|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
12.3.2010 15:21:17   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

sem ti poslala ZS!

jaz pa nazaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 951
12.3.2010 15:29:09   
baguSka
Tud jaz.. user posted image

Jojj dons sm pa tok fertik. Sem spala do 12.55!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 952
12.3.2010 15:33:04   
mojškra

Tud jaz.. user posted image

Jojj dons sm pa tok fertik. Sem spala do 12.55!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SPET NAZAJuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 953
12.3.2010 15:36:58   
baguSka
user posted image user posted image user posted image OK! Dejva se zdej zmenit kje se dobiva?user posted image user posted image user posted image

Najboljs kr preko telefona....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 954
12.3.2010 15:45:38   
pupe
še jaz se pridružujem...
sem imela 7.3. et, pa vam povem da me že dajejo živčki
najraje bi letela po test, sam se zadržujem
je pa to moj prvi postopek       
v vsaki spremembi v telesu vidim pokazatelje na user posted image ..., grozaaa
kako pa ste ve preživljale te dneve do testa, meni gre, no tko tko

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 955
12.3.2010 15:45:47   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

BEBIII-si poklicala v toti MB?

user posted image F toti MB sm se naročilauser posted image razgovor imam pri Dr. Vidi Gavrič 02.08, sem pa hotela Vasiljeviča-ali tak nekakuser posted image pa je rekla, da je zaseden, če pa bom hotela k njemu, naj to storim takrat, ko bo moral moj k njemu, pravi, da naj nebi bil problemuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 956
12.3.2010 15:48:18   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: pupe

še jaz se pridružujem...

Pupe, jaz ti želim vso srečo, probaj razmišljat pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Z živčki pa je problem v tem času, vse to dajamo skozi, najboljše zdravilo je, da se s čim zamotiš če se le dauser posted image

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 957
12.3.2010 16:04:33   
baguSka
Ojoj BEBIII a tok casa je v MB za cakat!? user posted image No evo... Jaz ti vsekakor zelim, da bos ze prej nosecka!!user posted image

Pupe, naj ti cimprej mine ta cas!!user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 958
12.3.2010 16:05:19   
Anonimen
Punce, k ravno vidim, da si pošiljate ketonale.. Če mate kakega viška, se tud jaz priporočam.user posted image user posted image Prej sem mela ketonal svečke od naše miške73, ampak mi je zmanjkalo. 

Neposredna povezava do sporočila: 959
12.3.2010 16:20:39   
Rakica_80

Ojoj BEBIII a tok casa je v MB za cakat!? user posted image No evo... Jaz ti vsekakor zelim, da bos ze prej nosecka!!user posted image

Ja za MB je treba kr nekaj časa čakatuser posted image No, upam, da bo sedaj kaj bolj uspešno v LJ, ne neupam, ampak vemuser posted image ,
Ti pa samo pozitivno naprej in hitro postani naša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 960
12.3.2010 16:47:50   
Rielka
BEBIII a gres v ljuser posted image ,itak da bo sedaj ratalo,bomo stiskale pesti zate,za mb pa kar pozabi saj  ne bo potreba it!
spica84 prva spikica je padlauser posted image ,a ti je dala sestra ali si se spiknila sama?

Neposredna povezava do sporočila: 961
12.3.2010 17:17:32   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: pupe

še jaz se pridružujem...

pupe- preživiš ga tako, da si rečeš, da je vsak ta znak, znak nosečnosti, pa da si čimveč na forumu,da ti krajšamo časuser posted image . Držim pestiuser posted image

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 962
12.3.2010 17:19:11   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

BEBIII-si poklicala v toti MB?

user posted image F toti MB sm se naročilauser posted image razgovor imam pri Dr. Vidi Gavrič 02.08, sem pa hotela Vasiljeviča-ali tak nekakuser posted image pa je rekla, da je zaseden, če pa bom hotela k njemu, naj to storim takrat, ko bo moral moj k njemu, pravi, da naj nebi bil problemuser posted image

BEBIIIBOM SESTRO  JUTRI VPRAŠALA ČE JO POZNA.user posted image . No saj itak ti bo v LJ uspelo, tako da k lepi Vidi ne boš rabla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 963
12.3.2010 17:29:07   
Fargesia
suzika, očitno baguska ne rabi mojih, tak da ti jih bom kr poslala.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 964
12.3.2010 18:39:21   
jona klara
hellowwwwww....

evo mene po celem dnevu, sem bila na gineku lj, dobila gonal f, začnem v ponedeljek, sam me full skrbi kaj je zdaj to, čist mal imam menstre, sploh ne vem ali že začnem šteti dneve, ker gonal moram dati 5 dan, imam jo pa zelo malo, še nikoli tako, to pa so živci....

ja sva se videli s špico- lep pozdrav, a si začela s špikico? kako si?

sedaj me je kr vsega postal strah, pa te hiperce, ki jih omenjate, zakaj ponavadi špride do tega?izbruh hormonov, ali močne injekcije, sej je težko vedeti kdaj je treba k dr., ker napihnjen si tako v vsakem primeru.

URSHY-hvala za maco, a sedaj ko bom na hormonih, pa punkcija, jo tudi lahko jem?srček siuser posted image user posted image user posted image , uživaj v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kako super!

palčicakje si pa ti? si že šla po hormone?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 965
12.3.2010 18:41:37   
jona klara
baguska-tudi mene skrbi ta punkcija, kaj pa kak helex za pomiritev kaj če bi kr kej takšnega vzeli pa še  en ketonal pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
12.3.2010 18:42:06   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Punce, k ravno vidim, da si pošiljate ketonale.. Če mate kakega viška, se tud jaz priporočam.user posted image user posted image Prej sem mela ketonal svečke od naše miške73, ampak mi je zmanjkalo. 

-
SUZI-žal sem dala Baguški moje ketonale, tako da sorči.  Škoda da nisi prej rekla, bi dala nekaj tablet tebi. Pa saj ti splošni tudi napiše ketonale, če mu rečeš. Pismo, nekje bi mogla imeti še eno škatlo, saj sem dve takrat dobila.  Če najdem ti javim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
12.3.2010 18:46:11   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

suzika, očitno baguska ne rabi mojih, tak da ti jih bom kr poslala.user posted image

Res se ti FUUUUULL LEPO ZAHVALJUJEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak sem jih ze dobila od nase mojškrce!!user posted image user posted image Btw - upam da sem se kej nalezla nosecniskih hormonckov... user posted image

..

Tko da Fargesia, komot jih das naprej in se 1x HVALA!!user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 968
12.3.2010 18:47:40   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

-
SUZI-žal sem dala Baguški moje ketonale, tako da sorči.  Škoda da nisi prej rekla, bi dala nekaj tablet tebi. Pa saj ti splošni tudi napiše ketonale, če mu rečeš. Pismo, nekje bi mogla imeti še eno škatlo, saj sem dve takrat dobila.  Če najdem ti javim.

Ja Suzi kdaj pa jih bos rabila?? Jaz sem jih dobila kar lepo stevilko, tako da jih komot polovico odstopim.user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.3.2010 18:54:03   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

baguska-tudi mene skrbi ta punkcija, kaj pa kak helex za pomiritev kaj če bi kr kej takšnega vzeli pa še  en ketonal pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja tud jaz sem ze premisljevala, da bi vzela se kaksen persen za zivce... ker drugac se bom kr razpocla od zivcnosti!!user posted image ... to da si zivcen pa verjetno le se poslabsa vse skupi ne?

jaz sem ga nazadnje vzela kaksnih 14 dni nazaj, ko sem mogla v sluzbi povedat da grem stran... predno sem vzela persen sem resno misnla da me bo kap ruknila, tok sem bla zivcna!! sem pa potem vzela en persen in je blo ciiist izi vse skupi in totalno sem se umirila in brez problema sprejemala vse kar se dogaja naokol mene.. user posted image edino kar je blo potem kasneje, ko je persen popustu, me je zacela glava bolet za ponoret... user posted image ampak rajsi prezivim glavobol, ceprav ornk hud, kot boleco punkcijo...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 970
12.3.2010 18:56:18   
mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Res se ti FUUUUULL LEPO ZAHVALJUJEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak sem jih ze dobila od nase mojškrce!!user posted image user posted image Btw - upam da sem se kej nalezla nosecniskih hormonckov... user posted image

..

Tko da Fargesia, komot jih das naprej in se 1x HVALA!!user posted image

BAGUSKA-nosečniških hormonovuser posted image , sam da se tvoj kuži ni nalezel teh hormonovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 971
12.3.2010 18:57:53   
Rielka
jona klara ti imas injekcije gonal,kaj to so ampule ali peresnik?Sprasujem te,ker imam jaz oz.bom imela gonal.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
12.3.2010 18:58:11   
mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

ja tud jaz sem ze premisljevala, da bi vzela se kaksen persen za zivce... ker drugac se bom kr razpocla od zivcnosti!!user posted image ... to da si zivcen pa verjetno le se poslabsa vse skupi ne?

jaz sem ga nazadnje vzela kaksnih 14 dni nazaj, ko sem mogla v sluzbi povedat da grem stran... predno sem vzela persen sem resno misnla da me bo kap ruknila, tok sem bla zivcna!! sem pa potem vzela en persen in je blo ciiist izi vse skupi in totalno sem se umirila in brez problema sprejemala vse kar se dogaja naokol mene.. user posted image edino kar je blo potem kasneje, ko je persen popustu, me je zacela glava bolet za ponoret... user posted image ampak rajsi prezivim glavobol, ceprav ornk hud, kot boleco punkcijo...

[BAGUŠKA-ja v Lj predpisujejo čudežno tabletko ki se jo vzame en večer prej, vendar jaz je nisem vzela, zaradi preveč ketonala,tako mi je zdravnik rekel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 973
12.3.2010 18:58:11   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ja za MB je treba kr nekaj časa čakatuser posted image No, upam, da bo sedaj kaj bolj uspešno v LJ, ne neupam, ampak vemuser posted image ,
Ti pa samo pozitivno naprej in hitro postani naša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jaz ti zelim, da ti tokrat RES uspe!! Kaj pa Merlota si spregledala? Pa se blizje ti je....user posted image

In to da bom se ta mesec vasa nosecka - sploh ni dvoma!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 974
12.3.2010 19:00:51   
baguSka
Mojškra - kaksna pa je ta cudezna tabletka?? fino se slis... user posted image

No, ko sem jaz mela histeroskopijo in laparo, so me tud dva dni filal s tabletami.... pa se inekcijo so mi dal pred in po posegu. S tem da so me operiral pod anestezijo!! Res ne vem zakaj hudica jim je punkcijo tak problem delat... mogoce zato ker potrebujejo anesteziste in jih primanjkuje!? user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.