Reby -> RE: Nehvaležne nečakinje (9.3.2010 16:15:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj pa darila puščate pri babicah in raznih sorodnikih namesto, da bi jih same predale.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pri nas imamo navado, da si darila dajemo osebno.....pa četudi je to dva tedna pozneje, kot se je nek dogodek zgodil...... Če bi meni nekdo pri mami pustil darilo za rojstni dan ga tudi jaz ne bi poklicala in se mu zahvalila.....ker tisti, ki me obdarujejo vedo, da so pri meni dobrodošli.......in jaz za njih tudi nikoli ne puščam pri drugih daril ampak jih sama obiščem....... Daj si še enkrat preberi. Jaz sem na porodniški in se z malim otrokom decembra pač nisem vozila naokoli. In do marca nobenega ni bilo naokoli, ker se jim ne da voziti tako daleč. Kar se pa tiče vzgoje nečakinj, se nikoli nisem spuščala v to in sem jim že večkrat sama povedala, da ni lepo, da niso z ničemer zadovoljne, ne spomnijo se npr. voščiti za RD, če pa s sestro spregovorim o tem, pa se takoj skrega z mano, zato velikokrat molčim. In sem se odločila, da pač nič več ne dobijo od mene. Pri teh letih bi se pa res lahko že drugače obnašale. Da ne omenim, da doma itak ne znajo nč nardit, cele dneve samo ležijo pred TV ali presedijo pred kompom, nimajo nobenih zdravih prehranjevalnih navad, šport je za njih tujka, posledično temu se kg kopičijo in tamala ima pri 7 letih že 45 kg. No, dovolj o tem, ker je to že druga tema. Kot sem rekla, srečna sem, da imam svojega otroka in se bom raje posvečala samo njemu.
|
|
|
|