|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
12.3.2010 19:03:46   
pupe
hvala vsem,...
najbolj me matra ko sem sama
pa saj sem velikooo na forumu:))user posted image user posted image user posted image
drugače pa ,...saj bouser posted image
ostalim pa želim, da bi zagledale tako želeni +

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
12.3.2010 19:07:34   
šopka
hej! vrtnica kako kaj kaže?
jst imam občutek da se bo vsak čas vlilo in to dobesedno. nekih bolečin nimam, tu pa tam kakšen špik, ampak imam med nogami občutek da mi teče. tk da se tipam vsakih 5 min, če je že barvasto. huuuuudo!
sem vas malo brala o teh ketonalih in podobnih zadevah. ko sem imela punkcijo, ki je bila btw huda(imam zelo visok prag bolečin) mi je dragi šel do moje osebne G in mi je enostavno napisala recept za ketonal in buscopan.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
12.3.2010 19:09:06   
šopka
Pupe sva imeli isti dan et, si bila v lj?

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 978
12.3.2010 19:09:29   
Anonimen
baguska, hvala, ampak zaenkrat jih bom imela dovolj, ker mi jih bo fargi poslala. user posted image

(odgovor članu šopka)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
12.3.2010 19:14:02   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

BAGUSKA-nosečniških hormonovuser posted image , sam da se tvoj kuži ni nalezel teh hormonovuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja cist ZARES UPAM IN SI ZELIM DA SEM SE NALEZLA!!! moj kuza se jih pa ne more, ker je fantek... user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 980
12.3.2010 19:15:28   
baguSka
šopka - a pa je potem ko si vzela te tablete kej pomagal??

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 981
12.3.2010 19:15:50   
baguSka
suzi ok, ce bos rabila pa kar povej.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
12.3.2010 19:20:03   
šopka
glej jst sem obakrat imela delno punkcijo se pravi 2 punkciji eno za drugo in v obeh postopkih fasala hiperco. ketonal nimam pojma po moje mi je prej zalegel buscopan. ker so to bili hudi krči, da sem se zvijala in tlila na postelji in me moj več ni mogel gledat in ješel ob 19 v zd in moja g je bila popoldne na srečo in je rekla zakaj ni prišel že dopoldne ko smo prišli iz lj.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
12.3.2010 19:20:22   
Anonimen
baguska, hvala, ampak računam, da bom imela fargine dovolj. Itak grem samo še v ta postopek. user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
12.3.2010 19:21:43   
šopka
čem vam rečt sam to, da vam brez problema morajo osebni zdravnik ali G napisat neki proti bolečinam.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 985
12.3.2010 19:22:51   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Mojškra - kaksna pa je ta cudezna tabletka?? fino se slis... user posted image

No, ko sem jaz mela histeroskopijo in laparo, so me tud dva dni filal s tabletami.... pa se inekcijo so mi dal pred in po posegu. S tem da so me operiral pod anestezijo!! Res ne vem zakaj hudica jim je punkcijo tak problem delat... mogoce zato ker potrebujejo anesteziste in jih primanjkuje!? user posted image

BAGUŠKA-apaurin sem dobila, da bi ga zvečer vzela, ampak saj veš jaz sem bla itak že čorava zaradi ketonalovuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 986
12.3.2010 19:26:05   
mojškra
BAGUŠKAO lahko lahko, še nisi slišala, da imajo moški navidezno nosečnost? To je čisto rest, zraste jim trebuh ..... ampak se tvoj kuži  ni nalezel-brez skrbi.

JAZ GREM SPAT, jutri pa grem na štajersko k mami, kjer bom samo spala in jedla user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 12.3.2010 19:27:11 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 987
12.3.2010 19:35:14   
pupe
punce, koliko časa ste naredile premora med postopki?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 988
12.3.2010 19:37:10   
pupe
šopka bila sem v lj?
et mi je naredila  Pinterjeva...
pa ti??

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 989
12.3.2010 19:40:06   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

baguska, hvala, ampak računam, da bom imela fargine dovolj. Itak grem samo še v ta postopek. user posted image user posted image

tud jaz drzim pesti da bo zadnji in da ti pokaze en ZELO mocen + !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 990
12.3.2010 19:42:24   
baguSka
Aha apaurin.. user posted image Uff mocna zadeva. Sam cudno mi je, da ga vzames ze en vecer prej.. No, samo da pomaga.user posted image

Ne ne. Moj kuzi se ni nalezu, sem se pa jaz!! K VEEEMM!!user posted image

Uzivaj pri mami na mini dopustu!!user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 991
12.3.2010 19:43:16   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: pupe

jaz ga se nisem, ker je to moj prvi postopek in seveda tud zadnji.. user posted image

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 992
12.3.2010 19:46:23   
šopka
PUPE ja tudi jaz sem bila v lj i delala  mi je je pintarjeva.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
12.3.2010 20:18:56   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: pupe

PUPE- saj ti bo takoj uspelo a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 994
12.3.2010 20:22:04   
mojškra
URSHY-kje si ti, si na foromu nosečk? user posted image
BEBIII-lep vikend

VSEM LEP VIKEND, SE VERJETNO NE BOM JAVLJALA DVA DNI, KER BOM DOBESEDNO NA DOPUSTU, v naravi (v bistvu ne bom prišla do računalnika, ker je moj oče obseden z internetomuser posted image user posted image user posted image -ti dedkiuser posted image user posted image user posted image .

Čuvajte se in imejte misli naravnane le na lepe misli.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 995
12.3.2010 20:27:46   
mateja33
ja mojškra-lepo se imej,in  uživi upam da bo sonček,komi čakam pomlad in sonček.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 996
12.3.2010 20:43:06   
špica84
pocutim se  odlicno.spikico sem si recimo da sama dala.
edino zelo utrujena sem k je bit tko dolg pokonc kr napor.
jona kdaj imas uz so ti kj povedal.drugace pa te je bilo lepo spoznat

PALCICA KJE SI.
drug teden me nocne cakajo tko da bom bolj k ne spala cez dan
a si morm spikice dajat ob isti uri koker sem si danes dala tam al lahko sama zberem kdaj si jih bom dajala

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 997
12.3.2010 21:51:50   
miklarom
BEBIII - user posted image user posted image , za klic v MB , sem vesela da si se odločila za MB, kar se pa tiče Dr. Vide Gavrič, je pa super zdravnica, verjemi mi , itak so pa vsi tam fajni, verjemi mi ker jih vse že dobro poznam, saj veš da sem njihov stalni pacient in me poznajo po glasu ko že kličem po telefonuuser posted image user posted image user posted image , boš pa imela vsaj priliko da se oglasis k meni, ker se tak mimo mene po avtocesti pelješ, če dober ciljaš mi lahk še v bajto zadenešuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.3.2010 7:14:35   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

miklarom user posted image  user posted image user posted image . Draga moja, še 4 pingvinčki te čakajo in vsakič bomo držale pestke zate!

mojškra čestitke za krasno beto!

Punce, se opravičujem vsem, ki sem jih izpustila, ampak res zdej nisem sledila temi, vedite pa, da navijam za vse in vsem želim uspeh!
Sem bla v četrtek spet na urgenci, po močnih krčih mi je pričela odtekati neka voda user posted image  in sem šla na pregled, ki je pokazal, da to očitno ni bla plodovnca, da bebici živita in se gibata, tko da ne vejo, od kje je izteklo toliko vode user posted image user posted image user posted image . je blo pa to do zdej najtežje za moje živce. Komej čakam pregled v sredo.

Srečno vsem in želim lep vikend!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.3.2010 8:36:17   
Urshy78
dobro jutro, bodoče nosečke user posted image user posted image user posted image

jona klara, ni problema glede mace. upam, da ti bo pomagala. kar pridno jo papcej, vsak dan po eno tableto.
te danes enkrat čez dan pokličem. vlčeraj mi je bilo tako slabo user posted image in v želodcu me je tiščalo. ampak sem potem ugotovila zakaj..ker sem se preveč kruha najedla user posted image takoj ko sem pojedla malo juhe, je bilo takoj bolje. danes sem pa kot prerojena user posted image

mojškra, uživej na vikendu pa možgančke na off user posted image

špica, čestitke za prvo špikico user posted image

danes bo lep sonček, izkoristite ga čimbolj. lep dan user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.