Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:03:46
|
|
|
|
pupe
|
hvala vsem,... najbolj me matra ko sem sama pa saj sem velikooo na forumu:)) drugače pa ,...saj bo ostalim pa želim, da bi zagledale tako želeni +
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:07:34
|
|
|
|
šopka
|
hej! vrtnica kako kaj kaže? jst imam občutek da se bo vsak čas vlilo in to dobesedno. nekih bolečin nimam, tu pa tam kakšen špik, ampak imam med nogami občutek da mi teče. tk da se tipam vsakih 5 min, če je že barvasto. huuuuudo! sem vas malo brala o teh ketonalih in podobnih zadevah. ko sem imela punkcijo, ki je bila btw huda(imam zelo visok prag bolečin) mi je dragi šel do moje osebne G in mi je enostavno napisala recept za ketonal in buscopan.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:09:06
|
|
|
|
šopka
|
Pupe sva imeli isti dan et, si bila v lj?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
baguska, hvala, ampak zaenkrat jih bom imela dovolj, ker mi jih bo fargi poslala.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:14:02
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra BAGUSKA-nosečniških hormonov , sam da se tvoj kuži ni nalezel teh hormonov ja cist ZARES UPAM IN SI ZELIM DA SEM SE NALEZLA!!! moj kuza se jih pa ne more, ker je fantek...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:15:28
|
|
|
|
baguSka
|
šopka - a pa je potem ko si vzela te tablete kej pomagal??
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:15:50
|
|
|
|
baguSka
|
suzi ok, ce bos rabila pa kar povej..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:20:03
|
|
|
|
šopka
|
glej jst sem obakrat imela delno punkcijo se pravi 2 punkciji eno za drugo in v obeh postopkih fasala hiperco. ketonal nimam pojma po moje mi je prej zalegel buscopan. ker so to bili hudi krči, da sem se zvijala in tlila na postelji in me moj več ni mogel gledat in ješel ob 19 v zd in moja g je bila popoldne na srečo in je rekla zakaj ni prišel že dopoldne ko smo prišli iz lj.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
baguska, hvala, ampak računam, da bom imela fargine dovolj. Itak grem samo še v ta postopek.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:21:43
|
|
|
|
šopka
|
čem vam rečt sam to, da vam brez problema morajo osebni zdravnik ali G napisat neki proti bolečinam.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:22:51
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Mojškra - kaksna pa je ta cudezna tabletka?? fino se slis... No, ko sem jaz mela histeroskopijo in laparo, so me tud dva dni filal s tabletami.... pa se inekcijo so mi dal pred in po posegu. S tem da so me operiral pod anestezijo!! Res ne vem zakaj hudica jim je punkcijo tak problem delat... mogoce zato ker potrebujejo anesteziste in jih primanjkuje!? BAGUŠKA-apaurin sem dobila, da bi ga zvečer vzela, ampak saj veš jaz sem bla itak že čorava zaradi ketonalov
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:26:05
|
|
|
|
mojškra
|
BAGUŠKAO lahko lahko, še nisi slišala, da imajo moški navidezno nosečnost? To je čisto rest, zraste jim trebuh ..... ampak se tvoj kuži ni nalezel-brez skrbi. JAZ GREM SPAT, jutri pa grem na štajersko k mami, kjer bom samo spala in jedla
< Sporočilo je popravil mojškra -- 12.3.2010 19:27:11 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:35:14
|
|
|
|
pupe
|
punce, koliko časa ste naredile premora med postopki?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:37:10
|
|
|
|
pupe
|
šopka bila sem v lj? et mi je naredila Pinterjeva... pa ti??
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:40:06
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi baguska, hvala, ampak računam, da bom imela fargine dovolj. Itak grem samo še v ta postopek. tud jaz drzim pesti da bo zadnji in da ti pokaze en ZELO mocen + !!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:42:24
|
|
|
|
baguSka
|
Aha apaurin.. Uff mocna zadeva. Sam cudno mi je, da ga vzames ze en vecer prej.. No, samo da pomaga. Ne ne. Moj kuzi se ni nalezu, sem se pa jaz!! K VEEEMM!! Uzivaj pri mami na mini dopustu!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:43:16
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupe punce, koliko časa ste naredile premora med postopki? jaz ga se nisem, ker je to moj prvi postopek in seveda tud zadnji..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:46:23
|
|
|
|
šopka
|
PUPE ja tudi jaz sem bila v lj i delala mi je je pintarjeva.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 20:18:56
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupe punce, koliko časa ste naredile premora med postopki? PUPE- saj ti bo takoj uspelo a ne?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 20:22:04
|
|
|
|
mojškra
|
URSHY-kje si ti, si na foromu nosečk? BEBIII-lep vikend VSEM LEP VIKEND, SE VERJETNO NE BOM JAVLJALA DVA DNI, KER BOM DOBESEDNO NA DOPUSTU, v naravi (v bistvu ne bom prišla do računalnika, ker je moj oče obseden z internetom -ti dedki . Čuvajte se in imejte misli naravnane le na lepe misli.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 20:27:46
|
|
|
|
mateja33
|
ja mojškra-lepo se imej,in uživi upam da bo sonček,komi čakam pomlad in sonček.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 20:43:06
|
|
|
|
špica84
|
pocutim se odlicno.spikico sem si recimo da sama dala. edino zelo utrujena sem k je bit tko dolg pokonc kr napor. jona kdaj imas uz so ti kj povedal.drugace pa te je bilo lepo spoznat PALCICA KJE SI. drug teden me nocne cakajo tko da bom bolj k ne spala cez dan a si morm spikice dajat ob isti uri koker sem si danes dala tam al lahko sama zberem kdaj si jih bom dajala
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 21:51:50
|
|
|
|
miklarom
|
BEBIII - , za klic v MB , sem vesela da si se odločila za MB, kar se pa tiče Dr. Vide Gavrič, je pa super zdravnica, verjemi mi , itak so pa vsi tam fajni, verjemi mi ker jih vse že dobro poznam, saj veš da sem njihov stalni pacient in me poznajo po glasu ko že kličem po telefonu , boš pa imela vsaj priliko da se oglasis k meni, ker se tak mimo mene po avtocesti pelješ, če dober ciljaš mi lahk še v bajto zadeneš
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 13.3.2010 7:14:35
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! miklarom . Draga moja, še 4 pingvinčki te čakajo in vsakič bomo držale pestke zate! mojškra čestitke za krasno beto! Punce, se opravičujem vsem, ki sem jih izpustila, ampak res zdej nisem sledila temi, vedite pa, da navijam za vse in vsem želim uspeh! Sem bla v četrtek spet na urgenci, po močnih krčih mi je pričela odtekati neka voda in sem šla na pregled, ki je pokazal, da to očitno ni bla plodovnca, da bebici živita in se gibata, tko da ne vejo, od kje je izteklo toliko vode . je blo pa to do zdej najtežje za moje živce. Komej čakam pregled v sredo. Srečno vsem in želim lep vikend!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 13.3.2010 8:36:17
|
|
|
|
Urshy78
|
dobro jutro, bodoče nosečke jona klara, ni problema glede mace. upam, da ti bo pomagala. kar pridno jo papcej, vsak dan po eno tableto. te danes enkrat čez dan pokličem. vlčeraj mi je bilo tako slabo in v želodcu me je tiščalo. ampak sem potem ugotovila zakaj..ker sem se preveč kruha najedla takoj ko sem pojedla malo juhe, je bilo takoj bolje. danes sem pa kot prerojena mojškra, uživej na vikendu pa možgančke na off špica, čestitke za prvo špikico danes bo lep sonček, izkoristite ga čimbolj. lep dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.