15:23:26   
pikovit
WP superca,kolk sem vesela.Boš videla da bo sedaj ratlo.Se strinjam z tvojim odočim možekom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.3.2010 15:24:27   
baguSka
Loremi - user posted image samo da je vse OK in da se to ne bo vec ponovilo!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
13.3.2010 15:24:40   
pikovit
Baguska sem v mislim s tabo user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
13.3.2010 15:25:05   
baguSka
O poglej kdo se je javu!! Pika poka!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
13.3.2010 15:25:55   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Jaz pa s tabo!!! Skooooozzzz!!!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
13.3.2010 15:26:20   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

O poglej kdo se je javu!! Pika poka!user posted image

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
13.3.2010 15:27:02   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

ojla trepetalke kako ste kaj? jst sem brez vsakršnih božjih znakov razen to da mi je ornk slabo in med nogami belina, joški jah no joški so ne... pupe in vrtnica kako sta ?

TI SI MENI SUMLJIVA.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
13.3.2010 15:27:32   
pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Jaz pa s tabo!!! Skooooozzzz!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
13.3.2010 15:32:56   
mojškra
 vrtnica.m greje  test 22.03.
šopka greje  test 22.03.
Buska greje  test 25.03.
                                                                   suzi74 greje  test 25.03

navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej nalulate  debele pluske.

ZDAJ PA RES GREM V HORIZONTALO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
13.3.2010 15:34:10   
mojškra

O lejo lejo naso nosecko... lepo da si se oglasila!!user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
13.3.2010 15:36:54   
baguSka
Hej punce se enkrat vprasam za vsak slucaj, ce ste spregledale:

A ste ve tud med hormonsko terapijo mele taksen bel tekoc izcedek!!?? men namrec ze od vceri kr fajn tece... mam skoz vse mokro.user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
13.3.2010 15:57:17   
mojškra

Hej punce se enkrat vprasam za vsak slucaj, ce ste spregledale:

A ste ve tud med hormonsko terapijo mele taksen bel tekoc izcedek!!?? men namrec ze od vceri kr fajn tece... mam skoz vse mokro.user posted image

BAGUŠKA
- a imaš Utrogestan za v nožnico? Če imaš to, je normalno da mal priteče ven, jaz sem imela skoz dnevni vložek za vsak slučaj, ampak ni bilo pa ful izcedka.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.