|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
11.3.2010 12:15:35   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm ma morm pa res nazaj pogledat, ampak sej sem skoz prisotnauser posted image ma mi je res dieta udarla v glavouser posted image user posted image user posted image

Pri nas pestro, Nejc neučakano čaka makarončke - je že na stolu, Žiga se je po pol ure zdele zbudu vas zaliman - ga bo treba uspavat. Men ratalo pomit po tleh v kuhni in skoraj kosilce narestuser posted image

ej, men ni jasno koko ti rata po tleh pomit če sta mulčka oba tam...jz komi posesam ko sva z majčijem sama, pa še tko me skoz za hlače vleče...ma, ja blo že bolš...zdej pa je spet sitkana ritka

aja...user posted image ...mali ima po jezičku in mal na ustnicah take bele obloge....a milite, da je lahk od dudice k jo ima zadne cajte skoz zapopano v ustih...jo morm prov skrit

moj se je najavu ob 1h na malco...k kao včeri nisva nič kominicirala...je pozno pršel..pol ga je pa še un pomivalc ob živce spravu..on se prov da vsaki stvari sprovucirat..k bejbi...vam rečemuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 11.3.2010 12:16:44 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
11.3.2010 12:16:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm....a pri vas imate sonček?....user posted image user posted image za sprehodek

ja, lepo se nardilo dons, niti ne piha...sva uživala več k eno urcouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.3.2010 12:17:49   
sjmm
grem za u pisker pripravt...pa mojmu en fajn vegi sendvič nardit, pa en kofetek skuhat, da se nau tko limonast držu na lep sončen dan

pridem back

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
11.3.2010 12:17:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sjmm....a pri vas imate sonček?....user posted image user posted image za sprehodek

ja, lepo se nardilo dons, niti ne piha...sva uživala več k eno urcouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti,kaj pa če je soor-v ustih mislim.....to vem da imajo novorojenčki radi,za večje otroke pa ne vemuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
11.3.2010 12:19:30   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti,kaj pa če je soor-v ustih mislim.....to vem da imajo novorojenčki radi,za večje otroke pa ne vemuser posted image

sem pomislila ja, že zgleda tko, sam se mi je zdel mal že velik za to...ampak milsim, da bo to kr to...ker ga nič ne moti..po moje bi ga kej drugega motilo ali pa bolelo grlouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
11.3.2010 12:20:26   
Urša08
Sjmm sej pomila sem ko je Žiga spal. No sej sem ga nazaj uspavala. Skuham pa tko da al se tamaledva igrata al pa mi Nejc pomaga mešat, Žiga se pa s kuhalnico in lončkom igrauser posted image Sesanje je pa itak največji hec kar tekmujeta ker mi bo kabel vn potegnuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za bele pikice ne vem, ma Žiga tud skoz dudo pa jih nima. Pa super malico pripravi user posted image user posted image user posted image

Čebela lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
11.3.2010 12:23:09   
Urša08
Sjmm jaz bi tud sonček, pri nas ga niuser posted image

No sedaj se je pa pri nas tud mal umirilo. Žiga aja, Nejc je makarončke, jaz sem pa tuuser posted image user posted image user posted image user posted image me pa že sušilc kliče ampak bo mal počakaluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
11.3.2010 12:27:25   
sjmm

Sjmm jaz bi tud sonček, pri nas ga niuser posted image

No sedaj se je pa pri nas tud mal umirilo. Žiga aja, Nejc je makarončke, jaz sem pa tuuser posted image user posted image user posted image user posted image me pa že sušilc kliče ampak bo mal počakaluser posted image

evo malca po ta velkem prštimana....upam, da bo točen

zdej je pa mene tud sušilc poklical...grem mal zložit, da ne bo vse zmečkan..pol je treba pa vse popeglat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
11.3.2010 13:03:32   
petrušk_
sjmm....bod fejst pozorna, da ni slučajn pa slinovka...pr nas je en cajt to ful razsajal...pa merki se da nau še kdo drug dobu, k je nalezljivo....pejt u lekarno po daktarin - oralni gel, pa mu dej na dudico,....če je soor bo hitr dobr, čene pa hop k zdravniku...no ja itak pa tud za slinovko ne dobiš druzga zdravila....cikaflogo tud pomaga alpa kar calgel....mogoče je za zato skoz okrog tvojih nog...kaj če ga boli??

pr nas mamo pa extra luksuz zj s sesanjem - mi je moj kupu hišnega pomočnika IVO-ta....un sesalc k sam sesa....zakon je...če bo kera zainteresirana povejte....mam ful ugodno varianto 150 eur...k jih sama lohk iz kitajske prpelevauser posted image user posted image user posted image drugač jih u slo prodajajo po 500 do 1000 eur - zbiram naročilauser posted image user posted image

sam mal dalj bi blo za čakat....k ni to dostava kot iz nemčijeuser posted image - cca 3 mesce

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
11.3.2010 13:09:42   
Urša08
Z Nejčkom sva eno knjigico obdelala, zdej se me je pa naveličal in se hoče z bagri pa kamioni igrat. Žiga še spi. Jaz bom pa kuhno poskusila v red dat če mi bo ratalo. Potem sem pa za dons zaključla.user posted image

Petrušk uvau za sesalecuser posted image user posted image user posted image

Glede slinovke ti bo pa koj jasno če jo ima in sicer ne bo ničesar ampak res ničesar hotel jesti razen mrzlih stvari kot so jogurti, pudingi iz hladilnika, sladoled. Smo na žalost dal to čez letos na morju, sicer pri Nejcu ampak je bil kar bošček aja pa itak vročino dobi otrok. Jaz mislim sjmm da ni slinovka.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
11.3.2010 14:09:12   
simonakr
Dan! Kako ste kej? Končno sm en dan malo prej doma! user posted image user posted image

Mala pančka, tko da grem mal pospravlat, likala bom pa jutr al pa čez vikend.

se tipkamo

pa vsem ki rabite user posted image user posted image in user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
11.3.2010 14:10:46   
sjmm

Z Nejčkom sva eno knjigico obdelala, zdej se me je pa naveličal in se hoče z bagri pa kamioni igrat. Žiga še spi. Jaz bom pa kuhno poskusila v red dat če mi bo ratalo. Potem sem pa za dons zaključla.

Petrušk uvau za sesalec

Glede slinovke ti bo pa koj jasno če jo ima in sicer ne bo ničesar ampak res ničesar hotel jesti razen mrzlih stvari kot so jogurti, pudingi iz hladilnika, sladoled. Smo na žalost dal to čez letos na morju, sicer pri Nejcu ampak je bil kar bošček aja pa itak vročino dobi otrok. Jaz mislim sjmm da ni slinovka.

tenx punce..user posted image user posted image user posted image .jz mislim in upam, da ni slinovka, ker je vse brez problema...no, zaenkrat..se mu je pa zadeva pojavila odkar je tok na dudo nor..bomo vidl..bom šla v lekarno pokazat, pa naj mi kej dajo...sej pol k kej poje in spije...je bolš...seveda če nima dude..sem jo skrila sam za spat..ko vstane ima pa pod dudico tko belo...bom šla še frišne cuclje kupit...jih imava ene 3 mesce...mogoče bo pol gut

aja...sem čist user posted image user posted image ...mojga sploh ni blo na malco....me je okol 2h klical, da je šel z enim na kofe..user posted image user posted image user posted image .bo malco u glavo dobil k pride zvečer..mislm...k bi me zanalašč provociral

< Sporočilo je popravil sjmm -- 11.3.2010 14:11:20 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
11.3.2010 14:45:10   
Katjusa
punce v reklami od harvy normana sem vidla tak aparat za kavo kot ga ima urša neki dolce.... akcija 99€

hvala vam za vse lepe besede, ki mi jih namenite za vsa vaša mnenja in podporo... še posebej hvala za vse pestkeuser posted image user posted image user posted image zlate ste, (tiste na dijeti si pa kakega prišparajte)
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
11.3.2010 15:51:53   
baki
o katjuša ka to limaš gor.so se mi kr sline pocedileuser posted image user posted image user posted image .tk sem zluštana,mater zdej mi pa še katja tle čokolado ponujauser posted image user posted image user posted image .malo še.sam ko vem da se bom mogla še naprej pazituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
11.3.2010 15:57:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

o katjuša ka to limaš gor.so se mi kr sline pocedileuser posted image user posted image user posted image .tk sem zluštana,mater zdej mi pa še katja tle čokolado ponujauser posted image user posted image user posted image .malo še.sam ko vem da se bom mogla še naprej pazituser posted image user posted image user posted image .

sej sem napisala da si pršpariteuser posted image user posted image user posted image user posted image
k sme sliko našla meni je kr zadišalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak se ne dam....

danes sem bla pri sošolki iz sredne šole in imajo domeče suho meso (ga obužujem).... mi je hotla narezat pa sem povedala, da bom drugič prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image ......
vidim, da znam bit kr kerakter in se ne dam, ko bi le vedno bila tako vztrajnauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
11.3.2010 16:04:37   
baki
sem niku pripravla malico čakam da se zbudi

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
11.3.2010 16:04:44   
Urša08
Baki ne daj se, zdrži - v ponedeljek dopoldan si pa en priboljšek privoščimo - en micenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men bi tud zdele nekaj pasalo v usta dat, pa si prigovarjam da ne. Čakam da možek pride domov da skup kavico popijeva. Danes je večerja sadje in jogurtuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
11.3.2010 16:06:41   
Urša08
Pri nas se pa oba z legicam igrata. In potem na cajte slišim Nejca k reče:" mamiiii Žiga mi je pa porušu" user posted image user posted image user posted image user posted image kok sta dobra.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
11.3.2010 16:08:07   
Urša08
Deja ti je uspelo bolniško dobit? Upam da ste poštimaliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
11.3.2010 16:16:39   
kayica24
Halo!
Midve sva doma iz sistematskega...

Marinela ima pri enem letu 12kg in meri 81,5 cm..

Bila je tudi cepljena in niti ni registrirala..user posted image Je zdravnica sestro vprašala, če je cepila sploh?user posted image user posted image

Bom kake slikce poiskala, pa vam malo našo miško pokažem..

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
11.3.2010 16:20:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Halo!

Bila je tudi cepljena in niti ni registrirala..user posted image Je zdravnica sestro vprašala, če je cepila sploh?user posted image user posted image

vav orenk babnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
11.3.2010 16:20:49   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Halo!

vav orenk babnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja to pa res.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
11.3.2010 16:21:26   
sjmm

Pri nas se pa oba z legicam igrata. In potem na cajte slišim Nejca k reče:" mamiiii Žiga mi je pa porušu" user posted image user posted image user posted image user posted image kok sta dobra.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
11.3.2010 16:21:37   
Čebel@
no pri nas je ati popoldan z nama-jaz malo počivam in lenarim,on pa sedi na tleh s Hano in se igratauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak sem ga mogla najprej nahrulit,da se nič ne ukvarja z njouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
11.3.2010 16:21:54   
baki
nik še kr spiuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?