Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Jeeeee, Špelina, bravo A veš, da sem se že jaz spraševala, al sem jaz čudna al kako, ker me je skor kap, ko sem brala komentarje. Mojmu možu je skor pisker dvignal, ko je bral nekatere izjave, ker pozna situacijo. Na koncu sem pa jaz izpadla egocentrična in ne vem še kaj? Za darila sem se vedno prej pozanimala pri sestri, kaj bi rade imele in vedno sem jim to kupila oz. sem jih peljala v trgovino in so si same izbrale. Pa veste kaj, ni mi žal, da sem dala, ampak pač ne bom več, bom raje kupila svojemu otroku in mogoče nam privoščila večkrat kakšne mini počitnice in bom uživala. Špelina lepo napisano. Pa vseeno reby mislim da pretiravaš. Svojega otroka učim hvala, prosim, adijo, dober dan. Sama se zahvalim vedno, četudi mi darilo ni povšeči. Drugim otrokom kupim z veseljem adrilo, zato ker jih razveselim, ker jih rada pocartam, ker jim rada kupim.... pa če mi zato ne reče hvala, niti pod razno ne zakopliciram, ali celo reče, bom ap raje šla jaz na dopust za ta denar . Užaljena sem pa res, če ne dobim zahvale, ko vložim v neko stvar ves svoj trud, čas, denar.... ampak še vedno si ne rečem, tebi pa nikoli več nič ne dam ali pomagam (celo če je to familija in prijatelji). Starši jih niso naučili olike, je...bi ga. Jaz rada obdarujem, ker so veseli otroci, ne pa zato, ad bi mi mogli reči hvala. Jaz jih ne bom učila olike, za to imajo svoje starše, pa zato jim tudi ne bom jemala vstran daril. Če pa bi moje darilo vzeli, ga scefrali in vrgli pred mano v smeti, ga namerno razbili oz uničili, potem pa bi razmislila o nadaljnih nakupih. Ni tvoja skrb da druge naučiš bontona, če je, potem to puncam povej zakaj več ne bodo dobile daril in da boš ti raje imela dopust, kot njim darila kupovala, ker niso rekel hvala.
|