Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 12:54:48
|
|
|
|
NM
|
Ojla! Tud jst prhajam s pregleda - CTG v P, pol pa sam pogovor z G. je reku, da je CTG otročka super (vrednosti med 120 in 160). Popadki pa - jih kr ni - 1x do 80, 1 x 40 in 2x 30 - torej nič in smo šli domov. Ponovno v petek, 12. 3. CTG. Lp
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 12:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
lunka1...sej bo...čeprav ti čist nič ne zavidam CR-ja, ampak boljš tako. Mi pa ni jasno, kako sedaj če je otrok malo večji in težji delajo CR-je po tekočem traku. Mi smo bili vsi čez 4kg, pa nas je mami rodila po naravni poti in še šivana ali strgana ni nikoli bila. Moj ati je imel 5kil pa ga je babi tudi naravno rodila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 13:27:59
|
|
|
|
*pupsa*
|
nosecka24....to se pravi da si bla ravno pred mano na CTG-ju...jst sm čakala k zmešana...drugač mam pa popadke ampak še nč hudga tko d mam zdej v ponedeljek ctg če ne bo prej kej tko mi je rekla G...mi je kr dala upanje da bo prej kej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 14:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
pupsa: jst sem pršla na CTG nekej čez 10 in sem bila čez 5 minut na vrsti- očitno sem lih še ujela pravi čas. Ko sem pa šla, vas je zunaj ful čakalo sem videla ja , notri jih je pa nekej še rojevalo tko da gužva mogoče bo pa za vikend kej...imam jst tud mal upanja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 15:50:25
|
|
|
|
plamen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 tudi jaz s pregleda.... popadki na 3-5 minut, krivulja kar živahna (do 80), vse okej, ampak.... obstaja verjetnost, da se bo moj porod zaključil s CR, ker je mala zelo velika. ocenjeno je 4200g in velika glavica (35), ki je na vseh pregledih prehitevala za 2-3 tedne.. sicer je G rekel, da nisem pretirano ozka spodaj, ampak da ne more nič garantirat - itak. zato so me dali na pregled krvi in na EKG. zdaj imam v petek spet kontrolo, pa bomo videli... uuuuuuuuuuuuuuf, čist sem na podnu same "slabe" novice, najprej preveč plodovnice, zdaj pa tole... Jaz sem imela tudi v 37. tednu glavico 34 in na vseh UZ kot tebi prehitevala za 2-3 tedne. Težo mi je pa ocenila na 3000g. Moj je imel tudi pri rojstvu 5kg, pa je tašča rodila naravno. Tako da je po moje čisto od vsakega G odvisno kako se odloči še na ostalo... Kar pogumno, te pa čisto razumem glede CR, da si kljub bolečinam želimo naravno, da so zraven in da dobimo k sebi takoj po P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:05:54
|
|
|
|
Anonimen
|
lunka1...sej bo...čeprav ti čist nič ne zavidam CR-ja, ampak boljš tako. Mi pa ni jasno, kako sedaj če je otrok malo večji in težji delajo CR-je po tekočem traku. Mi smo bili vsi čez 4kg, pa nas je mami rodila po naravni poti in še šivana ali strgana ni nikoli bila. Moj ati je imel 5kil pa ga je babi tudi naravno rodila Ti bom kar citirala besede Pušenjaka: Današnji CR je sicer še vedno nevarnejši od povprečnega poroda, a ne tako tvegan, kot porod tako težkega plodu po naravni poti. Jst sem vedla, da bo tudi ta baby težji, pa sem samo po zaslugi mojega G imela CR, pa še to zaradi posledic, ki jih imam še sedaj od prvega otroka, pa me ni noben G resno jemal. Vsak je rekel: jah če sem prvič rodila tako težko punčko, da bi jo morala tudi drugič. Ma ja, fajn bi jim bilo, posledice bi pa nosila samo jst. In kaj so bile prve besede pediatrinje, ko sem jo videla: hvala bogu, da ste imeli Cr. Tako, da Lunka1 - jst mislim, da G že ve kaj dela in ne bit slabe volje zarad tega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:09:31
|
|
|
|
Jessy
|
Pozdravljene! Se vam na hitrco javljam, da sporočim, da se je javila Zoey in pravi, da je imela zjutraj na CTG popadke na 7 min, mal je bila odprta, potem so jo pošibali ob 9h v porodno, predrli ovoje, nakar je dobila hujše popadke in se je odpirala. EA ji je prijela samo po levi in jo je še kar bolelo. Po porodu je bila še 5 ur v porodni, ker je imela čist mrtvo levo nogo. Hehehe...to z mrtvo nogo mi je še kako znano. Jaz sem imela pa desno čist mrtvo in sem bila 4 ure po porodu v porodni, pa še vseeno nisem mogla stopiti na noge, tako da so me prestavili in postelje na posteljo. Na WC sem lahko šla šele po sedmih urah, pa še takrat sem jim na WC-ju v nezavest padla. Je že kaj novičk od današnjih punc???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:12:10
|
|
|
|
Jessy
|
Lunka, ne bodi žalostna zaradi napovedanega CR. Je že bolje tako kot da se najprej več ur matraš, na koncu pa se v vsakem primeru konča s CR. Sicer pa CR ni tak huda reč. Kar pogumno, punca!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:17:59
|
|
|
|
valči
|
Punce Lucika ima pa Evana,4510,55 cm Pred 15. minutami dobila sms.Rešila se je in pravega korenjaka je nosila Sedaj še pa Vekybel??in ostale za njo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:20:23
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči Punce Lucika ima pa Evana,4510,55 cm Pred 15. minutami dobila sms.Rešila se je in pravega korenjaka je nosila Sedaj še pa Vekybel??in ostale za njo. čestitke za Lucki.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Lucika - čestitke za pravega korenjaka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:33:42
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči Punce Lucika ima pa Evana,4510,55 cm Pred 15. minutami dobila sms.Rešila se je in pravega korenjaka je nosila Sedaj še pa Vekybel??in ostale za njo. O, madonca! To pa so mere za porod! Upam, da ji ni bilo prehudo!!! Lucika, vse čestitke za Evana!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:37:03
|
|
|
|
Pikapolonica80
|
Lucika - za takega korenjaka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:39:58
|
|
|
|
*pupsa*
|
wauuuuu lucika...to pa je korenjak in pol!!!! čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:45:34
|
|
|
|
Anonimen
|
lucika za takšnega fejst fanta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:52:01
|
|
|
|
lunka1
|
lucika bravo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 16:56:03
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Lunka, ne bodi žalostna zaradi napovedanega CR. Je že bolje tako kot da se najprej več ur matraš, na koncu pa se v vsakem primeru konča s CR. Sicer pa CR ni tak huda reč. Kar pogumno, punca!!!! Saj problem je v tem, da ni napovedan Mi je G nakazal, da je možen.. Ravno tega me je najbolj strah - da bi se najprej matrala ure in ure, potem bi mi pa zadnji moment CR naredili. Meni bi bilo bolje, da bi mi kar določili KAJ in KDAJ, pa amen... Tako pa do zadnjega ne bom vedela. Pa če bi že imela CR, potem bi ga delala v "bloku", ki ga pri nas tudi izvajajo, torej, da sem budna. V takem primeru, ki mene skrbi, pa če mi bodo CR naredili, se bo verjetno ful mudilo in me bodo samo dali pod narkozo... Kaj pa vem?! A je kakšna povezava med urgentnim CR in EA, ki jo bom sigurno vzela? Da mi takrat samo dozo povečajo in pri zavesti naredijo CR?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 17:35:17
|
|
|
|
NM
|
Lucika - čestitke za takšnega korenjaka.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 17:54:43
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Lunka, ne bodi žalostna zaradi napovedanega CR. Je že bolje tako kot da se najprej več ur matraš, na koncu pa se v vsakem primeru konča s CR. Sicer pa CR ni tak huda reč. Kar pogumno, punca!!!! Saj problem je v tem, da ni napovedan Mi je G nakazal, da je možen.. Ravno tega me je najbolj strah - da bi se najprej matrala ure in ure, potem bi mi pa zadnji moment CR naredili. Meni bi bilo bolje, da bi mi kar določili KAJ in KDAJ, pa amen... Tako pa do zadnjega ne bom vedela. Pa če bi že imela CR, potem bi ga delala v "bloku", ki ga pri nas tudi izvajajo, torej, da sem budna. V takem primeru, ki mene skrbi, pa če mi bodo CR naredili, se bo verjetno ful mudilo in me bodo samo dali pod narkozo... Kaj pa vem?! A je kakšna povezava med urgentnim CR in EA, ki jo bom sigurno vzela? Da mi takrat samo dozo povečajo in pri zavesti naredijo CR? Aja, tako torej! Ja, to pa res ni prijetno. Sicer pa, če boš vzela EA, ti ne bo panike in če bo treba CR, ti samo EA poglobijo in je isto kot bi imela spinalno in boš lepo budna.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 19:37:45
|
|
|
|
*pupsa*
|
Ja kje ste zdej bejbe.....ste vse šibale rodit v takem prijaznem vremenu?!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 20:04:51
|
|
|
|
Zvezdici
|
Pri vekybel ni nič novega. Kljub gelu se nič ne odpira. Je G rekel, da bodo še probavali dokler ne bo šlo. Tako, da na žalost ne bo še nič . lucika - ja to pa je korenjak. Čestitke!! Sem, pa danes še z rožco26 govorila in vas vse lepo pozdravlja! Pravi, da jo šivi še vedno prevel bolijo tako, da na žalosne mor prveč sedeti (drugače bi se oglasila tudi tukaj). Je rekla, da Vid pridno pazi na Elo, se pa še privajajo. Ampak zaenkrat jim gre vredu.
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 10.3.2010 20:12:25 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 20:08:18
|
|
|
|
Zvezdici
|
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK
MAREC četrtek, 11.03.2010 plamen lenčy petek, 12.03.2010 naty28 - CTG mojcej77 NM - CTG sobota, 13.03.2010 capyka - CR ponedeljek, 15.03.2010 MiaSophia - CTG sandrica23 - CTG malicki zvezdici torek, 16.03.2010 malicki - porod? sreda, 17.03.2010 t_anja maja.gal - CTG VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!! moder zapis - pregled rdeč zapis - UZ, morfologija
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 20:48:02
|
|
|
|
NM
|
Ojla! Res je ratala suša tle gor. Kadar pogledam, je prazno. A ste že vse v nizkem štartu? Al ste tko naveličane, da je tudi tipkanje odveč? Se mormo res sprijaznit, da bo, ko bo. Jst sem za večerjo spekla pico in zdaj se bom zvalila k dragemu. Vsake tolk me vseka - po novem kr po celem trebuhu. Mejte se!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 21:03:41
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja se res pozna. Včasih si težko sledil, zdaj pa skoajda ni več kaj za slediti .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 4. del 10.3.2010 21:06:35
|
|
|
|
NM
|
Prav zatišje. Kako si kaj ti?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?