|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
27.2.2010 18:28:36   
sonček85
teni:ne govori prehitro ,mogoče pa še bo kaj iz tega:)))))
Kaya:dobrodošla  in naj se ti čim prej pokaže plusekuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
27.2.2010 20:38:30   
Kaya88
Sonček, hvala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
1.3.2010 15:06:03   
Kliki
Kaya88 dobrodošla spet nazaj. Želim ti veliko sreče in da z mano vred kmalu postaneva srečki user posted image .

Jest sem sicer drugače OK samo malo mi zmankuje časa za RR.

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
3.3.2010 17:32:13   
Kaya88
Kliki hvala, ste zlate, ko samo preberem vaše besede mi je toplo pri srcu, ker vem, da me razumete!!!

Evo danes je prišla moja user posted image točna kot urica, tako da sem pomirjena, glede na to, da mi je prejšnja zamujala za skoraj dva meseca in sem pričakovala, da bo ta mesec mogoče kaj podobnega, ampak je tukaj,...tako da naj zdaj na brzinu odide, da grema z dragim v akcijo, in upam na čimprejšnji user posted image user posted image , mogoče pa nam bo božiček prinesel novega člana!!!
Kako ste ve kaj???

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
4.3.2010 10:49:24   
nadka30
kaya88 dobrodošla želim ti da se user posted image čim prej poslovi in oddhiti na dopust. Pa kje se skrivate vse bejbe?
Sonček 85, sonček 25, kliki, tanjusi,teni, dotika,......

NO moram priznat da tudi jaz nisem bila teh 14 dni preveč pridna in mi je kar malo zmanjkovalo časa za RR, pa se bom skušala popravit, v glavnem mi smo čist ok, danes sem imela pregled, vse je tako kot mora biti, malo sma na ekranu gledali bejbija, pa srčeka poslušali, se super sliši. Pridobila sem 2 kg, je še vse v mejah normale,naslednji pregled imam 1.4. -pa resno mislim, da ne bo katera mislila da se hecam, ker je ta dan lažnivcev.Sedaj sem noseča polnih 13t in 2dni tako da počasi drvimo k morfologiji, takrat pa gre zraven tudi naša taveča bejba.
Upam da takrat izvemo tudi kakšnega spola je naš podnajemnik, čeprav nam je vseeno, no mal smo pa res radovedni.
V službi je tako tako, ko me rabijo sem dobra, drugače me pa zaj.......jo.Pa saj bo.

In kako ste ve punce, za katero sedaj najprej navijamo za plus.
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
4.3.2010 12:57:33   
Kliki
kaya88 upam da tvoja user posted image  kmalu odide na dopust in bos kmalu zagledala user posted image user posted image .

Nadka super da si Ok in da vse poteka kot mora.

Ja sem malo man pridna ker veliko delam in mi ne znese da bi se še na RR javljala. Obljubim pa da bom tudi to popravila. Sedaj čakam da pride tetka user posted image  in potem bo akcije malo več. Ta mesec res nisva bila prida ampak bova tudi to popravila sva rabila malo pavze. Po tem  pa upam da zagledam user posted image user posted image .

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
4.3.2010 20:53:41   
tanjusi
en lep pozdrav punce... ja saj sem že mela kar slabo vest, ker se nič ne oglasim, ampak kaj ko pa nas bo čas povoziluser posted image
Drugače to mislim da sem javila da prejšnji mesec ni uspelo , trenutno je user posted image ztekla, bt je bila zjutraj zeelo nizka , bomo pa šli kar v boj in ni šment da ne bi ratalo user posted image . Malo me jezi da prejšnji mesec ni uspelo... pa bo že .
Nadka veliko mislim na tebe, držim pesti da bo vse tako kot mora bit.
Drugače je pa trenutno zelo zanimivo, skoraj dnevno slšim za kako novo nosečko, ki jo poznam in za kakšno ki je rodila in takrat je v meni želja pouser posted image še večja...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
6.3.2010 10:46:48   
nadka30
tanjusi od tebe pa že dolgo nisem slišala glasu.Lepo da si nas prišla pogledat, držim pesti da čim prej zagledaš plusek in da bomo potem veselo klepetale o nosečniških težavah
In kako smo drugače?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
7.3.2010 20:21:58   
nadka30
večer punce, celo popoldn sem že tukaj pa ni daleč naokoli nobene, le kje se vse skrivateuser posted image Upam da vsaj na polno uživate.No sedaj se pa tudi jaz za danes poslavljam, sem pa brala med aprilčicami da je kepica v porodnišnici da ima popadke, tako da se lahko kmalu zgodi da bo rodila, ker ji do konca manjka malo majn kot mesec dni.
lep večer

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
7.3.2010 20:27:04   
sonček85
hejla:

Mi smo ok,se cartamo ,uživamo ,rastemo,....
kepica:ja v petek je špla ponoči v B ,a so popadki bolj mirnio tko da so jo dali na oddelek.Čaka,se ji je pa čep že odluščil tko da mislim da bo kar kmalu.Dihajmo punce

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
7.3.2010 20:29:35   
nadka30
je sedaj pa bo kmalu tukaj mali kepček ali kepica, torej bo kar marčevski zvonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Že pomagam dihat.Sonček lepo jo pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
7.3.2010 20:31:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

je sedaj pa bo kmalu tukaj mali kepček ali kepica, torej bo kar marčevski zvonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Že pomagam dihat.Sonček lepo jo pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

bom hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
7.3.2010 20:34:47   
nadka30
kako pa kaj vi sonček, aleks verjetno vsak dan odkrije kaj novega in ti pokaže kakšno vrgolijo, še malo in boste pihali prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
7.3.2010 20:37:10   
sonček85
joj ne govori,vsak dan je res nekaj novega.Sedaj ima fetiš da vsako jutro ko se zbudi gre v lesene kocke si vzame dve in jih ne izpusti ,po vsem stanovanju hodi z njima in ropota ob tla.
Pa zemlja od rožuser posted image user posted image user posted image .
Drugače je pa pravi sonček

Pa ti kako si?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
7.3.2010 20:53:31   
nadka30
sedaj ima aleks najlepše obdobje, vse mu je zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo čist ok, kar lepo se debelimo, tako da sem šla v nakup nosečniških hlač, pa se mi zdi da ko jih oblečem da sem pa taka, kot da bom že kmalu rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Slabosti so šle, me pa kar dober bolijo noge, pa daj bo minilo, samo da dobimo septembra v rokeuser posted image .Se pa včasih kar zamislim ko poštudiram da je to moja zadnja nosečnost in da nosečniškega trebuščka ne bom več imela nikoli, tako da skušam kar se da uživat.
SEdaj sem se pa na papcala in sedaj grem v vodoravni položaj, ker me vsepovosd špika.
Lahko noč in čim bolj uživaj z aleksomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
7.3.2010 20:58:43   
sonček85
joj boga ,še malo ,vsak mesec je manj .Pa boš cartala.Ej kolk pa maš cifro hlač?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
8.3.2010 8:40:38   
nadka30
punce en lep dober dan, želim vam da danes čim bolj lepo preživite svoj dan, ter da vas bodo vaši možje veselo razvajali
Tole je pa samo za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vam danes čim bolj polepšajo dan.

P.S.sonček imam najmanjšo številko 36 oz.38
lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
8.3.2010 15:16:42   
sonček85
user posted image NADKA:POTEM TI NE MOREM DAT MOJIH:(

V vsakem srcu je prostor za srečo.
Dobre želje združimo v zvezde,
srečo v sonce oblikujmo,
na prijateljstvo cvetove upanja nasujmo.

Želim vam lep,nasmejan in poln ljubezni DAN ŽENA user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.3.2010 15:17:14 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
10.3.2010 13:08:25   
Kliki
Nadka super da si OK. A pri vas kaj sneži?
Sonček85 ja sedaj bo pa Aleks vsak dan kaj novega pogruntal in mamici malo po živčkih skakal ampak ne bo prehudo.
A je kaj novega v zvezi s Kepico?

Jast sem ok sedaj čakam konec tedna da po vsej vrjetnosti moja user posted image  pride ker nisva bila zadosti pridna in potem greva v nov boj.

Lep snežni pozdrav.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
10.3.2010 15:49:44   
sonček85
kliki:točno tko user posted image user posted image user posted image
kepica:ni nič kaj novega ,v B je ,čaka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
10.3.2010 21:26:23   
tanjusi
Jast sem ok sedaj čakam konec tedna da po vsej vrjetnosti moja  pride ker nisva bila zadosti pridna in potem greva v nov boj.

Lep snežni pozdrav.

Ma mi smo pa čist preveč pridni user posted image , se trudim zeeel pa ni user posted image da ne bi ratalouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
11.3.2010 12:40:27   
nadka30
punce en lep ponovno zimski pozdrav, sem že mislila da nas bo zametlo, ker tolje je pa že višek.Jaz čakam pomlad, tale zima je res že mal predolga in res je že čas da zgine
Kliki snega imamo dovolj, ga prodamo če ga kdo kupi.
Kepica se mi kar smili, še posbej ker ima baje kar močne popadke, resnično upam da je ne bodo več dolgo mučili.Držim pesti da bo malu rešena in da dobi v naročje svojegauser posted image
Tanjusi in kliki držim pesti da rdeče tečke user posted image ne bo.
Jaz pa mislim da sem že občutila prve brcike res da so bolj nežne ampak mislim da je to touser posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
11.3.2010 18:14:13   
jekica
Pozdravljene,

Od Oktoberk 2010 sem se morala žal posloviti, saj sem pred 14 dnevi imeli ss s tabletko v 9t zaradi odmrtja ploda (no, dva dni pred sprejemom v B sem že doma imela ss). Danes sem imela prvi pregled pri G in je rekla, da sem lahko srečna, da se je vse ščistilo (je baje morala danes kar 2 poslati nazaj v B na čiščenje) in da lahko začneva takoj ponovno delat na user posted image .
Doma imam že enega 3 letnega nadobudneža, ki mi je ob mojem partnerju bil v zelo veliko oporo v teh hudih časih. Res sta zlata ta dva moja fanta. No sedaj pa v nove boje in upam, da bom imela sedaj več sreče.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
11.3.2010 19:33:37   
Kaya88
jekica zelo mi je žal za tebe,..en user posted image za tebe!!! Za vsakim dežjem posije sonček.

Hvala punce za dan žena, jaz malo zamujam, ampak iz srca: Kot je mati narava pomembna, tako je tudi ženska; tako kot je ona čudovita, ste čudovite tudi ve; če je zemlji namenjen dan v letu, si ga zaslužite tudi ve. Vse najboljše za dan žena,...:D

Moja user posted image se je poslovila v nedeljo in zdaj sma pridna, tako da upam, da je šla na daljše počitnice, in se vrne komaj naslednje leto,...:D

Kako ste ve??? Že kak nov plusek??

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
11.3.2010 19:35:35   
Kaya88
Nadka30 user posted image user posted image user posted image uživaj v teh lepih trenutkih!!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Katero ime?
mel79

Jakob (28%)

Jaka (25%)

Aljaž (33%)

Sebastjan (14%)

Število vseh glasov: 679

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!