Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 12:15:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma morm pa res nazaj pogledat, ampak sej sem skoz prisotna ma mi je res dieta udarla v glavo Pri nas pestro, Nejc neučakano čaka makarončke - je že na stolu, Žiga se je po pol ure zdele zbudu vas zaliman - ga bo treba uspavat. Men ratalo pomit po tleh v kuhni in skoraj kosilce narest ej, men ni jasno koko ti rata po tleh pomit če sta mulčka oba tam...jz komi posesam ko sva z majčijem sama, pa še tko me skoz za hlače vleče...ma, ja blo že bolš...zdej pa je spet sitkana ritka aja... ...mali ima po jezičku in mal na ustnicah take bele obloge....a milite, da je lahk od dudice k jo ima zadne cajte skoz zapopano v ustih...jo morm prov skrit moj se je najavu ob 1h na malco...k kao včeri nisva nič kominicirala...je pozno pršel..pol ga je pa še un pomivalc ob živce spravu..on se prov da vsaki stvari sprovucirat..k bejbi...vam rečem
< Sporočilo je popravil sjmm -- 11.3.2010 12:16:44 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 12:16:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....a pri vas imate sonček?.... za sprehodek ja, lepo se nardilo dons, niti ne piha...sva uživala več k eno urco
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 12:17:49
|
|
|
|
sjmm
|
grem za u pisker pripravt...pa mojmu en fajn vegi sendvič nardit, pa en kofetek skuhat, da se nau tko limonast držu na lep sončen dan pridem back
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 12:17:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....a pri vas imate sonček?.... za sprehodek ja, lepo se nardilo dons, niti ne piha...sva uživala več k eno urco ti,kaj pa če je soor-v ustih mislim.....to vem da imajo novorojenčki radi,za večje otroke pa ne vem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 12:19:30
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....a pri vas imate sonček?.... za sprehodek ja, lepo se nardilo dons, niti ne piha...sva uživala več k eno urco ti,kaj pa če je soor-v ustih mislim.....to vem da imajo novorojenčki radi,za večje otroke pa ne vem sem pomislila ja, že zgleda tko, sam se mi je zdel mal že velik za to...ampak milsim, da bo to kr to...ker ga nič ne moti..po moje bi ga kej drugega motilo ali pa bolelo grlo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 12:20:26
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm sej pomila sem ko je Žiga spal. No sej sem ga nazaj uspavala. Skuham pa tko da al se tamaledva igrata al pa mi Nejc pomaga mešat, Žiga se pa s kuhalnico in lončkom igra Sesanje je pa itak največji hec kar tekmujeta ker mi bo kabel vn potegnu Za bele pikice ne vem, ma Žiga tud skoz dudo pa jih nima. Pa super malico pripravi Čebela lepe slikice
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 12:23:09
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm jaz bi tud sonček, pri nas ga ni No sedaj se je pa pri nas tud mal umirilo. Žiga aja, Nejc je makarončke, jaz sem pa tu me pa že sušilc kliče ampak bo mal počakal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 12:27:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm jaz bi tud sonček, pri nas ga ni No sedaj se je pa pri nas tud mal umirilo. Žiga aja, Nejc je makarončke, jaz sem pa tu me pa že sušilc kliče ampak bo mal počakal evo malca po ta velkem prštimana....upam, da bo točen zdej je pa mene tud sušilc poklical...grem mal zložit, da ne bo vse zmečkan..pol je treba pa vse popeglat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 13:03:32
|
|
|
|
petrušk_
|
sjmm....bod fejst pozorna, da ni slučajn pa slinovka...pr nas je en cajt to ful razsajal...pa merki se da nau še kdo drug dobu, k je nalezljivo....pejt u lekarno po daktarin - oralni gel, pa mu dej na dudico,....če je soor bo hitr dobr, čene pa hop k zdravniku...no ja itak pa tud za slinovko ne dobiš druzga zdravila....cikaflogo tud pomaga alpa kar calgel....mogoče je za zato skoz okrog tvojih nog...kaj če ga boli?? pr nas mamo pa extra luksuz zj s sesanjem - mi je moj kupu hišnega pomočnika IVO-ta....un sesalc k sam sesa....zakon je...če bo kera zainteresirana povejte....mam ful ugodno varianto 150 eur...k jih sama lohk iz kitajske prpeleva drugač jih u slo prodajajo po 500 do 1000 eur - zbiram naročila sam mal dalj bi blo za čakat....k ni to dostava kot iz nemčije - cca 3 mesce
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 13:09:42
|
|
|
|
Urša08
|
Z Nejčkom sva eno knjigico obdelala, zdej se me je pa naveličal in se hoče z bagri pa kamioni igrat. Žiga še spi. Jaz bom pa kuhno poskusila v red dat če mi bo ratalo. Potem sem pa za dons zaključla. Petrušk uvau za sesalec Glede slinovke ti bo pa koj jasno če jo ima in sicer ne bo ničesar ampak res ničesar hotel jesti razen mrzlih stvari kot so jogurti, pudingi iz hladilnika, sladoled. Smo na žalost dal to čez letos na morju, sicer pri Nejcu ampak je bil kar bošček aja pa itak vročino dobi otrok. Jaz mislim sjmm da ni slinovka.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 14:09:12
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Kako ste kej? Končno sm en dan malo prej doma! Mala pančka, tko da grem mal pospravlat, likala bom pa jutr al pa čez vikend. se tipkamo pa vsem ki rabite in
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 14:10:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Z Nejčkom sva eno knjigico obdelala, zdej se me je pa naveličal in se hoče z bagri pa kamioni igrat. Žiga še spi. Jaz bom pa kuhno poskusila v red dat če mi bo ratalo. Potem sem pa za dons zaključla. Petrušk uvau za sesalec Glede slinovke ti bo pa koj jasno če jo ima in sicer ne bo ničesar ampak res ničesar hotel jesti razen mrzlih stvari kot so jogurti, pudingi iz hladilnika, sladoled. Smo na žalost dal to čez letos na morju, sicer pri Nejcu ampak je bil kar bošček aja pa itak vročino dobi otrok. Jaz mislim sjmm da ni slinovka. tenx punce.. .jz mislim in upam, da ni slinovka, ker je vse brez problema...no, zaenkrat..se mu je pa zadeva pojavila odkar je tok na dudo nor..bomo vidl..bom šla v lekarno pokazat, pa naj mi kej dajo...sej pol k kej poje in spije...je bolš...seveda če nima dude..sem jo skrila sam za spat..ko vstane ima pa pod dudico tko belo...bom šla še frišne cuclje kupit...jih imava ene 3 mesce...mogoče bo pol gut aja...sem čist ...mojga sploh ni blo na malco....me je okol 2h klical, da je šel z enim na kofe.. .bo malco u glavo dobil k pride zvečer..mislm...k bi me zanalašč provociral
< Sporočilo je popravil sjmm -- 11.3.2010 14:11:20 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 14:45:10
|
|
|
|
Katjusa
|
punce v reklami od harvy normana sem vidla tak aparat za kavo kot ga ima urša neki dolce.... akcija 99€ hvala vam za vse lepe besede, ki mi jih namenite za vsa vaša mnenja in podporo... še posebej hvala za vse pestke zlate ste, (tiste na dijeti si pa kakega prišparajte)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 15:51:53
|
|
|
|
baki
|
o katjuša ka to limaš gor.so se mi kr sline pocedile .tk sem zluštana,mater zdej mi pa še katja tle čokolado ponuja .malo še.sam ko vem da se bom mogla še naprej pazit .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 15:57:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki o katjuša ka to limaš gor.so se mi kr sline pocedile .tk sem zluštana,mater zdej mi pa še katja tle čokolado ponuja .malo še.sam ko vem da se bom mogla še naprej pazit . sej sem napisala da si pršparite k sme sliko našla meni je kr zadišalo ampak se ne dam.... danes sem bla pri sošolki iz sredne šole in imajo domeče suho meso (ga obužujem).... mi je hotla narezat pa sem povedala, da bom drugič prišla ...... vidim, da znam bit kr kerakter in se ne dam, ko bi le vedno bila tako vztrajna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:04:37
|
|
|
|
baki
|
sem niku pripravla malico čakam da se zbudi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:04:44
|
|
|
|
Urša08
|
Baki ne daj se, zdrži - v ponedeljek dopoldan si pa en priboljšek privoščimo - en micen Men bi tud zdele nekaj pasalo v usta dat, pa si prigovarjam da ne. Čakam da možek pride domov da skup kavico popijeva. Danes je večerja sadje in jogurt
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:06:41
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas se pa oba z legicam igrata. In potem na cajte slišim Nejca k reče:" mamiiii Žiga mi je pa porušu" kok sta dobra.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:08:07
|
|
|
|
Urša08
|
Deja ti je uspelo bolniško dobit? Upam da ste poštimali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:16:39
|
|
|
|
kayica24
|
Halo! Midve sva doma iz sistematskega... Marinela ima pri enem letu 12kg in meri 81,5 cm.. Bila je tudi cepljena in niti ni registrirala.. Je zdravnica sestro vprašala, če je cepila sploh? Bom kake slikce poiskala, pa vam malo našo miško pokažem..
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:20:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Halo! Midve sva doma iz sistematskega... Marinela ima pri enem letu 12kg in meri 81,5 cm.. Bila je tudi cepljena in niti ni registrirala.. Je zdravnica sestro vprašala, če je cepila sploh? Bom kake slikce poiskala, pa vam malo našo miško pokažem.. vav orenk babnica
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:20:49
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Halo! Midve sva doma iz sistematskega... Marinela ima pri enem letu 12kg in meri 81,5 cm.. Bila je tudi cepljena in niti ni registrirala.. Je zdravnica sestro vprašala, če je cepila sploh? Bom kake slikce poiskala, pa vam malo našo miško pokažem.. vav orenk babnica ja to pa res.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:21:26
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pri nas se pa oba z legicam igrata. In potem na cajte slišim Nejca k reče:" mamiiii Žiga mi je pa porušu" kok sta dobra.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:21:37
|
|
|
|
Čebel@
|
no pri nas je ati popoldan z nama-jaz malo počivam in lenarim,on pa sedi na tleh s Hano in se igrata ampak sem ga mogla najprej nahrulit,da se nič ne ukvarja z njo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:21:54
|
|
|
|
baki
|
nik še kr spi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Otroke prezgodaj ločimo od mamVeč časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?