Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 19:30:42
|
|
|
|
nadka30
|
kliki to me čaka v ponedeljek, že vidim določene povešene nosove, pa kaj me briga se bodo že morali znajti brez mene, jim vsaj riti ne bom več odnašala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 19:32:54
|
|
|
|
Kliki
|
Pa za sodelovce se pa res ne bomo ssekirale kaj si mislijo. Bodo morali pa kaj sami naredit bodo vidl kako to gre.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 19:37:40
|
|
|
|
nadka30
|
ja točno tako, po mojem bo tukaj največji problem pri šefici, je bil že takrat v jeseni ko sem bila noseča stanje tako tako, ko sem pa prišla z bolniške po ss je pa en teden bil mir potem se je pa začelo teroriziranje in vem da zdaj ne bo nič boljš, čeprav mi je za novo leto vošla in mi dojenčka zaželela vem da to ni bilo prisno in jaz ji dejansko nič več ne verjamem, enostavno nimam besed in vem da se bo sedaj na zunaj delala lepo, kak bom pa pete odnesla me bo pa grajala. Pa kaj hočemo vsem ne bo nikoli vse prav in rajši iamm zdravega bejbija kot pa priliznjejo šefico, ker v službo bom hodila še do 65 let ali več, otroka pa imam lahko samo še maximalno 10 let oz. vsako leto je majn možnosti. V službo bom pa morala hodit hočem ali nočem.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 19:49:44
|
|
|
|
Kliki
|
Ja pa še res je tako. Tudi mi imamo kljub malemu kolektivu skoz ene štale tko da sem se odločla da za službo se pa res ne bom več sekirala pa če mi takoj jutri prinese odpoved.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 20:01:01
|
|
|
|
nadka30
|
kliki se popolnoma strinjam s tabo. Tale slikica je zate, ker to boš tudi ti postala tale slikica je pa za našega sončeka25, ki bo dvojna mamica
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 20:03:58
|
|
|
|
Kliki
|
Nadkak hvala. Grem sedaj pred Tv ker me skoz meče ven iz foruma. Lepo se imej pa se beremo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 20:06:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Ej pa sej majo une ko sta dva pakirana mislim da za 3€ pa še nekaj.Men so pokazal točno takrat ,sam sem šla za ziher ker vseeno nisem verjela še CB kupit Saj vem ampak jaz sem do sedaj vedno clear blue uporabila , tak da sem ga že navajena potem kar tega uporabi,sigurno ti bo kmalu pokazal veliki debeli plusek kliki:jupi ,zdaj pa veselo v boj za plusek.Moja M se tudi poslavlja,tko da jutri pade akcija,sam mi ne za plusek ampak kar tko III kako lepi medeki ,zdaj pa že dolgo niste ničč tistih smeškov devale nadka:na sodelavce se pa ja mnde ne boš ozirala.Najbolj pomemben je otrok,oni pa naj se znajedejo kokr čejo ,pa četudi jih od zavisti poje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 20:18:20
|
|
|
|
nadka30
|
je sonček to si mi prave besede z jezika vzela.Sedaj pa grem, ker že napol spim za računalnikom. čav čav
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.2.2010 13:31:15
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Ej pa sej majo une ko sta dva pakirana mislim da za 3€ pa še nekaj.Men so pokazal točno takrat ,sam sem šla za ziher ker vseeno nisem verjela še CB kupit Saj vem ampak jaz sem do sedaj vedno clear blue uporabila , tak da sem ga že navajena potem kar tega uporabi,sigurno ti bo kmalu pokazal veliki debeli plusek Mogoče pa kupim on komplet z dvema za 3e , pa pusti clear blue samo za potrditev . Ma sem samozavestna, skoraj govorim tako kot da sem že ... Pa saj pozitivno je treba razmišljat a ne.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.2.2010 10:32:18
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro, punce moje. Jaz sem pa nabavila ta testa, ko sta dva v kompletu. Sem danes zjutraj enega probala in me bega. Pokazala se je čisto rahla,rahla, vidna na svetlobi druga črtica. Ji ne verjamem najbolj, ampak me bega, ker ko nisem bila noseča se ni pokazalo niti tako in še vseeno upam, da je bila črtica prava, ampak rahla, ker je prehitro. Sicer je danes 29 dan od zadnje M, ampak zadnje čase so od 25 - 32 dni in bi bilo možno, da bi bila O kak dan bolj pozno. Pojma nimam, kaj si naj mislim, ampak nekako upam, da bo v torek črtica močnejša, če se seveda prej ne vlije. Me pa bradavice bolijo, zato sem tudi delala test, ker me drugače ne. Punce, držite pesti, da se črtica okrepi.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.2.2010 12:45:46
|
|
|
|
tanjusi
|
Jutro, punce moje. Jaz sem pa nabavila ta testa, ko sta dva v kompletu. Sem danes zjutraj enega probala in me bega. Pokazala se je čisto rahla,rahla, vidna na svetlobi druga črtica. Ji ne verjamem najbolj, ampak me bega, ker ko nisem bila noseča se ni pokazalo niti tako in še vseeno upam, da je bila črtica prava, ampak rahla, ker je prehitro. Sicer je danes 29 dan od zadnje M, ampak zadnje čase so od 25 - 32 dni in bi bilo možno, da bi bila O kak dan bolj pozno. Pojma nimam, kaj si naj mislim, ampak nekako upam, da bo v torek črtica močnejša, če se seveda prej ne vlije. Me pa bradavice bolijo, zato sem tudi delala test, ker me drugače ne. Punce, držite pesti, da se črtica okrepi. iz vsega srca ti privoščim da je to to... jaz imam en clearblue doma ampak se trudim da še ne naredim testa... danes je 23 dan od zadnje , in glede na to da so zadnji cikli bili krajši pa mogoče ... ta dva testa ki ju omenjaš bom jaz jutri kupila ... aja pa prav tako kot praviš ti mam tudi jaz zelo občutljive prsi .. pa še nekaj saj je mogoče smešno , ampak pri zadnji neuspeli mi je bilo ponoči zelo vroče ... prav spotila sem se ob mrzlih radiatorjih, in to sem opazila tudi sedaj . pomoje nima veze samo ....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.2.2010 13:13:10
|
|
|
|
Teni_
|
Možno pa je. Mene je v zadnjih dveh nosečnostih tudi na čase kar oblilo, v naslednjem trenutku pa mi je bilo hladno. Bomo videli kaj bodo naslednji dnevi prinesli.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.2.2010 17:32:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Jutro, punce moje. Jaz sem pa nabavila ta testa, ko sta dva v kompletu. Sem danes zjutraj enega probala in me bega. Pokazala se je čisto rahla,rahla, vidna na svetlobi druga črtica. Ji ne verjamem najbolj, ampak me bega, ker ko nisem bila noseča se ni pokazalo niti tako in še vseeno upam, da je bila črtica prava, ampak rahla, ker je prehitro. Sicer je danes 29 dan od zadnje M, ampak zadnje čase so od 25 - 32 dni in bi bilo možno, da bi bila O kak dan bolj pozno. Pojma nimam, kaj si naj mislim, ampak nekako upam, da bo v torek črtica močnejša, če se seveda prej ne vlije. Me pa bradavice bolijo, zato sem tudi delala test, ker me drugače ne. Punce, držite pesti, da se črtica okrepi. iz vsega srca ti privoščim da je to to... jaz imam en clearblue doma ampak se trudim da še ne naredim testa... danes je 23 dan od zadnje , in glede na to da so zadnji cikli bili krajši pa mogoče ... ta dva testa ki ju omenjaš bom jaz jutri kupila ... aja pa prav tako kot praviš ti mam tudi jaz zelo občutljive prsi .. pa še nekaj saj je mogoče smešno , ampak pri zadnji neuspeli mi je bilo ponoči zelo vroče ... prav spotila sem se ob mrzlih radiatorjih, in to sem opazila tudi sedaj . pomoje nima veze samo .... se podpišem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.2.2010 12:27:05
|
|
|
|
Kepica83
|
Živjo lepotičke moje! Kepica vas je malo zanemarjala zadnje čase. Ma če pridem na rr, hitro kaj pokomentiram pri aprilčicah pol pa konec. Še vedno se ukvarjam z popadki. Ju3 imam pregled in ctg pa da vidimo kak kaj beba napreduje z gramčki. Komaj čakam. Nadka moja zlata... hvala za zs. Ampak bom ti kar tu odpisala. Jaz sem vredu. Z dragim uživama zadnje skupne dneve in vneto pričakujeva novega člana. Sem pa presrečna, ko sem vidla izid na nuhalni. Sem ti rekla da bo vse vredu in da se nimaš kaj sekirat. Joj boš vidla kako bodo zdaj zleteli tedni in boš že čutila brcike . Res privoščim vsaki punci tu da čim prej začuti brcike in te nepopisne trenutke sreče. Sonček25 a dvojčke bomo imeli????'Uauuuuuuuuuuuuuuuuu superr. Teni, tanjusi, kliki, frufru... tudi ve boste kmalu ugledale pluseke. Verjamite kepici . Upam da nisem katere izpustila?' Sonček85 ... kako si mi kaj??? Veliko mislim nate in na tvojo družinico. Upam da ste vredu. Kak je kaj najin zlati skokec?? Jooj kolko krat sanjam o njem. to srčkano bitje. Uh zdaj pa se naši bebi tako kolca da mami komaj piše. Ma me nervira to kolcanje . Isti ritem. Pa še beba se mi tak smili. Grem vedno takoj pit pa zgleda da ne pomaga . Punce vedite da mislim na vsako posebej, le javljam se bolj malo. Lupčka vsem.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.2.2010 9:14:23
|
|
|
|
sonček85
|
kepica:mi smo v redu,Ati sicer dela ta teden 12h ,a se ne sekiram ,saj lahko tako vsaj dopoldan naredim kaj imam za narest ,Aleks je pa tko v varstvu ,kjer na polno uživa. Mami se je pa odločila da naredi vsoooooooooooo generalko in sem že na polovici,vse leti z omar ,.......praznem spomladansko čisčenje bi se temu reklo Joj komaj čakam ,da vidim to malo kepico ,ki raste bpod tvojim srčkom. Aja vprašala si za skokeca -danes je star že 10m-joj kako gre hitro-prehitro.Že stojipo večx na dan sam in tudi nogico je že premaknil ,no tako kot da bi naredil korak Ti pošljem kkao slikco mwa vsem ostalim in čim prejšnje pluseke nosečke :božajte bušije in povejte bebiujem da jih tetka Sonček in Aleks pozdravljata mamice:uživajte sedaj zunaj v tem lepem sončnem vremenu
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.2.2010 7:17:56
|
|
|
|
Teni_
|
No pa je spet tu. Nimam časa bit preveč žalostna, ker se nam bo zdaj dva tedna dogajalo na polno. Dajte držat pesti za nas. Če bo vse po sreči se bomo selili v hišo. Imamo že nagledano, danes grejo še ocenit(za kredit), pol papirje dol damo(baje bi naj šlo skozi, kolikor so pogledali) in če nam uspe, ne bomo več v bloku.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.2.2010 7:23:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR No pa je spet tu. Nimam časa bit preveč žalostna, ker se nam bo zdaj dva tedna dogajalo na polno. Dajte držat pesti za nas. Če bo vse po sreči se bomo selili v hišo. Imamo že nagledano, danes grejo še ocenit(za kredit), pol papirje dol damo(baje bi naj šlo skozi, kolikor so pogledali) in če nam uspe, ne bomo več v bloku. evo nekaj ni bilo po planu ,bo pa druga šlo naj vam gre skozi in srečno ,veselo selitev .
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.2.2010 8:29:51
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala, sonček. Upam ja, da bo šlo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.2.2010 9:36:59
|
|
|
|
nadka30
|
teni žal mi je da je tvoja tečka prišla, , berem pa super novico da se boste selili v hiško, o kako bo to fajn, vam privoščim na polno.Želim veselo, hitro selitev. Tanjuši in kliki kakšen je izzid, močno držim pesti. Kepica hoy, sem te že mal pogrešala, sedaj pa res še samo en dober mesec in vaš novi družinski član bo z vami, čakam na slikice in se jih že veselim. Bravo bodoča mami, upam da se bojo tvoji popoadki počasi tudi umirili. Drugače mi smo ok, noseči smo polnih 12 t in dva dni, rok imamo sedaj 7.9, počutje super, slabosti so šle bay,bay.Ta teden sem povedala v službi reakcija tako tako, pa dol mi visi za njih, važna sem jaz in bejbi.Nadja navija za brateca in splon ne dojame da je možno da bo pa deklica, ona pravi da bomo imeli kekeca. Drugače pa upam da se nam sedaj bliža pomlad, ker je super gleda ko zunaj sije sonček.Doma so bili tudi veseli, tako da zdaj gremo na polno do konca avgusta, potem pa znamo mi zaključit, ker sem prvič imela carski rez se zna zgodit da ga bom tudi sedaj in če ga bom imela bomo nosečnost zaključili cca 7-10 dni prej. Želim vam prekrasen dan, jaz pa grem v službo lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.2.2010 13:50:17
|
|
|
|
sonček85
|
nadka:jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,zdaj pa le cpozitivno naprej teni:ni zakaj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.2.2010 15:22:34
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjuši in kliki kakšen je izzid, močno držim pesti. še ni... po moje bom danes naredila test , zato držite pesti
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.2.2010 10:54:36
|
|
|
|
Kliki
|
Samo na hitro pozdravim se mi dogaja na polno tko da glede nisva ravno pridna ampak bo tudi to prišlo. Sem pa kar fajen zasedena tko da prov veliko nimam časa razmišlat o in mislim da je to kar fajen ker mi bo psiha daloa končno mir. Lepo bodite in vas še kaj berem.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.2.2010 20:14:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Tanjuši in kliki kakšen je izzid, močno držim pesti. še ni... po moje bom danes naredila test , zato držite pesti javi kaj je bilo kliki:držim pesti
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.2.2010 8:00:38
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Tanjuši in kliki kakšen je izzid, močno držim pesti. še ni... po moje bom danes naredila test , zato držite pesti javi kaj je bilo mam občutek da ta mesec ni bil uspešen , test minus, včeraj in danes pa par rjavih pikic na perilu , to pa se mi zdi da že nakazuje , bomo videli kaj bo prinesel današnji dan
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.2.2010 16:56:26
|
|
|
|
Kaya88
|
Hey hey, javljam se vam po zelo dolgem času, ker sma se z dragim odločila, da ne boma čakala nič več in da grema ponovno v akcijo, tako da upam, da se vam čimprej pridružim na seznamu . Ker sem imela redno po mojem spontanem splavu in ni bilo nič narobe, v decembru pa se mi naenkrat več ni pojavila menstruacij, mislim, da bolj zaradi službe in stresa, tako da sem jo dobila koma 2. februarja, sedaj pa čakam če se bo pojavila ob pravem času, nato pa v akcijo,...ko je bilo eno leto na okoli, je bila bolečina ob izgubi še hujša, kot takrat ko se mi je to zgodilo in mmislim, da sem zdaj spet pripravljena za nove boje,...upam da uspešne in manj boleče! Od danes naprej se vam javljam bolj pogosto in upam, da bom kmalu z vami srečke nosečke,... . Želim vam prekrasen dan s sončkom!!!
|
Dostavanada56V katerem času vam najbolj ustreza dostava naročenih artiklov? zjutraj (
20%)
dopoldan (
26%)
popoldan (
34%)
zvečer (
12%)
vseeno (
8%)
Število vseh glasov: 166Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!