Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 22:14:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mere za 12m 8550g,76cm Pa od 12m hodi! Je p rekla ,da je bolj pri tamejhnih ,ampak da tudi ne more bit velik-ker je mene pogledala
< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 11.3.2010 22:19:44 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 6:30:31
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo.......sem se včeraj vagala -6KG
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 6:56:19
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Baki noro -6kg- uvau Ti si že moj cilj dosegla A so ti že hlače premejhne, bo treba po manjšo številko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 6:57:36
|
|
|
|
Urša08
|
kavica za dober začetek dneva
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 6:58:32
|
|
|
|
Urša08
|
Punce podatke za seznamček bom čez vikend vse prepisala in oddala Katjuši
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 6:59:52
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 7:04:14
|
|
|
|
Urša08
|
Kayica tvoja je pa res oreng punca Mihailo čist lepe mere, je tko k mojedva pr ta suhih Onasiss super za izpit odlična odločitev da je družina prva Deja me tukaj stiskamo pesti, da se lepo uredi Čebel@ a potem so ble govorilne al ne? Tanci helov bejba, lepo da ste super, me te pa pogrešamo Sjmm da ti zmanjka energije še za govorilne te pa čist štekam. Jaz sem zadnje čase že ob pol desetih v postelji, ma nimam energije za nč. Mogoče me je tale dieta spravla čist ob energijo al pa mam spomladansko utrujenost
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 7:04:33
|
|
|
|
Čebel@
|
nočka popolnoma prespana .....zvečer sem še z mojim imela govorilne-sem mu rekla da ga bom kar s ponvijo pa se je smejat začel .....sem hotla izvlečt iz njega zakaj je že par dni labe volje-pa je rekel da je vreme kriv .....torej k. sneg slabo vpliva na moj zakon ene za vas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 7:07:54
|
|
|
|
Urša08
|
Aja naj povem da Žiga še spi to se malokrat naredi Včerej zvečer sem Nejcu brala pravljico okol pol osmih in je potem lepo zaspal. Midva sva še en ta hitr obisk dobla in smo lepo poklepetali z enmu kolegom in njegovo punco. No, ko je obisk šel sem sam še kozarce naložila v pomivalca, šla v kopalnico in pidžamo ter spat. Energije nimam nič. Dons me pa spodi neki špika - pa sej mam še 3 dni lufta do . Bom nehala jamrat Danes je petek Moram pa lovit Nejčkov kakec, da ga nesem v laboratorij, pa pikico bo dobil. Bomo šli pa kar dopoldan ker sem brez avta. Itak standard k ga človek rabi ga nima
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 7:10:13
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ dobr da bo kmal pomlad, da ti ne bo sneg uniču zakona Joj oprosti ne me resno vzet ampak tile naši možeki majo pa res čudne odgovore. Pa včasih se mi zdi da tok kakšno stvar v seb držijo namest da bi koj karte položil na mizo. MA dobesedno izvlečt je treba iz njih. Držta se
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 7:10:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jutrooooo.......sem se včeraj vagala -6KG
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 7:13:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ dobr da bo kmal pomlad, da ti ne bo sneg uniču zakona Joj oprosti ne me resno vzet ampak tile naši možeki majo pa res čudne odgovore. Pa včasih se mi zdi da tok kakšno stvar v seb držijo namest da bi koj karte položil na mizo. MA dobesedno izvlečt je treba iz njih. Držta se no sej prav krize nimava,ampak jaz sem taka smotka,da če je on slabe volje,ratam še jaz ..sej prihajajo lepši dnevi in bomo več zunaj-bo takoj boljše dobro opravite v laboratoriju .....u priden Žigec da je danes malo potegnil spanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 7:40:16
|
|
|
|
petrušk_
|
dobro jutro punce..... .....prebrala sm vas...za komentirat je pa čist too much ;) dobr zrihtite z možeki, pa pr dohtarjih pa tko naprej baki...čist razturaš...kako ti to rata...men se sploh ne premakne več - ne vem kdaj bo kej boljš...se bo mogl mal premaknt spet, k drgač bo šla volja papa no ja upam da ne lep sončen dan vam želim
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 8:17:42
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce podatke za seznamček bom čez vikend vse prepisala in oddala Katjuši naši bodo šele 30.3 ker nisva prej dobila ure za posvetovalnico lp vsem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 8:21:24
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...včeraj je nastopla kamena doba..smo bli vrez interneta... Tarjo sva oddali v vrtcu, sedaj pa s Tiso kraljujeva doma...danes imava namreč sistematiko,,..pa je nisem pol vlekla v vrtec... sjmm...hvala za sestavine...sem pridno prepisala,...ni prepozno...ker ga bom danes delala.... Hvala Pupi sta ok....sicer pucamo noske kot nori...ker je pipca odprta...ampak ok... Tarja je lepo in pogumno zakorakala v svet trme,,,,tko da je zanimivo... Tisa pa je raziskovalka....in en velik jedec Hvala za skrb..pa tvoji? Urša--oprosti..ampak jst mislim ,da je tale dieta eno trpljenje za tebe....držim sicer pesti ,da se obrestuje..ampak mislim ,da moraš najti en drug način...ker klelele preveč trpiš..se opravičujem če je bilo preveč odkrito... Petrušk ...super za mašino od sesalca KAyica...waw..Marinela je pa orenkpunca...super da sta lepo opravili
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 8:22:42
|
|
|
|
črticaa
|
8 zobek -5ka ucpodaj 9,3
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 8:24:32
|
|
|
|
Urša08
|
Črticaa saj ni panike, itak ponavadi 1x tedensko dopolnjujemo seznam. Ko bosta mela nove mere samo sporoči pa dodamo. Kako si /ste drugače?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 8:26:06
|
|
|
|
Ajvy
|
Kayica...iiiiiiiiiiii .krasne slikice Tanci..ej kako ste...lepo da si se malo oglasila... Vem , kako je...pol mam pa dan frej...pa ne vem kje bi začela lopatat svinjarijo stran Onasiss...česittke za izpit Mihailo..super za mere....drobižek mali <baki....waw..čestitke za kile...le tako naprej
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 8:27:21
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy hehe si čist lepo napisala pa še prav imaš. Tale dieta je res mučenje Drug način - absolutno. Sej mam načrt že v glavi Sedaj sem zgubila 3 kile in sem na polovici poti, še tri in sem zmagala . hvala za mnenje Dobro opravita s Tiso na sistematskem A danes si prosta cel dan?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 8:29:03
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa 8 zobek -5ka ucpodaj 9,3 A je možno da je 4 - ka? Pri štirki je včasih videti kot da gre za 5 .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 8:33:05
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo pa danes brez avta in brez dveh vozkov odpeljali v avtu. Bo pa možek danes prej doma tako da bo kar hitro minilo, pa najbrž še en obisk dobimo tko da bo luštno Pijem čajčka, otročka se igrata, jaz pa izkoriščam frej minute
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 8:36:25
|
|
|
|
Urša08
|
Vidim da ni nobene za družbo Bom kr sama mogla čajček popit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 9:07:14
|
|
|
|
Čebel@
|
ZA SEZNAM: ZOBEK ŠT. 2 12.3.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 9:13:15
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy hehe si čist lepo napisala pa še prav imaš. Tale dieta je res mučenje Drug način - absolutno. Sej mam načrt že v glavi Sedaj sem zgubila 3 kile in sem na polovici poti, še tri in sem zmagala . hvala za mnenje Dobro opravita s Tiso na sistematskem A danes si prosta cel dan? jap...danes je moj drugi prosti dan....jutri pa spet veselo na delo...sicer sem dopoldne , tako da mi ostane še cel popoldan za crkljanje Me veseli ,da si istega mnenja.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 9:13:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ZA SEZNAM: ZOBEK ŠT. 2 12.3.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?