Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 20:00:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Otroc spijo, eden doma drug pri babici, jest pa čakam mojga če mu bo sploh ratal domov pridt Naš je še po konc, je pr tašči sam bosta kmal dol pršla k bo čas za večerjo, pižamo in panči, panči. Ju3 bo pa doma ostal k je neki prehlajen pa učka se mu mal gnojita, pa neb rada da pride do kakega hujšega vnetja. res bolš ja da je doma, a pol boš ti doma?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 20:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 no pol ji bom pa kr vodo dajala, razen če ne bo hotla jest zvečer bo dobila mlek. SG sej je bla že neki časa brez pa je pol zbolela pa sm ji dala nazaj flašo. Se mi ne da zdej s tem ukvarjat, mi je bolš da zaspi brez problema kokr da bi se kej jokcala. Mam že od Taja dost joka Verjamem, da je težje, a probej vsaj čez dan ji raje s kozarčka dat pit, pa bo počasi šlo. O ti, ti Tajček, pravi navihanec more bit ja sej čez dan pije s kozarca, flašo ma sam v avtu pa za zaspat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 20:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 no pol ji bom pa kr vodo dajala, razen če ne bo hotla jest zvečer bo dobila mlek. SG sej je bla že neki časa brez pa je pol zbolela pa sm ji dala nazaj flašo. Se mi ne da zdej s tem ukvarjat, mi je bolš da zaspi brez problema kokr da bi se kej jokcala. Mam že od Taja dost joka Verjamem, da je težje, a probej vsaj čez dan ji raje s kozarčka dat pit, pa bo počasi šlo. O ti, ti Tajček, pravi navihanec more bit NEJC TUD ŠE VEDNO PIJE iz flaše, pa mu je ne mislim vzeti na silo..bo že čas za to ma sej , važn da je nima non stop v ustih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 20:34:52
|
|
|
|
aurora28
|
Špelin@ une toplice pri Podčetrtku se imenujejo Atomske toplice. Si te mislila Jana za izpite! Kak pa je postopek ko otrok zboli, a je treba klicati upravo vrtca, ker jaz sem Galovo odsotnost samo povedala vzgojiteljici. Se bom jutri oglasila mimo. Zdaj pa nevem, če mi bodo odšteli boleznino
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 20:56:54
|
|
|
|
MARTINA25
|
SUZY hvala za linke,sem pogledala!!!!!! KASSO tud jst sm oddala glas... JANA čestitam za izpit!!!! NINA..tud Tjaša zvečer v postelji popije mleko,potem sledi zamenjava za dudo in spanje... Sneg..no comment....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:05:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin@ une toplice pri Podčetrtku se imenujejo Atomske toplice. Si te mislila Jana za izpite! Kak pa je postopek ko otrok zboli, a je treba klicati upravo vrtca, ker jaz sem Galovo odsotnost samo povedala vzgojiteljici. Se bom jutri oglasila mimo. Zdaj pa nevem, če mi bodo odšteli boleznino pri nas je dovolj če pokličeš v enoto vrtca kamor hodi otrok..potem pa poveš zakaj ga ne bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:26:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Otroc spijo, eden doma drug pri babici, jest pa čakam mojga če mu bo sploh ratal domov pridt Naš je še po konc, je pr tašči sam bosta kmal dol pršla k bo čas za večerjo, pižamo in panči, panči. Ju3 bo pa doma ostal k je neki prehlajen pa učka se mu mal gnojita, pa neb rada da pride do kakega hujšega vnetja. za Vida, da se hitro pozdravi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:27:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin@ une toplice pri Podčetrtku se imenujejo Atomske toplice. Si te mislila Une čez mejo sem mislila Saj sem se potem spomnila, da gre za Terme Tuhelj. Jana za izpite! Kak pa je postopek ko otrok zboli, a je treba klicati upravo vrtca, ker jaz sem Galovo odsotnost samo povedala vzgojiteljici. Se bom jutri oglasila mimo. Zdaj pa nevem, če mi bodo odšteli boleznino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:30:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin@ une toplice pri Podčetrtku se imenujejo Atomske toplice. Si te mislila Jana za izpite! Kak pa je postopek ko otrok zboli, a je treba klicati upravo vrtca, ker jaz sem Galovo odsotnost samo povedala vzgojiteljici. Se bom jutri oglasila mimo. Zdaj pa nevem, če mi bodo odšteli boleznino pri nas je dovolj če pokličeš v enoto vrtca kamor hodi otrok..potem pa poveš zakaj ga ne bo Enako pri nas. Boleznine pa pri nas kar tako ne odštevajo. mora biti otrok dlje časa (na pamet govorim, ampak zagotovo več kot 2 tedna v danem mesecu) odsoten zaradi bolezni, poleg tega je treba prinesti v vrtec zdravniško potrdilo, da ti odštejejo nekaj od programa, ne samo hrano. Primer: lani je bila naša mala pika zaradi bolezni odsotna v maju 14 dni, ampak sem plačala vse razen hrane za tiste 2 tedna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:31:37
|
|
|
|
špelin@
|
Že celo popoldne nam ne dela Siol TV. Saj ne bi bilo hude sile, ampak moža zdaj fajn jezi "10. mar 10 - Motnje na Siol TVČas trajanja: 10. mar 10 - 11. mar 10Spoštovani! Prihaja do motenj pri delovanju Siol Tv storitve po celotni Sloveniji. Napaka se odpravlja in bo odpravljena v najkrajšem možnem času. Prosimo za razumevanje." Ja, kul, ne, kaj pa račun??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:33:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Že celo popoldne nam ne dela Siol TV. Saj ne bi bilo hude sile, ampak moža zdaj fajn jezi "10. mar 10 - Motnje na Siol TVČas trajanja: 10. mar 10 - 11. mar 10Spoštovani! Prihaja do motenj pri delovanju Siol Tv storitve po celotni Sloveniji. Napaka se odpravlja in bo odpravljena v najkrajšem možnem času. Prosimo za razumevanje." Ja, kul, ne, kaj pa račun??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:34:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Otroc spijo, eden doma drug pri babici, jest pa čakam mojga če mu bo sploh ratal domov pridt Naš je še po konc, je pr tašči sam bosta kmal dol pršla k bo čas za večerjo, pižamo in panči, panči. Ju3 bo pa doma ostal k je neki prehlajen pa učka se mu mal gnojita, pa neb rada da pride do kakega hujšega vnetja. za Vida, da se hitro pozdravi. Podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:35:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 SUZY hvala za linke,sem pogledala!!!!!! KASSO tud jst sm oddala glas... JANA čestitam za izpit!!!! NINA..tud Tjaša zvečer v postelji popije mleko,potem sledi zamenjava za dudo in spanje... Sneg..no comment.... Pri nas isto, s tem da še ponoči enkrat pije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:40:52
|
|
|
|
nia5
|
Kdaj mine ta huda navezanost na mamo? Ker moja je res carta, pa saj mi je fajn, pa tudi sama se zna fino zamotit, le da sem v njenem vidnem ali slušnem dometu , ampak včasih, če ne kliznem kam potiho, me ne izpusti iz rok, prav obsedeno. Vem, da je krivo to, da sem oz sma doma in večinoma skupaj, ampak me res zanima, če začne to pri določenih letih popuščat ali je to stvar navade? Komaj čakam poletje, da bo letala zunaj po travi in zemlji , bo že lažje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:45:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kdaj mine ta huda navezanost na mamo? Ker moja je res carta, pa saj mi je fajn, pa tudi sama se zna fino zamotit, le da sem v njenem vidnem ali slušnem dometu , ampak včasih, če ne kliznem kam potiho, me ne izpusti iz rok, prav obsedeno. Vem, da je krivo to, da sem oz sma doma in večinoma skupaj, ampak me res zanima, če začne to pri določenih letih popuščat ali je to stvar navade? Komaj čakam poletje, da bo letala zunaj po travi in zemlji , bo že lažje. To so faze Minejo in spet pridejo... Če gledam moji punci, je to izmenično on&off še tudi potem, ko so večji
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.3.2010 21:46:22 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:50:19
|
|
|
|
tilči
|
Katastrofa,kakšne ceste!!! ko sem šla na šiht,sem srečala dva cestarja,ki sta čistila pločnik Pa skoraj ničsnega.Da pa bi kdo glavne ceste posipal,pa ne banda hud to pa so zanikrni! A zadnjič,ko je padlo pol metra snega,pa cel teden niso spucal pločnikov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:52:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Katastrofa,kakšne ceste!!! ko sem šla na šiht,sem srečala dva cestarja,ki sta čistila pločnik Pa skoraj ničsnega.Da pa bi kdo glavne ceste posipal,pa ne banda hud to pa so zanikrni! A zadnjič,ko je padlo pol metra snega,pa cel teden niso spucal pločnikov Sem ravno popoldne govorila s prijateljico po telefonu in je rekla, da je Ljubljana ena sama drsalnica... Pri nas so se danes cestarji/komunalci kar izkazali: posipali, plužili, kidali pločnike Me zanima, kako bo jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:53:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Katastrofa,kakšne ceste!!! ko sem šla na šiht,sem srečala dva cestarja,ki sta čistila pločnik Pa skoraj ničsnega.Da pa bi kdo glavne ceste posipal,pa ne banda hud to pa so zanikrni! A zadnjič,ko je padlo pol metra snega,pa cel teden niso spucal pločnikov Vidiš to, moj oče je pri 50km/h danes zletel s ceste , hb mu ni nič, pa še službeni avto je bil. Mi pa ju3 ob osmih odrinemo za LJ, me je kr groza, upam da bo vsaj AC lepo splužena. A katera ve, kako je stanje cest proti Ljubljani? Grem zdaj šnofat, če bom našla kak pameten link.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:55:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Katastrofa,kakšne ceste!!! ko sem šla na šiht,sem srečala dva cestarja,ki sta čistila pločnik Pa skoraj ničsnega.Da pa bi kdo glavne ceste posipal,pa ne banda hud to pa so zanikrni! A zadnjič,ko je padlo pol metra snega,pa cel teden niso spucal pločnikov Vidiš to, moj oče je pri 50km/h danes zletel s ceste , hb mu ni nič, pa še službeni avto je bil. Mi pa ju3 ob osmih odrinemo za LJ, me je kr groza, upam da bo vsaj AC lepo splužena. A katera ve, kako je stanje cest proti Ljubljani? Grem zdaj šnofat, če bom našla kak pameten link. Kakor sem slišala, naj bi bila AC LJ-MB še najbolje očiščena & vremensko primerno vzdrževana cesta v Sloveniji... Bolj so kriza ceste po LJ. Ojej, še dobro, da je z očetom vse ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 21:58:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Katastrofa,kakšne ceste!!! ko sem šla na šiht,sem srečala dva cestarja,ki sta čistila pločnik Pa skoraj ničsnega.Da pa bi kdo glavne ceste posipal,pa ne banda hud to pa so zanikrni! A zadnjič,ko je padlo pol metra snega,pa cel teden niso spucal pločnikov Vidiš to, moj oče je pri 50km/h danes zletel s ceste , hb mu ni nič, pa še službeni avto je bil. Mi pa ju3 ob osmih odrinemo za LJ, me je kr groza, upam da bo vsaj AC lepo splužena. A katera ve, kako je stanje cest proti Ljubljani? Grem zdaj šnofat, če bom našla kak pameten link. AC je še kar lepo spucana,a je omejitev 60km/h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 22:01:10
|
|
|
|
nia5
|
Špelin@ in Tilči hvala , nobene spletne kamere mi noče odpret Pa saj če bi šla sama, bi mi bilo vseeno, ampak gremo jaz, moja starša in še Nia
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 22:01:56
|
|
|
|
špelin@
|
Nekaj sem zbita, grem pod tuš in delat družbo pod kovtrom Vidim, da gleda en bedast film Mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 22:03:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin@ une toplice pri Podčetrtku se imenujejo Atomske toplice. Si te mislila Jana za izpite! Kak pa je postopek ko otrok zboli, a je treba klicati upravo vrtca, ker jaz sem Galovo odsotnost samo povedala vzgojiteljici. Se bom jutri oglasila mimo. Zdaj pa nevem, če mi bodo odšteli boleznino pri nas je dovolj če pokličeš v enoto vrtca kamor hodi otrok..potem pa poveš zakaj ga ne bo Če se oglasi ravnateljica,je dovolj samo,da rečem,da ju ne bo;če pa je tajnica,je pa firbčna,zakaj ju ne bo.Če pa samo eden manjka,grem pa osebno povedat v skupino,ko enega peljem v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 22:04:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 NINA..tud Tjaša zvečer v postelji popije mleko,potem sledi zamenjava za dudo in spanje... pri nas je isto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 22:06:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nekaj sem zbita, grem pod tuš in delat družbo pod kovtrom Vidim, da gleda en bedast film Mirno nočko Nočko!Pa Gregi naj lepo spi,da se še ti lahko spočiješ!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?