miklarom
|
pikovit - moja , kako si mi ti, sem te že pogrešala, kako je sedaj pri tebi loremi - ojoj, ko sem pa tole tvoje pebrala, me je pa kar pri srcu začelo štihati, jest es močno držim pesti zate da bo vse vredu in tako kot mora biti, vsak dan sem v mislih s tabo, drži se saj bo ,pol boš pa uživala BEBIII - kak grande žurko boste pa spet imeli, , spet boš feštala al kaj, sej prav sprosti se pol pa bo bebika, RTM pa se oglasita se mi kaj WP - , za hitri postopek, sem pa vesela, da si zadovoljna s totim našim Maiborom , ker so res vsi tako prijazni in se zavzamejo zate, da vse lepo poštimajo, kapo dol za njih. EVO PUNCE, JAS PA DA MALO POZABIM NA TALE NAŠ NEUSPEH, SEM PA ZAČELA DELATI MALO REZERVACIJE ZA MORJE , ko bom rezervirala bo pa ziher ratalo, tako je bilo lani, ko sem rezervirala, je pa postopek uspel
< Sporočilo je popravil miklarom -- 13.3.2010 16:00:01 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|