Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 15:21:17
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sem ti poslala ZS! jaz pa nazaj
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 15:29:09
|
|
|
|
baguSka
|
Tud jaz.. Jojj dons sm pa tok fertik. Sem spala do 12.55!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 15:33:04
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Tud jaz.. Jojj dons sm pa tok fertik. Sem spala do 12.55!!! SPET NAZAJ
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 15:36:58
|
|
|
|
baguSka
|
OK! Dejva se zdej zmenit kje se dobiva? Najboljs kr preko telefona....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 15:45:38
|
|
|
|
pupe
|
še jaz se pridružujem... sem imela 7.3. et, pa vam povem da me že dajejo živčki najraje bi letela po test, sam se zadržujem je pa to moj prvi postopek v vsaki spremembi v telesu vidim pokazatelje na ..., grozaaa kako pa ste ve preživljale te dneve do testa, meni gre, no tko tko
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 15:45:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra BEBIII-si poklicala v toti MB? F toti MB sm se naročila razgovor imam pri Dr. Vidi Gavrič 02.08, sem pa hotela Vasiljeviča-ali tak nekak pa je rekla, da je zaseden, če pa bom hotela k njemu, naj to storim takrat, ko bo moral moj k njemu, pravi, da naj nebi bil problem
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 15:48:18
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupe še jaz se pridružujem... sem imela 7.3. et, pa vam povem da me že dajejo živčki najraje bi letela po test, sam se zadržujem je pa to moj prvi postopek v vsaki spremembi v telesu vidim pokazatelje na ..., grozaaa kako pa ste ve preživljale te dneve do testa, meni gre, no tko tko Pupe, jaz ti želim vso srečo, probaj razmišljat pozitivno Z živčki pa je problem v tem času, vse to dajamo skozi, najboljše zdravilo je, da se s čim zamotiš če se le da
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 16:04:33
|
|
|
|
baguSka
|
Ojoj BEBIII a tok casa je v MB za cakat!? No evo... Jaz ti vsekakor zelim, da bos ze prej nosecka!! Pupe, naj ti cimprej mine ta cas!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 16:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, k ravno vidim, da si pošiljate ketonale.. Če mate kakega viška, se tud jaz priporočam. Prej sem mela ketonal svečke od naše miške73, ampak mi je zmanjkalo.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 16:20:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ojoj BEBIII a tok casa je v MB za cakat!? No evo... Jaz ti vsekakor zelim, da bos ze prej nosecka!! Pupe, naj ti cimprej mine ta cas!! Ja za MB je treba kr nekaj časa čakat No, upam, da bo sedaj kaj bolj uspešno v LJ, ne neupam, ampak vem , Ti pa samo pozitivno naprej in hitro postani naša
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 16:47:50
|
|
|
|
Rielka
|
BEBIII a gres v lj ,itak da bo sedaj ratalo,bomo stiskale pesti zate,za mb pa kar pozabi saj ne bo potreba it! spica84 prva spikica je padla ,a ti je dala sestra ali si se spiknila sama?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 17:17:32
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupe še jaz se pridružujem... sem imela 7.3. et, pa vam povem da me že dajejo živčki najraje bi letela po test, sam se zadržujem je pa to moj prvi postopek v vsaki spremembi v telesu vidim pokazatelje na ..., grozaaa kako pa ste ve preživljale te dneve do testa, meni gre, no tko tko pupe- preživiš ga tako, da si rečeš, da je vsak ta znak, znak nosečnosti, pa da si čimveč na forumu,da ti krajšamo čas . Držim pesti
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 17:19:11
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mojškra BEBIII-si poklicala v toti MB? F toti MB sm se naročila razgovor imam pri Dr. Vidi Gavrič 02.08, sem pa hotela Vasiljeviča-ali tak nekak pa je rekla, da je zaseden, če pa bom hotela k njemu, naj to storim takrat, ko bo moral moj k njemu, pravi, da naj nebi bil problem BEBIIIBOM SESTRO JUTRI VPRAŠALA ČE JO POZNA. . No saj itak ti bo v LJ uspelo, tako da k lepi Vidi ne boš rabla
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 17:29:07
|
|
|
|
Fargesia
|
suzika, očitno baguska ne rabi mojih, tak da ti jih bom kr poslala.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 18:39:21
|
|
|
|
jona klara
|
hellowwwwww.... evo mene po celem dnevu, sem bila na gineku lj, dobila gonal f, začnem v ponedeljek, sam me full skrbi kaj je zdaj to, čist mal imam menstre, sploh ne vem ali že začnem šteti dneve, ker gonal moram dati 5 dan, imam jo pa zelo malo, še nikoli tako, to pa so živci.... ja sva se videli s špico- lep pozdrav, a si začela s špikico? kako si? sedaj me je kr vsega postal strah, pa te hiperce, ki jih omenjate, zakaj ponavadi špride do tega?izbruh hormonov, ali močne injekcije, sej je težko vedeti kdaj je treba k dr., ker napihnjen si tako v vsakem primeru. URSHY-hvala za maco, a sedaj ko bom na hormonih, pa punkcija, jo tudi lahko jem?srček si , uživaj v , kako super! palčicakje si pa ti? si že šla po hormone?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 18:41:37
|
|
|
|
jona klara
|
baguska-tudi mene skrbi ta punkcija, kaj pa kak helex za pomiritev kaj če bi kr kej takšnega vzeli pa še en ketonal pa bo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 18:42:06
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Punce, k ravno vidim, da si pošiljate ketonale.. Če mate kakega viška, se tud jaz priporočam. Prej sem mela ketonal svečke od naše miške73, ampak mi je zmanjkalo. - SUZI-žal sem dala Baguški moje ketonale, tako da sorči. Škoda da nisi prej rekla, bi dala nekaj tablet tebi. Pa saj ti splošni tudi napiše ketonale, če mu rečeš. Pismo, nekje bi mogla imeti še eno škatlo, saj sem dve takrat dobila. Če najdem ti javim.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 18:46:11
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia suzika, očitno baguska ne rabi mojih, tak da ti jih bom kr poslala. Res se ti FUUUUULL LEPO ZAHVALJUJEM!!! Ampak sem jih ze dobila od nase mojškrce!! Btw - upam da sem se kej nalezla nosecniskih hormonckov... .. Tko da Fargesia, komot jih das naprej in se 1x HVALA!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 18:47:40
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Punce, k ravno vidim, da si pošiljate ketonale.. Če mate kakega viška, se tud jaz priporočam. Prej sem mela ketonal svečke od naše miške73, ampak mi je zmanjkalo. - SUZI-žal sem dala Baguški moje ketonale, tako da sorči. Škoda da nisi prej rekla, bi dala nekaj tablet tebi. Pa saj ti splošni tudi napiše ketonale, če mu rečeš. Pismo, nekje bi mogla imeti še eno škatlo, saj sem dve takrat dobila. Če najdem ti javim. Ja Suzi kdaj pa jih bos rabila?? Jaz sem jih dobila kar lepo stevilko, tako da jih komot polovico odstopim.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 18:54:03
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara baguska-tudi mene skrbi ta punkcija, kaj pa kak helex za pomiritev kaj če bi kr kej takšnega vzeli pa še en ketonal pa bo ja tud jaz sem ze premisljevala, da bi vzela se kaksen persen za zivce... ker drugac se bom kr razpocla od zivcnosti!! ... to da si zivcen pa verjetno le se poslabsa vse skupi ne? jaz sem ga nazadnje vzela kaksnih 14 dni nazaj, ko sem mogla v sluzbi povedat da grem stran... predno sem vzela persen sem resno misnla da me bo kap ruknila, tok sem bla zivcna!! sem pa potem vzela en persen in je blo ciiist izi vse skupi in totalno sem se umirila in brez problema sprejemala vse kar se dogaja naokol mene.. edino kar je blo potem kasneje, ko je persen popustu, me je zacela glava bolet za ponoret... ampak rajsi prezivim glavobol, ceprav ornk hud, kot boleco punkcijo...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 18:56:18
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia suzika, očitno baguska ne rabi mojih, tak da ti jih bom kr poslala. Res se ti FUUUUULL LEPO ZAHVALJUJEM!!! Ampak sem jih ze dobila od nase mojškrce!! Btw - upam da sem se kej nalezla nosecniskih hormonckov... .. Tko da Fargesia, komot jih das naprej in se 1x HVALA!! BAGUSKA-nosečniških hormonov , sam da se tvoj kuži ni nalezel teh hormonov
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 18:57:53
|
|
|
|
Rielka
|
jona klara ti imas injekcije gonal,kaj to so ampule ali peresnik?Sprasujem te,ker imam jaz oz.bom imela gonal.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 18:58:11
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: jona klara baguska-tudi mene skrbi ta punkcija, kaj pa kak helex za pomiritev kaj če bi kr kej takšnega vzeli pa še en ketonal pa bo ja tud jaz sem ze premisljevala, da bi vzela se kaksen persen za zivce... ker drugac se bom kr razpocla od zivcnosti!! ... to da si zivcen pa verjetno le se poslabsa vse skupi ne? jaz sem ga nazadnje vzela kaksnih 14 dni nazaj, ko sem mogla v sluzbi povedat da grem stran... predno sem vzela persen sem resno misnla da me bo kap ruknila, tok sem bla zivcna!! sem pa potem vzela en persen in je blo ciiist izi vse skupi in totalno sem se umirila in brez problema sprejemala vse kar se dogaja naokol mene.. edino kar je blo potem kasneje, ko je persen popustu, me je zacela glava bolet za ponoret... ampak rajsi prezivim glavobol, ceprav ornk hud, kot boleco punkcijo... [BAGUŠKA-ja v Lj predpisujejo čudežno tabletko ki se jo vzame en večer prej, vendar jaz je nisem vzela, zaradi preveč ketonala,tako mi je zdravnik rekel.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 18:58:11
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ojoj BEBIII a tok casa je v MB za cakat!? No evo... Jaz ti vsekakor zelim, da bos ze prej nosecka!! Pupe, naj ti cimprej mine ta cas!! Ja za MB je treba kr nekaj časa čakat No, upam, da bo sedaj kaj bolj uspešno v LJ, ne neupam, ampak vem , Ti pa samo pozitivno naprej in hitro postani naša Tud jaz ti zelim, da ti tokrat RES uspe!! Kaj pa Merlota si spregledala? Pa se blizje ti je.... In to da bom se ta mesec vasa nosecka - sploh ni dvoma!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 12.3.2010 19:00:51
|
|
|
|
baguSka
|
Mojškra - kaksna pa je ta cudezna tabletka?? fino se slis... No, ko sem jaz mela histeroskopijo in laparo, so me tud dva dni filal s tabletami.... pa se inekcijo so mi dal pred in po posegu. S tem da so me operiral pod anestezijo!! Res ne vem zakaj hudica jim je punkcijo tak problem delat... mogoce zato ker potrebujejo anesteziste in jih primanjkuje!?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.