|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
10.3.2010 14:58:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

naredla še en izpit .. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image Bravo!!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
10.3.2010 15:02:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pri nas se je pa čisto umirilo.No,malo še piha,snega pa tudi ni skoraj ničuser posted image
Upam,da to ostane
koliko imate drugje snega,da se pripravim za popoldne

mi ga imamo nekje 10 cm

Klinca,sem prehitro rekla!sedaj ga pa mede kot pri norcihuser posted image

Mah, pri nas niti nehalo ni, ga ves čas sipa user posted image

Tako, izbrala sem 3 ugodne ponudbe (vse za okrog 160-170 EUR), zdaj pa prezentiram vse skupaj možu, da vidim, če bo šlo kaj od tega "skozi" - najbolj me skrbi glede varstva za otroke, od petka do nedelje je kar dolga...

Ah boš že kaj pogruntala.

Zdaj je še ena (sindikalna user posted image ) varianta v igri. Samo glede varstva za punci bo pa pri tašči bolj kriza... Ni ravno navdušena. No, Gregca bi/bo moja mami komot pazila...

Mater, najbolj sem jezna, ker se tašča pred drugimi vedno dela "lepo" in govori puncam, kdaj bosta spet prišli k njej na počitnice, takole pa user posted image Poleg tega ju je vesela samo takrat, ko ima pri sebi drugo vnukinjo (svakovo hčer), da ima punca družbo. Že med zimskimi počitnicami je naredila fino štalo... user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
10.3.2010 15:06:57   
Anonimen

Pri nas se je pa čisto umirilo.No,malo še piha,snega pa tudi ni skoraj ničuser posted image
Upam,da to ostane

mi ga imamo nekje 10 cm

Mah, pri nas niti nehalo ni, ga ves čas sipa user posted image

Tako, izbrala sem 3 ugodne ponudbe (vse za okrog 160-170 EUR), zdaj pa prezentiram vse skupaj možu, da vidim, če bo šlo kaj od tega "skozi" - najbolj me skrbi glede varstva za otroke, od petka do nedelje je kar dolga...

Ah boš že kaj pogruntala.

Zdaj je še ena (sindikalna user posted image ) varianta v igri. Samo glede varstva za punci bo pa pri tašči bolj kriza... Ni ravno navdušena. No, Gregca bi/bo moja mami komot pazila...

Mater, najbolj sem jezna, ker se tašča pred drugimi vedno dela "lepo" in govori puncam, kdaj bosta spet prišli k njej na počitnice, takole pa user posted image Poleg tega ju je vesela samo takrat, ko ima pri sebi drugo vnukinjo (svakovo hčer), da ima punca družbo. Že med zimskimi počitnicami je naredila fino štalo... user posted image

ma ta tvoja tašča je res čudna

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
10.3.2010 15:10:26   
Anonimen
dejte mi neki povedat, gaja zaspi zvečer s flašo, do zdej sm ji mlek dajala,včeri sva ble pri zobozdravniku pa je rekla da ni lih fajn. ja sej vem da ni sam tko vsaj takoj zaspi. a bi blo bolš vodo dajat,njej je itak vseen? sam men je tko čudn, da bi vodo zvečer pilauser posted image

pišem s tajem v naročju,ker sam tko spi mal dalj časa pa pol ni tolk sitn,zato je mal čudn napisan

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
10.3.2010 15:11:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ojej, zdej sem gledala kaj dela burja na goriškem...moj avto pe je tam na servisu user posted image . Upam, da so spravili avtomobile v delavnico, da ne bo kake škode.user posted image

Ziher so poskrbeli za varnost, saj so pričakovali tako burjo.

tud jest tko mislim

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
10.3.2010 15:18:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

dejte mi neki povedat, gaja zaspi zvečer s flašo, do zdej sm ji mlek dajala,včeri sva ble pri zobozdravniku pa je rekla da ni lih fajn. ja sej vem da ni sam tko vsaj takoj zaspi. a bi blo bolš vodo dajat,njej je itak vseen? sam men je tko čudn, da bi vodo zvečer pilauser posted image

pišem s tajem v naročju,ker sam tko spi mal dalj časa pa pol ni tolk sitn,zato je mal čudn napisan

Ja, res je, da za zobke ni dobro, če zaspi s flaško v ustih. Lahko poskusiš z vodo, ja, to ne bo načelo zobk. Samo vprašanje, če ji bo všeč user posted image A dudke pa noče?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
10.3.2010 15:20:21   
špelin@
Evo, bom dedcu za mučenike spekla eno pecivo, ker vem, kaj ima rad user posted image Tole bom, ker imam doma vse sestavine - bom pa naredila, kot je spodaj v komentarjih ena napisala: s pomarančnim sokom in zmrznjenimi borovnicami.

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6091

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
10.3.2010 15:24:00   
Anonimen

Evo, bom dedcu za mučenike spekla eno pecivo, ker vem, kaj ima rad user posted image Tole bom, ker imam doma vse sestavine - bom pa naredila, kot je spodaj v komentarjih ena napisala: s pomarančnim sokom in zmrznjenimi borovnicami.

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6091

mmmmmmmmmm pridm še jestuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3383
10.3.2010 15:24:02   
Anonimen

Ja, res je, da za zobke ni dobro, če zaspi s flaško v ustih. Lahko poskusiš z vodo, ja, to ne bo načelo zobk. Samo vprašanje, če ji bo všeč user posted image A dudke pa noče?

ne dude nima.sej njej je vseen al je voda al mlek, sam men je čudn da bi vodo zvečer pilauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
10.3.2010 15:24:39   
Anonimen
aja drugač jo je pa pohvalila da ma lepe zobkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
10.3.2010 15:48:09   
špelin@

aja drugač jo je pa pohvalila da ma lepe zobkeuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
10.3.2010 15:48:36   
špelin@

ne dude nima.sej njej je vseen al je voda al mlek, sam men je čudn da bi vodo zvečer pilauser posted image

Eh, potem ji pa res kar vodo daj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
10.3.2010 15:51:39   
Srčekgirll

Upam,da to ostane

mi ga imamo nekje 10 cm

Pr nas ga je ful....pribl 30 cm, čeprav na radiu (ne vem že kermu) so rekli, da ga mamo 60cm (LOL), ja če so ga na Slivnici merliuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
10.3.2010 15:51:40   
Srčekgirll

Svetovno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno nekaj UPORABNEGA za razlago otrokom!
Za vse tiste, ki niso razumeli tistega o rožicah,čebelicah in štorkljah (čeprav tudi sama še vedno ne razumem,
kaj ima štorklja s čebelico in ... ), je tu vse lepo razloženo.
Dobro pazite, tako je to torej!!!

ŽENSKO TELO je kot večdružinska hiša. Spodaj stanujejo LUKNJEVI, ki imajo dva vhoda, na sredini so TREBUŠČKOVI
in zgoraj so ZIZKOVI. LUKNJEVI dobijo večkrat obisk - včasih pridejo LULČKOVI in včasih RDEČKOVI. Ko so na obisku
RDEČKOVI, takrat LULČKOVI večinoma ne pridejo, ker se med seboj ne razumejo najbolje. Ko pa RDEČKOVI odidejo,
pridejo LULČKOVI spet na obisk.
Enkrat so LULČKOVI ostali predolgo na obisku in so zato RDEČKOVI bili tako jezni, da niso hoteli več priti na obisk.
Kmalu zatem so TREBUŠČKOVI zgradili balkon, da ZIZKOVI niso mogli več videti dol k LUKNJEVIM in so zato
vložili tožbo. Ta je trajala 9 mesecev in ZIZKOVI so dobili tožbo, tako, da so morali potem TREBUŠČKOVI porušiti
svoj balkon. Ko se je to zgodilo, je bil spet mir v hiši, LULČKOVI in RDEČKOVI so spet prihajali redno in izmenično na
obisk. LULČKOVI so še vedno prihajali pogosteje kot RDEČKOVI, ker so se pri LUKNJEVIH odlično počutili, razen,
če so LUKNJEVI pozabili prezračiti in počistiti stanovanje. Takrat so LULČKOVI ostali raje doma. Se pa je tudi že
zgodilo, da so LULČKOVI že prišli do vrat LUKNJEVIH, a nikakor niso mogli vstopiti, ker zvonec ni delal, kot bi moral.
Kako je lepa takšna družinska hiša, ne?
Obstaja pa tudi 6-družinska hiša. Tu obiščejo LULČKOVI občasno tudi RITKOVE pri zadnjem vhodu in USTKOVE
na podstrešju, posebej takrat, ko so RDEČKOVI na obisku pri LUKNJEVIH. Na stranskih vhodih sem pozabila omeniti
ROKČEVE, ki so zelo prijazna in ustvarjalna družina.
Najbolj je zanimivo, da to hišo vedno znova in znova na svetlo prepleskajo, posebej pod streho in balkon pri ZIZKOVIH,  pri LUKNJEVIH pa občasno tudi kosijo. Se pa včasih tudi zgodi, da so LUKNJEVI siti obiskov in nočejo odpreti vrat LULČKOVIM. Takrat LULČKOVI ostanejo doma in jezno pljuvajo po stanovanju. Je pa tudi potrebno omeniti  JAJČKOVE, ki so LULČKOVI podnajemniki in so nerazdružljivi prijatelji. Za ROKČEVE iz stranskega vhoda pa velja, da zelo radi istočasno, ko so na obisku pri LUKNJEVIH, gredo pozdraviti še ZIZKOVE !

No, zdaj veste!!! Če ne, potem vam tudi jaz ne morem pomagati, ste pač hiša, ki ima LUKNJEVE,TREBUŠČKOVE,
ZIZKOVE in ROKČEVE, ali pa samo LULČKOVE in ROKČEVE in obiskujete le prebivalce svoje hiše, vi pa ne
greste nikamor in tudi nihče ne pride k vam na obisk!
Moje iskreno sožalje!  
  zdaj pa štekam :))

Jst sm že dolg nazaj brala, ma me še vedno nasmeje, LOLuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
10.3.2010 15:51:42   
Srčekgirll

naredla še en izpit .. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
10.3.2010 15:51:43   
Srčekgirll

Bolš je vodo dat, probej jo navadit, pa probej jo odvadit flaške. HB se je Vid odvadil dude in flaške (flaše že tko ni mel za zaspat), zvečer predenj zaspi prosi za vodo in mu jo dam v kozarec in spije pa je ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
10.3.2010 17:30:48   
špelin@
Pecivo krasno uspelo - samo zdaj mora user posted image čimprej priti domov, drugače bom sama celega požrla user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
10.3.2010 18:37:56   
Srčekgirll

Pecivo krasno uspelo - samo zdaj mora user posted image čimprej priti domov, drugače bom sama celega požrla user posted image

mmmmmmm...pošl mi koščekuser posted image user posted image al pa vsaj kako slikco deli z nami

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
10.3.2010 19:17:36   
jana81

nejc tud zaspi z mlekom, zdej ko kašlja pa z čajem

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
10.3.2010 19:34:16   
Anonimen
no pol ji bom pa kr vodo dajala, razen če ne bo hotla jest zvečer bo dobila mlek.
SG sej je bla že neki časa brez pa je pol zbolela pa sm ji dala nazaj flašo. Se mi ne da zdej s tem ukvarjat, mi je bolš da zaspi brez problema kokr da bi se kej jokcala. Mam že od Taja dost jokauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3395
10.3.2010 19:34:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

mmmmmmm...pošl mi koščekuser posted image user posted image al pa vsaj kako slikco deli z nami

pa še men

Neposredna povezava do sporočila: 3396
10.3.2010 19:35:38   
Anonimen
Otroc spijo, eden doma drug pri babici, jest pa čakam mojga če mu bo sploh ratal domov pridtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
10.3.2010 19:42:22   
Srčekgirll

no pol ji bom pa kr vodo dajala, razen če ne bo hotla jest zvečer bo dobila mlek.
SG sej je bla že neki časa brez pa je pol zbolela pa sm ji dala nazaj flašo. Se mi ne da zdej s tem ukvarjat, mi je bolš da zaspi brez problema kokr da bi se kej jokcala. Mam že od Taja dost jokauser posted image

Verjamem, da je težje, a probej vsaj čez dan ji raje s kozarčka dat pit, pa bo počasi šlo.
O ti, ti Tajček, pravi navihanec more bituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
10.3.2010 19:45:12   
Srčekgirll

Otroc spijo, eden doma drug pri babici, jest pa čakam mojga če mu bo sploh ratal domov pridtuser posted image

Naš je še po konc, je pr tašči sam bosta kmal dol pršla k bo čas za večerjo, pižamo in panči, panči. Ju3 bo pa doma ostal k je neki prehlajen pa učka se mu mal gnojita, pa neb rada da pride do kakega hujšega vnetja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
10.3.2010 19:49:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Verjamem, da je težje, a probej vsaj čez dan ji raje s kozarčka dat pit, pa bo počasi šlo.
O ti, ti Tajček, pravi navihanec more bituser posted image

NEJC TUD ŠE VEDNO PIJE iz flaše, pa mu je ne mislim vzeti na silo..bo že čas za to

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?