Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:14:33
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Kolikor smo ga vagali doma, v zadnjem mesecu ni nič pridobil, oz. je vse odnesla bolezen. Malo že spremljam napoved za naslednji teden http://www.krtina.com/Napoved/Napoved.asp Kaj ko bi se dobile v torek ali sredo, za četrtek spet kaže dež? pr nas je celo zgubu in to skor 0,5kg upam, da se bomo mi že pocajtal do takrat, k to se pa že vleče nenormalno bi ful rada pršla...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:18:24
|
|
|
|
Lsica
|
bačko, žal ne morem pomagat. Pri nas smo vse preproge ven vrgli in se raje odločili za brisanje prahu, ker se nam ga ne vem od kod fuuuul nabira. Smo v 7 nadstropju - tko da od zunaj bol težko, nimam malih otrok ki bi skakali po pojstlah, s cunjami probam met čim manj opravka...pa vseeno. Tko da zdaj najhitreje namočim pijavko pa potegnem z vodo in to je to. ahhhhh, smo se že zbudili. Pa drugič več.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:18:51
|
|
|
|
mini86
|
tecka-ma zihr ni v koloseju k pol bi še gdo drug staknu..ma gdo bi vedu kje se nalezejo k je tega tok povsod..no ja sj v mislih sem mela 5 bolezen ja kar se mene tiče loh se dobimo v torek al pa sredo.. bačko-js mam tegale in sm zelo zadovoljna z njem..kokr piše ma na cevi en tak tulc in se vse večje in manjše stvari tm ujamejo-razne mačke od praha, kamenčki..dober je-še moja mami si ga je kupla..no ampak ona ma zdj že tistga k sam sesa un ji pa stoji skor nov http://www.batagel.com/sesalniki/h2o.htm
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:20:34
|
|
|
|
MONY25
|
pr nas je pa že zlo velik snega blo...zdj že drugič kidajo vzuni! pa piha ful ponoč se mi je pa kr bledl! k sm šla 1x na wc, sm slišala kao neki: mami, greva dol in grem na hodnik in poslušam, kaj bi to lohka blo itd. pa grem spet nazaj na wc in tm pol poslušam, kaj bi loh bil tak zvok itd. mah, vrjetn je veter tko čudn zažvižgal, da se tko čudn neki slišala... v glavnem, pol nism še ful dolg zaspala k sm skos študirala, kaj neki bi blo lohka to... sm že misnla, da se mi meša mi je pa res dogajal ponoč
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:21:49
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 tecka-ma zihr ni v koloseju k pol bi še gdo drug staknu..ma gdo bi vedu kje se nalezejo k je tega tok povsod..no ja sj v mislih sem mela 5 bolezen ja kar se mene tiče loh se dobimo v torek al pa sredo.. bačko-js mam tegale in sm zelo zadovoljna z njem..kokr piše ma na cevi en tak tulc in se vse večje in manjše stvari tm ujamejo-razne mačke od praha, kamenčki..dober je-še moja mami si ga je kupla..no ampak ona ma zdj že tistga k sam sesa un ji pa stoji skor nov http://www.batagel.com/sesalniki/h2o.htm uuu, jz bi tud tazga mela, k sam sesa. Sam bi ga mogla tko programirat da ne bi nč k tašči zašou
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:22:52
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Aaaaahhhhh, dolgčas, če ne moreš ven. Grem mal v hladilnik pogledat hehe...js mam že skor praznega
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:23:38
|
|
|
|
bačko
|
Mini tale sesalec pa je hud.Kje pa si ga kupila?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:24:34
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mony sem zbrisala tvojo povezavo do youtuba.Hvala za opozorilo.Ker tudi meni zadnje čase neki čudno dela računalnik. hmmm...ok, zdj mi mal ni jasn! a od mene si dobila? a te mam js dodano za prjatla?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:27:10
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 js bom pa znorela na FB-ju sm pobrala en virus! in se ga sploh ne da tko zrihtat, kot ostale viruse! bo treba sistem na novo naložit, ker je kao ta virus pršu v register računalnika (upam, da sm si prov zapomnla-mi je kolega reku, k ma isti problem). sm dobila en link od enga kolega in sm kliknla na ta link in ni blo nč!tm gor je bil pa tale virus! in kaj je blo pol? je kr samo od sebe poslal čist popolnoma vsem mojim prijateljem (js nism nč pošiljala!) tko da se fuuuuuul hitr širi! vsi neki norjo zarad tega-jih ma ful te probleme...šteka mi pa vse skp! 2 uri sm se matrala, da bi kle to napisala, pa me sploh ni hotl povezat-no, pol sm se pa spomnla, da bi lahko mal ponovno zagnala komp , no zdj mi je pa uspel-sam za kok časa... tko da če dobite kkšn link za youtube GA NE ODPIRAJTE, ker gre za virus!!! tud js ga imam, poskusi z programom trojan remover, men je uspelo, sam sem ga parkrat zagnala in sedaj mislim, da je ok, potegni ga dol na partisu bom povedala decu, k pride dam...js sm bl tko tko, kar se tiče takih zadev, tko da se raj ne spuščam v take stvari, da nam še kj bl zjebala zdj sva se celo začela neki resno pogovarjat, da bi kr novga kupla, k itag bi on rad novo grafično za boljše igrce itd. premišljujeva pa, da bi leptopa kupla... sam ne vem...a ni bolš, če je kr kišta?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:28:00
|
|
|
|
bačko
|
Mislim da me imaš med prijatelji na FB. Nisem sigurna.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:28:48
|
|
|
|
mini86
|
v btc-ju..sam nism zihr da majo še trgovino tm..a ni na tej spletni strani nobene številke..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:29:51
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV... .....Srečku in mamici Tecki..... .....Daši in mamici Leniki...... .....Hani in mamici Blu...... .....in seveda naši Juliji... se podpišem...kok gre hitr, a?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:30:46
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Mony še dobro, da nisem tako ažurna in nisem šla takoj odpirat. hvalabogu...vidš, js sm pa bl babji firbec in itaq prec odpirat
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:31:05
|
|
|
|
bačko
|
Mony nisem od tebe dobila.Se opravičujem.Zadnje čase imam kar neke težave z zamenjavo imen.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:32:40
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mislim da me imaš med prijatelji na FB. Nisem sigurna. a veš, da js tud nism zihr! dj mi na ZS pošlji ime... k zdj me pa res zanima
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:33:23
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mislim da me imaš med prijatelji na FB. Nisem sigurna. js tud ne...dj mi pošl na ZS ime, k zdj me pa res zanima...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:35:38
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mony nisem od tebe dobila.Se opravičujem.Zadnje čase imam kar neke težave z zamenjavo imen. hahaha... se mi je zdel, da mora bit kej tazga! sj pravm, da se fuuuul hitr širi! te linke pomojm dobivajo že vsi! js jih še vedno, pa jih sam kenslam...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:39:24
|
|
|
|
bačko
|
Lora pa je ravno sedaj začela čebljati mam mam.Kako jo je lepo slišati.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:49:21
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Punce rabim mnenje. Kupujem sesalec in me zanima kekšne sesalce kaj imate in kako ste zadovoljne z njimi.Jaz imam Rovusa samo je že zelo bogi ker vsak dan sesam.Gledam Hooverjeve sesalce z Hepa fitrom. js bom pa zihr kupla tega http://www.irobot.si/si/produkty/Roomba-555 pol k bom šla na šiht! k se mi nau dal še pol vsak dan sesat k bom pršla iz šihta, mam pa rada čisto, še posebi zdj, k je Alex! pa še psa mamo notr, tko da... lepo pridem dam in mam posesan
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 12:58:09
|
|
|
|
bačko
|
Mony tudi jaz bi imela takega.Je full hud.Pa cena?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 13:06:38
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Potem pa še tega kupiš: http://www.irobot.si/si/produkty/Scooba-385 odvisno, kakšnega bi vzela! maš tazga, da ga programiraš recimo na določeno uro in ti takrat vsak dan sesa! maš pa tazga, k ga sam vključiš! sam men je to brez veze, k bi rada, da se sam vključ, k mene ni doma! maš tud tazga z daljincem itd. sam tega skor ne rabš! čist odvisn! nazadnje k sm js gledala-v cityparku so mel predstavitev, so se cene gibale od 300-500€! tko da cena ni glih nizka, ampak js bom zihr riskirala ta dnar! ga ma pa od mojga deca sodelavec pa še njegova sestrična in sta oba fuuuuuuul zadovoljna! sva ga tud osebno probala in je res fajn... kar se pa tega tiče za pomivat, pa še raj mal počaki, ker baje še ni tok izpopolnjen in so mi tud tm v cityparku rekl, da je bolš, da se še mal počaka...pol ga bom pa tud js zihr vzela!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 13:41:56
|
|
|
|
tecka
|
Mini, tale batagel je pa res lep.Koliko si dala zanj? Pri nas si ga bomo tudi enkrat omislili, ampak v proračunu zanj ni placa še kakšno leto ali dve. Trenutno si želim nove kovtre in posteljnino, pa še to bo verjetno čakalo na jesen ali pa celo miklavža. Bačko, trenutno imamo mi en sesalec od boscha, serije bsg (ne vem točno modela). V reviji za potrošnike je bil dobro ocenjen, ker zelo malo prahu vrača nazaj v prostor. Meni pa je zelo všeč tudi zato, ker ima v ohišju prostor za vse tiste drobne nastavke in zaenkrat nismo založili še nobenega. Mony, za rombo pa poglej tudi na ebay. Enkrat so imeli v merkurju eno "akcijo", pa je šel naš pogledat še na ebay in je bil enak model slabih 200 eur cenejši. Je podobno kot pri otroški opremi .
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 10.3.2010 13:54:31
|
|
|
|
Hanuši
|
Madoniš ste načvekale , a ste vse doma. Midva sva bila pa kar na 1-urnem sprehodu. Mami je dala bootske gor pa se fajn zadekala, rokavice, pa šal, pa kapuca, Bine je bil pa v vreči, pa prevleko za dež gor, kok mu je blo pa toplo . Bačko, jaz mojega Vorwerka ne zamenjam za nben dnar. Res je zakon sesalec. Predvsem globinska krtača. Sem šla tašči posesat tepih, je kar zafarbala, da ma loh tok svinjarije not .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?