womanpolice
|
Živjo, punce... Sm še dolžna poročanje od včeraj. Še enkrat bi rada poudarila, da je odnos v MB sto in ena proti LJ!!! Pogovarjali smo se cca. 45 min. Vse sva lahk vprašala, vse nama je povedal. Vprašal me je kakšno stimulacijo sem imela v LJ (Sprafact in Menopur). Povedala sem mu, da sem skoraj vedno imela nekaj hiperstimulacije (katere ginekologi mi niso potrdili, le sestre na oddelku so vedno rekle, da očitno zaradi tko velikega trebuha imam hiperstimulacijo, in da je še to boljše za vgnezditev ). Ta zdravnik v MB je rekel, da velik oz. napihnjen trebuh je en od znakov hiperstimulacije, ker se v trebuhu nabere tekočina... Zato se je odločil (da glede na to, da sem imela vedno tko napihnjen trebuh, da ne bom dobivala tistih prvih špik )... Ker imajo v MB ženske razporejene v skupine, je bila marčevska skupina že čist polna, zato me ni mogel vrinit v postopek v marec (pa ravno zdaj ko imam ). Tko da me je dal v skupino april ( dobim 8. aprila) in začnem jest "baby" tabletke in Tifol 7. dan po , in jih jemljem do 9.5.2010 Takrat pa moram poklicat v MB, da mi dajo uro za UZ 14.5.2010. Punkcija pa bo predvidoma 26.5.2010 (transfer pa 3 ali 5 dni po punkciji). Glede na to, da pa ima moj partner zelo slabe spermije in jih ima malo, je rekel dr. da naj 14.5. pride zraven mene, da se bo posvetoval z najinim dr. Reljičem, da bi vsakič, ko bi jst imela UZ, da bi on dal spermo, katero bi zamrznili, da bi imeli na dan punkcije več materiala. To bi res bilo odlično... V LJ nama te možnosti sploh niso dali nikoli.... In ker je to najin 4. postopek, je rekel da bodo vstavili 1 ali 2 (če se odločiva, da bodo vstavili 2, da v prvih treh postopkih pa vedno vstavijo 1) - seveda bova rekla za 2. Tko da, to je to... Aprila tabletke, maj nizek štart s špikicami.... Hja, nama je rekel zdravnik... "ja, po naravni tole res ne more uspet, ker jih je res zelo malo in so slabi, zato pa smo mi tukaj... Dovolj je en sam, katerega bomo dali v vašo celico, potem pa vas poslali v porodnišnico rodit ... Res, kapo dol, kak dobr in lep odnos imajo vsi v MB... Res ne morm prehvalit, ker res takšnega odnosa v treh letih nisva bila deležna v LJ (morm pa izzvzet sestre na oddelku, od s. Andreje do ostalih, ki pa so vedno bile super do naju).... IN sedaj bova končnoooooooooo lahko določila datum poroke, saj ga prej nisva mogla, ker nisva vedela, kdaj bova v postopku, saj v primeru uspešnosti le tega, se ne bi rada poročila v prvih treh mesecih, ko je še bolj rizično (pe še cirklažo bodo mi delali zaradi kratkega materničnega vratu (2 krat so mi ga že rezali zaradi predrakavih tvorb)... tko da se bova poročila v prvem delu septembra.... joj, zdaj pa še vse uskladit, dobit vse... ajajaj... bo to enga dela... MIKLAROM zelo mi je žal, da tokrat ni uspelo, imata pa še 4 zamrzjenčke... in bo zihr uspešno. Kdaj pa zdaj greš v nov postopek? BEBIII.. Zdaj če sm prav razumela ali greš v MB ali se motim? Veš, ne glede na to, da si iz KP, v MB nimaš tko pogoste UZ kot v LJ, zato mislim, da je vredno poskusit v MB.... tudi če imaš takšno razdaljo.... Tkole, napisala sem kaj se je včeraj dogajalo in kdaj začnemo.... Morm priznat, da sm kr mal nervozna, moj pa je popolnoma prepričan, da bo v MB uspelo. Sm ga vprašala: "Pa kak si ti lahk tak prepričan, da bo tle uspelo?" on pa mi je rekel, da enostavno ve, da bo uspelo v MB... Joj, iz njegovih ust v Božja ušesa... Danes in jutri v nočno, potem pa dva dni fraj.... Lep vikend vam želim, izkoristite ga maksimalno.... lp, wp
|